Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker utilfredshed med de skjulte gebyrer og den høje pris, som ofte overstiger prisen for alternative transportmuligheder som taxa. Folk oplevede også problemer med produkterne, herunder snavsede biler, tekniske fejl som punkterede dæk og defekte p-ure, samt biler der ikke levede op til forventningerne om rækkevidde. Nogle anmeldere var utilfredse med kundeservicen, som de fandt uhjælpsom og uforskammet, og det var svært at komme igennem til dem. Dog nævner en mindre del af kunderne, at de har haft gode oplevelser med kundeservicen, som de beskriver som hjælpsom og imødekommende. Enkelte kunder fremhæver også konceptet som smart og en god løsning til deres transportbehov.

Det, folk taler mest om

Price

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med prisstrukturen. Mange forbrugere rapporterer om skjulte gebyrer,... Se mere

Service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med servicen. Mange finder konceptet praktisk og roser den gode service,... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig. Nogle kunder roser den hjælpsomme og imødekommende service, hvor... Se mere

Product

Kunder deler negative meninger om produktet. Mange oplever, at bilerne er beskidte, med snavs, snus og endda... Se mere

Location

Kunder havde tvetydige oplevelser med placering. Mange oplevede vanskeligheder med at finde reserverede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bilen gik i stykker og vi måtte vente længe på en tekniker. Den kunne heller ikke kører nær så langt på en opladning som den sagde så vi kunne slet ikke nå vores mål og måtte opgive turen. På tords af... Se mere

I bør - for jeres images skyld - snarest muligt gøre det til en del af jeres brugerbetingelser, at jeres udlejningsbiler kun må stilles på de pladser kommunen har stillet til rådighed for jer. L... Se mere

De har mange skjulte gebyr man først finder ud af når turen er afsluttet. Hvis du vil spare penge for bruge GreenMobility, så skal du nok finde anden alternativ. Vil kun anbefale, hvis man akut... Se mere

1. Delebilscentral

GreenMobility is a carsharing company with a large fleet of easily accessible electrical cars across many cities in Europe 💚

2,0

Under middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Misvisende priser

Der står én pris og lige pludselig er turen blevet 3 gange så dyr. Kom af med 105 kroner for en 6km tur. det er 17,5 pr. kilometer! Der står 5,5 i appen!!

5. juli 2025

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din tur endte med at koste mere, end du havde forventet.

Vi vil gerne præcisere, at medmindre du har valgt en forudbetalt pakke, så er vores standardpriser baseret på tid (per minut) og ikke på antal kilometer. Vores minutpris er ideel til korte, hurtige ture. Men hvis du f.eks. holder pauser undervejs, så fortsætter tiden – og dermed også prisen. Derfor kan en kort distance nogle gange koste mere, hvis turen tager længere tid.

Til længere ture eller hvis du ved, at du skal bruge bilen i lidt længere tid, anbefaler vi, at du bruger en af vores forudbetalte minut- eller timepakker, som giver langt bedre værdi. Med en timepakke kan du f.eks. køre helt op til 3 timer for kun 325 kr. – hvilket ofte er billigere end minutpris ved længere brug.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nærmere på din specifikke tur og vurdere, om vi kan justere prisen – især hvis det var din første oplevelse med os 😊.

Jeg har ikke modtaget noget svar i over 14 dage

kunde ID: 491642

Jeg havde en dårlig oplevelse med en bil som skulle bruges til en tur til Jylland og tilbage igen.
Det er nu over 14 dage siden, jeg sendte hændelsesforløbet til dem, som de bad om. Det eneste svar, jeg har modtaget, er en automatisk bekræftelse på, at de har modtaget min mail. Jeg sendte en rykker for 7 dage siden, men har stadig ikke fået noget svar.

Hændelsesforløb

Ved afhentning af bilen pakkede vi og begyndte vores køretur. Allerede efter ca. 300 meter viste bilen fejl på højre bagdæk (punktering).
Vi holdt ind på en parkeringsplads og kontaktede jer. En mekaniker kom ud, skiftede dækket og nulstillede dæktryksovervågningen.

