Bilen gik i stykker og vi måtte vente længe på en tekniker. Den kunne heller ikke kører nær så langt på en opladning som den sagde så vi kunne slet ikke nå vores mål og måtte opgive turen. På tords af... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
GreenMobility is a carsharing company with a large fleet of easily accessible electrical cars across many cities in Europe 💚
Landgreven 3, 1301, København K, Danmark
- hej@greenmobility.com
- greenmobility.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Fungerer fint og har god service
Prøvet dem to gange nu. Bilerne er noget snavsede ind- og udvendigt, men det fungerer da meget fint. Blev dog lidt overrasket første gang, da jeg troede, jeg havde købt 5 timer til fast og fair pris, men fik en regning på minutter til ialt 1200,-. Der er noget knap så intuitivt i UI/UX ved pakkekøb. Men da jeg skrev pænt til support, var de meget hjælpsomme og krediterede diffen for misforståelsen.

Besvarelse fra GreenMobility
Jeg har brugt dem i nogle år nu og er…
Jeg har brugt dem i nogle år nu og er rigtig glad for både produktet og servicen. Det fungerer super godt, og jeg har haft en god oplevelse hver gang. Jeg kunne dog ønske, at prisen var en smule lavere – så ville jeg nok benytte dem endnu mere. Til gengæld fik jeg 30 minutters gratis tid i anledning af min fødselsdag, hvilket jeg synes er virkelig gavmildt. 5 stjerner herfra!

Genialt koncept!
Jeg har brugt delebiler, som GreenMobility i flere år, og jeg synes konceptet er fuldstændig genialt.
Som Københavner, der bor og arbejder inden for "GreenMobility-zonen" og typisk har småærinder af 10-15 minutters varighed, fungerer konceptet rigtig godt for mig. Normalt cykler jeg eller bruger offentlig transport, men hvis jeg skal hente en pakke, der er slud og sjap, eller jeg skal til Ikea, synes jeg det er genialt at jeg kan "holde bil" for under kr. 1.000,- om måneden.
Jeg har haft bil i mange år, men med beboerlicens, brændstof, forsikringer, bilvask og service, kan jeg konstatere at "minutprisen" var langt højere, end den jeg i dag betaler hos GreenMobility.
Jeg har set andres anmeldelser herinde, og jeg kan forstå at flere er utilfredse med at de ikke kan afslutte deres tur uden for zonen. Jeg køber ikke helt argumentet om, at det er et problem. Det smarte er jo netop at de forbliver inden for zonen, så de står til rådighed for den næste kunde. Hvis bilerne står spredt ud og hele landet, skulle de vel have en ti-15 gange så stor bilflåde?
Forstå mig ret, jeg er ikke mere forblændet af GreenMobility end jeg var af ShareNow, dengang de fandtes; det er selve shortlease-konceptet jeg er forblændet af.
Med undtagelse af nogle få biler, er der ikke meget luksus over dem, men de får mig fra "A til B" til en overkommelig pris. Jeg forstår oprigtigt ikke hvorfor der ikke er flere "med på vognen"...

Kæmpe skam
GreenMobility kan klart ikke anbefales
Jeg skulle ud og køre en tur og fik af vide at appen kan gi 20 minutters gratis tur så det fristede mig, efter jeg havde kørt sådan 27 minutter og prøver imens at finde en plads siger den at jeg skal betale 188kr!!?? bare en tur jeg har kørt, det da fuldstændig hjernedød
NEJ TAK FRA HER FRA!👎👎

Alt for dyre
Alt for dyre, ingen struktur ang. Minutpriserne, dem må man gætte sig til, især når man har et abonnement med rabatten, så står rabatten der ikke, men normalprisen.
Ang. Service, fik man af vide at sådan var det bare, især når man henter og aflevere i lufthavnen, som det eneste sted man kan i nærheden af ens hjem, en tur på en time kostede knap 400kr. Inkl. Rabaterne i abonnement. Vil slet ikke anbefale dette firma.

Besvarelse fra GreenMobility
jeg kan absolut ikke anbefale GreenMobility
Jeg har nu prøvet GreenMobility i en måned, og jeg må desværre sige at det er meget ringe kundeservice og fuldstændig ugennemsigtig prisstruktur . I løbet af en måned har jeg oplevet følgende
- ikke kunne komme ind i bil som jeg havde bestilt, kundeservice kunne ikke hjælpe. Ingen kompensation
- blive faktureret for den bil jeg ikke kunne komme ind i, ingen kompensation
- blive faktureret for ventetid uberettiget, ingen kompensation
- ikke kunne lade pga ladebrik ikke virker, kundeservice kunne ikke hjælpe
- modtaget bil med glemte sager, kundeservice kunne ikke hjælpe
- købt abonnement til 299 kr om måneden som skulle give prioritet kunde support 24/7 , absolut ikke tilfældet
- købt abonnement til 299 kr om måneden for at opnå 25% rabat på minutpris, de glemmer blot at fortælle om de mange tilfælde hvor det ikke kan bruges(og det er mange)
Tanken er god , men jeg kan absolut ikke anbefale GreenMobility
(Og jeg skriver kun her da deres kunder service ikke på nogen måde er imødekommende og afviser)

