GymOne® Anmeldelser

1.286
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gym One is een rustige en overzichtelijke sportschool waar je fijn kunt trainen zonder drukte. De ruimte is schoon, de sfeer is ontspannen en je kunt er goed je eigen tempo aanhouden. De apparatuur is... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds kort begonnen met fitness. Maar welke sportschool ga je uitzoeken… Keuze genoeg, maar welke ga je voor..? Toen ik de tip kreeg dat Gymone Kerkrade pas geopend was ben ik gaan kijken en was echt... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel mensen die bij gym one trainer zijn wat ouder. En hebben moeite om op hun knieën te zitten. Bij sommige apparaten is er geen alternatief. Maar de rotory torso die oudere mensen vaak gebruiken is... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik train bij GymOne (Purmerend)sinds kort maar tot nu toe mag ik niet klagen Leuke personeel leuke sfeer. Ze zijn heel behulpzaam. Goed geholpen vanaf eerste dag onderandere met inloggen ect, top j... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Idrætsskole

Skrevet af virksomheden

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.286)

400 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gymone Klantendienst service is laag.

GYMONE HEEFT AL MIJN INFORMATIE AL 3X GEHAD:
via mail, telefonisch en per brief diverse keren doorgegeven.
ik heb geen behoefte aan schijnheiligheid hier. Doe je werk serieus, via de mail ook doorgegeven. Kom op mijn vraag terug aub.

Ik wil mijn ongenoegen delen over service van klantendienst van gymone.
Als je eenmaal aan je contract vast zit, kom je er niet zo makkelijk daarvan af. Ook als er zware geldige redenen heb, zoals in mijn geval.
Dit kan en moet beter. Ik zie dat er veel klachten hierover bestaan en geef hun volkomen gelijk na wat ik heb meegemaakt.

En zoals je een abonnement makkelijk en vrolijk aangaat, moet het kunnen dat je er ook zonder problemen ervan af kunnen. Bij mij heeft het alleen maar tot nog meer frustratie en ergenis geleid. Dan ga je in de toekomst gymone gewoon mijden en uitwijken naar alternatieven.

1. april 2026

Beste,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met onze klantenservice. Graag kijken wij samen met u naar uw situatie om te begrijpen wat er precies is gebeurd en of wij tot een passende oplossing kunnen komen.

Eerder hebben wij u gevraagd om aanvullende gegevens, zodat wij uw dossier kunnen terugvinden. Tot op heden hebben wij deze informatie echter nog niet van u ontvangen. Zonder deze gegevens kunnen wij uw situatie helaas niet onderzoeken of inhoudelijk op uw opmerkingen reageren.

Wij nodigen u daarom uit om contact op te nemen met onze klantenservice en uw naam, geboortedatum en/of membershipgegevens door te geven. Zodra wij deze informatie hebben ontvangen, helpen wij u graag verder.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede gym schoon netjes emmen goede…

Goede gym schoon netjes emmen goede manager

6. juni 2026

Hi Bjorn,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je onze gym als schoon en netjes ervaart. We geven je complimenten graag door aan het team en de manager. Veel sportplezier en graag tot snel! 💪

Dit is erg vervelend

Dit is erg vervelend. U had me dit kunnen vertellen voordat u mijn zoon inschreef en toestemming aanvroeg, aangezien mijn zoon jonger is dan 18 jaar.

5. juni 2026

Beste,

Voor alle members jonger dan 18 jaar vragen wij standaard een toestemmingsformulier van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger op. Dit is onderdeel van onze procedure voor minderjarige members.

Om uw situatie goed te kunnen bekijken, willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij de gegevens van uw zoon door te geven. Dan kunnen wij dit verder voor u onderzoeken en u zo goed mogelijk helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

GYMONE opzegging verloopt zeer stroef.

8 Juni Update: reactie via mail gehad.

Vandaag terug bij af. standaard antwoord via mail van gymone. Kort gezegd, er wordt niet inhoudelijk gekeken naar (in mijn geval) de bijzondere medische situaties.
OPZEGGEN verloopt echt problematisch bij gymone. De vele reviews, zoals de velen die een probleem hebben gehad met opzeggen: HET KLOPT ECHT ALLEMAAL. Als je er in zit merk je dat het allemaal stuk voor stuk waar is wat de klanten hier vertellen en schrijven.

