BilligLeg Anmeldelser

8.116

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 64 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder roser virksomhedens service, hvor medarbejdere er hjælpsomme og imødekommende, og går langt for at finde løsninger. Folk sætter pris på den hurtige ekspedition og levering, hvor varer ofte ankommer som forventet og forsvarligt pakket. Forbrugerne er glade for produkterne, der beskrives som gode og af fornuftig kvalitet, ofte til gode priser. Dog oplevede nogle kunder problemer med defekte eller beskadigede varer, som ikke levede op til forventningerne eller beskrivelsen. Andre nævner lange leveringstider, pakker der ikke ankom som lovet, eller blev sendt til forkert adresse. Nogle anmeldere var utilfredse med kundeservicen, hvor sager ikke blev løst, eller der var manglende opfølgning på reklamationer.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med product, hvor nogle kunder udtrykker tilfredshed med "gode... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange roser hurtig levering og god... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, hvor nogle roser den gode og hurtige service, samt hjælpsomme og... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder rapporterer om defekte varer, der... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om priser, hvor nogle finder dem gode og fornuftige, og endda billige. Dog... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg lagde en ordre med en god portion Hama-perler og perleplader. Pakken blev sendt og kom hurtigt, men der manglede en pose perler, jeg havde bestilt. Derudover modtog jeg nogle andre plader, e... Se mere

Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside der kom ud til pakkeshoppen ret hurtigt. Da der opstod et problem med at finde pakken der fik jeg efter en henvendelse til deres kundeservice svar på... Se mere

Jeg modtog min ordre i dag fra billigLeg og der var desværre skader på kassen så jeg to kontakt til dem på mail og de svarede hurtigt og spurgte om det var muligt for mig at åbne den og samle indholde... Se mere

1. nr. 71 af de 75 bedste virksomheder i Hobbyforretning
  2. nr. 36 af de 48 bedste virksomheder i Legetøjsbutik

Legetøj hos BilligLeg. Vi har et kæmpe udvalg i legetøj og du finder danmarks "måske" bedste kundeservice hos os. Besøg vores store webshop i dag eller giv os et kald på telefonen hvis du har spørgsmål, vi er klar til at hjælpe. Vi byder dig velkommen til BilligLeg

Hurtig dag til dag levering

Vi afsender over 97% af alle ordre på under 24 timer.

Vi afsender 97% af alle vores ordre på under 24 timer - så er du sikret din pakke er hos dig lyn hurtig.

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.116)

68 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg bryder mig ikke om at lave negative…

Jeg bryder mig ikke om at lave negative anmeldelser, men jeg er ved at være vred. Jeg har givet firmaet flere chancer, men de rykker ikke. Jeg købte en gave 3D pen til min datter fødselsdag 13 maj. Den var defekt. Jeg sendte den retur efter at have fortalt Billigleg om det og fået returlabel. Jeg rykker igen igen og de har nu fundet den på lageret og vil refundere produktet, men der sker ikke noget. Jeg synes, at det er helt uacceptabelt. Det er produkter til børn. Det er nu mere end halvanden måned siden min datters fødselsdag. Jeg kan kun anbefale at holde sig væk fra firmaet for

8. maj 2026

Hej Kamille,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi vil gerne beklage det forløb, du har været igennem. Vi forstår din frustration og anerkender, at vi ikke har levet op til den service, du med rette kunne forvente.

Tak for den behagelige samtale. Vi er glade for, at vi sammen fandt en god løsning, og vi håber, at vi har været med til at rette op på oplevelsen.

Mvh
Freja
BilligLeg

Købte en sæbeboble pistol

Købte en sæbeboble pistol, købte den kun pga den beskrivelse der var lavet, men den lever på ingen måde op til beskrivelse, ved ikke om de tester selv inden, men den virker dårligere end en fra shein.
Har skrevet mail til dem, skrevet for Facebook for en uge siden, men stadig intet hørt…

4. juni 2026

Hej Stine,

Jeg er ked af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplever, at beskrivelsen ikke stemmer overens med produktets ydeevne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg beklager også, hvis du ikke har modtaget svar på din henvendelse. Har du sendt din mail til reklamationer@legbilligt.dk? Hvis ikke, vil jeg bede dig sende den dertil sammen med dit ordrenummer, så vi kan få undersøgt sagen hurtigst muligt.

Selvom vi ikke selv producerer produkterne, ønsker vi altid at yde en god service. Hvis et produkt er defekt eller ikke fungerer som forventet, vil vi gerne gennemgå sagen og finde en passende løsning.

Måske for billigt

OBS: deres svar herinde er helt anderledes end med det jeg har fået på mail, hvor de slet ikke vil tage ansvar for, at pakken er leveret til en forkert pakkeshop meget langt væk.

Det virker bare endnu mere dumt og useriøst. Jeg står helt alene med, at prøve og få pakken til den rigtige pakkeshop og billigleg gider ikke engang svare på mine mails.
Reglerne siger, at pakken er afsenders ansvar, men de mener de ikke når jeg kontakter dem.

