Groothandelsolar Anmeldelser

2,5

NOOIT MEER SMA Vijftien jaar geleden heb ik zonnepanelen met een "Sunny Boy" omvormer laten installeren. Er zat 20 jaar fabrieksgarantie op de Sunny Boy, gegeven door SMA. Nu is de Sunny Boy... Se mere

Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Se mere

Ich habe vor mehr als 4 Wochen Module im deutschen Shop des Unternehmens bestellt, welche ausdrücklich verfügbar sein sollten. Laut FAQ bedeutet das eine maximale Lieferzeit von 5 Tagen laut Seite. Na... Se mere

Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Se mere

1. Leverandør af udstyr til solenergi

Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Klus Klaren

Snel, netjes duidelijke info en een goede prijs kwaliteit verhouding

13. april 2022

Goed om te horen!

Prettig bedrijf met goede service!

Na een prettig contact en een duidelijke/nette offerte zijn vandaag de zonnepanelen met micro-omvormers geleverd en geïnstalleerd. Erg tevreden met het eindresultaat, zowel van de panelen op het dak als de installatie in de meterkast.

19. december 2022

Besvarelse fra Groothandelsolar

Mooie review. Dankjewel Hemmy!

Omvormer geleverd zoals beloofd

Omvormer besteld, nergens op voorraad. Informatie over lever vertraging werd netjes vermeld. Aangepaste levertijd kon 2 week voor de datum niet bevestigd worden, maar levering kwam als verrassing nog net een weekend eerder dan aangeven, levering zoals besteld.

13. oktober 2022

Besvarelse fra Groothandelsolar

Hoi Herwin, bedankt voor je review!

Super service. Kan niet beter

Na vorige week dinsdag online een bestelling van zonnepanelen gedaan te hebben, heb ik besloten om deze zelf op te halen. Gelijk na mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad om hiervoor een afspraak te maken en ik werd keurig netjes te woord gestaan, ook met mijn technische vragen. Afgelopen vrijdag naar Marwijksoord gereden en ook weer zeer gastvrij met een bak koffie ontvangen op het kantoor. Hier met een medewerker samen het dakplan doorgenomen om te checken wat ik precies aan bevestigingsmateriaal nodig had. Vervolgens bij de loods weer door drie uiterst vriendelijke en enthousiaste medewerkers geholpen. Zelfs met het inladen en vastzetten van de panelen in mijn aanhanger. Top service! Omdat de montagerail van de zonnepanelen te lang was om zelf te vervoeren, zou deze deze rechtstreeks vanuit de leverancier op mijn huisadres nageleverd worden. Vandaag, maandag, stond deze keurig voor de deur om ze af te leveren.

Dit bedrijf verdient voor mij een dikke 10. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk en hebben plezier in hun werk. Waar zie je dat nog tegenwoordig? Ik ging blij en met een goed gevoel weer richting huis.

14. oktober 2022

Besvarelse fra Groothandelsolar

Hoi Serge, bedankt voor je uitgebreide review, dit stellen wij zeer op prijs!

Na een telefonische bestelling waar ik…

Na een telefonische bestelling waar ik tot in puntjes toe geholpen en geadviseerd werd , kon niet beter . Heb dit toen zelf afgehaald op de de locatie die mij opgegeven werd . Bij het afhalen werd ik weer tot in de puntjes toe geholpen en geadviceerd met laden ervan en hoe ik het beste alles kon aansluiten. Met als afsluiting hiervan nog een bak koffie. Voor mij is dit de beste service die ik ooit heb meegemaakt. 👍👍👍👍👍

5. september 2022

Besvarelse fra Groothandelsolar

Hoi Eduard, dank voor je mooie review! We zijn blij dat je in deze concurrerende markt voor ons hebt gekozen.