Naast alle mooie items, zijn er ook een aantal (niet suffe) zwangerschapsproof items. That's what we need! Daarnaast was de klantenservice uitstekend!
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Reklamation einer Tasche vom Ablauf unfassbar kompliziert. Man sendet Bilder, angeblich nichts zu sehen. Habe mittlerweile 5 Bilder eingesendet man sieht das die Nähte bei der Tasche mangelhaft sind... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
Kontaktoplysninger
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, Holland
- gutsgusto.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
een mooi merk met top service!
Daarnaast was de klantenservice uitstekend!
Treurige klantenservice
Broek gekocht die ruim 1 maat kleiner bleek te vallen. Dit stond niet vermeld op de website. Hierop de klantenservice benaderd met het verzoek een uitzondering te maken voor retourkosten, aangezien ik niet heb kunnen anticiperen op deze veel kleiner vallende broek. Was niet mogelijk, er werd niet meegedacht; zij konden er toch ook niks aan doen was het credo. Treurig. Laatste keer dat ik hier besteld heb dus.
Reklamation / Versandkosten
Reklamation einer Tasche vom Ablauf unfassbar kompliziert.
Man sendet Bilder, angeblich nichts zu sehen. Habe mittlerweile 5 Bilder eingesendet man sieht das die Nähte bei der Tasche mangelhaft sind.. teilweise 2 Löcher überhaupt nicht vernäht.
Retourschein wird irgendwie nicht erstellt. Man soll die Ware anscheinend kostenpflichtig zurücksenden als Retour. Es ist aber eine Reklamation

Blij met de oplossing
Super leuke website! Had zelf de wide leg jeans in het lichtblauw besteld. Vond het aan de dure kant maar de broek zag er erg netjes uit. Na 2 keer de broek dragen zitten er overal pluisjes van de stof op de achterkant. Na met de klanten service te praten werd dit super goed opgelost! Heel blij mee!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Was ontzettend blij met mijn aankoop…
Was ontzettend blij met mijn aankoop bij Guts & Gusto. Een blouse helemaal in mijn stijl en kleur. Wel wat aan de dure kant maar ja voor iets moois. Zit het helaas niet deugelijk in elkaar waardoir de stof is gaan schuren onder de oksels, gewoon weg te weinig stof gebruikt( of er van twee maten delen aan elkaar geknutseld zijn). En dan ook nog om een aankoop bewijs vragen voor iets wat alleen bij hun verkocht wordt. Een fabrieks fout hoord zonder pardon gerepareed of vervangen te worden!

Besvarelse fra Guts & Gusto
De broek Nancy Kaki besteld van de Beau…
Klantenservice helpt onwijs goed bij een eventuele klacht. Fijne service!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Ontzettend blij met mijn bestelling én de geweldige service!
Heel blij met mijn nieuwe setjes! Daarnaast ook ontzettend goede en klantvriendelijke service. Ik had nét een kortingsactie misgelopen en uit coulance hebben ze de korting alsnog voor mij verrekend. Dat hadden ze niet hoeven doen, dus dit heeft mijn dag echt gemaakt! 🥰 Dit is hoe goede klantenservice hoort te zijn. Ik ga zeker vaker bestellen bij Guts & Gusto! ❤️

Besvarelse fra Guts & Gusto
een hele fijne oplossing…
Vandaag een hele fijne oplossing gekregen voor mijn probleem met mijn aankoop.
Super blij mee.

Besvarelse fra Guts & Gusto
Twee tops hier gekocht gekrompen
Twee tops hier gekocht. Beide na 1x wassen gekrompen en kortere mouwen terwijl ik gewoon heb gewassen volgens het label en niet in de droger heb gehad. Ben normaal erg tevreden met de kleding maar nu toch echt een miskoop, erg jammer…
Heb contact gehad met guts&gusto