5Juni UPDATE: (NA REACTIE VAN GYMONE / graag lezen en hierop reageren:::)
* in zowel de reactie als mail geeft gymone aan dat: membership PER DIRECT beeindigd is met geleverde geldige medische verklaring.

Dat komt dus neer dat ik abonnementskosten ben verschuldigd tot begin april en daarna niet meer.
Waarom verplicht u mij dan nog tot en met 16 april te betalen??? 2 extra weken voor wat? Het is toch duidelijk dat uit het speciaal
voor gymone overhandigd verklaring.

Gymone bevestigd in de mail van 3 april dat alles in goede orde is ontvangen en per direct wordt beeindigd.
en alsnog tot en met 16 april, 2 extra weken membership kosten calculeren is niet humaan vind ik.
Eigenlijk is het dan niet PER DIRECT beeindigd maar de opzegtermijn is gewoon toegepast. Medisch verklaring van
orthopeed of niet. Dit is niet netjes als je serieuze klachten heb.

Ik lees trouwens dat er erg veel klachten hierover op thrustpilot en het klopt dat die mensen hierover klagen.
Want het kost zoveel moeite om humaan van de abonnement af te komen (met of zonder geldige reden). Er wordt geen coulance getoond, ook niet met een serieuze reden
zoals die van mij en met gevraagde bewijs/verklaring en al..

TOT SLOT: ik heb inmiddels de laatste termijn tot en met begin april betaalt en hiervan een afschrift gemaild naar gymone.
Dus alles betaalt tot het moment dat gymone op de hoogte was van mijn medische tekortkoming en gymone heeft bevestigd dat alles in ontvangst te hebben genomen
en het PER DIRECT is beeindigd wegens geldige medische reden.

Ik hoop dat gymone ondertussen niet onverwachts de incasso gaat inschakelen. Daarvoor graag even dit oplossing van mijn kant beoordelen en hierop antwoorden
(daar ben ik echt bang voor, want daarover lees ik overal wat van)
Ik hoop dat het hiermee voldoende is geweest. Als ik had geweten had ik gewoon opgezegd zonder dit hele tam tam (na advies van gymone medewerker nota bene)
had ik een hele hoop frustuatie bespaard.
----------------------------------------------------
Goedendag, ik wil hier mijn klacht over afhandeling van opzeggen wegens medische redenen verwoorden en verwacht een duidelijk antwoord van een verantwoordelijke vanuit gymone.

Mijn abonnement is in de 2de jaar en heeft geen verplichte looptijd meer, dit voor duidelijkheid.

Ik kan niet meer fitnessen door medische redenen. Baliemedewerker gymone heeft mij uitgelegd dat het zou volstaan om met documenten van orthopeed mijn abonnement PER DIRECT te mogen stoppen.
De gevraagde stukken met motivering gestuurd. Ik krijg als antwoord dat specifiek gerichte brief van de arts moet zijn. Deze ook gehaald en ook opgestuurd.

Als antwoord krijg ik dat ik iig de lopende termijn moet betalen en dan pas mag beeindigen. Dus niet de door baliemedewerker benoemde PER DIRECT met een medische verklaring/uitleg.
Gymone laat mij dus, onlangs de beloofde mogelijke beeindiging wegens medische gronden en alle gevraagde stukken ingeleverd te hebben toch nog een maandje extra betalen.
Na contact wordt er amateuristisch uitgelegd door klantendienst en komt alles uit om de termijn gewoon te betalen anders incasso wordt er dreigend uitgelegd.
Daarna krijg ik een dreigmail in de vorm van incasso bericht als ik niet betaal dat de kosten heel hoog worden etc.
Naar mijn mening grijpt de klantendienst/telefoniste erg snel naar mogelijkheid om incasso te sturen.

