Mere end rigtig god kundeservice. Købte en luftpistol (Hatsan). Var meget svær at "knække" løbet på i starten. Men via Kenneth og en kollega (samt Airgun), fik jeg en unik luftpistol som er fra Tyr... Se mere
Har købt et aktivt hørtværn ved badboys halloween festival, da jeg fandt ud af det ikke virkede gik jeg tilbage og ville høre om jeg kunne prøve et andet. Men det virkede heller ik. Spurgte om jeg k... Se mere
Helt perfekt service, også når det driller lidt. Alle problemer bliver løst, og man kan derfor trygt vende tilbage og handle der igen. Herudover god kvalitet og fornuftige priser. Vil helt klart anbef... Se mere
Leveret til tiden og eksperter der kan nemt rådgive og som virkelig kan sit kram!
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Softgunbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Bueskydningsbutik
- nr. 24 af de 24 bedste virksomheder i Jagtbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Paintballbutik
Handelshuset Aulum er Danmark Største butik med salg af airsoft og luftgeværer. Vi har mere end 6000 varer i vores sortiment indenfor både beklædning, airsoft, luftgeværer & outdoor. Vi har Skandinavisk Prismatch & 1-2 dages levering. Vi har teknikkere ansat sådan du kan få serviceret, repareret og opgraderet din airsoft efter dine ønsker. Vores kundeservice forsøger altid at hjælpe dig bedst muligt! Det betyder at du får en god og reel hjælp når du køber dine lækre sager hos os Vi har masser af populære brands på lager så som Cybergun, ASG, G&G, Polarstar, Pentagon Tactical, 5.11 Tactical, Tokyo Marui, Umarex, Action Army, Enola Gaye osv.
Jernbanegade 7, 7490, Aulum, Danmark
- 97 47 31 78
- support@handelshusetaulum.dk
- handelshusetaulum.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Luftgevær kommer retur bliver sendt…
Luftgevær kommer retur bliver sendt imorgen afventer nyt , så det bliver 5 stjerner

intet vrøvl
intet vrøvl
Jeg havde købt et produkt som viste sig at være fejlhæftet. Der var ingen diskussion - Vi sender noget nyt, og smid bare det gamle væk, det kan ikke betale sig at sende det tilbage
Super kundeservice

Oversteg mine forventninger
Bestilt om onsdagen, modtaget om fredagen. Kvaliteten lidt bedre end forventet til prisen. God hjemmeside, ordrebekræftelse, faktura og information pr. e-mail god og præcis. Alt i alt en oplevelse, der oversteg mine forventninger en anelse.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
HOLY MOLY de er gode dem her.
HOLY MOLY de er gode dem her.
De har nogle okay lave priser.
Intet galt med deres udstyr.
Og så er deres service HELT i top.
Hvis jeg kunne give 5+ stjerner, ville jeg gøre det.
Tak.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Jeg bestilte 3 forskellige vare hvoraf…
Jeg bestilte 3 forskellige vare hvoraf to varenumre var bestilt med henholdsvis 2 og 3 stk. Det jeg modtog var 1 stk. af hver, altså mango på 1 og 2 stk. Sender derfor omgående mail i forgårs med besked om de manglende vare. Jeg modtager dog ingen tilbagemelding på min mail.
Heldigvis er det kun 359kr.
Opdatering. Så kom de tilbage med en god grund og varene som manglede er sendt

Effektiv service
Var er som den skal være, og det kom frem dagen efter bestillingen. Meget effektiv service!

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hvad butikker i Hvide Sande og…
Hvad butikker i Hvide Sande og Holstebro ikke ville / kunne, ordnede I på 20 min, selvom I ikke var involveret i det 14.000+ kr. dyre salg. Tro mig! Næste gang får I sku dieselen oveni!
Troværdige, ordentlige, høflige , nede på jorden og I behøver ikke en taburet for I er ikke så højr….. at i kan sk… i postkassen.!
God weekend folkens. Den fortjener I .

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig levering sikker indpakning ¹⁰⁰%…
Hurtig levering sikker indpakning ¹⁰⁰% tilfreds!

Stort udvalg hurtig levering
Har handlet ved jer flere gange og er tilfreds med alt fra hurtig levering til pris og kvalitet så jeg bliver ved at handle hos jer

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Jeg har ingen oplevelser fået
Jeg har ingen oplevelser fået, da jeg ikke har fået varerne endnu. Jeg håber da, at jeg vil modtage det bestilte.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Handelshusetaulum sendte mig en brugt…
Handelshusetaulum sendte mig en brugt hpa flaske.. jeg skrev til dem men de gjorde ikke noget ved det..dårlig service

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig levering, fik på 24 timer. Er dog noget skuffet over mit køb, købte en Desert eagle limit edition, hvor i skiver full Metal og træ, men det er den på ingen måde det eneste Metal er slideren resten er plast, det er jeg noget skuffet over til en pris på 2000 kr. Når min 1911 til 1100 kr er full Metal