Mere end rigtig god kundeservice. Købte en luftpistol (Hatsan). Var meget svær at "knække" løbet på i starten. Men via Kenneth og en kollega (samt Airgun), fik jeg en unik luftpistol som er fra Tyr... Se mere
Helt perfekt service, også når det driller lidt. Alle problemer bliver løst, og man kan derfor trygt vende tilbage og handle der igen. Herudover god kvalitet og fornuftige priser. Vil helt klart anbef... Se mere
Har købt et aktivt hørtværn ved badboys halloween festival, da jeg fandt ud af det ikke virkede gik jeg tilbage og ville høre om jeg kunne prøve et andet. Men det virkede heller ik. Spurgte om jeg k... Se mere
For det første, så er de super kundeorienterede med top service support. For det andet, så har de lynhurtige leveringstider. For det tredje, så er priserne rimelige, og med regelmæssige tilbud... Se mere
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Softgunbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Bueskydningsbutik
- nr. 24 af de 24 bedste virksomheder i Jagtbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Paintballbutik
Handelshuset Aulum er Danmark Største butik med salg af airsoft og luftgeværer. Vi har mere end 6000 varer i vores sortiment indenfor både beklædning, airsoft, luftgeværer & outdoor. Vi har Skandinavisk Prismatch & 1-2 dages levering. Vi har teknikkere ansat sådan du kan få serviceret, repareret og opgraderet din airsoft efter dine ønsker. Vores kundeservice forsøger altid at hjælpe dig bedst muligt! Det betyder at du får en god og reel hjælp når du køber dine lækre sager hos os Vi har masser af populære brands på lager så som Cybergun, ASG, G&G, Polarstar, Pentagon Tactical, 5.11 Tactical, Tokyo Marui, Umarex, Action Army, Enola Gaye osv.
Jernbanegade 7, 7490, Aulum, Danmark
- 97 47 31 78
- support@handelshusetaulum.dk
- handelshusetaulum.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk ‘forretning’
Fantastisk ‘forretning’. Super service og altid lynhurtig levering. Og det kan man som kunde godt lide. Selvom jeg modtog et par forkerte æsker hagl ift dem jeg havde bestilt så er de lige så super gode som dem jeg skulle have modtaget. Så god vurdering 👌 5 stjerner herfra

Hurtigt og venlig ekspedition
Hurtigt og venlig ekspedition. Meget hurtig fremsendelse af ny vare, da den modtagne var forkert. Handler helt sikkert her igen.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Fokert våben end hvad jeg købte
En af de pistoler jeg bestilte kom som den forkerte pistol og hvar hel skrabede

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig ordrer håndtering og super…
Hurtig ordrer håndtering og super service.
En af mine varer havde en mindre defekt, handelshuset har sørget for god og tilfredstillende udbedring, det kunne ikke være bedre 👍

Absolut anbefalelsesværdig…
Bestilte lidt forskelligt på deres hjemmeside.. Desværre var lagertallet på den ene af varerne ikke helt som det burde være... Men ved hjælp af et par e-mails og en overordentlig god kundeservice, fik vi løst udfordringerne. Jeg er absolut tilfreds med udfaldet.
5 stjerner herfra!

Altid en venlig betjening
Altid en venlig betjening, lynhurtig levering. Absolut et sted jeg vil handle igen igen

webordre.
Ingen Problemer.
Alt kom og der var intet i vejen med produkterne.
Det eneste der manglede var en lille pose vingummibamser vedlagt ordren. Det havde lige være prikken over i'et.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Alt fungerede fint fra start til mål

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Meget hurtig levering og at varen er…
Meget hurtig levering og at varen er som forventet.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
god hjemmeside og god information og…
god hjemmeside og god information og hurtig levering 💪

Gode varer
Hurtig afsendelse af varer og modtaget under 24timer
efter.Varene lever op til forventningerne.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig levering og en rigtig fin kniv…
Hurtig levering og en rigtig fin kniv til en god pris!