Haekplanter Heijnen Anmeldelser 64

2,3

Hold Jer langt væk. Dette firma er ren fup og svindel. Planterne kan ikke bruges overhovedet. Ved leverancen kørte de ind i vores hegn og ødelagde flere fag og porten, men de kaster bare én rundt im... Se mere

Vi har været godt tilfredse. Købte planter efterår 2020 og forår 2021. Planterne var generelt pæne til en god pris. Nogle var bedre end forventet og andre dårlige, men generelt over middel. Særligt ef... Se mere

1. Have
  2. Havecenter

Haekplanter Heijnen er en specialiseret og pålidelig leverandør af højkvalitets haveplanter, hækplanter, træer og buske til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i den grønne branche har Haekplanter Heijnen opbygget et stærkt navn i Nederlandene, Tyskland og andre europæiske lande. Kvalitet, service og bæredygtighed er altid i fokus. Sortimentet hos Haekplanter Heijnen består af et bredt udvalg af hækplanter, buske, træer og stauder, herunder populære sorter som magnolia, hortensia, bøgehæk, laurbær og taks. Alle planter udvælges og dyrkes med stor omhu, så kunderne er sikret sunde og robuste planter. Gennem direkte samarbejde med avlere kan Haekplanter Heijnen tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ud over det omfattende sortiment kendetegnes Haekplanter Heijnen af en kundeorienteret tilgang og professionel rådgivning. Uanset om det drejer sig om etablering af en ny have, udskiftning af en hæk eller beplantning af større projekter, tænker teamet med og tilbyder skræddersyede løsninger. Via den brugervenlige webshop kan kunder nemt bestille planter online med pålidelig levering til hjemmet eller byggepladsen. Takket være en velorganiseret logistik og et stort lager behandles ordrer hurtigt og omhyggeligt. Kunderne får adgang til tydelig produktinformation og praktiske plantetips, så de ved præcis, hvad de kan forvente. Både private haveejere og professionelle vælger Haekplanter Heijnen på grund af den stabile kvalitet og det brede udvalg. Teamet har den nødvendige erfaring og ekspertise til at håndtere hver ordre præcist. Ved løbende at investere i produktviden og kundesupport forbliver Haekplanter Heijnen en pålidelig samarbejdspartner for kvalitetsplanter, hække og træer.

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Bestilte sedum-planter i efteråret…

Bestilte sedum-planter i efteråret 2025. De kom først efter fem uger - på baggrund af adskillige rykkere og dokumentation for betaling. Sedumplanterne blev passet godt, men gik ud i vinteren 26. Naboplanterne af samme slags fra Jespers Planteskole lever i bedste velgående.

28. april 2026

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Thank you very much for taking the time to share your experience with us. We are sorry to hear that you are not entirely satisfied with our service. We offer a one-month growth guarantee. Once this period has expired, we may offer our customers a discount code.

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!
total uproffesionelt firma. har bestilt 70 hækplanter til levering en bestemt uge. endda i god tid. kort inden leveringsdag får jeg besked om at de ikke kommer før ugen efter. ugen efter får jeg besked igen om at de nu først leveres ugen efter igen. vi var 4 personer der havde taget fri 2 gange for at plante en hæk der aldrig dukker op. Useriøst firma !

11. april 2026

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

We apologise for the inconvenience. We have indeed experienced some issues with our delivery partners at the start of the new season. All outstanding orders will be delivered by Friday 17 April.

Måtte returnere - men fik pengene retur med det samme

Der gik for lang tid - forsinkelse i transportfirma, så planterne havde det ikke godt. Dog refunderede de hurtigt mine penge.

10. april 2026

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Planterne kom sunde og raske til tiden…

Planterne kom sunde og raske til tiden og nu 3 uger senere har de groet sig smukke.

8. januar 2026

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Hej. Tak for dine venlige ord og din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med leveringen og kvaliteten af planterne. Vi håber, du får glæde af dine planter.

I efteråret 2024 bestilte jeg 16 avnbøg…

I efteråret 2024 bestilte jeg 16 avnbøg - og de blev leveret i den aftalte uge, og de havde også den højde jeg havde bestilt. Jeg plantede dem, og ingen af dem gik ud - de kom alle sammen her i foråret. Jeg læste først på Trustpilot efter jeg havde bestilt, og mine bange anelser blev altså gjort til skamme - derfor giver jeg mit besyv med her - jeg er tilfreds.

22. september 2025

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Our sincere thanks for your positive review — we truly appreciate it.