Måske for billigt. Vores pakke fra dem blev sendt til en forkert by. Herefter gider de ikke tage ansvar for fejlen og jeg har ikke set min pakke endnu selvom jeg har ventet meget længe.

3. juni 2026

Hej B.B.T,

Det lyder bestemt ikke som en tilfredsstillende oplevelse, og det beklager vi.

Når en pakke bliver fejlscannet eller sendt til en forkert destination hos fragtfirmaet, er det naturligvis noget, vi tager alvorligt. Vi er dog afhængige af transportørens undersøgelser og processer, når en pakke forsvinder eller fejlsorteres under transporten.

Vi ønsker bestemt ikke at fralægge os ansvar, og hvis din sag stadig ikke er løst, vil jeg meget gerne kigge nærmere på den. Kontakt os gerne på reklamationer@legbilligt.dk med dit ordrenummer, så undersøger vi status og finder den bedst mulige løsning.

Virkelig ringe produkter

Virkelig ringe produkter, kan klart ikke anbefales.
2 vandpistol der ikke kan holde tæt.
Bundprop i magasinerne kan ikke sidde fast.

22. maj 2026

Hej Saner,

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi beklager, at du har oplevet problemer med vandpistolerne.

Selvom produkterne ikke er noget, vi selv producerer, står vi naturligvis inde for de varer, vi sælger, og vi ønsker altid at yde en god service. Hvis et produkt er defekt eller har fejl, hjælper vi gerne med enten en refundering eller et erstatningsprodukt i henhold til reklamationsretten.

Har du kontaktet os på reklamationer@legbilligt.dk med dit ordrenummer og en beskrivelse af problemet? Så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Legbilligt.dk

Jeg er nødt til at skrive ind her når…

Jeg er nødt til at skrive ind her når butikken er så ligeglad med at min søn har smidt over 300 kr lige ud af vinduet, på en pistol som går i stykker efter 1 time. Bliver efterfølgende sendt tilbage, så er den fikset siger de. Efter en time går den i stykker igen. Så vi prøver at gøre det de viste os var problemet, det ender med at mine hænder er fuldstændig ridset og bløder, men pistolen virker stadigvæk ikke. Så vil de have den tilbage igen og det var for en måned siden, ingenting sker. De vil ikke give ham hans penge tilbage eller ny pistol. Han er et barn og har ventet 3 måneder og venter stadigvæk. Jeg ved godt at det hedder billig leg, men 350 kr er ikke småpenge for et barn. Vi køber aldrig mere her. Og blot til info, det er den tredje pistol som går i stykker efter et par dage, men de andre var var lidt billigere så vi gjorde ikke andet end at smide dem ud. Tak for intet 😔

20. februar 2026

Hej Ivana,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg er oprigtigt ked af at høre, at både du og din søn har haft så mange problemer med produktet, og jeg forstår godt jeres frustration. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Da jeg ikke kan se detaljerne i sagen ud fra anmeldelsen, vil jeg meget gerne undersøge, hvad der er sket, og hvor sagen står i dag. Kan du sende dit ordrenummer eller kontakte os på reklamationer@legbilligt.dk, så jeg kan finde sagen og følge op på den?

Hvis produktet har været sendt ind flere gange, og I stadig oplever problemer, vil jeg naturligvis gerne gennemgå forløbet og sikre, at sagen bliver håndteret korrekt.

Jeg håber, du vil give os mulighed for at få kigget nærmere på sagen.

Legbilligt.dk

Min mand kørt til butikken for at købe…

Min mand kørt til butikken for at købe to el biler til vores piger og lidt anden, da han kom derop får han så og vide det er på fjernlager og vi tænker åh nej, men sikke en service manden i butikken tog til fjernlager og hentede det vi skulle brug helt klart 5 stjerner herfra. Og vores piger blir over lykkelig da de fik deres biler. Tak for god service 😊

28. april 2026

Hej Judi,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at I fik en god oplevelse i butikken, og at vi kunne hjælpe med at finde en løsning, selvom varerne lå på fjernlager. Jeg skal nok sørge for at give rosen videre til medarbejderen – sådan en tilbagemelding betyder meget.

Det bedste af det hele er dog at høre, at jeres piger blev så glade for deres elbiler. 😊

Tak fordi I handlede hos os, og vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Legbilligt.dk

Super fine varer🤩👍🙏 og hurtige til og sende👍🙏

30. juni 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🤩

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen hos Legbilligt.dk. 😊

God kundeservice

OPDATERING:
Legbilligt kontaktede mig og fandt en hurtig løsning på problemet. Så alt endte i sidste ende godt - det mest positive var ihvertfald at jeg blev mødt med god kundeservice.

Hurtig levering men produktet som var et dukke hus falder fra hinanden, gulvet er bare pap som ikke kan sidde ordentligt på, væggene vælter og dukkerne er af den type plast der knækker på midten i samlingerne. Ikke 300 kr. værd.