Vi kørte videre, men allerede ca. 40 km senere – nær Køge – meldte bilen igen lavt dæktryk på det samme (højre bag) dæk.
Vi holdt ind på en tankstation og kontaktede jer igen. Her fik vi besked om, at bilen havde en kendt fejl, hvor dæktryksensoren er meget følsom og upålidelig. Anbefalingen var at fylde luft på og nulstille igen – hvilket vi gjorde og bare køre videre mod Jylland .
Her skulle medarbejderne nok have sendt os tilbage i zone hvor vi enten kunne skifte bil eller for det fixet . Men vi vælger at stole på at det er en kendt fejl på bilen .

Omkring 20 km før Storebæltsbroen opstod fejlen igen. Vi kontaktede jer endnu en gang. Denne gang fik vi besked på, at vi var uden for jeres dækningsområde og derfor ikke kunne få hjælp.
Jeres medarbejder anbefalede os at fortsætte turen og holde ind for at fylde luft på, når trykket faldt. Vi spurgte, om bilen kunne køres på værksted, men fik at vide, at der ikke var en supervisor til stede, og at det måske ville tage en time, før én var på kontoret og måske havde tid. Vi fik besked på at køre videre og holde trykket på ca. 1.8–1.9 bar eller hvad vi var tryk ved.
Af hensyn til brylluppet og færgeoverfarten til Fanø valgte vi at følge anvisningerne og fortsatte turen. Undervejs måtte vi stoppe gentagne gange – cirka hver 30–50 km – for at fylde luft på.

Returrejse og kontakt
Søndag kontaktede vi jer igen, da vi skulle retur mandag. Min kone var ikke tryg ved at tage turen tilbage med vores 4 måneder gamle baby under de omstændigheder.
Vi fik to muligheder: at tage bilen hjem og fortsætte med at fylde luft på efter behov – eller at tage offentlig transport hjem. Sidstnævnte var ikke en realistisk mulighed, da bilen var fyldt med bagage meget af det til vores baby.
Det blev nævnt, at vi muligvis selv skulle hæfte for dækket, da det kunne være punkteret. Vi har dog svært ved at tro, at et helt nyt dæk skulle punktere to gange på under 40 km – det virker usandsynligt.

Mandag morgen da vi skal køre fra Fanø vil bilen ikke starte vi ringer derfor igen og i for slået noget fra så vi kan starte.

Vi kommer til Esbjerg bangegård hvor jeg sætter min kone og baby på et tog så de kan undgå den stressfulde tur hjem igen i en bil der taber luft .
Da jeg skal ind i bilen igen vil den ikke åbne døren , håndtaget køre bare ud og ind igen . Igen ringer jeg til jer og i for trykket på noget så jeg kan komme ind igen

13. juni 2025

Hej Simon,

Tak igen for din tålmodighed og for at give os en så detaljeret beskrivelse af din oplevelse.

Vi har nu gennemgået din sag grundigt. Vi forstår virkelig, hvor frustrerende og stressende det må have været – især under en særlig familietur og med en lille baby med på rejsen. Vi sendte en mekaniker ud med det samme, da du først kontaktede os. Dækket blev udskiftet, og dæktryksovervågningen blev nulstillet, så du kunne fortsætte turen sikkert. Vi er meget kede af at høre, at problemet opstod igen senere på turen.

Som følge af oplevelsen og de gener, det har medført, har vi refunderet turen og tilbudt en kompensation, som nu bør være synlig på din konto. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis noget er uklart.

Vi sætter stor pris på din feedback – den hjælper os med at forbedre vores service og håndtering fremadrettet. Hvis der er mere, vi kan hjælpe dig med, så sig endelig til.

HOLD JER LANGT VÆK

HOLD JER LANGT VÆK. Ikle-eksisterende service. Jeg kan ikke afslutte en rejse som jeg startede 30/6/2025 23:27. Klokken er 0:04 og jeg kan ikke afslutte en rejse på 17 minutter. Jeg har været på venteliste på deres kunde”service” telefon i 20 minutter og har stadig 12 i køen foran mig. Det eneste jeg vil er at gå i seng….. Deres chat får man heller ikke svar på. Aldrig igen….

Opdatering: jeg kom endeligt igennem efter at have ventet i 45 minutter. Fik at vide at jeg ville blive refunderet for ventetiden, men stadigvæk skulle betale 90 kr for den horrible oplevelse.

30. juni 2025

Hej Henrik,

Vi er virkelig kede af den ulejlighed, du har oplevet – vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været, især sent om aftenen.

