1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Baresso har ett stort utbud av produkter inom skönhet, smink, hälsa och hårvård. Vi har produkter både för män och kvinnor.

2,8

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

A Huge Disappointment and Total Scam online shop!

Meget skuffet!

Jeg havde forventninger til Baresso’s online shop, Købte et produkt fra Baresso online shop men produktet virkede kun i ganske få tid ⏱. Da jeg henvendte mig for at få en reklamation, blev jeg mødt af total ligegyldighed og afvisning. Ingen vil tage ansvar, ingen løsning – kun tomme løfter. Undgå Baresso, hvis du vil undgå spild af penge og skuffelse!

2. juli 2025

Tager sig betalt men leverer ikke varen

Hold jeg langt væk!!! Leverer ikke - men hæver til gengæld 250 SEK på mit kort, fordi jeg ikke har afhentet varen hos DHL. Sagen er bare den at, jeg har ikke fået nogen advisering eller påmindelser om at pakken var kommet - hverken på email eller mobil. Det viser sig, at DHL har fået en "fake" email adresse i stedet for min, og inget mobilnummer.
Baressoshop undlader at svare på henvendelser - eller svarer afværgende (på noget andet). Det ligner systemastisk fusk. Købte i øvrigt via CDON.se - og de gør absolut ikke meget for at hjælpe.
Bestilte fra Notino.se i stedet for, og så fungerede alt som normalt igen.
Kan læse mange har tilsvarende oplevelser med denne butik - har I prøvet at reklamere kortbetalingen via banken? Sørg for at have dokumentation på henvendelser og svar - det fungerede smidigt for mig.

5. december 2021

Har udtrykkeligt bedt om ikke at blive…

Har udtrykkeligt bedt om ikke at blive kontaktet med markedsføring! Har ikke givet tilladelse til at blive kontaktet. Men bliver efter et køb spammet med reklame på mail og på sms på daglig basis - som man IKKE kan afmelde!! Handler aldrig hos Baressoshop igen!!

25. november 2021

Handler andetsteds fremover

Det er lidt foruroligende, at butikken giver decideret ukorrekt information, når man spørger deres support. Jeg var endda så venlig at sende dem en mail med den rigtige information samt en opfordring om at korrigere de ukorrekte oplysninger på deres hjemmeside, men fik blot et næsvist svar tilbage.
Baresso har simpelthen ikke en skid styr på de ting de sælger. Blot et enkelt eksempel: den NØJAGTIGT samme oplader, som bruges til en række trimmermodeller af mærkerne Wahl, Moser og Ermilla, sælges med forskellige priser alt efter, hvilket mærke du søger på. Du kan altså spare op til 100,- kr ved blot at købe laderen til et andet mærke, da du alligevel får den PRÆCIS samme oplader. Det er ikke særligt professionelt.
Jeg føler mig ikke tryg ved at handle på dette sted og anbefaler kun at gøre det, hvis du ved præcist hvad du skal have. Det gjorde jeg så én gang, og fik først mine (lager)varer 6 dage senere. Det kan alle de andre gøre bedre. Derfor: jeg handler andetsteds fremover.

20. juli 2021

Kun positive ting herfra.

Jeg tog chancen og bestilte trods de dårlige anmeldelser og jeg har kun positive ting at sige om dette firma. De afsendte to hverdage efter bestilling, jeg fik en track and trace så jeg kunne følge med i forsendelsen og jeg fik svar da jeg henvendte mig til kundeservice. Pakken ankom præcis en uge efter bestilling (kommer fra Sverige). - og de varer jeg købte kan ikke fåes så billige andre steder. Så kun positive ting herfra 😊

17. januar 2021

ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL!!!

Jeg har fået virkelig dårlig service, som har resulteret i at jeg aldrig fik min vare og kun fik returneret lidt over halvdelen af beløbet. Jeg modtog aldrig mail/sms om at min vare ville blive afleveret eller kunne afhentes. Først da jeg selv henvendte mig, kunne jeg konstatere at den allerede var sendt tilbage og jeg derfor skulle betale for ikke at have modtaget varen og det ville koste mig at få genfremsendt varen. Jeg har forsøgt at forklare dem situationen pr. Mail, men efter de havde bekendtgjort over for mig, hvordan landet lå, har jeg ikke hørt fra dem, trods jeg har forsøgt at kontakte dem pr. Mail. Meget dårlig stil, de fører. Jeg har derfor ikke nogen tillid til det firma og vil derfor ikke anbefale dem til nogen.

12. februar 2020

Svindel fra A til Z!!!

Svindel fra A til Z!!!
Du får ikke en kode til at se/tjekke din ordre og efterfølgende er de umulige at få kontakt med..
Umuligt at annullere sin ordre efterfølgende for dine mails kommer ikke igennem !.

Køb intet her!!

25. oktober 2019

ADVARSEL !!!!!!!!!!!!!!

ADVARSEL !!!!!!!!!!!!!!
Meget utroværdigt firma. Bestilte varen, som fremgik på hjemmesiden, til at være på lager. Betalte varen den 3 august, for efterfølgende at få at vide at varen alligevel ikke er på lager. Har betalt for varen, for transport og for bankoverførsel men har stadig ikke fået pengene retur. Får mails om at pengene er på vej, men intet sker. Der er nu gået 1,5 måned. Det er under al kritik og jeg advarer alle danskere om at købe varer fra firmaet. Min vare, som var udsolgt, står stadig som værende på lager på hjemmesiden, hvilket er dybt mærkeligt.

13. september 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (264 anmeldelser)