De stukadoor kwam elke keer netjes op tijd en levert goed werk. Het is erg netjes geworden en we zijn blij met het eindresultaat. De communicatie verliep ook heel prettig en correct. Ik zou dit bedrij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Erg tevreden met het resultaat. Er wordt meegedacht voor het beste resultaat en we hebben weinig overlast gehad doordat ze bezig waren. Voor een volgende keer hoef ik niet meer ver te zoeken..
Erg goede ervaring gehad met dit professionele bedrijf. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ze komen hun afspraken na en leveren goed werk (de schilders waren ook blij met het resultaat). De... Se mere
Zeer tevreden over het nette stukwerk dat is verricht. Snelle en goede communicatie. Houdt zich afspraken. Komen iedere dag stipt op de afgesproken tijd. Het resultaat is heel netjes. Wijze van werken... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gevers&Teeuwen stukadoors B.V. is het vertrouwde adres voor al uw stucwerk , binnen en buiten. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U heeft alles onder 1 dak bij Gevers stukadoors & afwerkingsbedrijf. Voor alle binnen stukadoorswerkzaamheden, buitengevelstucwerken tot aan akoestiek Wij zullen u begeleiden en adviseren om u wensen mogelijk te maken!
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
Zeer goed werk afgeleverd !
De mannen hebben in 2 weken ons (oude) huis tot een bijna nieuwe woning omgetoverd! Echt vakwerk. Wij zouden bij een volgende klus zeker weer voor deze partij kiezen. Goede prijs/kwaliteit en duidelijke afspraken.
super netjes gewerkt en een kei strak…
super netjes gewerkt en een kei strak resultaat.
echte vakmensen
Goede service en afspraak is afspraak
Correct goede vakmensen die het werk…
Correct goede vakmensen die het werk hebben uitgevoerd
Goed werk !
Ik ben over alles erg positief, afspraak is afspraak, werk en gedrag zijn netjes, hele prettige mannen. Tja geen minpunt kunnen ontdekken eigenlijk!
Een echte aanrader!
We zijn meer dan tevreden over de werkzaamheden van Gevers & Teeuwen. Het stucen van de bovenverdieping van ons 50 jaar oude huis was een enorme klus, maar het resultaat overtreft onze verwachtingen.
De samenwerking met de heren is meer dan prettig: zeer aangename, vlotte communicatie en altijd bereid om mee te denken en met een oplossing te komen. Kortom, een zeer goede service voor een hele mooie prijs. Een echte aanrader!
Vakkundig bedrijf
Vakkundig bedrijf, goede communicatie, alle afspraken stipt nagekomen.
Goede stukadoor!
Prettig in de communicatie, vakman, houdt zich aan de afspraken, eerlijke tarieven, goede kwaliteit.
Echte vakmannen die geweldig resultaat leveren.
Ze hebben echt vakwerk geleverd! De mannen zijn super vriendelijk, communiceren goed en denken erg met je mee. Ben ongelooflijk blij met het eindresultaat, het had niet mooier gekund. Ik raad Gevers en Teeuwen zeker aan.
Supermooi gestuukt
Supermooi gestuukt, keurig gewerkt en netjes achtergelaten. We zijn er heel blij mee!
Vakmanschap!
We hebben onze nieuwbouw woning door Gevers & Teeuwen laten stucen, airlessen en schilderen. Onze ervaring; goede en heldere communicatie, prettige samenwerking, komen afspraken na, hebben oog voor detail, denken goed mee en leveren excellente kwaliteit. Een goed geleid bedrijf met vakmensen die ook onderling uitstekend samenwerken.
Goed bedrijf,afspraak is afspraak
Goed bedrijf,afspraak is afspraak. Alles netjes opgeruimd en perfect werk geleverd.wij zijn zeer tevreden

Muren goed afgewerkt
Muren goed afgewerkt , goed opgeschuurd .
Over het algemeen dik tevreden.
Perfect bestaat niet , dat is mijn ervaring.

Top stukadoorsbedrijf!
Een super positieve ervaring gehad met dit bedrijf. In de aanloop naar en tijdens de werkzaamheden zeer goede en prettige communicatie gehad met Boy. Ook zeer fijn dat ze de volledige afwerking inclusief schilderwerk hebben verzorgd met hun vaste partner. Geleverde kwaliteit is echt top, dus Boy en Kevin zijn zeker weer welkom indien er bij ons weer wat gestuct moet worden! Top bedrijf!

Goed werk geleverd
Goed werk geleverd, helemaal na het schilderwerk, alles super strak. Vlot, makkelijk mee te communiceren, flexibel. Super. Vriendelijke en nette jongens ook. Echt dik tevreden.

Vakwerk door vakmensen!!
Wij zijn zeer tevreden over het stucwerk wat Gevers & Teeuwen hebben geleverd. De mannen ( Kevin, Boy, Roel en Levy) werken zeer zorgvuldig en leveren vakwerk. Daardoor hebben wij nu prachtige gladde gestucte wanden en plafonds.
Naast het vakwerk waren de koffiemomenten ook altijd gezellig met leuke klets, humor en de geur van gebakken tosti's.
Nog een pluspunt is dat Gevers & Teeuwen zich aan hun afspraken houden en je op tijd op de hoogte houden. Je weet daardoor precies wanneer je waar aan toe bent.

Blij mee
Wij zijn heel blij met het mooie stukwerk.
Heel fijn meegedacht en je kan zien dat het echt vakwerk is.
Ook fijne en duidelijke afspraken.
Echt aan te bevelen.

Besvarelse fra Gevers & Teeuwen stukadoors
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.