Super goede ervaringen met de klantenservice. Tot twee keer toe uitzonderlijk vriendelijk en meedenkend geholpen door de medewerkers. Bij Guts en Gusto is de klant echt nog koning:-)
Se, hvad kunderne siger
Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... Se mere
Virksomheden har svaret
Naast alle mooie items, zijn er ook een aantal (niet suffe) zwangerschapsproof items. That's what we need! Daarnaast was de klantenservice uitstekend!
Reklamation einer Tasche vom Ablauf unfassbar kompliziert. Man sendet Bilder, angeblich nichts zu sehen. Habe mittlerweile 5 Bilder eingesendet man sieht das die Nähte bei der Tasche mangelhaft sind... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
Kontaktoplysninger
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, Holland
- gutsgusto.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super vriendelijk service
Super vriendelijk service! ik ben goed geholpen met het retouren en artikel omruilen in kleinere maat .
veel bedrijven kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen van klant vriendelijkheid !! Ook krijg je je pakketjes mooi ingepakt wat een luxe gevoel gaf wat ik een fijn detail vind! Ik geef nooit review dus dat wil veel zeggen 😉 Goed bezig !

Webshop van het jaar
Echt deze webshop, verdiend webshop van het jaar te worden. De service die ze verlenen is echt geweldig. De klantenservice reageert altijd binnen een uur en zelfs nog in de late uurtjes. Je krijgt ook niet de standaard mailtjes maar je word er persoonlijk beantwoord. Mogen andere webshops nog een voorbeeld aannemen!! Echt top gewoon.

Geweldige service
Eerst een bikini en jurkje besteld. 2 van de 3 artikelen wilde ik graag ruilen voor een andere maat. Hierover een mail gestuurd. Ondertussen zag ik natuurlijk weer wat leuks op de site! Hierover gemaild of dit tegelijk verstuurd kon worden met de juiste maten van de artikelen van de eerste order. Geen probleem!!
Ik was al erg verrast dat ik zo snel het pakketje alweer binnen had. Dag nadat ik het pakketje geretourneerd had, kreeg ik het pakketje met de andere maten & de nieuwe items erbij!! Whoehoeee.
Nieuwe actie was ook bezig. Bestelling boven de €50,- dan krijg je een leuke flamingo cupholder erbij! Deze zat helaas niet erbij, foutje denk ik omdat ik het erbij had verneld in de mail wisseling. Ik bedenk het me ook pas vandaag. Nog even over gemaild maar ik ben ervan overtuigd dat het goed komt.
Super fijn deze geweldige en snelle service van hun!

Service is echt top!
Service is echt top. Snelle levering met een subtiele, persoonlijke touch. Zeer tevreden ook over de klantenservice, reageren snel en vriendelijk. Was een pakket vergeten te retourneren en zelfs na een maand kon dat nog. Complimenten!

Super geholpen
Super geholpen, ik zocht een blouse en ze stuurden hem gewoon naar me op! Gelijk dezelfde dag nog!
En nog een persoonlijk kaartje erbij! Waar vind je dat nog?
Geweldig!

Schnelle Lieferung, tolle Ware
Schnelle Lieferung, sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis und super freundlicher Kundenservice!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Geweldige jurkjes besteld afgelopen…
Geweldige jurkjes besteld afgelopen weken.
Zeer uniek, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Daarnaast ook een hele goede service!
Heel fijn geholpen bij de klantenservice, na een vraag over een knoopje van 1 van de jurkjes.
Keurig!

Kleide In Realität anders als abgebildet/ Kundenservice nicht entgegenkommend
Der Versand ist schnell, die Schnitte wie dargestellt und die Qualität der Kleidung ok. Leider sind die Fotos im Katalog bei allen Kleidungsstücken extrem überbelichtet sodass sie nicht farbecht abgebildet sind. Ich habe jetzt mehrfach Kleider bestellt die in der Realität einfach ganz andere Farben haben und mir dann auch nicht gefallen haben. Die Rücksendung ist für die heutige Zeit relativ kompliziert, man muss eine Mail an den Kundenservice schicken mit Angabe der bestell- und Rechnungsnummer und bekommt dann nach einiger Zeit ein Retoure Label zugeschickt, dass man selber ausdrucken muss. Der Kundenservice war nicht bereit mir wegen der falsch abgelichteten Kleidung die Retoure zu erstatten, obwohl ich den Unterschied zum Katalog Bild mit Fotos belegt habe. Nicht sonderlich zuvorkommend oder benutzerfreundlich. Ich bestelle dort jedenfalls nicht mehr.

