Mere end rigtig god kundeservice. Købte en luftpistol (Hatsan). Var meget svær at "knække" løbet på i starten. Men via Kenneth og en kollega (samt Airgun), fik jeg en unik luftpistol som er fra Tyr... Se mere
Helt perfekt service, også når det driller lidt. Alle problemer bliver løst, og man kan derfor trygt vende tilbage og handle der igen. Herudover god kvalitet og fornuftige priser. Vil helt klart anbef... Se mere
Har købt et aktivt hørtværn ved badboys halloween festival, da jeg fandt ud af det ikke virkede gik jeg tilbage og ville høre om jeg kunne prøve et andet. Men det virkede heller ik. Spurgte om jeg k... Se mere
Leveret til tiden og eksperter der kan nemt rådgive og som virkelig kan sit kram!
- nr. 4 af de 4 bedste virksomheder i Softgunbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Bueskydningsbutik
- nr. 24 af de 24 bedste virksomheder i Jagtbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Paintballbutik
Handelshuset Aulum er Danmark Største butik med salg af airsoft og luftgeværer. Vi har mere end 6000 varer i vores sortiment indenfor både beklædning, airsoft, luftgeværer & outdoor. Vi har Skandinavisk Prismatch & 1-2 dages levering. Vi har teknikkere ansat sådan du kan få serviceret, repareret og opgraderet din airsoft efter dine ønsker. Vores kundeservice forsøger altid at hjælpe dig bedst muligt! Det betyder at du får en god og reel hjælp når du køber dine lækre sager hos os Vi har masser af populære brands på lager så som Cybergun, ASG, G&G, Polarstar, Pentagon Tactical, 5.11 Tactical, Tokyo Marui, Umarex, Action Army, Enola Gaye osv.
Jernbanegade 7, 7490, Aulum, Danmark
- 97 47 31 78
- support@handelshusetaulum.dk
- handelshusetaulum.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Service i top
God og hurtig service. Ikke en eneste grund til beklagelse. God forretning.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Tog dem 1.5år om at gøre min riffel…
Tog dem 1.5år om at gøre min riffel færdig.. og da jeg endelig fik den, gik den istykker 14 dage senere.
De lovede reparationen ville være uden arbejdes løn pga. den lange ventetid og at jeg kun skulle betale for delene. Prisen ville være 2300kr.. Men da jeg kom op i butikken for at hente riflen, var ham som jeg havde lavet aftalen med, ikke på arbejde.. så derfor forklarede jeg dem, som udleverede min riffel til mig, at den var blevet lovet uden arbejdsløn. De sagde også og da de så havde fratrukket den, så var prisen pludselig kun 1750kr.
Ikke at jeg brokker mig over, at det blev billigere.. Men mere at den oprindelige pris jeg fik af vide, så ikke havde været uden arbejds løn som lovet.
Det har generelt været en utrolig dårlig oplevelse og jeg kommer aldrig til at sætte mine ben der igen.
Pistolerne skyder maget slapt og bliver…
Pistolerne skyder maget slapt og bliver hurtigt slappe men maget presis sigte

Hurtig levering!
Hurtig levering!
Bliver glad når det er sjovt at handle på nettet. Go’ humor!

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Altid en fornøjelse at handle her!.
Altid en fornøjelse at handle her!.
Stort udvalg og gode priser.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig og sikker ekspedition og hurtig…
Hurtig og sikker ekspedition og hurtig leveriung.

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig og præcis levering af den vare…
Hurtig og præcis levering af den vare jeg havde bestilt 😊

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Hurtig levering, varen var som specificeret, særdeles tilfreds med mit køb

super seriøse
super seriøse
Skriver en forespørgsel på div .. om aften ..svar dagen efter om formiddagen.
Med link på alt det jeg forspurte på ..klik -klik og varene er pakket og på vej . Go dialog. Virkelig godt .. 👍

Go nok butik
Butikken hjælper hvis der sker fejl med produkter.
butikken har kompenseret med en ny dåse hagl som nu kan åbnes.
God butik.
I kan rolig købe fra butikken

Besvarelse fra Handelshuset Aulum
Super fed oplevelse og knald god…
Super fed oplevelse og knald god service. Havde nogle spørgsmål om nogle ting der ikke var på lager og de bestilte det hjem med det samme. Ingen problemer overhovedet.