Nu mijn vraag aan gymone:

als ik een zeer geldige medische reden heb, de gevraagde documenten in meervoud heb overlegd, mijn verhaal netjes heb geuit in een door jullie gevraagde manier via mailbericht,
MOET GYMONE DAN NIET PER GEMELDDE DATUM MIJN ABONNEMENT BEEINDIGEN. en moet ik dus nog 2 maanden extra lidmaatschapskosten betalen???
Zoveel moeite laten doen om de gevraagde brieven etc te leveren en alsnog niet mogelijk en wordt mij de extra kosten in rekening gebracht... ONBEGRIJPELIJK DIT.

Graag reactie van Gymone met duidelijke uitleg graag.

nog iets: als ik dit had geweten had ik gelijk bij begin via de app opgezegd en was ik sneller klaar en kostte mij geen moeite. Beetje rare werkwijze.

3. marts 2026

Bedankt voor uw review.

Wij hebben uw dossier en het e-mailcontact opnieuw bekeken. Op basis daarvan constateren wij dat enkele punten in uw review niet overeenkomen met de feitelijke gang van zaken.

Naar aanleiding van de door u aangeleverde medische documentatie hebben wij uw membership per direct beëindigd. Omdat onze reactie enige tijd na de geplande incassodatum heeft plaatsgevonden, was er op dat moment reeds een automatische incasso in gang gezet.

Wij hebben u vervolgens gevraagd deze specifieke incasso terug te boeken onder vermelding van het betreffende factuurnummer. Daarbij hebben wij aangegeven dat de beëindiging niet met terugwerkende kracht kon worden verwerkt voor reeds vervallen bedragen.

Uit onze administratie blijkt echter dat niet alleen de betreffende incasso, maar twee betalingen zijn teruggeboekt. Hierdoor is er nog een openstaand bedrag ontstaan. Dit openstaande bedrag dient alsnog te worden voldaan.

Wij betreuren het dat er bij u onduidelijkheid is ontstaan over de afhandeling van uw verzoek. Wij benadrukken echter dat uw membership wel degelijk per direct is beëindigd op basis van de aangeleverde medische stukken.

Mocht u vragen hebben over het openstaande bedrag of de afhandeling van uw dossier, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen per mail.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer fijne gym met mooie apparaten en…

Zeer fijne gym in Den Helder met mooie apparaten en goede sfeer. Wel kan de schoonmaak van de apparaten beter, is de zeep op het heren toilet altijd op.

Groetjes,

Eddy van Galen

1. juni 2026

Beste Eddy,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze gym, de apparatuur en de sfeer waardeert.

Dank ook voor je feedback over de schoonmaak, de zeepvoorziening op het herentoilet en de bokslessen die momenteel in de gym worden gegeven. We nemen deze punten serieus en zullen dit bespreken met onze gymmanager zodat het opgepakt en waar nodig verbeterd kan worden.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Graag tot snel in de gym!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Werd asociaal behandelt lees mijn verhaal.

Werd asociaal behandelt. Gepest getreiterd. Ook meerdere fitness klanten samengespannen. Vocht doekjes gebruik. Je keihard je naam noemen. En van achteren benaderen. Ook in Den Helder buiten de sportschool. Ook gemeld grensoverschrijdend gedrag. Door meneer D. Meneer D was afwezig en de schoonmaakster ging de Booty les geven. Eén grote chaos en onveilig.
Dit alles gemeld. Er wordt niets aan gedaan. Alleen kleutermeisjes aan de telefoon hoofdkantoor. Niemand van PZ te bereiken.
HIIT lessen veel klachten. Kan niet lesgeven, let niet op, weet niets.
Booty les al 2 jaar lang dezelfde muziek en geen variatie in oefeningen.
Er is nog veel meer om op te noemen.
Warme maaltijden eten door personeel in de ontvangst ruimte. Deze lucht komt in de sportschool.
Hier klagen veel mensen over.
Ze doen niets Alleen achter de balie zitten.
Zelfs juridisch loket ingeschakeld en melding bij politie.