16. april 2026

Hej Camilla,

Jeg er ked af at høre, at dukkehuset ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Selvom vi ikke selv producerer produkterne, tager vi kvalitet og kundetilfredshed alvorligt. Hvis produktet har fejl eller mangler, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Har du kontaktet os på reklamationer@legbilligt.dk med dit ordrenummer? Hvis ikke, er du meget velkommen til at sende os en mail, så vi kan gennemgå sagen og hjælpe dig videre.

Meget utilfredsstillende oplevelse.

Meget utilfredsstillende oplevelse.

Jeg bestilte en Barcelona-fodbold, men fik besked om, at varen ikke var på lager. Jeg blev tilbudt en erstatningsvare og spurgt om jeg ville acceptere den, men inden jeg nåede at svare, var pakken allerede sendt.

Det er ikke i orden at sende varer afsted uden kundens bekræftelse.

Jeg har forsøgt at kontakte virksomheden flere gange både før og efter afsendelsen, men uden svar.

Samlet set er det en meget dårlig og uprofessionel håndtering af en helt almindelig ordre og kundekontakt. Jeg ønsker ikke varen og forventer, at returnering sker uden omkostninger for mig.

9. april 2026

Hej Michelle

Tak for din anmeldelse – og beklager din oplevelse.

Da den bestilte bold desværre ikke var på lager, kontaktede vi dig for at tilbyde et alternativ. Da vi ikke modtog et afklaret svar efter et par dage og heller ikke kunne få kontakt telefonisk, valgte vi at sende en erstatning i den bedste hensigt for at sikre hurtig levering – særligt i tilfælde af, at varen skulle bruges som gave.

Vi kan godt se, at det ikke har været den rigtige løsning i dit tilfælde, og det beklager vi.

Selvfølgelig skal du ikke hæfte for fragt i denne situation. Vi sørger gerne for en returlabel, så bolden kan sendes retur uden omkostninger for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få afsluttet sagen ordentligt.

Vh Team Billigleg

Hurtig levering og kontakt til mig pga…

Hurtig levering og kontakt til mig pga udsolgt vare.
Hvorefter jeg fik 2 muligheder som jeg synes var mega godt.
Køber bestemt her igen.
Mange fine dukker til mine 4 børnebørn .

10. april 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med både den hurtige levering og den løsning, vi kunne tilbyde, da en vare var udsolgt. Vi gør altid vores bedste for at finde gode alternativer, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Vi håber, at dine 4 børnebørn bliver glade for dukkerne og får mange timers leg med dem. 😊

Tak fordi du handlede hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Legbilligt.dk

Fødselsdags gave? Find et andet sted

Hold da op. Kan ikke anbefale at købe ting til gaver på denne side. Siden på æsken var flået op og så sat sammen med tape. Så kom der styr på tingene

26. marts 2026

Besvarelse fra BilligLeg

Hej Benjamin - det er vi kede af at høre, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give!

Kontakt os venligst på info@legbilligt.dk, så vi kan undersøge fejlen nærmere! :)

BilligLeg blev til DYRleg

Et familiemedlem købte en legetøjshelikopter hos BilligLeg som gave til min søn i september 2025. Den gik i stykker efter få ganges brug, og jeg sendte den retur i forbindelse med reklamation. DAO har dokumenteret, at pakken blev leveret på virksomhedens adresse med billeddokumentation.

Alligevel fralægger BilligLeg sig alt ansvar og nægter at behandle min reklamation, med begrundelse om, at ingen medarbejder har kvitteret for pakken. Der var ikke oplyst krav om personlig kvittering eller bestemt leveringsform.

Jeg har bøvlet med dem i flere måneder, og sagen er stadig ikke løst – vi er nu i marts 2026. Jeg står tilbage med udgifter til både varen og fragt, uden løsning.

Jeg vil ikke anbefale BilligLeg til andre på baggrund af min oplevelse.

Jeg har ønsket at klaget til forbrugerklagenævnet, dog skal minimumsbeløb på produktet være min. 1100kr. Derfor kan jeg kun henvende mig hertil - hvilket jeg synes er ærgerligt, da jeg gerne ville betale for omkostningerne, da jeg ved, at jeg juridisk har hold i min sag.

2. marts 2026

Hej Line.

Vi beklager naturligvis din oplevelse, men da pakken ikke befinder sig hos os så er det meget svært at håndtere din reklamation. Det er helt korrekt at du har sendt et billede af DAO der har leveret den uden for, men pakken befinder sig ikke på adressen. Det er ikke en god ide at sende reklamationer eller andre pakker med værdi med DAO da de stiller pakkerne, hvad der så sker med pakken fra den stilles til at der kommer personale på adressen og kan hente pakken ind det kan vi ikke svare for. Vi har ansvaret for din pakke med det samme den er i hænderene på en af vores kollegaer og så håndteres den naturligvis korrekt som den skal. Før vi har pakken kan vi ikke gøre så meget - beklager.

Mvh
Team BilligLeg