Planter dårlig kvalitet

Planter var væltet rundt ved modtagelsen. Der står intet på kassen om at være forsigtig. Mange af planterne var knækket og nogle var mere ukrudt end plante. Skriver til firmaet og de svarer hurtigt send billeder. Herefter er det i ring. AI når det er værst. Så desværre penge ud af vinduet

19. juni 2025

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

We are very sorry that you are not satisfied with our services. We will take your feedback into account in our improvement processes.

Advarsel - de sælger kun dårlige plante. Lad være med at købe planter af dette…

Lad være med at købe planter af dette firma

Handlede med dem i påsken da jeg desværre glemte at tjekke trustpilot først, og modtog kun visne planter.

Skal de tage noget retur koster det også høje gebyrer, da det ikke skal kunne svare sig at sende en varer retur.

Skulle man efterfølgende stå til at have et beløb tilgode beholder de pengene, og svarer ikke på henvendelserne.

Så kontakt i stedet Jespers Planteskole i Danmark. De leverer altid og i god kvalitet 👏

9. april 2025

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Mange tak for din feedback, selvom vi naturligvis er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger.

Vi beklager, at de leverede planter ikke var i god stand ved modtagelsen. Vi stræber altid efter at levere sunde og omhyggeligt emballerede planter og tager henvendelser om kvalitet meget seriøst. Hvad angår returneringer og tilbagebetalinger, har vi klare betingelser, men vi ønsker naturligvis altid at finde en rimelig løsning sammen med vores kunder

Jeg modtog fine sunde planter

Jeg modtog fine sunde planter, pakket forsvarligt med halm omkring. Det eneste minus var den lange leveringstid

6. maj 2025

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Thank you very much for your reaction, we appreciate this.

Vi bestilte 18 kirsebærlaurbær (Otto…

Vi bestilte 18 kirsebærlaurbær (Otto Luyken) med rodklump hos Hækplanter-Heijnen, men modtog planter i dårlig stand – næsten alle havde tydelige tegn på svampesygdom (skudhulsyge), og de var dobbelt så høje som angivet ved bestilling.

Vi indsendte en grundig reklamation med over 25 billeder, men virksomheden krævede yderligere billeder i stedet for at tage ansvar. Det virker mere som en strategi for at undgå at dække over dårlige varer.

Vi er meget skuffede over både produkt og service, og kan desværre ikke anbefale at købe herfra.

Edit: Efter at være blevet kontaktet af Hækplanter-heijnen.dk her på Trustpilot, henvende jeg mig endnu en gang til deres support/kundeservice, om at jeg skulle kontakte dem igen, og de har nu overført hele beløbet tilbage. Det er god stil, men det krævede samlet set en del mail-korrespondance frem og tilbage, samt arbejde med indsamling af materialer. Jeg sætter derfor bedømmelsen op til 3/5 stjerner.

12. april 2025

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

We are very sorry for your message. Please contact our customer service, they can help you with this.

De mest usle og lusede hækplanter jeg…

De mest usle og lusede hækplanter jeg nogensinde har set. 1500 kr lige ud af vinduet. Hold afstand til dette elendige firma

3. februar 2025

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Vi er meget kede af, at du ikke var tilfreds med kvaliteten af de planter, du modtog fra os sidste år. Desværre er det nu ikke længere muligt at vurdere kvaliteten. Vi håber selvfølgelig, at planterne er kommet sig nu.

Magen til svindel

Magen til svindel - bondefanger. De har en anbefaling på 9,4 på “Trusted shops” men sjovt nok kan man ikke oprette en profil der. Vi købte taks med klump og fik taks barrod sat i en sæk med jord. Hold jer væk, det er svindel

Jeg har sendt en mail, den har I dog ikke svaret på!

1. december 2024

Update: 9-12:
Vi besvarer alle e-mails inden for 2 arbejdsdage. Hvilken e-mailadresse har du sendt den til? Vores e-mailadresse = info@heijnen-planter.dk. Vi beder dig om at sende din besked til denne e-mail, så vi kan tjekke med dig, hvad der foregår.