Desværre opstod der et midlertidigt teknisk nedbrud i vores partnersystem, som påvirkede muligheden for at afslutte ture. Den slags fejl sker heldigvis meget sjældent, men vi anerkender naturligvis den negative oplevelse, det har givet dig, og vi undskylder oprigtigt.

Du skal selvfølgelig ikke betale for den ekstra tid, som problemet medførte. Vi vil meget gerne sikre, at alt bliver refunderet – kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan finde din sag og få det løst hurtigst muligt 🙂.

Tak for din tålmodighed – og endnu en gang undskyld for oplevelsen.

GreenMobility.

Sider nu i gæld og skal betale 6640 af…

Sider nu i gæld og skal betale 6640 af og er meldt til inkasso som 17 årig har aldrig kørt deres bil og har ikke engang bil kørekort begrund af de lader folk uden kørekort køre bil vis man er 18 og har knallert kørekort kan man bruge det som bilkørekort inde på deres app har snakket i telefon med dem 50 gange og skrevet 20 mails med dem hvor de siger de sætter betalingerne i bero så politiet kunne få tid til at finde dem der havde stjålet mit navn, kredit kort og min vens knallertkørekort og intet er sket dårligste kundeservice jeg har oplevet vil aldrig køre i deres biler nogensinde ville aldrig nogensinde have noget med green mobility at gøre og fraråder alle fra at bruge deres biler de eneste de blir brugt til er folk der ryger hash i dem

28. juni 2025

Hej Mikkel,

Vi er oprigtigt kede af at høre, hvordan din sag har udviklet sig, og vi forstår, at det må være en utrolig frustrerende oplevelse.

Vi vil dog gerne præcisere, at det ud fra vores interne undersøgelse ser ud til, at profilen blev oprettet sammen med din ven, og at et knallertkørekort blev brugt ved registreringen. Det burde teknisk set ikke have været muligt, men på grund af en systemfejl accepterede appen desværre knallertkørekortet på det tidspunkt – en fejl, som siden er blevet rettet.

Vi vil gerne understrege, at det er i strid med vores vilkår og betingelser at oprette en GreenMobility-profil og benytte vores biler med et knallertkørekort. Det fremgår også tydeligt under oprettelsesprocessen, at der kun må bruges et gyldigt bilkørekort.

Selvom vi beklager, at problemet har ført til yderligere komplikationer, er vi nødt til at kunne stole på, at brugere indtaster korrekte og gyldige oplysninger ved oprettelse af en konto.

Hvis du har ny dokumentation eller mener, der er yderligere oplysninger, vi bør tage højde for, er du meget velkommen til at kontakte os – vi er fortsat åbne for at se nærmere på sagen.

De bedste hilsner,
GreenMobility

Fuldstændig forfærdelig kndeservice

Fuldstændig forfærdelig kundeservice, og platformen er ikke til at finde rundt i i forhold til betaling oplysninger og kvitteringer for de forskellige ture

26. juni 2025

Hej Julius,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores kundeservice og platform.

Vi bestræber os på at gøre vores app og hjemmeside brugervenlige. Hvis du har vanskeligheder med at navigere i disse funktioner, er du altid velkommen til at kontakte vores supportteam – vi hjælper gerne med at guide dig og løse eventuelle problemer hurtigt.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du kontakter os direkte igen, så vi får mulighed for at hjælpe dig med din specifikke sag og bedre forstå, hvorfor du har haft denne oplevelse. Din feedback er vigtig for os, og vi vil fortsætte arbejdet med at forbedre både vores platform og kundeservice 😊.

Tak fordi du giver os chancen for at hjælpe.

Biler *** kundeservice *

Ganske fin service med selve bilerne.
Hvad angår kundeservice er det helt i skoven. Der er ikke to ansatte der kan finde ud af at kommunikere på tværs. Det virker som om at samtlige ansatte er en flok gymnasie elever med et fritidsjob, de ikke kunne være mere ligeglade med. Komplet indstuderede og ude af stand til at tænke ud ad boksen, så snart det brænder på. Og så tror de at man løser et problem ved at tale til voksne mennesker, som om de var pattebørn. Bare fordi man sidder i den ende hvor det ikke har konsekvenser, kan man godt forsøge at se kunderne i øjnene. Jeg er stort set utilfreds hver eneste gang jeg har afsluttet en samtale med kundeservice.
Igen, fin service med bilerne, så længe man ikke står med det mindste problem.

