Thusgaardudlejning Anmeldelser 7

4,0

4,0

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Thusgaard udlejning får vores bedste anbefalinger

I juleferien lejede vi en autocamper gennem Thusgaard udlejning i 10 dage, hvilket var en meget positiv oplevelse. Ved afhentning var der desværre en fejl på airbag, som skulle laves inden afgang. Vi fik besked om, at vi kunne ombytte til en anden autocamper, hvis den ikke blev køreklar, men deres mekaniker løste problemet inden for et par timer og som kompensation, skulle vi ikke betale for første lejedag. Autocamperen fremstod som på billederne, utrolig velholdt og rengjort. Vi fik en grundig gennemgang af autocamperens systemer og generelt en rigtig god service. Thusgaard udlejning får vores bedste anbefalinger og det er helt sikkert ikke sidste gang vi lejer hos dem :)

20. december 2025

God oplevelse

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Thusgaard Udlejning, og hele forløbet var trygt og professionelt fra start til slut.

Allerede ved booking blev vi mødt af imødekommende og hjælpsom service, hvor der blev taget sig tid til at gennemgå vores behov og svare på alle spørgsmål. Ved afhentning fik vi en grundig og rolig gennemgang af autocamperen, så vi følte os helt klar til turen – også selvom det ikke var noget, vi gør hver dag.

Autocamperen, vi valgte, var meget velholdt, ren og tydeligt klargjort med omtanke. Den var nem at køre, også på længere strækninger, og havde en overraskende god komfort.
Indretningen fungerede perfekt i praksis:

Gode og komfortable senge

Veludstyret køkken med alt det nødvendige

Bad og toilet, som faktisk var rummeligt og brugbart

God opbevaringsplads, så man ikke hele tiden skulle flytte rundt på ting

Det gjorde en kæmpe forskel for ferien, at alt bare fungerede, og at der ikke manglede noget undervejs. Vi satte især pris på friheden ved autocamperen – at kunne stoppe spontant, lave mad selv og vågne op nye steder hver dag.

Afleveringen var lige så nem som afhentningen, og stemningen var hele vejen igennem afslappet, ærlig og professionel – man føler virkelig, at Thusgaard Udlejning går op i både deres køretøjer og deres kunder.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, som vi uden tøven vil anbefale til andre. Vi lejer helt sikkert hos Thusgaard Udlejning igen næste gang

11. januar 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Lejeprocessen var nem fra start til slut. Udlejerene gav hurtig og klar hjælp. Servicen var venlig og effektiv. Autokamperen stod klar og fungerede som aftalt. Jeg lejer gerne her igen.

24. november 2025

Vi havde en dejlig oplevelse

Vi havde en dejlig oplevelse. Vi blev sendt rigtigt godt afsted på vores tur og fik en dejlig masse anbefalinger til vores stops undervejs. Mega rart at vi kunne stille spørgsmål om vejafgifter og broafgift under vores rejse. Vi var rundt i Europa og vi havde absolut ingen problemer. Meget søde og ærlige mennesker. Kæmpe anbefaling her fra.

6. november 2025
Thusgaardudlejning-logo

Besvarelse fra Thusgaardudlejning

Kære Isabell,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at din kæreste og du havde en dejlig tur rundt i Europa. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at se jer igen.

Mange hilsner,
Hanne

Ren pengemaskine

Vi lejede en autocamper I 14 dage og de virkede flinke og fair og havde styr på papirerne . Vi betalte 1000kr i startpakke som indeholdt gas en tankfuld diesel og 4 toilet ruller.
Det vi så havde overset var så at vi også skulle levere den retur med en fuld tank.
Så kunne de næste betale 1000kr i startpakke igen , det er smart så har vi foræret dem 700kr uden at få noget.
Det var en gammel bil med masser af skader som folk sikkert har måtte betale for hver gang uden det blev lavet. Det har man jo ingen garanti for når de bare holder de 6000kr man måtte betale i depositum.
Bord benets beskyttelse var sat fast med gaffeteap som hele tiden faldt ned.
Skufferne faldt ud når vi kørte for låsen var væk og skinnerne var sat fast med gaffateap så den måtte vi tage ud og kunne ikke bruges.
Batteriet var gammelt så når vi holdt uden strøm måtte vi op flere gange og starte bilen for at få noget varme.
Persiennerne ved Døren ved førersædet manglede en skrue så det sad og larmede.
De sagde så godt nog at bag kofangeren var skadet og markisen var skadet som de sikkert har fået penge for uden at få det lavet.
De sendte så billeder af skader vi skulle have lavet som vi ikke kan modbevise. Så der røg vores 6000kr også

18. oktober 2025
Thusgaardudlejning-logo

Besvarelse fra Thusgaardudlejning

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter altid pris på feedback – både positiv og kritisk – da det hjælper os med at blive bedre.

Vi er glade for, at du oplevede, at alt papirarbejde og gennemgang af autocamperen var i orden ved afhentning. Vi går meget op i, at vores kunder rejser trygt og med fuld gennemsigtighed omkring forsikring, lejekontrakt og SOS-vejhjælp.

I forhold til startpakken: den dækker blandt andet gas, rengøringsprodukter, basisudstyr samt en fuld dieseltank ved afhentning. Det fremgår af kontrakten, at vognen skal afleveres med fuld tank igen – præcis som ved almindelig billeje. Vi har forståelse for, at det kan virke forvirrende, men vi tjener ikke på denne ordning; den skal blot sikre, at næste lejer også kan afhente en klar og fyldt vogn.

Angående skaderne: du fik ved afhentning vist de eksisterende skader, herunder revnen i kofangeren. Ved tilbagelevering blev der konstateret 2 nye skader på siden af vognen, som ikke var registreret før udlejningen. Vi har derfor dokumenteret den med billeder, som også er sendt til dig.
Jeg forstår udemærket at det er trist at lave skade og miste noget af sit depositum- vi så også helst at vores autocampere kom tilbage skadefri da det er en stor udgift for os at reparere.

Vedrørende batteri og udstyr: autocamperen er udstyret med solceller, men i efterårsperioden med meget regn produceres der begrænset strøm. I var på ferie i efteråret med desværre overskyet og regn. For længere fricamping anbefaler vi vogne med litiumbatterier – og vi har også sådan en model til rådighed. I har ikke udtrykt ønske om det behov.

Vi beklager, hvis nogle af de mindre detaljer – som plastafdækningen under bordet eller persiennen ved døren – ikke levede op til jeres forventninger. Det tager vi naturligvis med videre til vores klargøringshold. Heldigvis har det ikke en funktionel betydning og i kunne forsat bruge dette.

Til sidst vil vi gerne præcisere, at depositummet endnu ikke er endeligt afregnet. Vi har informeret om, at eventuelle udgifter – herunder selvrisiko og jeres brug af Storebæltsbro-tilbuddet – indgår i den endelige afregning. Når alt er gennemgået, modtager I selvfølgelig en samlet og gennemsigtig opgørelse, ligesom vi har informeret jer om på mail.

Vi håber trods alt, at I havde en god tur. Da jeg talte med jer var det heldigvis det I gav udtryk for. Vi beklager, at jeres oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon, hvis du ønsker en nærmere gennemgang af sagen.