Grome Automobiler ApS Anmeldelser 17

3,7

1. Bilforhandler

Grome Automobiler ApS startede i 1997 vi er autoriseret MAXUS forhandler og servicepartner samt BOSCH Car Service. Vores team af medarbejder gøre en stor indsats i at servicere og pleje vores kunder og vores mål er en fair og reel behandling af vores kunder.

3,7

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårligst oplevelse:-(

Fik monteret træk på ny Torres EVX. De formåede at smide bundplade og kollisionsdæmper væk. Begge vitale dele der beskytter ved bagfra kollision. Bagskærme var monteret med for små clips, så skærmene hang og dinglede. De to første ting er en konstruktiv ændring/forringelse af bilens sikkerhed. Da de bliver konfronteret med det utroligt dårlige arbejde, bliver jeg mødt med en tydelig irritation over at det var blevet opdaget og prøvet talt ned med at det ikke betyder noget !!!!!
De har ikke på noget tidspunkt beklaget eller undskyldt, men derimod forhalet udbedring.
At de har fået lov til at forhandle KGM biler er mig en gåde, og ved RSA hvad Grome egentlig kan ???

10. maj 2025

Uheldig jyde på weekend seminar i…

Uheldig jyde på weekend seminar i Hovedstadsområdet, opdagede søndag formiddag, da jeg skulle hjem, at mit dæk var punkteret. Ikke noget Falck ville røre ved. Så jeg kom et smut forbi Grome Auto i Farum.
Det tog 10 min. og så var kursen rettet mod det jyske. Prisen var overhovedet ikke til at klage over, da jeg var overbevist om at jeg både skulle betale Søndags og Jyde tillæg. Men Nej, det var en god oplevelse, som jeg varmt vil anbefale :)

19. januar 2025

Kæmpe anbefaling

Har været hos dem i lidt over 5 år nu og jeg går aldrig skuffet derfra.

Servicen er i top og humøret bliver altid holdt højt.

Kæmpe anbefalinger herfra!

19. december 2024

Super service og imødekommenhed fra René, Dennis og team. Jeg kan på det varmeste anbefale Grome, der går hele vejen for at sikre, du som kunde er tilfreds.
Vi købte en Maxus i sommer og hele forløbet fra start til slut var fremragende med kommunikation, service og opfølgning.

22. oktober 2024

Stjerne Service

Jeg fik købt en bil hos Grome Automobiler og det har nok været den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft hos et automobil værksted. Servicen kunne ikke blive bedre, samt at de gør alt for at kunden er tilfredsstilet og får lige præcis det de vil have. Jeg kan klart anbefale det til dig der skal have en ny bil eller bare skal have fikset bilen!

23. juli 2024

Super service og kundepleje i top

For et par månede siden fik jeg skiftet min kølevandspumpe hos Grome.
Pinsemandag skulle vi køre til Norge for at besøge familien deroppe, men ak - fredag før pinse lækkede kølesystemet væske igen.
Gromes mekaniker konstaterede, at det var den nye vandpumpe der fejlede og sådan en kunne først skaffes efter pinse.
Fluks organiserede Grome en kundebil der kunne klare turen til Norge, og det var iøvrigt uden beregning!
Sådan service og kundepleje skal man lede længe efter i dagens Danmark.

17. maj 2024

Mest fantastiske personale og værksted

Mest fantastiske personale og værksted! Som kvinde - som skal købe ny bil er det dejligt at komme til et sted som taler til mig og lytter til mine behov! Jeg har oplevet så mange gange at bilforhandlere taler til min mand, selvom det er MIG der skal have ny bil. Det sker ikke her!
Jeg fik en fantastisk service og lige den hjælp og vejledning jeg havde behov for! Kæmpe anbefaling herfra ❤️

2. januar 2024

Kan IKKE anbefale dette værksted!!

Kan IKKE anbefale dette værksted!!
Oplevede en meget ringe service, da jeg købte min bil.
Arrogant og direkte flabet adfærd hos personalet. Ved afhentning af min bil havde jeg forventet et minimum af instruktion i den nye bil. I stedet fik jeg at vide at jeg bare kunne læse instruktionsbogen ( som i øvrigt var på italiensk). På vejen hjem lyste indikator for lavt dæktryk og få dage efter faldt nummerpladen næsten af bagpå. Det viser sig at der er boret 2 huller direkte ind i karosseriet i stedet for at anvende de fabrikslavede huller. Når jeg konfronterer Grome Automobiler med dette vil de i starten ikke påtage sig skylden. Først når jeg fortæller at jeg har dokumentation i form af mobilfotos fra før nummerpladen blev monteret ( uden huller) påtager de sig ansvaret og udbedrer skaden.
Rigtig kedelig oplevelse.
Heldigvis er der rigtig mange ærlige og servicemindede bilværksteder med god service meget tættere på os, som jeg vil benytte i fremtiden 😊

27. november 2023

Jeg havde et hjulskifte plus en tændt…

Jeg havde et hjulskifte plus en tændt lampe som skulle ordnes. Den tændte lampe blev pludselig til en knækket reservedel som JEG åbenbart skulle betale for. Derudover siger de at det vil tage op til flere dage før bilen er klar igen. Jeg stod og skulle på arbejde men har nu ingen transportmuligheder. De frasagde sig alt ansvar og kunne ikke engang komme med en estimeret pris. Simpelthen for dårligt!

13. november 2023

Ærlig snak og en sælger der rent faktisk hjalp med at finde en bil til mit behov og ikke efter egen interesse.
Flere prøvekørsler hjalp mig til at finde den rigtige bil hvor der var god plads til alle 3 børn fra 1 til 12 år og jeg kan varmt anbefale at tage en snak med Rene’ hos Grome automobiler, hvis du er på udkig efter en ny bil.

2. september 2022