22. juni 2025

Hej Johnni,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med bilerne – men vi er virkelig kede af, at din oplevelse med vores kundeservice har efterladt dig frustreret. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Ud fra det vi kan se ved første øjekast, ser det ud til, at vores supportteam har hjulpet dig i flere tilfælde – men hvis du stadig er utilfreds, vil vi sætte stor pris på mere detaljeret feedback om de konkrete situationer, du refererer til. På den måde kan vi bedre forstå, hvad der gik galt, og forbedre både vores kommunikation og håndtering af sager.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at føle sig hørt og taget seriøst, især når der opstår problemer. Det er ærgerligt at høre, at du har oplevet supporten som upersonlig eller nedladende – det er ikke den standard for service, vi ønsker at levere.

Vi ønsker altid at behandle vores kunder med den professionalisme, de fortjener, og vi vil meget gerne have muligheden for at ændre dit indtryk. Hvis du er åben for det, er du velkommen til at kontakte os igen – så sørger vi for, at dine bekymringer bliver fulgt ordentligt op 😊.

Mega dyrt

Mega dyrt. Kørte 25 km på 1.5 time og skulle betale 450kr - kunne lige så godt have taget en taxa

19. juni 2025

Hej Caroline,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at turen endte med at blive dyrere end forventet.

Det lyder til, at turen blev kørt på minuttakst, som er ideel til korte ture. Ved længere eller langsommere ture (f.eks. i tæt trafik) anbefaler vi generelt at bruge forudbetalte minutter eller en af vores timepakker. For eksempel kunne du med en 3-timers pakke have kørt dobbelt så længe – for kun 325 kr.

Vi ville have sat pris på muligheden for at hjælpe dig med det samme, men vi står selvfølgelig stadig klar til at hjælpe 😊 Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, så kigger vi gerne på din faktura og ser, om vi kan justere den for dig.

2500kr bøde for at indmelde beskidt bil

Efter at have været en trofast kunde med ca 200 kørte ture hos jer. Så har jeg fået 2 gange 2500kr bøder fra jer i år.
Den ene gang var for noget opkast i bilen, som ikke var der da jeg efterlod bilen efter min tur på fødselsgangen hos min første søn(men det er ikke noget jeg kan bevise, så jeg har accepteret den bøde).

Så har jeg på en anden tur ringet ind til jer og meldt ind et køretøj, der var helt snasket med energi drinks, har jeg så fået bøden for det, hvor i siger:
"Vi har haft vores Street runners til at inspicere køretøjet efter dine ture og har desværre observeret, at bilen faktisk blev efterladt i en beskidt tilstand, herunder en hændelse med opkast i køretøjet. Baseret på disse fund kan vi ikke refundere nogen af de opkrævninger, der er udstedt."

Så til alle andre, så ville jeg ikke anbefale at melde ind ødelagte eller klamme biler, da i ender med en bøde på 2500kr for at reportere det til dem.

18. marts 2025

Hej Jógvan,

Tak for din detaljerede feedback og for at være en loyal kunde hos os gennem så mange ture. Vi er kede af at høre om den frustration, bøderne har medført.

Vores inspektionsteam, inklusive vores Street Runners, gennemgår nøje indberetninger og bilernes tilstand for at sikre en ren og tryg oplevelse for alle brugere. Vi forstår, at situationer som din kan være svære, og vi sætter virkelig pris på, at du har meldt bilernes tilstand — det er netop takket være kundernes hjælp, at vi kan holde bilerne rene.

Bøderne er beregnet til at dække omkostningerne ved rengøring og genopretning af bilerne til en standard, der er acceptabel for alle kunder. Vi ved, det kan føles uretfærdigt, især når du har taget dig tid til at give besked. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam direkte, så vi kan kigge på sagen igen. Vi vil meget gerne finde en løsning 🙂.

Vi ser frem til at høre fra dig.

de til grin.

8. juni 2025

Hej Mina,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. For at kunne hjælpe dig ordentligt og forbedre vores service, har vi brug for at vide mere om, hvad der gik galt.

Du er altid velkommen til at kontakte vores supportteam direkte med flere oplysninger — vi står klar til at hjælpe og vil virkelig sætte pris på muligheden for at rette op på det.