Orgineel bericht:
Tak for din anmeldelse. Vi samarbejder med Trusted Shop, og vores kunder modtager på vores opfordring en anmodning om at vurdere os. Via Trusted Shop kan du også tegne en køberbeskyttelse, når du afgiver en ordre hos os. For dette skal du faktisk have en konto hos Trusted Shop. Vi sælger og sender vores planter til 9 forskellige lande og lægger stor vægt på pleje og opmærksomhed for at sikre, at planterne ankommer i god stand og kvalitet til vores kunder. Vi er kede af at høre, at du har haft en anden oplevelse. En tilfreds kunde er meget vigtig for os, og vi ville sætte pris på, hvis du kunne sende os en e-mail med dit ordrenummer. Angiv også, at vi har bedt dig om at kontakte os efter din anmeldelse på Trustpilot. Vores kundeservice vil derefter kontakte dig.
Med venlig hilsen,
Haekplanter Heijnen

Useriøs forretning tager pengene men…

Useriøs forretning tager pengene men bliver ved med at udskyde levering. 3. Gang vi oplever dette. Undgå at handle der

13. november 2024

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

We are sorry that you are not satisfied with our serves. We always do our best to keep our customers satisfied. Can you please let us know your order number by e-mail. We would be happy to get in touch with you to solve the problem together.

Køb af 40 stk. Thuja Brabent

Købt 40 stk. Thuja Brabent, fordi Heijnen var en hel del billigere end div. danske planteskoler/mm. - Vi bestilt initielt til levering Uge 35 (2024), men pga. ferie fik vi nemt via. kundeservice ændret til Uge 33 med fint og hurtigt svar.

Planterne kom helt klumpet sammen på 1 palle, Torsdag, i Uge 33, som aftalt. Vi plantet dem dagen efter og fulgte deres anvisninger / krav omkring plantning.

Ganske fint forløb, dog skal man lige være opmærksom på deres vækst-garanti, at her kræves man skriver inden for 30 dage, med billede dokumentation og så efterfølgende holder dem ajour!...De er lidt for glade for hele tiden at sætte nogle deadlines, jeg er sikker på ikke er kloge at misse...
Jeg kan se en del herinde er utilfredse over at deres planter er gået ud efter 6-12 mdr. og klager...hvilket de jo afviser pga. deres 30 dage...

Planterne kom frem rigtig flotte/duftede godt, den bestilte højde var som aftalt eller højere end lovet. Nu her 2 mdr. efter er de blevet lidt små-brune div. steder, men alt i alt pæne og grønne - 2 er desværre ikke overlevet eller er ihvertfald meget brune og disse har vi fået penge retur for.

Alt i alt, et godt forløb

17. august 2024

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

It's great to hear that you are happy with the plants and the delivery.
We hope you enjoy your plants.

Fik leveret hæk i efteråret 2023 - halvdelen visnet/død

Fik leveret hæk i efteråret 2023. Syntes at rodklumper var lidt små men tænkte at det nok gik. Plantede dem og halvdelen af planterne er døde her til sommer sådan lidt skiftevis. De har været kedelige at se på i foråret, men jeg har tænkt at de nok lige skulle komme sig. Det er i baghaven så holder ikke øje med dem. Men den anden halvdel er ok.
Får tilbudt rabat på 25% af halvdelen til et nyt køb.. Det er ikke godt nok. Er overbevist om at de er syge, haft for lille rodnet eller er blevet transporteret forkert. Køb ikke hæk hos dem.
Har nu købt nye i DK. De ser friske ud med ordentligt rodnet.

3. juni 2024

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Thank you for sharing your experience. We are deeply saddened to hear that some of your plants have died. As described in our Terms and Conditions, you have a 1-month warranty on the plants, and you reported the issue well beyond this period. Out of goodwill, we offered you a discount code that you can use to purchase new plants if needed. We understand that this may not be the resolution you were hoping for, and we would like to apologize once again for any inconvenience caused.
If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to reach out.

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Købte 60 hækplanter hos Heijnen til en rigtig fornuftig pris. Planterne kom til tiden og var af god kvalitet.

23. maj 2024

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Thank you for your positive words! We are extremely happy to hear that you are satisfied with your order and that everything went according to plan. We wish you tremendous growth and look forward to welcoming you again!

Jeg fik også helt syge plante…

Jeg fik også helt syge planter (forskellige) som alle blev død om 2 uger! Jeg kunne ikke reklamere dengang da jeg skulle opereres og havde det helt dårligt. Om en måned springende de fra sit ansvar og anbefalede et nyt køb med 25% rabat :))
Alle penge blev tabt, 0 refusion eller noget som helst.

17. august 2023

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Dear Gardenlover, Thank you for your feedback. We understand that it was very unfortunate that due to surgery, you were unable to contact us within our warranty period. It's indeed regrettable, but as described in our terms and conditions, we request our customers to report issues within 1 month so that we can resolve the situation together. We're sorry that you had this experience and wish you a pleasant day.

