Jeg lagde en ordre med en god portion Hama-perler og perleplader. Pakken blev sendt og kom hurtigt, men der manglede en pose perler, jeg havde bestilt. Derudover modtog jeg nogle andre plader, e... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Legetøj hos BilligLeg. Vi har et kæmpe udvalg i legetøj og du finder danmarks "måske" bedste kundeservice hos os. Besøg vores store webshop i dag eller giv os et kald på telefonen hvis du har spørgsmål, vi er klar til at hjælpe. Vi byder dig velkommen til BilligLeg
Vi afsender over 97% af alle ordre på under 24 timer.
Bohrsvej 2, 6760, Ribe, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Har købt herfra flere gange! Er super tilfreds! Nemt, hurtig levering og super kundeservice. Kan kun sige gode ting om siden! 🙂
Måske nok den ringeste forretning jeg er stødt på. Usmageligt. Kundeservicen er desuden flabet. Har faktisk aldrig oplevet så pinlig en kommunikation.
Jeg bryder mig ikke om at lave negative anmeldelser, men jeg er ved at være vred. Jeg har givet firmaet flere chancer, men de rykker ikke. Jeg købte en gave 3D pen til min datter fødselsdag 13 maj. Den var defekt. Jeg sendte den retur efter at have fortalt Billigleg om det og fået returlabel. Jeg rykker igen igen og de har nu fundet den på lageret og vil refundere produktet, men der sker ikke noget. Jeg synes, at det er helt uacceptabelt. Det er produkter til børn. Det er nu mere end halvanden måned siden min datters fødselsdag. Jeg kan kun anbefale at holde sig væk fra firmaet for

Besvarelse fra BilligLeg
Købte en sæbeboble pistol, købte den kun pga den beskrivelse der var lavet, men den lever på ingen måde op til beskrivelse, ved ikke om de tester selv inden, men den virker dårligere end en fra shein.
Har skrevet mail til dem, skrevet for Facebook for en uge siden, men stadig intet hørt…

Besvarelse fra BilligLeg
OBS: deres svar herinde er helt anderledes end med det jeg har fået på mail, hvor de slet ikke vil tage ansvar for, at pakken er leveret til en forkert pakkeshop meget langt væk.
Det virker bare endnu mere dumt og useriøst. Jeg står helt alene med, at prøve og få pakken til den rigtige pakkeshop og billigleg gider ikke engang svare på mine mails.
Reglerne siger, at pakken er afsenders ansvar, men de mener de ikke når jeg kontakter dem.
Måske for billigt. Vores pakke fra dem blev sendt til en forkert by. Herefter gider de ikke tage ansvar for fejlen og jeg har ikke set min pakke endnu selvom jeg har ventet meget længe.

Besvarelse fra BilligLeg
Virkelig ringe produkter, kan klart ikke anbefales.
2 vandpistol der ikke kan holde tæt.
Bundprop i magasinerne kan ikke sidde fast.

Besvarelse fra BilligLeg
Jeg er nødt til at skrive ind her når butikken er så ligeglad med at min søn har smidt over 300 kr lige ud af vinduet, på en pistol som går i stykker efter 1 time. Bliver efterfølgende sendt tilbage, så er den fikset siger de. Efter en time går den i stykker igen. Så vi prøver at gøre det de viste os var problemet, det ender med at mine hænder er fuldstændig ridset og bløder, men pistolen virker stadigvæk ikke. Så vil de have den tilbage igen og det var for en måned siden, ingenting sker. De vil ikke give ham hans penge tilbage eller ny pistol. Han er et barn og har ventet 3 måneder og venter stadigvæk. Jeg ved godt at det hedder billig leg, men 350 kr er ikke småpenge for et barn. Vi køber aldrig mere her. Og blot til info, det er den tredje pistol som går i stykker efter et par dage, men de andre var var lidt billigere så vi gjorde ikke andet end at smide dem ud. Tak for intet 😔

Besvarelse fra BilligLeg
Min mand kørt til butikken for at købe to el biler til vores piger og lidt anden, da han kom derop får han så og vide det er på fjernlager og vi tænker åh nej, men sikke en service manden i butikken tog til fjernlager og hentede det vi skulle brug helt klart 5 stjerner herfra. Og vores piger blir over lykkelig da de fik deres biler. Tak for god service 😊

OPDATERING:
Legbilligt kontaktede mig og fandt en hurtig løsning på problemet. Så alt endte i sidste ende godt - det mest positive var ihvertfald at jeg blev mødt med god kundeservice.
Hurtig levering men produktet som var et dukke hus falder fra hinanden, gulvet er bare pap som ikke kan sidde ordentligt på, væggene vælter og dukkerne er af den type plast der knækker på midten i samlingerne. Ikke 300 kr. værd.

Meget utilfredsstillende oplevelse.
Jeg bestilte en Barcelona-fodbold, men fik besked om, at varen ikke var på lager. Jeg blev tilbudt en erstatningsvare og spurgt om jeg ville acceptere den, men inden jeg nåede at svare, var pakken allerede sendt.
Det er ikke i orden at sende varer afsted uden kundens bekræftelse.
Jeg har forsøgt at kontakte virksomheden flere gange både før og efter afsendelsen, men uden svar.
Samlet set er det en meget dårlig og uprofessionel håndtering af en helt almindelig ordre og kundekontakt. Jeg ønsker ikke varen og forventer, at returnering sker uden omkostninger for mig.

Besvarelse fra BilligLeg
Hurtig levering og kontakt til mig pga udsolgt vare.
Hvorefter jeg fik 2 muligheder som jeg synes var mega godt.
Køber bestemt her igen.
Mange fine dukker til mine 4 børnebørn .

Besvarelse fra BilligLeg
Hold da op. Kan ikke anbefale at købe ting til gaver på denne side. Siden på æsken var flået op og så sat sammen med tape. Så kom der styr på tingene

Besvarelse fra BilligLeg
fik 27 ceo2 patroner ekstremt billigt i forhold til hvad det vil koste andre steder køber helt klart her fra igen en anden gang
Et familiemedlem købte en legetøjshelikopter hos BilligLeg som gave til min søn i september 2025. Den gik i stykker efter få ganges brug, og jeg sendte den retur i forbindelse med reklamation. DAO har dokumenteret, at pakken blev leveret på virksomhedens adresse med billeddokumentation.
Alligevel fralægger BilligLeg sig alt ansvar og nægter at behandle min reklamation, med begrundelse om, at ingen medarbejder har kvitteret for pakken. Der var ikke oplyst krav om personlig kvittering eller bestemt leveringsform.
Jeg har bøvlet med dem i flere måneder, og sagen er stadig ikke løst – vi er nu i marts 2026. Jeg står tilbage med udgifter til både varen og fragt, uden løsning.
Jeg vil ikke anbefale BilligLeg til andre på baggrund af min oplevelse.
Jeg har ønsket at klaget til forbrugerklagenævnet, dog skal minimumsbeløb på produktet være min. 1100kr. Derfor kan jeg kun henvende mig hertil - hvilket jeg synes er ærgerligt, da jeg gerne ville betale for omkostningerne, da jeg ved, at jeg juridisk har hold i min sag.