Dyrt og beskidt

Kørte fra lyngby til Københavns lufthavn, hvor jeg parkerede. Da jeg fik fakturaen fra Green Mobility så jeg, at “lufthavnsgebyret” nu er ikke mindre end 149 kr. !!!

Turen til lufthavnen kostede derfor (pga samtidig trafik) hele 400 kr. Det er simpelthen for meget.

Læg hertil, at bilen var beskidt, herunder med tomme dåser og kaffekopper, og ganske bulet og ridset. Det var lidt som en “lej et lig”.

Generelt begynder GreenMobility at blive så dyrt, at man tænker sig om en ekstra gang. Da de startede, kostede det 2,5 kr. pr km, nu koster det 5,5 kr. pr km. Selvfølgelig er der sket noget med fx elpriser og forsikringspriser, men ikke noget der berettiger til en 100 % stigning.

Samme voldsomme stigning (endda i endnu højere grad) er sket med “lufthavnsgebyret”. Til at starte med kostede det 29 kr. at parkere i lufthavnen og altså nu 149!!!

4. juni 2025

Hej Mads,

Tak for din feedback – vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Angående lufthavnsgebyret: det varierer i løbet af året, da det afspejler den sæsonbestemte efterspørgsel. Lufthavnen er et særligt travlt område, især i ferieperioder, og gebyret er med til at dække omkostningerne ved at leje og vedligeholde vores dedikerede parkeringspladser der.

Du kan altid tjekke det aktuelle lufthavnsgebyr i appen ved at klikke på hotspot-ikonet (det blå hus) eller på den lilla zone omkring lufthavnen. Og hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores support – vi hjælper gerne med at afklare :).

Vi er også oprigtigt kede af at høre, at bilen du brugte, ikke var ren. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Selvom vi bestræber os på at holde alle biler i god stand, kan der desværre ske fejl. Du er altid velkommen til at kontakte support, hvis du modtager en bil, der ikke lever op til standarden – vi hjælper gerne med at finde en anden, selvom vi forstår, at det ikke altid er en mulighed, hvis man har travlt.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

GreenMobility.

Greenmobility som koncept er fuldkommen…

Greenmobility som koncept er fuldkommen fantastisk.
Jeg har personligt virkelig nydt 30 dages pakken til 3995, som har været effektiv med 1000 km, som gør den til perfekt pendler bil, men med de nye priser der er lavet virker det fuldkommen grotesk at give 5995, for en måned er vanvid og oven i det kan den ikke bruges på Megane elr kæmpe pris på premium bilerne, som den eneste "døgn pakke"; det virker til de gør alt hvad de kan for at gøre det til en kæmpe PENGE maskine! ØV.

Men udover det ene er Green et fantastisk koncept som jeg vil forsat vil bruge dog i mindre mængder.

4. juni 2025

Hej Kasper,

Tak for din feedback – både den positive og den kritiske. Vi er rigtig glade for at høre, at du har nydt GreenMobility-konceptet og haft glæde af 30-dages pakken som pendlerløsning.

Vi forstår din frustration over de seneste prisændringer og begrænsninger på biltyper. Disse justeringer er foretaget for at afspejle stigende driftsomkostninger og for bedre at tilpasse prissætningen til brugen af premiumbiler.

Din feedback er meget værdifuld, og vi tager input som dit med i vores løbende evaluering af prisstrukturen. Vores mål er altid at tilbyde en fair og fleksibel service, og vi ønsker aldrig, at vores brugere skal føle sig presset ud.

Tak fordi du fortsat bruger GreenMobility – også selvom det er i mindre omfang. Vi håber at kunne genvinde din fulde tillid fremover. Du er altid velkommen til at kontakte vores supportteam, hvis du har lyst til at tage en snak – vi står klar til at hjælpe :).

GreenMobility

Godt men halvt fuldent

Godt koncept, men halter lidt
Fungerer ok i byen
Men ikke udenfor byen. Det er simpelthen for svært at regne ud om man kan parkere i nærheden af der hvor man skal til, der står intet på gps i bilen, eller i appen. Er selv kommet for sent til et møde, fordi man først finder ud af at der er parkeringsfri zone, når man er ankommet til stedet, og derefter skal til at finde den nærmeste hotspot, jeg ville have været til tiden hvis jeg tog bussen. Øv…

