Gevers & Teeuwen stukadoors Anmeldelser 142

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De stukadoor kwam elke keer netjes op tijd en levert goed werk. Het is erg netjes geworden en we zijn blij met het eindresultaat. De communicatie verliep ook heel prettig en correct. Ik zou dit bedrij... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Erg tevreden met het resultaat. Er wordt meegedacht voor het beste resultaat en we hebben weinig overlast gehad doordat ze bezig waren. Voor een volgende keer hoef ik niet meer ver te zoeken..

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goede ervaring gehad met dit professionele bedrijf. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ze komen hun afspraken na en leveren goed werk (de schilders waren ook blij met het resultaat). De... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over het nette stukwerk dat is verricht. Snelle en goede communicatie. Houdt zich afspraken. Komen iedere dag stipt op de afgesproken tijd. Het resultaat is heel netjes. Wijze van werken... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gipsarbejder

Skrevet af virksomheden

Gevers&Teeuwen stukadoors B.V. is het vertrouwde adres voor al uw stucwerk , binnen en buiten. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U heeft alles onder 1 dak bij Gevers stukadoors & afwerkingsbedrijf. Voor alle binnen stukadoorswerkzaamheden, buitengevelstucwerken tot aan akoestiek Wij zullen u begeleiden en adviseren om u wensen mogelijk te maken!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Mooi werk!

Netjes werk geleverd, denken goed mee.

12. marts 2022

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Marianka, bedankt voor het plaatsen van review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nog nooit zo een professioneel team aan…

Nog nooit zo een professioneel team aan stukers bij ons aan de slag geweest. Kwalitatief hoogstaand, oprecht, zeer vriendelijke en flexibel. Voor ons en dikke 10 en nooit meer een ander.

25. februar 2022

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Guus, bedankt voor het plaatsen van een review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel gereageerd en weer een mooi…

Snel gereageerd en weer een mooi strakke muur en plafond opgeleverd. En dit keer was het plafond niet recht toe rechtaan, maar met lastige hoeken. We zijn weer heel tevreden!!

5. februar 2022

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Rob, bedankt voor het plaatsen van een review!

Mooi werk afgeleverd

Mooi werk afgeleverd. De jongens van gevers en Teeuwen zijn zeer netjes,meedenkend en behulpzaam. Zeker een aanrader!

3. december 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Nicky, bedankt voor het plaatsen van een review!

Vakmannen!

Voor het eerst in contact gekomen met Gevers en Teeuwen stukadoors. Ik ben zeer tevreden over het verloop van de communicatie met Boy en het nette stucadoorswerk door Frank (2x toiletten met nissen en ombouw keukenkoof). Ook alles netjes afgeplakt en afval opgeruimd en afgevoerd. Nog maar 2 maanden geleden zijn jullie met je B.V. gestart heb ik begrepen. Ga zo door dan komen jullie vakmannen er wel.

Groeten Hein, een zeer precieze klant die zelf ook in de bouw zit.

27. november 2021
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Hein, bedankt voor het plaatsen van een review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een spannend avontuur met de achterwand voor de keuken

De werkzaamheden uit handen geven en dan ook nog eens een gedurfd traject, met betrekking tot de achterwand (betonstuc met metalic) van de keuken in onze nieuwbouwwoning.
Vanaf het begin tot aan het eind hebben wij advies gekregen en zijn wij ontzettend blij met het resultaat. Dankzij het strakke stucwerk hebben wij ook mooie strakke muren in de verf en het behang.
Zeker een aanrader!

22. november 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Ilse, bedankt voor het plaatsen van een review!

Topwerk

Superblij met het resultaat van het stucwerk in het hele huis. De mannen werken erg netjes (ruimen aan het einde van de dag alles keurig op) en ze zijn ook nog gezellig ;-)

13. november 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Sarah, bedankt voor het plaatsen van een review!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, afspraken nagekomen en netjes gewerkt! De volgende keer bel ik ze weer!

9. november 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Edward, bedankt voor het plaatsen van een review!

Fantastisch werk

Fantastisch werk, zowel in de voorbereiding, uitvoering en afronding. Heel netjes en vakkundig.

2. november 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Morris, bedankt voor het plaatsen van een review!

Vakwerk

Vakwerk. Muren zijn weer als nieuw. Zeer kundig werk

29. oktober 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi John, bedankt voor het plaatsen van een review!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijk bedrijf dat met je meedenkt. We hadden nogal wat losse eindjes met onze uitgebroken muur, maar alles is heel netjes weggewerkt! Komen afspraken volledig na en de communicatie is prettig.

23. oktober 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Rens & Michelle, bedankt voor het plaatsen van een review!

Uitstekende vakmensen

Benedenverdieping muren en plafond vakkundig gestukadoord. Wij zijn dik tevreden met het geleverde werk en het enthousiasme waarmee het werk is uitgevoerd. Een gemotiveerd team en ook nog eens heel gezellige jongens. Alles keurig schoon achtergelaten. Kan niet beter.

8. oktober 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Jan en Els, bedankt voor het plaatsen van een review!

Super resultaat, goede communicatie

Gehele benedenverdieping laten stucen. Erg strak en mooi resultaat. Goede communicatie vooraf en tijdens werk. Komen afspraken na. Snelle levering van huur bouwdrogers. Erg tevreden!

7. oktober 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Tom, bedankt voor het plaatsen van een review!

Tevreden!

Snel geholpen, goede informatie, prima werk afgeleverd.

19. september 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Lara, bedankt voor het plaatsen van een review!

Vriendelijk, kundig echte vakmannen

Resultaat is geweldig, strak en glad zoals het hoort te zijn. Hele verdieping laten doen ( muren en plafonds) ook op hoogte van 4 meter in trappengat is het resultaat strak.

14. august 2021

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors

Hoi Robin, bedankt voor het plaatsen van een review!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.