Ik ben heel tevreden gewoon omdat alles gaat zoals het gaan moet. Met de financiële gedeelte nooit problemen gehad. Het terugstorten van teveel betaalde kosten altijd netjes op tijd. Mocht er iets opv... Se mere
Virksomheden har svaret
App is duidelijk. Je krijgt steeds maand adviezen. Heb een jaar contract genomen omdat de prijzen gunstig waren. Overzetting ging probleemloos. Dus tevreden.
Virksomheden har svaret
Voor mij als HBO afgestudeerd nog geen idee wleke kosten ik kan gebruiken om eens met een andere leverancier te vergelijken. Het moet toch eenvoudig zijn dat elke maatschappij de vaste kosten samen m... Se mere
Virksomheden har svaret
De Oxxio app is handig, eerlijk duidelijk en betrouwbaar. Gemakkelijk te openen. Jammer dat Oxxio nu buiten de top 10 valt van goedkopere energie leveranciers. Ze geven bij een nieuw contract geen bo... Se mere
Virksomheden har svaret
Onbegrijpelijke nota’s en mails? Nee, bedankt. Kleine lettertjes? Ons niet gezien. Bij Oxxio houden we het liever duidelijk. We leveren alleen groene stroom en gewoon gas. En, geen andere poespas. Zo houden we energie voordelig. Met onze slimme app regel je al je energiezaken zelf online makkelijk en snel. En met alle inzichten, tips & tricks hou jij 24/7 de touwtjes in handen. Onze energie hoeft jou geen extra energie te kosten. Simpel toch? Duidelijk. Oxxio.
Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oxxio is erg actief als het gaat om de klant en reageert ook erg snel als er vragen zijn.
Altijd tijdige en goede informatie over verbruik, prijzen en wijzigingen t.a.v. het contract.

Besvarelse fra Oxxio
Goede administratie. Op tijd bericht van veranderingen. En een goede afname van energie.

Besvarelse fra Oxxio
Duidelijk informatie betreffende verbruik en voorschot aanpassen.

Besvarelse fra Oxxio
Ik ben klant, al meer dan 2 jaar.
De betaling gaat automatisch en heb geen geldproblemen
Onlangs weer een 1 jaar contract bij Oxxio afgesloten.
Dan krijg ik een onvriendelijke mail dat ik in verzuim ben en een boete krijg . Oxxio als jullie je werk doen dan zoek je uit wat er aan de hand is i.p.v mij belasten om contact op te nemen.
Jullie reactie is vrij luchtig , de dreigende toon in jullie email is dus normaal. Daar gaat het om!

Betaalbaar.
Maandelijks overzicht van het verbruik
Waarschuwing als je moet bij betalen

Besvarelse fra Oxxio
Ik mis het eerlijke verhaal over klimaatverandering. De negatieve effecten van windmolens op het klimaat.

Klantenservice goed bereikbaar
App is duidelijk en makkelijk

Besvarelse fra Oxxio
Prima energieleverancier. Makkelijke en overzichtelijke app. Werd snel teruggebeld nadat ik een verzoek had ingediend om over mijn contract te praten. Ben duidelijk en helder geholpen.

Besvarelse fra Oxxio
Het is een goed bedrijf. Ze geven oplossingen alleen vindt ik de prijs hoog maar dit is overal zo.
Klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam

Snelheid
Website zeer overzichtelijk
Contract regelen super snel en gemakkelijk
Maandelijks gebruiks overzicht per mail
Transparantie in kosten
Gegevens allemaal te downloaden

Besvarelse fra Oxxio
Oxxio heeft een fijne app, duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt maandelijks een mail met je verbruik.
Prima!

Besvarelse fra Oxxio
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.