3. juni 2025

Hej Kenneth,

Tak for din feedback🙏🏼

Vi er kede af, at du synes det er svært at regne ud, hvor henne man må parkere. I appen er det markeret, i hvilke områder man kan afslutte sin tur. Det er markeret ved, at zonerne er omringet af en grøn streg, som er illustreret på vores hjemmeside: https://www.greenmobility.com/dk/da/zonen/. Dog er der nogle røde zoner, indenfor denne grønne streg, hvor man ikke kan afslutte sin tur. Det er zoner, som vi har lavet, for at hjælpe vores kunder. Disse røde zoner er områder, hvor vi kender parkeringsreglerne, og hvor vi ved at de ikke lever op til vores krav om offentlig parkering med minimum 2 timer gratis 24/7.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et område er en del af vores zone (hvor du kan afslutte turen), er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig mere end gerne. Vi kan sagtens se, at der er virkelig ærgerligt, at komme for sent til et møde pga. af dette. Især når vi sagtens kunne have forhindret det, ved at hjælpe og guirde dig, hvis du synes det er svært at finde ud af, hvor du må parkere😊

GreenMobility virker på papiret

GreenMobility virker på papiret, som en fantastisk mulighed for at leje en bil for en kort stund. Men i realiteten, er oplevelsen ikke særlig rar.

Min aller første tur blev jeg trukket for den pakke jeg havde aktiveret, den virkede i 3 timer. Men jeg blev også trukket minutprisen oveni. Så det var lige næsten 1000 kr for at leje en bil i 3 timer. Jeg ringede selvfølgelig til deres kundeservice, og til trods for jeg endte med at få mine penge tilbage, virkede han ærlig talt som om han ikke kunne være mere ligeglad.

Deres tilbud er fuldkommen sindsygt dårlige tilbud. Du må kun køre 100 km på de fleste af dem og de trækker derefter 2.5 kr pr minut og pr km. Hvordan skal jeg kun køre 100 km på et døgn, når jeg også må køre 100 km på 3 timer? Det giver ingen mening.

Der er ingen måde at melde en skade efter du har lejet bilen. Så hvis du opdager noget efter du har trykket "lås op", så er det bare ærgerligt. Desuden har samtlige biler jeg har lejet været fuldkommen ækle indeni. Folk efterlader deres skrald, tobak, snus, ispapir, redbulls, you name it. Og den eneste måde at melde det? Giv 1-5 stjerner om hvordan den FORRIGE bruger efterlod bilen. Hvordan giver det mening? Jeg har ikke tænkt mig at rengøre andres svineri for nul gevinst. Det bør være rengørt som udgangspunkt.

Også kan jeg kun leje bilerne i en "plus zone" I den by jeg bor i. Hvilket betyder jeg også kun kan efterlade den i en "plus zone". Det koster ekstra 😄👍 Fedt koncept mand.

2. juni 2025

Hej Emil,

Mange tak for, at tage dig tid til at give os feedback. Vi er utrolig kede af at høre, at du har haft en ærgelig oplevelse med os. Vi har desværre ikke kunne finde nogen konto som matcher det du beskriver, med dit navn😕Derfor forsøger vi at svare så fyldetsgørende som muligt, uden yderlige indblik i "sagen".

Vi gør vores bedste for at informere vores kunder om, hvordan vores koncept fungerer. Da du købte 3 timers pakken, står der at man skal huske at aktivere pakken, inden man låser bilen op. Dette er nødvendigt, da systemet ellers går ud fra, at du blot skal køre en kortere tur, og dermed ikke ønsker at benytte din købte timepakke. Med andre ord, vil turen dermed blive betalt med minutpris i stedet for den købte pakke. Dette virker til at være tilfældet ud fra det du beskriver, hvorfor du blev opkrævet et højt beløb for leje af en bil i 3 timer. Dog kan både nye brugere samt gamle brugere, glemme at aktivere deres købte pakker, hvorfor vi altid forsøger at hjælpe på bedste vis. Vi er glade for at du ringede, så du kunne få løst problemet og få sendt pengene retur😊

