Virksomhedsoplysninger

1. Kursus
  2. Coachingcenter
  3. Undervisningscenter

Skrevet af virksomheden

"Growthhub biedt een platform voor persoonlijke groei, met praktische tips en inzichten op het gebied van communicatie, marketing, financiën en nog veel meer persoonlijke ontwikkelings thema's. Onze leden krijgen toegang tot exclusieve content, maandelijkse thema’s, een actieve community, inzichten van experts en seminars te volgen en netwerken tijdens ons event."

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn expertise die ik mocht delen

De podcast waar ik voor uitgenodigd was door Mark en Kelvin (Growth Hub) was zeer professioneel. Ook de content die ik kan gebruiken voor mijn Social media kanalen worden goed ontvangen door mijn publiek.

Binnenkort neem ik samen met hun een masterclass over daten op.

Bedankt dat ik mijn expertise via jullie platform mag delen.

16. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"Guys with a mission" die iets opbouwen vanuit hun hart, passie en een zuivere intentie!

Ik werd door Mark, één van de eigenaars van Growt-Hub benaderd met de vraag of ik een podcast mee op zou willen nemen voor hun "upcoming" zelfontwikkelingsplatform. Nu zeg ik niet zomaar JA, tegen iedereen... maar de heerlijke lekkere hoge, aanstekelijke energie en het ontzettende enthousiasme van Mark toen hij over zijn project en startup business vertelde (en wat hij persoonlijk mee had gemaakt) dat sloeg van de welbekende NEE (geen tijd of zin in), meteen om naar volmondige JA! En dat was nog maar het begin... Ik voelde intuïtief dat ik hier gewoon volmondig JA tegen moest zeggen tegen deze man, met een wereld verbeterende missie. Het voelde alsof we op dezelfde golflengte zaten, het was meteen heel vertrouwd en het voelde ontzettend goed! Dus dikke complimenten WIE JE BENT, Mark! Een heerlijk persoon om mee te connecten. Zo gezegd, zo gedaan... en we hebben op 23-10-2025 een hele mooie, waardevolle podcast opgenomen vanuit mijn vakgebied (verslavingen) en expertise. Het voelde meteen alsof ik in een warm bad ontvangen werd, alles heel professioneel, echt nog BOVEN verwachting. Goede geluidsapparatuur, meerdere goede camera's, mooi decor met een zeer professionele uitstraling. Ook daarvoor dikke vette complimenten! En ik kan het weten, ik kom regelmatig in opname studio's en in de media... maar van deze jongens kunnen sommige "ervaren media mannen" nog wat van leren! En daar ontmoete ik ook voor het eerst zijn compagnon Kelvin. Ook dit is een hele fijne vent (wel de "Rustige" van de twee), maar ook echt een jongen van mijn hart! Eerlijk, oprecht, integer, maar ook gewoon ontzettend gepassioneerd voor wat hun aan het creëren zijn! De podcast opname was a Wrap, heel erg mooi geworden en ontzettend waardevol, niets als lof voor het eindresultaat! En zo ontstond toch een mooie samenwerking tussen ons. Ik heb zelfs recent besloten hun missie, en hun "startup" online zelfontwikkelingsplatform wat meer te willen helpen... puur omdat deze jongens weten wat ze doen, en wat ze doen... dat doen ze met hart, ziel en zaligheid! En dan heb je mijn volledige zegen en medewerking! Dus binnenkort ga ik samen met de boys nog een hele waardevolle Masterclass opnemen voor hun platform. En daar heb ik ook alle vertrouwen in (anders zou ik dat niet doen).

Dus nogmaals, jongens: Dikke vette complimenten voor WIE JULLIE ZIJN, en voor WAAR JULLIE MEE BEZIG ZIJN!

IK GELOOF IN JULLIE!
(En gelukkig jullie ook IN JEZEZELF en je MISSIE)

Deze mannen gaan de wereld verbeteren, let maar eens op!

Dus mocht jij twijfelen over Growth-hub, ik kan je vertellen dat je daar snel mee moet stoppen... en geef het maar eens een KANS!

Weet jij niet waar je moet beginnen met jouw reis van zelfontwikkeling? Dan is Growth-hub.nl the place to be!

Het is gewoon een dikke vette eer, om hier onderdeel (of member) van te mogen zijn!

Zet 'm op mannen, en we stay in touch!

- Dikke knuffel en warme groet -

Koen Michielsen
Auteur- bestseller: Zo vrij als een vogel!
Verslavings- en ervaringsdeskundige
High performance personal (verslavings)coach

23. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit hét platform om meer over je gezondheid te leren

Super prettige samenwerking met de heren! Ik ben uitgenodigd om een podcast met de heren te maken over gezondheid en mindset. Niet de klant-en-klare chatgpt informatie, maar pijnlijke informatie en praktische tips. Voor alle ondernemers die zich willen verdiepen in hun gezondheid is dit hét platform om dat laagdrempelig te doen. Ik zou het iedereen aanraden!

13. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Growth-hub: toegankelijk en zelfs leuk!

Growth-hub is een erg toegankelijk en zelfs leuk platform dat handvatten biedt om op een leuke manier alledaagse uitdagingen aan te gaan. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak is het leerzaam om dagelijks wat theorie mee te krijgen en vooral om te leren uit hoe anderen in de Growth-hub community met deze topics omgaan.

Echte aanrader op gebied van persoonlijke ontwikkeling van de soft skills. Toegankelijker en een stuk goedkoper dan allerlei extreme dure trainingen of cursussen.

19. februar 2025

Persoonlijk, betrokken en hecht

Ik zit nu ongeveer 1,5 maand bij Growthub. Los van dat iedereen zich enorm inzet om elkaar te helpen bij vraagstukken en ontwikkeling krijg je elke dag een tip om daar ook naartoe te kunnen streven.

De tips zijn handig en goed toe te passen. In plaats van de mogelijkheid om het alleen te lezen, krijg je er ook een uitlef over d.m.v. een spraakbericht. Dit maakt de ervaring en belevenis nog persoonlijker

5. februar 2025

Top!

Top! De mannen van GrowthHub zijn inspirerend en vastberaden om ons iets te leren. Kennis vanuit allerlei hoeken wordt dagelijks gedeeld en praktisch vertaald, zo blijf je scherp en gemotiveerd!

1. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super waardevolle en actieve community

Super actieve community, deze mannen spannen zich elke dag keihard in om keer op keer ongekend veel waarde te bieden aan alle community leden. Zeker een aanrader. Ze doen het echt vanuit hun hart en hebben een duidelijke missie. De consistentie is dan ook om niet aan te tippen. Elke dag staan ze weer klaar voor iedereen en geven ze hun alles!

31. januar 2025

Chapeau

Deze jongens zijn ondernemers. Geniaal om te zien hoe ze zo een groep mensen bij elkaar brengen met de zelfde belangen. Chapeau

31. januar 2025

Zeer waardevolle groep!

Elke dag een nieuwe tip die jou kan helpen met je persoonlijke groei. Deze tips zijn makkelijk en snel te lezen met een plaatje en spraakmememo erbij om het begrip of tip beter te kunnen begrijpen en onthouden. Zeer waardevol voor men die bezig zijn met persoonlijke groei en ontwikkeling.

11. december 2024

Dagelijkse inspiratie

Erg leuke content voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er zit voor iedereen wat nuttigs tussen door de verschillende onderwerpen. De adviezen zijn niet alleen theoretisch, maar ook direct toepasbaar. Leuk om elke dag te volgen.

29. januar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.