Nooit gedacht dat ik dit kon, en toch deed ik het;)
Ik was vooral op onderzoek uit. Wat past bij mij? Wat wil ik nou echt?
De kinderopvang voelde niet meer goed. Ik wilde meer flexibiliteit, meer vrijheid met mijn gezin en vooral, iets nieuws leren en dat is gelukt;)
Ik kwam bij Max terecht via ChatGPT, waar kan ik het beste funnels leren bouwen?
Na een gesprek met Max kwam ik erachter dat ik niet alleen één ding hoefde te leren maar dit ook volledig kon uitbreiden naar een compleet systeem. Ik zou echte skills gaan ontwikkelen, iets waarmee ik mijn bedrijf kan neerzetten.
Max is een echt mensenmens. Hij ziet waar jouw kracht ligt en helpt je die maximaal benutten. Hij denkt met je mee, neemt de tijd en is eerlijk.
- Binnen 3 weken had ik mijn eerste 2 betalende klanten.
In deze periode heb ik ontiegelijk veel geleerd. Niet alleen de skills, maar ook een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Ik heb geleerd thuis te werken, contact te maken met mijn doelgroep, salesgesprekken te voeren, mijn eigen waarde in te zien en vooral systemen te bouwen die klanten tijd besparen.
Toen ik startte bij Remote Skills had ik nog geen idee wat AI allemaal kan. Nu bouw ik volledige systemen voor klanten met mijn eigen bedrijf.
Dit had ik van tevoren nooit zo groot durven dromen;)
Voor mij was dit niet alleen een opleiding, maar een persoonlijke transformatie.
Niet alleen in skills, maar ook in mindset.
Dankbaar voor alles wat ik hier heb mogen leren.