Besvarelse fra Guts & Gusto
Vriendelijke klantenservice en goede oplossing
Mijn eerste ervaring met Guts & Gusto was niet meteen helemaal zoals gehoopt. Ik had een shirtje besteld, maar die viel kleiner uit dan verwacht ten opzichte van de productinformatie op de site.
Ik vond het in eerste instantie vervelend dat er verzend- en retourkosten bij kwamen.
De klantenservice reageerde snel, maar in eerste instantie voelde het voor mij niet helemaal als de oplossing waar ik op hoopte. Na verder contact hebben ze uiteindelijk zowel de retourkosten als de oorspronkelijke verzendkosten niet in rekening gebracht. Dat hebben ze echt heel netjes opgelost en dat waardeer ik echt.
Zeer vriendelijke klantenservice en uiteindelijk een supergoede service. Gewoon lekker bestellen hier dus — ze hebben hele leuke dingen!
Leuke jeans short geshopt bij Guts &…
Leuke jeans short geshopt bij Guts & Gusto. Alleen kwam ik enkele dagen erna dezelfde short 20€ goedkoper tegen op een andere webshop…
Update: contact opgenomen en snel reactie van hun ontvangen met een tegoedbon met het verschil. Fijne klantenservice!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Zo wordt je dus ‘vaste klant’
Wat een verademing om als klant zó serieus genomen te worden. Tijdens een gezellige shopdag in Amersfoort ontdekten mijn zus en ik een prachtig setje bij Guts & Gusto—een rok en shirt die op het eerste gezicht perfect leken. Thuis, in goed daglicht, zagen we helaas een kleurverschil.
Wat daarna volgde, verdient oprechte waardering.
Na contact op te nemen, werd er niet moeilijk gedaan. Integendeel: we kregen direct duidelijke instructies en konden de items terugsturen. Kort na ontvangst werden we persoonlijk gebeld. Men dacht actief mee, nam het probleem serieus en deed zelfs de moeite om in het centrale magazijn te zoeken naar een perfecte vervanging.
Dat is service.
Hoewel er uiteindelijk geen identieke set zonder kleurverschil beschikbaar was, werd er snel geschakeld en het aankoopbedrag stond binnen enkele dagen alweer op mijn rekening. Geen gedoe, geen uitvluchten—alleen professionaliteit, betrokkenheid en respect voor de klant.
In een tijd waarin goede service eerder uitzondering dan regel lijkt, laat Guts & Gusto zien hoe het óók kan. Betrouwbaar, klantgericht en oplossingsgericht.
Wij komen hier zonder twijfel terug.
Chapeau! 👏

Topbedrijf
Topbedrijf! Hele goede service en snelle afhandeling. Prachtige laarsjes gekocht, met een laarsje was er iets niet in orde. Na wat heen en weer mailen kreeg ik nieuwe toegestuurd (gratis) en kreeg er nog een klein kadootje bij. Ontzettend leuk verpakt ook allemaal. Het is alsof je jarig bent, te leuk! Wat mij betreft een dikke 10!

Mega Support
Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tolles Top kam 🤩 so einen schnellen, netten und hilfsbereiten Support hatte ich wirklich noch nie! Sollte ich mal in der Gegend sein, komme ich definitiv persönlich bei euch shoppen ❤️

Besvarelse fra Guts & Gusto
Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met…
Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met gouden knopen gekocht met Guts & Gusto. Vorige week helaas een gouden knoop verloren. De klantenservice heeft direct gratis een nieuwe knoop opgestuurd. Top service!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Een van mijn favoriete winkel.
Een van mijn favoriete winkel.
Leuke kleding van goede kwaliteit. Het enige nadeel is dat als je iets in de dagsale koopt en je moet het omruilen omdat de maat niet goed is dat je dan bij moet betalen omdat het dan niet meer in de sale is. Erg jammer.

Great customer service
Great customer service, beautiful packaging on delivery and really personal feel. I returned an (online) sale item with a full refund at the Tilburg store. Teller was very friendly and informative, and the refund was processed quicky and I was kept updated along the way.

So liebevoll verpackte Ware
So liebevoll verpackte Ware - selten so schön im Onlineshop erlebt.
Toller Kundenservice und auf den ersten Blick eine gute Qualität.

Besvarelse fra Guts & Gusto
Bin sprachlos... Aber immerhin.
Wenn ihr alles behaltet, was ihr bei Gutsgusto bestellt, dann ist es wirklich ein schöner Laden mit sehr ansprechenden Kleidungsstücken.
Aber Achtung bei Retouren: Dokumentiert am besten alles ganz genau! Ich hätte nicht gedacht, dass mir so etwas einmal passiert, aber bei meiner Rücksendung wurde mir vorgeworfen, dass nur 2 statt der angemeldeten 3 Teile im Paket waren – obwohl es unbeschädigt angekommen sein soll. Für mich völlig unverständlich, da ich definitiv alle Teile zurückgeschickt habe.
Mir wurde mitgeteilt, dass es sogar Videomaterial gibt, auf dem zu sehen ist, wie ein Mitarbeiter das unversehrte Paket öffnet und nur zwei Teile darin sind. Wie das zustande gekommen sein soll, kann ich mir bis heute nicht erklären. Am Ende musste ich also einen Artikel bezahlen, den ich nicht behalten habe.
Positiv hervorheben möchte ich jedoch, dass mir mittlerweile ein Gutschein im Wert des fehlenden Teils angeboten wurde, den ich innerhalb von zwei Jahren (auch im Sale) einlösen kann. Das ist zumindest ein Entgegenkommen, auch wenn die Situation an sich für mich weiterhin ungeklärt und frustrierend bleibt.
Ich bin wohl auch nicht die erste Person, der so etwas passiert ist – daher mein Rat: Bei Retouren wirklich alles genau festhalten.

Super Kundenservice!!
Super Kundenservice!!! Selbst bei Problemen wird sehr schnell auf Emails geantwortet. Bei der Retourenabwicklung sehr kundenfreundlich. Trotz eines Fehlers meinerseits wurde der Umtausch problemlos abgewickelt. Nur zu empfehlen!

Besvarelse fra Guts & Gusto
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.