Erg leuke winkel & betrouwbaar
Erg leuke winkel, heerlijke kleding van goede kwaliteit voor een mooie prijs.. Klantenservice is uitmuntend, antwoorden snel, verzenden snel..
Kortom ik blijf vaste klant :-)
Dankjewel team!

Service
Ik vind de service van guts & gusto echt top! Ze willen je met alles helpen, zelfs bezorging vanuit een filiaal is geen probleem.

Wat een leuk bedrijf!
Ik had mijn oog laten vallen op een prachtige jurk. Helaas uitverkocht, maar kreeg een paar dagen later een melding dat hij alsnog beschikbaar was. Ik kreeg een bevestigingsmail die voor een grote glimlach zorgde en binnen no time had ik de jurk in huis. Verpakt als een soort cadeautje. Wat een leuk bedrijf, wat een geweldige service én waanzinnig blij met mijn jurk. I'll be back :-)

Besvarelse fra Guts & Gusto
Pakketje was zoek geraakt bij post nl
Pakketje was zoek geraakt bij post nl, ze hebben er direct achteraan gebeld en het pakket opnieuw verstuurd. Snel en fijn mailcontact

Echt een super service
Echt een super service! Snelle levering en bij opmerkingen meteen actie reactie, een super online shop die ik zeker iedereen kan aanraden. Kwaliteit van de kleding is ook grandioos.

Super klantenservice
Naast dat de winkel & webshop superleuk zijn heeft is de klantenservice ook echt top! Door een fout vanuit mijn kant kwam het pakketje niet aan. De winkel heeft er vervolgens alles aan gedaan om dit op te lossen. Vond het contact heel prettig en ben zo blij hoe het is opgelost. Echt nogmaals bedankt voor alles!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Goede service en goede kwaliteitscontrole
Laatst een bestelling geplaatst voor een aantal oorbellen. Ik kreeg keurig een mailtje waarin mij verteld werd dat 1 van de oorbellen beschadigd was. Hier werd gelijk een oplossing voor gevonden!
Erg fijn om te zien dat een bedrijf producten op kwaliteit checkt voordat ze verstuurd worden. Dit scheelt een hoop ellende.
Bedankt voor de goede service. Ik ben erg tevreden!

Mijn favoriete winkel/webshop
Mijn favoriete winkel/webshop! Je word altijd goed geholpen in de winkel, maar ook online. Mocht je online iets besteld hebben en het is te groot/klein, dan kan je gewoon een mail sturen om het te ruilen en word dat binnen no time geregeld, hoe fijn! Dikke 10+ voor Guts & Gusto

mooie kleding goeie service
Super mooie kleding. En snelle service. Tevens met klachten zoeken ze een goeie oplossing en proberen ze zeker op het milieu te letten. Ik ben erg tevreden met de uitgebreide collecties en leuke online acties.

Besvarelse fra Guts & Gusto
Eindelijk weer eens iets van vriendelijkheid.
Guts&Gutso had een product waar ik naar op zoek was! Ik had een account aangemaakt maar wel even gewacht met bestellen. Omdat ik in die tussentijd jarig was, kreeg ik een kadobon van €10,- en ik had nog niet eens een eerdere bestelling geplaatst! Dat was een fijne verassing. Bij het bestellen van de producten vergat ik de kortingscode te gebruiken. Maar dit was geen enkel probleem want na contact met de klantenservice, hebben ze mijn factuur aangepast zodat ik toch de korting kon gebruiken!! Zeer blij met de producten en de service van de klanten service!

Twee mooie flared broeken
Twee mooie broeken besteld, helaas was er een niet goed gestikt, maar daar kreeg ik toen extra korting op.
Zeer vriendelijk e-mail contact met medewerkster van Guts&Gusto. Snelle reacties en snelle levering. Heel tevreden!

Uitstekende service
Uitstekende service! Vlot contact met de klanten en ze zijn erg klant vriendelijk. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.