SCAM - FUP og løgn på løgn. KØB IKKE

Man skulle nok have læst her inden bestilling. En bestilling på 100 planter (+10.000kr) der for 2 uger siden skulle være leveret første gang og i denne uge så andet forsøg, men igen aflyst i sidste øjeblik. Denne gang dog med besked om at "de nok kommer om 5 dage", men planterne kan kun holde til at stå på pallen i 6 dage, når man får dem leveret. Nu står de så åbenbart hos et transportfirma. Tænker ikke de vander!

Opdatering efter svar:

Det er meget fint og korrekt svaret, men ændre ikke på at planterne allerede har været i transit i længere tid end I anbefaler at man som kunde lader dem stå inden udplantning.

Derudover, så ignorer I mit krav til enten at annullere min ordre med fuld tilbagebetaling eller at I kompensere for den omkostning jeg havde ved at aflyse firma der skulle stå for udplantning. I har en fin kundeservice i den forstand at man kan ringe op, men man kan ikke få svar og løsninger. Dem der tager telefonen ved ikke noget om e-mails og må ikke viderestille.

Fup og scam i fuld flor!

8. september 2023

Besvarelse fra Haekplanter Heijnen

Dear Garden Friend, vi är ledsna att höra att du är så besviken på leveransservicen. Vi kan se att du redan är i kontakt med vårt kundserviceteam. Du har beställt murgröna. Den kommer i krukor och är mycket stark, några dagar längre i transit kommer lyckligtvis inte att skada dessa växter. Om de inte längre är vackra när de anländer kommer vi att ta hand om det. Med vänliga hälsningar, Haekplanter Heijnen.

Update: 13-9
Vi beklagar verkligen att det är så här du upplever det.
Som det står i våra allmänna villkor är leveranstiden inte en fast tid och det kan alltid uppstå en försening på grund av oförutsägbara omständigheter. Vi har kontinuerligt hållit dig informerad om förseningen och informerat dig om orsaken. När växterna är på väg kan de inte avbeställas. Som vi informerade dig om kommer de växter du beställt att levereras i krukor. Krukväxter torkar inte ut snabbt och klarar en längre transportsträcka bra.
Vi har erbjudit dig en mindre kompensation för förseningen. Växterna har nu levererats och vi hoppas att du tycker om dem.
Med vänliga hälsningar, Haekplanter Heijnen.

Dårlig kundeservice

Ja røg jo i fælden og købte 60 thuja Martin 170/200 som blev leveret og plantet samme dag i efteråret
Nu er 14 planter der er gået ud og firmaet gir en måned grogaranti hvilket er jo er nul og niks værd
Jeg har været i dialog med dem og kunne få ca 1000kr rabat hvis jeg købte 14 nye
Meget meget dårlig kundeservice hold jer væk fra dem

30. oktober 2022

Kære haveelsker,
Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores service. Vi ville gerne have hørt fra dig tidligere, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine planter har det godt. Hvis vi først hører fra dig, når planterne allerede er døde, kan vi ikke gøre mere.
Med venlig hilsen, Hækplanter Heijnen

Har taget 3 fri dage for at plante hæk…

Har taget 3 fri dage for at plante hæk nede på vores campingplads kommer ned tirsdag skulle have hække torsdag eller fredag få en mail tirsdag eftermiddag at de ikke kommer, men kommer i næste uge et kæmpe problem da jeg skal være og tage imod Og havde lejet en lille gravemaskine ikke iorden

16. maj 2023

Kære hr. Jensen,
Tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at levere som aftalt, men desværre blev dine planter modtaget for sent af os, hvilket forhindrede os i at levere som aftalt. Lastbilen til Danmark var allerede på vej. På din anmodning har vi annulleret din ordre. Vi undskylder denne hændelse.

Med venlig hilsen,
Haekplanter Heijnen

Spild af penge at købe mere end 60 cm.

Vi købte hækplaner hos haekplanter-heijnen.dk i oktober 2022, og købte både nogle små og nogle store. De små står fint men over halvdelen er de stor er døde. De siger de bare skal klippes ned, da de har fået frost, men hjælper os jo ikke da vi betalte en del ekstra for de store, fordi vi hurtigt ville have en hæk. Jeg skriver til dem og de siger at de har en mdr. garenti, efter en mdr. var det jo ikke mulight at se noget på den ene eller anden måde. De tilbyder nu en rabatkode, men tror bare vi finder en anden løsning.

8. maj 2023

Bedste Tuinvriend,
Det er uheldigt at høre, at du har haft denne oplevelse. Vores kundeserviceteam vil kontakte dig for at løse problemet.
Med venlig hilsen, Haekplanter Heijnen