Handelshuset Aulum Anmeldelser 608

4,2

Mere end rigtig god kundeservice. Købte en luftpistol (Hatsan). Var meget svær at "knække" løbet på i starten. Men via Kenneth og en kollega (samt Airgun), fik jeg en unik luftpistol som er fra Tyr... Se mere

Har købt et aktivt hørtværn ved badboys halloween festival, da jeg fandt ud af det ikke virkede gik jeg tilbage og ville høre om jeg kunne prøve et andet. Men det virkede heller ik. Spurgte om jeg k... Se mere

Helt perfekt service, også når det driller lidt. Alle problemer bliver løst, og man kan derfor trygt vende tilbage og handle der igen. Herudover god kvalitet og fornuftige priser. Vil helt klart anbef... Se mere

1. nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Softgunbutik
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Bueskydningsbutik
  3. nr. 24 af de 24 bedste virksomheder i Jagtbutik
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Paintballbutik

Handelshuset Aulum er Danmark Største butik med salg af airsoft og luftgeværer. Vi har mere end 6000 varer i vores sortiment indenfor både beklædning, airsoft, luftgeværer & outdoor. Vi har Skandinavisk Prismatch & 1-2 dages levering. Vi har teknikkere ansat sådan du kan få serviceret, repareret og opgraderet din airsoft efter dine ønsker. Vores kundeservice forsøger altid at hjælpe dig bedst muligt! Det betyder at du får en god og reel hjælp når du køber dine lækre sager hos os Vi har masser af populære brands på lager så som Cybergun, ASG, G&G, Polarstar, Pentagon Tactical, 5.11 Tactical, Tokyo Marui, Umarex, Action Army, Enola Gaye osv.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Luftgevær kommer retur bliver sendt…

Luftgevær kommer retur bliver sendt imorgen afventer nyt , så det bliver 5 stjerner

5. oktober 2023

Hej Tobias,

Mange tak for anmeldelsen! - Jeg håber at sagen er blevet løst på en super god måde og du derfor forhåbentlig vil kigge ind i en anden score til os!

Hvis der i modsætning ikke er styr på det, så giv endelig lyd på +45 97473178 eller skyd os en mail på support@handelshusetaulum.dk - Så kigger jeg gerne på det!

intet vrøvl

intet vrøvl
Jeg havde købt et produkt som viste sig at være fejlhæftet. Der var ingen diskussion - Vi sender noget nyt, og smid bare det gamle væk, det kan ikke betale sig at sende det tilbage
Super kundeservice

9. oktober 2023

Hej S.,

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt du er tilfreds selvom vi lige havde lidt bøvl med det!

hurtig levering

29. september 2023

Hej C.S,

Mange tak for anmeldelsen! Den er vi glade for - Selvom vi selvfølgelig havde håbet på en 5-er - Hvis der er noget som ikke var som det skulle være, så giv endelig lyd på support@handelshusetaulum.dk

Oversteg mine forventninger

Bestilt om onsdagen, modtaget om fredagen. Kvaliteten lidt bedre end forventet til prisen. God hjemmeside, ordrebekræftelse, faktura og information pr. e-mail god og præcis. Alt i alt en oplevelse, der oversteg mine forventninger en anelse.

29. september 2023

Hej P,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Den er vi ekstremt glade for. Det er skønt at tingene bare er gået som forventet og at produkt og info var til UG!

Kenneth

HOLY MOLY de er gode dem her.

HOLY MOLY de er gode dem her.
De har nogle okay lave priser.
Intet galt med deres udstyr.
Og så er deres service HELT i top.

Hvis jeg kunne give 5+ stjerner, ville jeg gøre det.
Tak.

19. september 2023

Hej Snorri,

Mange tusind tak for din anmeldelse! Den er jeg virkelig glad for. Det er fedt du er tilfreds med servicen hos os og produkterne.

Kenneth

Jeg bestilte 3 forskellige vare hvoraf…

Jeg bestilte 3 forskellige vare hvoraf to varenumre var bestilt med henholdsvis 2 og 3 stk. Det jeg modtog var 1 stk. af hver, altså mango på 1 og 2 stk. Sender derfor omgående mail i forgårs med besked om de manglende vare. Jeg modtager dog ingen tilbagemelding på min mail.
Heldigvis er det kun 359kr.
Opdatering. Så kom de tilbage med en god grund og varene som manglede er sendt

4. september 2023

Hej Søren,

Mange tak for anmeldelsen og opdateringen på anmeldelsen! Det er super godt.

Ærgerligt der lige var en fejl - Men godt det blev løst på en god måde.

Rigtig god dag til dig

Effektiv service

Var er som den skal være, og det kom frem dagen efter bestillingen. Meget effektiv service!

