pas maar op hie
Er staan hier wel handleidingen ,maar alleen "view" dus geen downloads van pdf, en de pagina staat vol met knoppen die het een of ander willen installeren op je PC.
pas maar op
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
pas maar op
Je denkt een handleiding te downloaden maar wordt naar een andere pagina doorgezet en als je niet oplet installeer je een programma op je computer.
Een schande dat deze site nog bestaat en bovendien bovenaan verschijnt als je zoekt op Handleiding.
Pas op, dit zijn oplichters uit Nigeria. Download niks van hun website, want ze komen dan op een of andere manier bij je bank gegevens.
In plaats van een handleiding krijg je wat vragen en antwoorden over het product te zien waarbij de antwoorden voor geen meter kloppen.
Een oplichter die in de zoekresultaten van google.nl bovenaan komt te staan.
Via deze website (handleidi.ng) via sluikreclame mij ongewild geabonneerd op ik weet niet eens wat.
Ik heb zelf op link gelukt om 1 ct te betalen dus ik neem mijn verlies 49 €.
De Rabobank heeft de machtiging die ik blijkbaar had gegeven ongedaan gemaakt en mij geadviseerd het abonnement per direct op te zeggen. Ik heb dit gedaan door een mail te sturen naar de website van bizzmastery.com die de betaling van mijn rekening afschreef.
Blijkbaar een nieuwe manier van oplichten. Heel geniepig.