31. maj 2026

Beste mevrouw,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst. De door u genoemde meldingen zijn door ons ontvangen en beoordeeld. Daarbij hebben wij geen aanleiding gevonden voor de conclusies die u in uw review trekt.

Wij vinden het belangrijk dat zowel onze members als onze medewerkers elkaar met respect behandelen. Om die reden gaan wij niet inhoudelijk in op individuele situaties via Trustpilot.

Wel merken wij op dat u eerder een officiële waarschuwing heeft ontvangen wegens ongepast gedrag richting een medewerker en niet houden aan de huisregels. Deze waarschuwing blijft onverminderd van kracht.

Indien u nog vragen heeft, verzoeken wij u deze rechtstreeks met ons op te nemen via mail.

GymOne

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den Haag branch review! The worst gym ever!

I am a member of Den Haag branch. The customer service is beyond horrible. I have been charged extra fees twice because of issues with their system, and they neither reimburse nor properly assist customers.
After dealing with so many problems, I requested to cancel my membership, but they refused.
The gym maintenance is also very poor. Some equipment has been broken for a long time, and parts of the walls are covered with metal plates with sharp edges sticking out for months, despite multiple complaints.
The washrooms and changing rooms are consistently filthy and smell bad.
Overall, stay away if you want a clean, safe, and professionally managed gym experience

Hi Osman,

We are sorry to hear that your experience at our Den Haag gym has not met your expectations.

Regarding the payment issues, we informed you back in March that there is a blockage on your bank account which prevents the automatic direct debit from being processed successfully. Unfortunately, failed payments automatically result in additional failed payment fees. Despite this, we have already made several exceptions for you as a gesture of goodwill and have advised you multiple times to contact your bank in order to resolve the issue.

Concerning the equipment, any defects or malfunctions are always reported and addressed as quickly as possible. In fact, a technician has recently visited the gym again to carry out repairs and maintenance.

We also take hygiene very seriously. Our toilets cleaned multiple times a day by our staff to maintain a clean and comfortable environment for all members.

We appreciate your feedback and remain committed to improving our service and facilities.

Gymone

De bodyguard, Rosalie, pagga koning en de body builder waren heel erg vriendelijk en leuk.
Gr,
Arian en Aaron

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede sportschool niet te druk en goede…

Goede sportschool niet te druk en goed en fijn personeel

Hi Levin,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je onze sportschool als prettig ervaart en dat je tevreden bent over ons personeel. We doen elke dag ons best om een fijne en ontspannen sfeer te creëren.
Tot snel weer in de gym! 💪

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De nieuwe dame die de spinning les gaf…

De nieuwe dame die de spinning les gaf vandaag maandag 18/5 was echt top!
Hopelijk kan ze blijven om les te geven op de maandag avond..
Zou ook fijn zijn als er een spinning les gegeven kan worden op de vrijdag ochtend.

18. maj 2026

Hi Laaziza,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Fijn dat de spinningles zo goed bevallen is.

We nemen je suggestie voor een spinningles op vrijdagochtend ook mee, bedankt voor het meedenken.
Hopelijk zien we je snel weer bij een van onze lessen! 🙌

Top!

Top! Door de grote variatie van fitness toestellen weer nieuwe motivatie en inspiratie gekregen om mijn lijf fit te houden. Altijd ruimte om mijn oefeningen te doen omdat er van elk toestel tussen de 2 en 8 aanwezig zijn. Ook van de dumbells per gewicht meest 4 sets in de rekken. En vriendelijke fitness instructeurs!

16. maj 2026

Hi Jan,

Wat geweldig om te lezen, bedankt voor deze mooie review! 💪😄
Fijn dat de grote variatie aan toestellen je weer nieuwe motivatie en inspiratie geeft om lekker fit bezig te blijven. Daar doen we het voor! 🙌
Ook super om te horen dat je prettig kunt trainen zonder lang te hoeven wachten én dat onze instructeurs zo positief bijdragen aan je ervaring. We geven het compliment zeker door aan het team!
Veel plezier met je trainingen en graag tot snel bij GymOne Purmerend! 🏋️‍♂️🔥