28. august 2023

Hej Kristoffer,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Den er jeg ekstremt glad for - Dejligt at tingene var som det skulle være! Og at det gik hurtigt

Hurtig levering.

28. august 2023

Hej Alex,

Mange tak for din gode anmeldelse! Dejligt alt var som det skulle være og at ordren kom hurtigt frem

Gode produkter

Gode produkter! Godt udvalg! God butik! Hurtig levering!

27. august 2023

Hej Steen,

Mange tak for din gode anmeldelse! Den er jeg virkelig glad for! Skønt at alt har været som det skulle være

Kenneth

Hvad butikker i Hvide Sande og…

Hvad butikker i Hvide Sande og Holstebro ikke ville / kunne, ordnede I på 20 min, selvom I ikke var involveret i det 14.000+ kr. dyre salg. Tro mig! Næste gang får I sku dieselen oveni!

Troværdige, ordentlige, høflige , nede på jorden og I behøver ikke en taburet for I er ikke så højr….. at i kan sk… i postkassen.!

God weekend folkens. Den fortjener I .

17. august 2023

Hej Peter,

Mange tusind tak for den gode anmeldelse! Den er jeg virkelig glad for - Det er SÅ skønt du er tilfreds med os og den service vi har givet dig i den her sag!

Vi glæder os til at hjælpe igen

1. august 2023

Hey,

Mange tak for din gode anmeldelse! Dejligt at tingene virker til at være gået som det skulle

God dag til dig

Hurtig levering altid

1. august 2023

Hey,

Mange tak for den super gode anmeldelse! Den er vi rigtig glade for! Dejligt at der har været hurtig levering og tingene er gået som forventet

Stort udvalg hurtig levering

Har handlet ved jer flere gange og er tilfreds med alt fra hurtig levering til pris og kvalitet så jeg bliver ved at handle hos jer

25. juli 2023

Hej John,

Mange tak for din gode anmeldelse! Den er vi virkelig glade for - Dejligt at tingene er gået som det skulle og at tingene bare spiller

Kenneth

Jeg har ingen oplevelser fået

Jeg har ingen oplevelser fået, da jeg ikke har fået varerne endnu. Jeg håber da, at jeg vil modtage det bestilte.

2. juli 2023

Hej Jack,

Tusind tak for din anmeldelse. Den er jeg dog super ked af. Jeg kan se at varerne er afsendt efter bestilling, men at det godt kunne se ud til at pakken er blevet væk hos fragtselskabet.

Jeg sørger selvfølgelig for at der bliver gensendt varer til dig næstkommende mandag, så vi kan komme i mål og du kan få dine produkter.

God weekend

Kenneth Storm

Præcist

Præcist - og altid lynhurtigt - tak.

2. juli 2023

Hey JA,

Mange tak for den gode anmeldelse, den er vi virkelig glade for! Dejligt at tingene er gået som det skulle og hurtigt ikke mindst

Kenneth

Handelshusetaulum sendte mig en brugt…

Handelshusetaulum sendte mig en brugt hpa flaske.. jeg skrev til dem men de gjorde ikke noget ved det..dårlig service

29. juni 2023

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Den er jeg ekstremt ked af - Jeg mindes godt at have modtaget e-mailen omkring flasken.

Jeg har dog besvaret e-mailen d. 3/7 at du skal sende den retur, hvis der er noget med den (den er helt ny, men kan jo selvfølgelig godt have fået en skade som vi skal kigge på)

Den e-mail har jeg ikke modtaget svar på hellerej modtaget varen retur, så der kan kigges på det.

Jeg vil ekstremt gerne hjælpe dig, så vi kan løse problemet! Send mig en mail på support@handelshusetaulum.dk eller ring på 97473178, så forsøger vi at løse det på en god måde, som beskrevet i den sendte e-mail

God dag til dig uanset hvad

Kenneth Storm

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Ingen problemer der!

27. juni 2023

Hej Berit,

Mange tak for din gode anmeldelse! Vi er rigtig glade for du er tilfreds med tingene og leveringen!

Kenneth

Hurtig levering, fik på 24 timer. Er dog noget skuffet over mit køb, købte en Desert eagle limit edition, hvor i skiver full Metal og træ, men det er den på ingen måde det eneste Metal er slideren resten er plast, det er jeg noget skuffet over til en pris på 2000 kr. Når min 1911 til 1100 kr er full Metal

20. juni 2023

Hej Danny,

Mange tak for anmeldelsen! Den er vi rigtig glade for - Også selvom der har været noget med den her pistol som ikke helt har været som forventet!

Du ønskes en god dag

God pris

God pris, hurtigt og venligt

5. juni 2023

Hej Alessandro,

Mange tak for din gode anmeldelse! Den er vi ekstremt glade for - Dejligt at tingene har spillet og du er tilfreds