Groothandelsolar Anmeldelser

2,5

NOOIT MEER SMA Vijftien jaar geleden heb ik zonnepanelen met een "Sunny Boy" omvormer laten installeren. Er zat 20 jaar fabrieksgarantie op de Sunny Boy, gegeven door SMA. Nu is de Sunny Boy... Se mere

Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Se mere

Ich habe vor mehr als 4 Wochen Module im deutschen Shop des Unternehmens bestellt, welche ausdrücklich verfügbar sein sollten. Laut FAQ bedeutet das eine maximale Lieferzeit von 5 Tagen laut Seite. Na... Se mere

Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Se mere

1. Leverandør af udstyr til solenergi

Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf. Allereerst zeer goed telefonisch advies gekregen waarvoor uitgebreid de tijd genomen werd. Vervolgens samen de bestelling samengesteld die een paar dagen later direct opgehaald kon worden in Marwijksoord. Zeer vriendelijke mannen die hielpen met het inladen gaven ook nog montageadviezen. Eén onderdeel, wat niet voorradig was, werd een paar dagen later kosteloos nagezonden. Tijdens de montage ook nog 2 keer contact gehad met de helpdesk en ook weer prima geholpen. Perfecte service dus. Kan ze bij iedereen van harte aanraden!

30. marts 2023

Slecht voor elkaar

Goede spullen, maar verder hebben ze het niet goed voor elkaar. Geen reactie op mails. Wel beloftes via telefoon, maar wordt niets mee gedaan. Wacht alle lange tijd op creditering.

12. november 2022

Top service

Top service, bel op het laatste moment en de jongens stonden klaar voor me. Geweldig, dank heren

24. marts 2023

Uiterst professioneel geholpen

Uiterst professioneel geholpen.
Wordt goed meegedacht en geadviseerd.
Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Op kantoor geweest, bestelling geplaatst en een uur later alles thuisbezorgd gekregen.
Gekregen producten van hoge kwaliteit en niet duur.
A.L uit Assen

10. marts 2023

Absoluut een aanrader!

Heel fijn bedrijf, ze denken goed met je mee en hebben echt kennis van de producten die ze verkopen. Absoluut een aanrader!

6. marts 2023

Zeer klantgerichte focus en perfect geholpen

Na een aantal weken zoeken naar geschikte panelen en omvormers voor een goede prijs/kwaliteit heb ik gebeld met Groothandelsolar of zij snel 6 omvormers konden leveren. Dit bleek het geval en deze konden dezelfde dag al opgehaald worden. Bij aankomst op hun locatie in Marwijksoord ben ik prima ontvangen en van het team in de loods kreeg ik een prima uitleg voor het plaatsen van een geschikt onderstel op een plat dak, de type panelen die zij op voorraad hebben en de leverings / afhaalmogelijkheden.

Dankzij de goede uitleg en extra informatie heb ik daarna de keuze gemaakt om naast de omvormers ook de rest van de zonnepaneel installatie bij hun te bestellen. Ondanks dat hun planning voor de week behoorlijk vol was hebben ze vervolgens ook nog eens een mogelijkheid gevonden om alle materialen een paar dagen later al af te leveren op de afgesproken datum.

Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft, maar voor jullie maak ik een uitzondering. Perfect gedaan jongens, dit was een geweldige klantervaring.

Super bedankt voor de goede service!

27. februar 2023

vriendelijke mannen admin niet op orde

nog steeds heel vriendelijke mannen. goed geholpen alleen niet goed hun administratie bij gehouden, dus de compliment naar Rick toe mag terug genomen worden.

20. februar 2023

Besvarelse fra Groothandelsolar

Hoi Litan, we hebben het doorgegeven aan Rick. Bedankt voor je review!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goed geholpen en zeer nette prijzen

14. februar 2023

Goed om te horen!

8,5 rug lichter en na 5 maanden nog steeds niet alles binnen

5 maanden geleden een pakket gekocht van ruim 8000,- welke binnen 2 tot 3 weken compleet geleverd zou worden.
Tot op heden nog steeds niet alles gekregen waardoor de de instalatie niet draait.
Elke keer als ik bel of mail krijg ik weer andere redenen of beloftes te horen welke niet nagekomen worden.

12. februar 2023

Besvarelse fra Groothandelsolar

Hoi Cameron, wat vervelend om te horen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen contact met je zoeken om het op te gaan lossen.

Onze excuus!