Terrible service

While the gym and equipment are really nice, I have a bad experience with the staff and the method of payment.
It is about the gym in Amstelveen. A few days ago I was working on a machine, and I needed less than 5 minutes to do a super-set with another machine. I left the weights on the first one as I was coming back to it anyway to continue my exercise. A staff member immediately came to me and, publicly shaming me, that I did not remove the weights from the first machine.
Another aspect is the payment. I selected to have a direct debit monthly from my bank account but now suddenly I have to do manual transfers monthly. Because I did not know about this, I got a fine of 5 euros for paying too late—of course, because I was waiting for the direct debit to take the money monthly. Customer service ignores this and just keeps reminding me of the 5-euro fine.
Terrible, terrible service; I never had such a bad experience with a gym.

4. maj 2026

Hi Eden,

Thank you for taking the time to share your experience. We are sorry to hear that your visit to our Amstelveen gym did not meet your expectations.

We believe it is important that all members feel welcomed and treated with respect in our gyms. We also understand that any confusion regarding payments and reminder fees can be frustrating.

Unfortunately, we are unable to identify your membership based on this review. We would therefore kindly ask you to contact us directly via klantenservice@gymone.nl, so we can look into both your experience at the gym and the payment situation in more detail.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lieve medewerker met rood haar Gymone…

Lieve medewerker met rood haar Gymone Purmerend!

14. maj 2026

Hi Dino,

Wat leuk om te horen! 😄
Bedankt voor je leuke review en graag tot snel weer in de gym!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag in Emmen een super Booty…

Vandaag in Emmen een super Booty training gehad van Nanda💪 was pittig maar top!!!

12. maj 2026

Hi Jacqueline,

Wat een geweldige review, bedankt! 🍑💪
Fantastisch om te horen dat de Booty training zo goed bevallen is. Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende les! 🔥

Team GymOne

The Hague location

The Hague location is nice and clean. Friendly staff who are helpful, when needed. They seem to be updating most of the equipment which is good, but haven't changed the outdated hip thrust machine, which is quite the bummer. They also don't have a simple split squat stand, with the quality of the gym, one would expect a couple on each floor. The AC was updated last year and works really well on the first floor but is horrible on the second floor. Over all it’s good gym, with minor improvements listed, this would definitely be a 5 star gym!

10. maj 2026

Besvarelse fra GymOne®

Thank you for your detailed review and feedback! 😊
Great to hear you enjoy the atmosphere at our The Hague location and that the team has been friendly and helpful. We’re also happy the updated equipment and AC improvements on the first floor are appreciated.

We also really value your suggestions regarding the hip thrust machine, split squat stands, and the AC on the second floor. Feedback like this helps us continue improving the gym experience, and we’ll make sure to share it with the team.

Hopefully we can earn that 5th star from you in the future 💪

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie sportschool veel apparaten…

Mooie sportschool veel apparaten personeel super vriendelijk vanaf dag 1

2. maj 2026

Hi Tuur,

Wat fijn om te horen, dankjewel! 😄
Geweldig dat je vanaf dag 1 zo’n goede ervaring hebt met ons team en de faciliteiten. Daar doen we het voor! 💪

Tot snel weer in de gym!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch personeel en ze houden…

Fantastisch personeel en ze houden van taart!!!!

2. maj 2026

Hi Daan,

Wat een heerlijke review, dankjewel! 😄
Fantastisch om te horen dat ons personeel zo waardeert en ja, een stukje taart zeggen we natuurlijk geen nee tegen! 🎂😉

Graag tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gister in Den Helder geweest en zag er…

Gister in Den Helder geweest en zag er top top uit. Super schoon en hele leuke kerel die zin heeft in zijn werk! ( Dominique dacht ik,met een neusknopje )

30. april 2026

Beste Yvette,

Wat een geweldige review, dankjewel! 😄
Super leuk om te horen dat alles er tiptop uitzag en dat je zo’n fijne ervaring had in Den Helder. We zijn trots op ons team en geven het compliment zeker door!

Hopelijk zien we je snel weer terug!

Team - GymOne

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.