De stukadoor kwam elke keer netjes op tijd en levert goed werk. Het is erg netjes geworden en we zijn blij met het eindresultaat. De communicatie verliep ook heel prettig en correct. Ik zou dit bedrij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Erg tevreden met het resultaat. Er wordt meegedacht voor het beste resultaat en we hebben weinig overlast gehad doordat ze bezig waren. Voor een volgende keer hoef ik niet meer ver te zoeken..
Erg goede ervaring gehad met dit professionele bedrijf. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, ze komen hun afspraken na en leveren goed werk (de schilders waren ook blij met het resultaat). De... Se mere
Zeer tevreden over het nette stukwerk dat is verricht. Snelle en goede communicatie. Houdt zich afspraken. Komen iedere dag stipt op de afgesproken tijd. Het resultaat is heel netjes. Wijze van werken... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gevers&Teeuwen stukadoors B.V. is het vertrouwde adres voor al uw stucwerk , binnen en buiten. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. U heeft alles onder 1 dak bij Gevers stukadoors & afwerkingsbedrijf. Voor alle binnen stukadoorswerkzaamheden, buitengevelstucwerken tot aan akoestiek Wij zullen u begeleiden en adviseren om u wensen mogelijk te maken!
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
Vakmanschap eerste klas!
Zeer tevreden over de samenwerking en het opgeleverde werk. Boy en zijn team zijn echte vakmensen die ons met raad en daad terzijde hebben gestaan tijdens de verbouwing van onze nieuwe woning. Zeer pro-actieve communicatie en bovenal erg mooi werk opgeleverd door vakkundige en vriendelijke mensen. Van harte aanbevolen!
Heren bedankt!
Bedankt voor jullie nette strakke werk. Het ziet er super netjes uit. Goede service en advies. Werken schoon en opgeruimd.
Vakmensen
Vakmensen, leveren strak stucwerk af.
Werken netjes.
Nemen de tijd om het perfect af te werken.
Houden zich aan de gemaakte prijsafspraak.
Vakwerk voor een goede prijs.
Hele fijne partij
Hele fijne partij. Komen afspraken na werken super netjes. Blij ermee. Ik zou ze aan iedereen aanraden.
Goed en zorgvyldig
Snelle reactie, goede en reële planning, netjes werken, vriendelijke stucadoors!
Afspraken goed nagekomen
Afspraken goed nagekomen, net werk geleverd. Aardige nette gasten. Top!!
Echte vakmannen
Echte vakmannen, werken super netjes en kwalitatief echt heel goed. Communicatie is top.
Vriendelijke mensen die goed resultaat…
Vriendelijke mensen die goed resultaat afleveren, afspraken nakomen en een fijne samenwerking
Geweldig stukadoorsbedrijf
Hele nette aardige mannen die hun afspraken nakomen, prachtig werk leveren en ook nog eens een nette prijs ervoor vragen. TOP BEDRIJF!!!
Zeer tevreden met het resultaat.
Zeer tevreden met het resultaat.
Alles is gegaan vlg afspraak.
Netjes en schoon gewerkt en opgeleverd !
Gewoon open en eerlijke gasten die hun…
Gewoon open en eerlijke gasten die hun vak goed uitvoeren .
De wanden zijn tex klaar afgewerkt en met perfect resultaat.
Nu 2 jaar verder mag ik zeggen dat het gewoon top is uitgevoerd en geen enkele klacht achteraf .
Ik zie ze wederom graag terug in mijn volgende woning die ik ga bouwen .
Zeer vakkundig en professioneel…
Zeer vakkundig en professioneel bedrijf. Heldere en duidelijke afspraken. Ook het meedenken en adviseren hebben wij enorm gewaardeerd. We zijn heel tevreden over het strak geleverde stukwerk en de nette manier van werken. Volgende keer bellen wij weer Gevers & Teeuwen stukadoors!
strak en netjes gewerkt.
Super
Super, mooi en snel resultaat. Fijn en duidelijk in de communicatie. Eerlijke prijs. Zeker een aanrader!
Eerlijke prijs voor eerlijk werk
Eerlijke prijs voor eerlijk werk. Heel nauwkeurig en netjes gewerkt alsof het hun eigen huis is. Komen afspraken na en fijn in communicatie, altijd bereikbaar via tel of app. Vakwerk in kalei en keim gevelwerk!
Goed en zeer net werk afgeleverd!
We hadden veel specifiek werk (o.a. kasteninbouw stucen) wat ze zeer netjes hebben gedaan. In heel korte tijd was heel ons huis volledig gestuct. Erg fijn en super mooi gedaan!
Hard en netjes gewerkt
Flexibel en ook netjes gewerkt. Voor ons Nieuwbouwappartement was airlash srucadoten top, snel droog/overschilderende. Dik tevreden
Erg professioneel
Erg professioneel, top werk geleverd en prettig om de personeel thuis te hebben, kunnen we zeker aanbevelen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.