Se, hvad kunderne siger
Ben jij op zoek om naar 'the next level' van leiderschap, dan is Kenneth Smit de aangewezen organisatie. Twee dagen getraind door Paul Claussens, leerzaam, rollenspel, leuke team en perfect gereg... Se mere
Virksomheden har svaret
Echt een super leerzaam traject! Stan is een toptrainer met mega veel energie en passie, en hij brengt alles op een leuke en duidelijke manier. Je wordt op een fijne manier uitgedaagd om uit je c... Se mere
Vooraf goed contact gehad over de invulling van de training. Trainer is langs geweest om onze wensen te bespreken. Tijdens de training is er goed gekeken naar de kennis van de deelnemers en heeft hier... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kenneth Smit helpt professionals en organisaties om commercieel succes te realiseren door middel van resultaatgerichte sales- en managementtrainingen. Al meer dan 35 jaar ondersteunen wij bedrijven in het MKB en grootbedrijf met het versterken van commerciële slagkracht en leiderschapsvaardigheden. Onze trainingen zijn maatwerk en worden altijd klassikaal verzorgd door ervaren trainers uit de praktijk, vaak op locatie bij de klant of in een van onze trainingscentra. Wij geloven dat commercieel succes begint bij mensen. Daarom richten we ons op gedragsverandering, bewustwording en het toepassen van vaardigheden in de dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om het verhogen van conversie, het verbeteren van klantgerichtheid of het versterken van leiderschap binnen teams – Kenneth Smit biedt trainingen die écht impact maken. Naast klassikale programma’s zetten wij sterk in op blended learning, waarin digitale leeroplossingen en praktijkgerichte opdrachten zorgen voor verdieping en borging. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op meetbaar resultaat. Met een landelijk netwerk van professionele franchisepartners en trainers zijn wij altijd dichtbij. Ontdek hoe Kenneth Smit ook jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.
Kontaktoplysninger
Veemarktkade 8 Ingang J, 5222 AE, 's‑Hertogenbosch, Holland
- 0402511337
- info@kennethsmit.com
- kennethsmit.com
Erg tevreden over de cursus…
Erg tevreden over de cursus accountmanagement van Stan. Duidelijk, praktisch en direct toepasbaar. Stan is een enthousiaste trainer die de groep goed betrekt. Zeker een aanrader.
Leerzame en fijne cursus van Stan.
Leerzame en fijne cursus van Stan.
Begonnen als kitten en vertrokken als leeuw.
Enorm interessante en leervolle…
Enorm interessante en leervolle opleiding.
De opbouw van de cursus zit goed in elkaar en de praktijk opdrachten passen goed bij de opleiding.
Prijs-kwaliteit verhouding
Prijs-kwaliteit verhouding
Service
Applicatie
Leerlijk en constructief
Training Kundenorientierte Kommunikation
Wir hatten 4 lehrreiche und Interessante Trainingstage bezüglich „Kundenorientierte Kommunikation“. Das Training wurde von Paul Beelen durchgeführt, der einen super Job machte. Die Art und Weise wie das Training stattfindet, war sehr possitiv, da es nicht monoton ist. Jeder muss sich einbringen und somit erkennt jeder, wo er an sich arbeiten muss. Nochmals vielen Dank für das tolle und hilfreiche Training!
Inmiddels 2 trainingen door Stan van…
Inmiddels 2 trainingen door Stan van Wersch laten verzorgen naar volledige tevredenheid! Stan heeft ons team op meerdere vlakken geholpen om de sales kwaliteiten naar een hoger niveau te trekken. Zeker een aanrader!
Heeft mij duidelijke inzichten gegeven…
Heeft mij duidelijke inzichten gegeven en mogelijkheden om mij persoonlijk te kunnen verbeteren in mijn dagelijkse werkzaamheden zowel privé als zakelijk
Duidelijk en bruikbaar
Veel geleerd, duidelijke handvatten gekregen om lessen in de praktijk toe te passen.
Effectieve training
Effectieve, rustige en leerzame training m.b.t. tijdsmanagement
Inhoudelijk sterk en een top trainer!
Echt een super leerzaam traject!
Stan is een toptrainer met mega veel energie en passie, en hij brengt alles op een leuke en duidelijke manier. Je wordt op een fijne manier uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen — en dat zorgt er echt voor dat je groeit.
Ik heb er veel praktische en waardevolle dingen uit gehaald. Zeker een aanrader! Thanks Stan!
Niels geeft een ontzettend fijne…
Niels geeft een ontzettend fijne training waarbij je diverse zeer leerzame lessen volgt. Hierbij houd hij iedereen in de optimale leerervaring waardoor je merkt iedereen sterker de lessen uitkomt
Trainer Koen heeft een hele fijne…
Trainer Koen heeft een hele fijne manier van alles uitleggen en hoe je met situaties om moet gaan. De opbouw van de training zit ook goed in elkaar wat bijdraagt aan het ontdekken van je persoonlijke leerdoelen
Consultancy vaardigheden
Koen van Gorp straal veel energie uit die heel aanstekelijk is tijdens de training, heel veel kennis en weer dit op een fijne een leerzame manier over te brengen!
Zeer goede training
Zeer goede training consultancyvaardigheden gevolgd
Inhoudelijk sterk, met handvatten om direct toe te passen in de praktijk
Leerzame training
Super leerzame training van Koen moge volgen! Zeker een aanrader.
Aanrader
Ik heb al best wat salestrainingen gedaan in mijn leven, maar heb nu toch veel nieuwe en ook zeker nuttige dingen geleerd. Trainer Stan doet dit erg leuk, goed en met passie! Bedankt, Joeri
Erg nuttige handvatten!
Erg nuttige handvatten om de theorie praktisch toe te passen. De theorie is ook leerzaam.
Stan brengt het met passie en houd je wakker. Leuke interactie en gezellige sfeer. Je kan jezelf zijn en het is allemaal vertrouwd.
Stan is een erg fijne benaderbare man…
Stan is een erg fijne benaderbare man om mee te werken, is enthousiast en gedreven met oog voor detail. Maakt zaken tastbaar in de praktijk waardoor je snel leert.
Goede theoretische input
Goede theoretische input, die je daarna in de praktijk goed toe kan passen. Stan van Wersch is ook een trainer die met zijn intonatie fijn is om naar te luisteren.
Læs mere om andre typer anmeldelser.