Ift. til vores tilbud, forsøger vi at lave tilbud til alle behov. Der er kun én af vores pakker i vores normale sortiment, hvor der "kun" er inkluderet 100km i prisen - dette er vores 3 timers pakke. 3 timers pakken er vores mindste time/dagspakke. I vores time/dagspakker er der inkluderet alt fra 100-1.600 km alt efter pakkens længde. Den pakke du referer til, virker til at være en af vores specielle tilbud. Her kunne man få en døgnpakke til en reduceret pris, da der var 100km inkluderet i stedet for 200km (som pakken i vores normale sortiment indenholder). Dog når vi kører disse specielle tilbud, kan man altid stadig købe pakker fra vores normale sortiment🙂
Vi går meget op i at imødekomme vores kunders ønsker, hvilket også afspejles i døgnpakken med 100km. Den var efterspurgt af flere kunder, som ønskede en døgnpakke til en reduceret pris, da de ikke skulle bruge de 200km som normalt er inkluderet. Jeg håber dette giver afklaring🙏🏼

Ift. rapportering af skader på bilen, er der en funktion i appen, hvor man kan rapportere udvendige skader på bilen, inden man låser bilen op. Skulle der være en skade man har overset, eller at bilen uheldigvis skulle være beskidt indeni, opfordrer vi alle brugere til enten at ringe eller sende en chat/mail. Vi har åbent på telefonen 24/7🤩Ift. rengøring har vi medarbejdere ansat blot til dette. Dog er vores koncept et frit-flow, hvilket betyder at vi ikke nødvendigvis tjekker op på alle biler efter hver enkel tur der bliver foretaget. Dette har vi valgt at gøre, for at øge tilgængeligheden af bilerne for vores kunder. På den ande side, kan dette desværre også resultere i en oplevelse som du har haft. Dette beklager vi meget. Kunder som efterlader vores biler i dårlig stand er ikke kunder vi ønsker, da det kan ødelægge oplevelsen for andre kunder. Derfor gør vi alt der står i vores magt for, at finde frem til disse kunder. Når det er sagt, har vi aldrig bedt nogen kunder om at rengøre vores biler efter andre kunders ture. I stedet skal vores kunder blot venligst informere os om dette. Når vi bliver informeret om, at en bil dermed trænger til rengøring, tager vi den ud af service indtil vi har rengjort den. Ligeledes, hjælper vi også kunder med at få en anden bil, hvis de skulle være uheldige at komme ud til en bil som er i utilfredsstillende stand😕

I de områder af vores zone, som er blevet til "Plus zoner" oplevede vi desværre at bilerne tit blev efterladt, men ikke i samme grad blev taget. Derfor holdte der mange biler parkeret i disse områder i længere perioder. Derfor har vi lavet nogle enkelte områder til "Plus zoner", for at øge tilgængeligheden i de områder, hvor efterspørgslen er størst. I de fleste "Plus zoner" koster det 19 kr. at afslutte en tur. Til gengæld modtager man 5 køreminutter, når man starter en tur i disse zoner (værdi op til 35 kr.)😊

Godt koncept

Godt koncept. Har ikke haft nogen problemer. Har brugt det i flere år som supplement til mit private køretøj. Dog oplever jeg problemer med at få biler i mit nærområde efter det er blevet til en zone der koster små 19,- kr at stille bilen i.
Håber de analysere & genovervejer det, da det tydeligvis har stor indflydelse på antal parkeret biler i et område med mange studerende.

28. maj 2025

Hej Danny,

Vi er utrolig glade for at høre, at du synes godt om vores koncept, samt at konceptet fungerer godt som supplement til dit eget private køretøj🤩

Derudover sætter vi stor pris på din feedback🙏🏼Det er bestemt ikke vores intention, at gøre det sværere at finde biler i vores såkaldte "Plus zoner". Dog oplevede vi desværre, at bilerne i længere perioder holdte stille i de områder, som nu er blevet til "Plus zoner". Derfor belønner vi også brugere, som starter en tur i disse zoner med gratis køreminutter. Dette er med til, at undgå at bilerne i en længere periode holder stille, hvilket øger tilgængeligheden i de områder, hvor efterspørgslen er størst🙂

Dog følger vi nøje med i udviklingen og evaluerer løbende, hvordan disse "Plus zoner" kan påvirke brugernes oplevelse og bilernes tilgængelighed. Din feedback er dermed sendt videre til vores team, som netop har ansvaret for disse analyser og beslutninger.

Endnu en gang, tusinde tak for din feedback🤩

GreenMobility.

Absolut useriøs måde at drive forretning på, og tager ikke sine kunder seriøst

Et firma hvis måde at drive forretning på, ikke er til at tage seriøst, med deres direkte horrible tilgang til kundeservice og håndtering af loyale kunder. Dette afspejler sig bestemt i deres anmeldelser.

