Banner for Kenneth Smit

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Inmiddels 2 trainingen door Stan van Wersch laten verzorgen naar volledige tevredenheid! Stan heeft ons team op meerdere vlakken geholpen om de sales kwaliteiten naar een hoger niveau te trekken. Zeke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben jij op zoek om naar 'the next level' van leiderschap, dan is Kenneth Smit de aangewezen organisatie. Twee dagen getraind door Paul Claussens, leerzaam, rollenspel, leuke team en perfect gereg... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt een super leerzaam traject! Stan is een toptrainer met mega veel energie en passie, en hij brengt alles op een leuke en duidelijke manier. Je wordt op een fijne manier uitgedaagd om uit je c... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Undervisningscenter
  2. Fagskole

Skrevet af virksomheden

Kenneth Smit helpt professionals en organisaties om commercieel succes te realiseren door middel van resultaatgerichte sales- en managementtrainingen. Al meer dan 35 jaar ondersteunen wij bedrijven in het MKB en grootbedrijf met het versterken van commerciële slagkracht en leiderschapsvaardigheden. Onze trainingen zijn maatwerk en worden altijd klassikaal verzorgd door ervaren trainers uit de praktijk, vaak op locatie bij de klant of in een van onze trainingscentra. Wij geloven dat commercieel succes begint bij mensen. Daarom richten we ons op gedragsverandering, bewustwording en het toepassen van vaardigheden in de dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om het verhogen van conversie, het verbeteren van klantgerichtheid of het versterken van leiderschap binnen teams – Kenneth Smit biedt trainingen die écht impact maken. Naast klassikale programma’s zetten wij sterk in op blended learning, waarin digitale leeroplossingen en praktijkgerichte opdrachten zorgen voor verdieping en borging. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op meetbaar resultaat. Met een landelijk netwerk van professionele franchisepartners en trainers zijn wij altijd dichtbij. Ontdek hoe Kenneth Smit ook jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede communicatie

Vooraf goed contact gehad over de invulling van de training. Trainer is langs geweest om onze wensen te bespreken. Tijdens de training is er goed gekeken naar de kennis van de deelnemers en heeft hier goed op ingespeeld. Zowel gepresenteerd als rollenspellen gespeeld om de praktijk hierin mee te nemen.

20. januar 2026

Besvarelse fra Kenneth Smit

Fijn om te horen Ilse! Bedankt voor het plaatsen van je review.

Leerzaam

Het is een zeer leerzame training en kan je in de praktijk goed toepassen. Een prettige training sfeer.

27. januar 2026

Besvarelse fra Kenneth Smit

Fijn om te horen Mae! Bedankt voor het plaatsen van je review.

Heel fijne training

Veel geleerd. Goed jezelf terug te zien op camera. Oefenen met weerstand wordt nog wel een uitdaging.

22. januar 2026

Besvarelse fra Kenneth Smit

Fijn om te horen Odile! Bedankt voor het plaatsen van je review.

Waardevol

Enorm veel waardevolle informatie die mij in me werk maar ook in mijn persoonlijke leven kunnen helpen. Je leert jezelf beter kennen.

20. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Inhoudelijk sterk en uitstekend gebracht!

Onze Salestraining van Kenneth Smit was wederom een prettige en inspirerende ervaring voor mij.
Praktisch, interactief en direct toe te passen in mijn dagelijks werk. Een nuttige opfrissing met tegelijk ook nieuwe inzichten en concrete tools. Deze cursus werd gegeven in een fijne en verzorgde omgeving. René speelde voortreffelijk in op onze praktijk en de bijbehorende uitdagingen. Zeer aan te bevelen!

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Fantastisch dat de training opnieuw zo waardevol en inspirerend voor je was. Mooi dat René zo goed inspeelde op jullie praktijk, bedankt voor de aanbeveling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De sales training van Kenneth Smith…

De sales training van Kenneth Smith overtrof al mijn verwachtingen! Hij is ontzettend bekwaam en weet de stof op een duidelijke, praktische manier over te brengen. Ik heb echt veel geleerd en voelde me de hele tijd op mijn gemak. Het was niet alleen leerzaam, maar ook gewoon heel prettig om te volgen.

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Wat mooi om te horen dat de training je verwachtingen heeft overtroffen en dat je je zo op je gemak voelde. Precies wat we willen bereiken!

Leerzame en waardevolle training

Hele leerzame en waardevolle training gehad van Niels. Niels is een vrolijke man met veel kennis van zaken. Hij doet zijn uiterste best om de leerstof zo over te brengen dat wij het kunnen toepassen in de praktijk. Hele fijne ervaring gehad met de training, maar ook de locatie!

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Geweldig om te horen dat de training met Niels zo waardevol en prettig is geweest, zowel qua inhoud als omgeving.

Goede cursus van Stan, aanrader

Stan van Wersch heeft ons heel persoonlijk en goed begeleid bij een cursus van meerdere dagen! De cursus was informatief en toegespitst op onze wensen. Stan had ook goed oog voor de snelheid en intensiviteit van de cursus.

9. januar 2026

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Fijn dat Stan’s persoonlijke aanpak en oog voor tempo zo gewaardeerd zijn. Mooi dat de cursus goed aansloot op jullie wensen.

Aanbeveling Stan van Wersch

Hele leerzame cursus gehad van Stan van Wersch over acquisitie en sales. Zeker een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde professionals!

9. januar 2026

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Mooi om te horen dat de cursus van Stan zo leerzaam was. Bedankt voor de aanbeveling!

Heel leerzaam en inspirerend

Heel leerzaam en inspirerend.
Rollenspel, met gerichte praktijk voorbeelden, werd vakkundig gedaan.
Praktisch en praktijk gericht!

9. oktober 2025

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Fijn dat je de training als inspirerend en praktisch hebt ervaren en dat de rollenspellen zo sterk zijn overgekomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Koen is een fijne coach en lesgever

Koen is een fijne coach en lesgever. Een fijne balans met scherpte op de inhoud maar een hele prettige wijze van samenwerken.

De inhoud is top en Koen heeft fijn begeleid op de inhoud waardoor de examenstof goed aansloot op de eerder gegeven lesstof.

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Fijn dat de begeleiding van Koen zo goed is bevallen en dat de aansluiting tussen lesstof en examenstof helder en effectief was.

Zelfreflectie

Zeer interessante training waar je veel te leren krijgt over jezelf en hoe je kunt verbeteren.

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Mooi dat de training zoveel inzicht heeft gegeven in jezelf en je ontwikkeling.

Top training!!

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Korte maar krachtige feedback, dat waarderen we!

Waardevolle management training

Waardevolle management training die je dagelijks zowel op werk als prive kan toepassen.!

Besvarelse fra Kenneth Smit

Dank je wel. Mooi dat je de training als zo waardevol ervaart en in beide werelden kunt toepassen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.