Besvarelse fra GreenMobility
Andres skader skal betales af dig, kundesupport lyver og er arrogante og fornærmende...
Jeg oplevede desvære en ekstremt dårlige håndtering af min sag hos Green Mobility. Jeg har været udsat for urimelig behandling i forbindelse med en biludlejning, hvor jeg blev pålagt at betale for en punktering, som ikke var forårsaget af mig.
Sagsforløb:
Jeg bemærkede straks ved start af bilen, at den var punkteret, og jeg kørte hen for at få bilen byttet til en anden bil.
Dagen efter afleveringen af bilen blev jeg kontaktet og pålagt at betale for punkteringen.
Jeg svarede hurtigt tilbage, at jeg ikke var ansvarlig for skaden og derfor ikke ønskede at betale for den.
I stedet for at få en fair behandling, modtog jeg provokerende mails fra deres kudnesupport, hvilket er helt absurd og frækt når de tøre en punkteringsregning af på dig
Der blev først henvist til, at jeres mekaniker havde vurderet, at jeg var ansvarlig for skaden, men da jeg bad om dokumentation for denne vurdering, så ændrede support medarbejderen og leder argumentation. Derfor tolker jeg første argument som en direkte løgn
Senere ændrede I jeres argumentation og erkendte, at I ikke kunne fastslå den ansvarlige part for skaden, hvilket virker som den sande årsag fra starten af. Og på den baggrund fastholder I at jeg skal betale for skaden til trods for manglende evidens. Alene fordi I ikke kunne finde andre at smøre punkteringen af på.
Jeg forsøgte og forsøgte at finde en løsning, men pengene blev hævet på min konto midt i forløbet... Jeg forventede faktisk en fair løsning, hvor jeg ikke bliver pålagt at betale for noget, jeg ikke har forårsaget.

Besvarelse fra GreenMobility
Købte en vouchers hos dem da jeg så…
Købte en vouchers hos dem da jeg så ville bruge den 2 md senere var den allerede udløbet.
Brug kun hvis du kender deres parkerings regler ellers bliver det meget dyrt
Aldrig har jeg oplevet noget så ringe. Den kan benyttes i København og ellers ikke andre steder. Man kan ikke komme af med bilen da den melder uden for zone og ellers plus zone som koster 19,- så det kostede os 185,- for ingen ting. Brug kun dette hvis du har styr på parkering !!!
-på den ☆ jeg skal for at lave en…
-på den ☆ jeg skal for at lave en anmeldelse ... de er ikke særlige kunde minded ,de spære for andre biler der kan oplade ,fjerner den bil der lige har opladt og så sætter de en af deres egen biler ,som slet ikke lader. Biler kører forbi som skal lade og for enden af vejen er der el dele biler pladser og ifølge kundeservice er de ikke nogen dele bil !
De sætter ikke kun en bil af gangen nej men 3 eller 5 af gangen og de flytter den ikke jo kun for deres ejen biler og det giver skyld i bøder på bilen som de prøver og give videre til kunderne.. virkelig et lo..e selvskab og slet ikke seriøs over for andres mulighed for at kunne parkere og lade. .når man så ringer siger de, du kan oprette en bruger og selv flytte bilen, som om man gider støtte det l..t .
De kunne jo også bare selv lige bruge hovedet og stille den et andet sted fra starten eller flytte dem efter de havde ladt .0 stjerne herfra

Besvarelse fra GreenMobility
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med GreenMobility. Jeg valgte deres bil, fordi jeg skulle nå et vigtigt kursus, men det endte med at blive en total fiasko. Appen, som jeg forventede skulle hjælpe mig med at finde de korrekte parkeringszoner, levede slet ikke op til forventningerne. De mørkegrønne områder – som angiver de tilladte parkeringszoner – er slet ikke synlige ved et normalt zoomniveau. Det betyder, at man først kan se dem, hvis man zoomer helt ud, hvilket ikke er praktisk, når man er på farten.
Det medførte, at jeg kørte rundt i lang tid, fordi jeg fejlagtigt troede, at problemet lå i de valgte parkeringspladser. Det var først, da jeg ringede til kundeservice, at jeg fandt ud af, at hele området var markeret forkert i appen.
Derudover er appen uden GPS-vejledning, hvilket gjorde navigeringen endnu mere besværlig – jeg var nødt til at skifte til Google Maps for at finde vej. Jeg forventer selvfølgelig ikke, at appen skal fungere som en GPS, men kombinationen af et uklart kort og manglende GPS-vejledning resulterede i en enorm forsinkelse og unødvendig stress.
Som prikken over i’et tog kundeservice intet ansvar for problemet og ville kun refundere 10 minutter af køreturen, selvom jeg brugte omkring 30 minutter ekstra på at løse situationen – oveni min egentlige tur på 20 minutter. Det føles ikke som en fair behandling, når fejlen i sidste ende lå i appens visning af parkeringszoner.
Jeg kan desværre ikke anbefale GreenMobility ud fra denne oplevelse, da deres app, service og kundehåndtering slet ikke lever op til det, man burde forvente.

