Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Ben sinds april 2023 afnemer van energie en met name stroom. Heb nog geen reden kunnen bedenken om over te stappen. Ben gewoon dik tevreden.
Prijstechnisch goed. Communicatie is ook goed, bereikbaarheid ook. Via de website een duidelijk overzicht van betalingen en kosten en te verwachten kosten. Kortom prima!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Al sinds 2022 klant zonder problemen, maar dan…
Al sinds 2022 klant zonder problemen totdat ...... Na contact met de klantenservice vast contract stroom en gas om laten zetten naar dynamisch voor stroom en nog vast voor gas. Op basis hiervan mede besluit genomen om een thuisbatterij en hybride warmtepomp aan te schaffen. Contract wordt omgezet en wat blijkt in zijn geheel naar dynamisch ....... Alles is vastgelegd in mails met de klantenservice maar op mijn vraag om het juist in te richten wordt niet meer gereageerd! Wel ontvang ik een mail om even 2 maanden online te betalen terwijl ik al 4 jaar automatische incasso heb? Telefonisch contact gehad en konden verder niets betekenen als ik stuur het door en nogmaals SEPA invullen......Volgende dag een botte mail vanuit energyzero dat het allemaal niet kan en dat ik 2 keuzes heb vast of dynamisch en laat het maar weten.....echt ongelofelijk zo niet klantvriendelijk. Via mail nu een klacht ingediend en krijg een reply afwezigheidsmail van de afdeling Legal dat ze pas op 21 juni weer in de lucht komt..............Echt ongelofelijk
22-6-2026
Helaas tot op heden nog niets vernomen vanuit Energyzero...nou dat is niet helemaal waar want wel natuurlijk weer een noreply mail ontvangen of ik de openstaande factuur even wel betalen oftewel geld voorschieten want de afhandeling van het door Energyzero beëindigde vaste contract is natuurlijk nog niet gedaan.....
Graag actie Energyzero!

Besvarelse fra Energyzero
Aanrader
Transparante prijs en goede vriendelijke en deskundige helpdesk.
Ben sinds april 2023 afnemer van…
Ben sinds april 2023 afnemer van energie en met name stroom.
Heb nog geen reden kunnen bedenken om over te stappen.
Ben gewoon dik tevreden.
Moet de boel actief in de gaten houden.
Je weet ruim van te voren wat de prijzen gaan doen dus daarop inspelen kan lonen.
Greenzero-app geeft misleidende prognoses t.a.v. jaarafrekening
Greenzero-app geeft misleidende informatie; gedurende een volledig jaar geeft de Greenzero-app, iedere maand (dynamisch), aan dat ik een teruggave van euro 973,= zou gaan ontvangen. Echter bij de jaar-afrekening werd ik geconfronteerd met een terugbetaling van slechts 178,=. App is absoluut onbruikbaar voor prognose van de jaar-afrekening.
Informatie en energie
Informatie, levering en prijsstelling duidelijk en relevant.
Daarnaast uitstekende app
Goede betrouwbare aanbieder van energie
Goede betrouwbare aanbieder van energie. Prima inzicht met de app in prijzen, facturen en inzichten energie gebruik. Groene energie en scherpe prijzen waarbij je ook nog eens je gedrag kan aanpassen obv tijdstip met laagste prijs.
Gaat goed om met z'n klanten
Prijstechnisch goed
Prima!
Prima!
Goed in het delen van informatie en reële prijzen. Verder voor ons geen poespas en dat vind helemaal prima.
Had energie van anwb maar door de…
Had energie van anwb maar door de slechte app overgestapt naar energyzero, hiervan ontzettend spijt. Vanaf het begin af aan problemen omdat ze mijn betaling blijkbaar niet zien , ik betaal maandelijks vooruit met mijn klantnr als omschrijving en ik krijg telkens 2 tot 3 herinneringen.
Daarom opgezegd en nu al 'n tijdje bezig omdat mijn eindafrekening niet klopt, ik heb 4 termijnen betaald en ze maken er 3 van, dit al 3x doorgegeven maar helaas, nog steeds niet opgelost.
Waardeloze klantenservice
Eerlijk bedrijf die weet hoe en waarom.
Een van de eerste echte dynamische leveranciers die weten hoe en waarom. Geen schreeuwerige verkooppraatjes maar eerlijke verhalen en dito dienstverlening
Overzichtelijke en duidelijke app
Heldere tarieven
Heldere tarieven, prima app. Service afdeling dito op orde wanneer er advies of hulp nodig is.
Eerlijke en heldere communicatie
Eerlijke en heldere communicatie over o.a. jaarrekening en wettelijke wijzigingen. Goedkoper dan vast of variabel, top.
Fijne leverancier
Heldere afrekeningen. App ook prima. Al jaren dynamisch en energyzero was 1 van de eerste
Fijne energieleverancier
Fijne energieleverancier! Betrouwbaar en een duidelijke app waar je altijd inzicht heb in de huidige prijzen en je kosten.
Fijne inzichtelijke app
Ik vind het een fijne en overzichtelijke app en ben blij met de transparantie van de prijzen
Goede tarieven en duidelijke app
Goede tarieven en duidelijke app. Zeer tevreden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.