Strandet i 3 timer.
To veninder og jeg, endte med at være strandet i 3 timer klokken 1 om natten.
Vi lavede et stop over med bilen. Da vi prøvede at åbne den igen, virkede den ikke. Det resulterede i at vi ventede på vejhjælp, som måtte bryde bilens dør op. Så vi kunne få vores ting og komme hjem.
Kundeservicen var elendig. De kunne ikke hjælpe med noget. Vi fik refunderet vores pakke, efter at have brokket os over situationen en del gange.
Da vi så prøver at parkere bilen, da vores tur var slut. Så kunne bilen hverken låses eller slukkes. Igen bliver vi mødt af dårlig og uforstående kundeservice. GreenMobility har altid fungeret godt, lige indtil bilen gik i stykker og vi var strandet.
Jeg anbefaler ikke GreenMobility, efter denne oplevelse.

Nej tak til Green Mobility
Har været bruger i mange år, men jeg har fået nok af dette firma nu, og vil ikke gøre brug af deres service længere.
For 2 år siden kører jeg angiveligt ind i en andens bil ladekabel, i følge et øjenvidne. 4 måneder senere skal jeg oplyse info om "uheldet", som jeg ikke aner noget om. Jeg får besked på selv at ringe til deres forsikringsselskab, som siger jeg ikke skal bekymre mig om noget, og de nok skal tage fat i mig hvis der sker mere.
Jeg hører intet i 1.5 år, men så her for et par måneder siden modtager jeg ud af det blå en faktura fra green mobility som skal dække skaden, samt et adm. gebyr på 1000kr? Jeg får intet at vide, men får bare besked på der skal betales, inden det hele ryger til inkasso. Skøn måde at behandle en kunde som har brugt +20.000kr årligt på deres biler, de sidste par år.

Beskidte
Hej Green☘️Mobility,
Jeg undrer mig over, hvorfor jeres biler ofte er beskidte. Jeg oplever, at de tit er meget snavsede, og jeg synes, det er ærgerligt, at de ikke bliver vasket oftere. Er der en grund til dette, og har I planer om at forbedre bilernes vedligeholdelse?
Mvh Ahmed

Uigennemskuelige priser
Virksomhedens priser er så fyldte med underlige tillæg at det er totalt uigennemskueligt at vide hvad det koster at bruge bilen. Yderligere opkræver de nu også afgift for at parkere bilen på et af deres hotspots.
Jeg kender allerede svaret på denne anmeldelse, men det hjælper ikke på at I har gjort jeres service totalt uigennemskueligt. Øv

Besvarelse fra GreenMobility
Skjulte gebyrer og dårlig kundeservice
Meget dårlig kundeservice. Jeg fik desværre en p-bøde, fordi jeg parkerede på en parkeringsplads makeret med delebil. Det skulle have været delebil med el😳Fejlen var 100 procent min.
Da jeg modtager bøden skriver jeg til kundeservice og spørg, hvordan jeg skal forholde mig. De siger, at jeg intet skal gøre. De vil tage sig af bøden og betale den til Københavns kommune. Det de ikke oplyser mig om er, at når de behandler bøden skal jeg betale yderligere 250kr i et behandlings gebyr. Jeg føler mig meget snydt. Lægger aldrig en krone i den virksomhed igen.

Dødsfælder og skjulte gebyrer
God tjeneste.Sindsyge priser. Ekstremt dårlig kundeservice attitude. Mange fejl i app. Nu også med zoner hvor det koster ekstra at parkere i. Der bliver færre og færre steder at parkere og samtidig bliver det dyrere og dyrere. Dødsfælder såsom uvirksom bremse og nedslidte dæk. Upræcise oplysninger på hjemmeside og app resulterer i ekstra udgifter for dig.

Den dårligste oplevelse
Den dårligste oplevelse. Blev opkrævet 1000 kroner i parkeringsafgift fordi jeg parkerede bilen ved en opladestander uden at sætte den til opladning, men det kunne jeg ikke se på et skilt hvor jeg parkerede. Blev opkrævet 250 ekstra for at de skulle 'håndtere bøden'.

Besvarelse fra GreenMobility
Undgå Greenmobility, om du så skal gå 10 km.
Næsten enhver bil man åbner, er der et problem med. Blandt andet for lavt dæktryk. Jeg åbnede en bil, hvor der så stod adjust tirepressure på displayet. Jeg nåede vitterligt at køre 1 minut, så står der ligepludselig puncture på displayet. Som jeg ikke havde noget at gøre med. Og skaden går ud over kunden der seneste åbnede bilen, med en regning. Jeg anbefaler enhver, til at bruge alt andet end green mobility.