Har fornyligt oplevet at få en bøde, for at lave stop-over ved et supermarked, da deres AUTOMATISKE P-SKIVE i bilen ikke var indstillet korrekt. Man tænker jo som lejer af deres service, at det udstyr man betaler for fungerer? Nej åbenbart ikke, dette er man som kunde selvfølgelig selv ansvarlig for. Efter dialog med kundeservice, som på ingen måde er interesseret i god dialog, pådutter de som forventet ansvaret på kunden for GreenMobilitys mangelfulde vare. Dette på trods af, at medarbejderen godt kan se at det er lidt underligt at man ved tur SELV skal huske at indstille deres automatiske p-skive som så fint skiltes med i bilen.

21. maj 2025

Hej Jesper,

Vores p-skiver er rigtigt nok automatiske. Så hvis tiden på skiven er indstillet korrekt, behøves den ikke at sættes ved hver parkering.
Grundet skift fra sommertid - vintertid, kunder der får rodet ved den, og andet, kan den stå forkert. Det er derfor vigtigt at tjekke den, når man parkere steder vi ikke dækker parkering/afgifter.
Du har her parkeret på privat parkering, hvor parkering og eventuelle afgifter er på eget ansvar, og desværre ikke tjekket p-skiven, hvilket har resulteret i en afgift.

GreenMobility.

Jeg elsker enkle koncepter der bare spiller

Jeg bruger GreenMobility som integreret transportform i min hverdag - flere gange ugentligt gennem det seneste år. Jeg har kun oplevet få problemer (selvforskyldte) - og de tre gange jeg har taget fat i supporten har jeg fået hurtigt svar, og for mig den optimale løsning hver gang. Jeg elsker enkle koncepter der bare spiller - og det gør GreenMobility

21. maj 2025

Hej Klaus,

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!💚

Vi er glade for at høre, at du er fan af vores koncept, og synes at det bare spiller.
Vores kundeservice forsøger altid at hjælpe på bedst mulig vis.

Grotesk kundeservice

Grotesk kundeservice. Trækker beløb ulovligt fra mit kreditkort i strid med klar indsigelse. Derefter, selvom de HAR fået pengene, blokerer de BÅDE min erhversbruger og private bruger!

Jeg kan som uddannet jurist og obligationsretlige ekspert bekræfte deres ulovlige forretningsdrift!

15. maj 2025

Hej Jesper,

Du har desværre fået kørt en bil fast i noget mudder, hvortil det krævede bugseringsfirma til at få den fri. Vores kundeservice informerede dig om dette, samt en eventuel opkrævning for det, som du accepterede.
Det er sket over telefon med os, og vi optager alle opkald.

Vi har været nødsaget til at blokere dine konti, da du ikke accepterer vores vilkår og betingelser, og du har en gentagende ikke-acceptabel adfærd over for vores kundeservice.

GreenMobility.

Jeg ønsker at give GreenMobility en…

Jeg ønsker at give GreenMobility en klar anbefaling for deres professionelle og imødekommende tilgang til kundeservice. I en situation, hvor jeg ved en fejl ikke fik afsluttet en tur korrekt – hvilket potentielt kunne have medført en væsentlig ekstraomkostning – oplevede jeg en særdeles hjælpsom og løsningsorienteret respons fra deres supportteam.
Fejlen var uden tvivl min egen, men GreenMobility viste stor forståelse og håndterede sagen hurtigt og fair. Den form for fleksibilitet og ansvarlighed vidner om en virksomhed, der tager både sine kunder og sit serviceniveau seriøst.
Tak til GreenMobility for en pålidelig bildelingstjeneste og ikke mindst for at stå til rådighed, når det virkelig gælder. Det skaber tryghed som kunde – og det er værdifuldt.
En meget tilfreds bruger

11. maj 2025

Hej Christian,

Mange tak for din super fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!💚

Vi forsøger altid at hjælpe på bedste vis, i det omfang vi nu engang kan. Så vi er super glade for at du kan mærke det, og finder det trygt og værdifuldt✨

Træls firma

Læg mærke til at de svare på alt herinde og at de aldrig erkender fejl eller beklager, de kommer med modsvar og halve sandheder. Jeg vil anbefale alle at bruge et andet firma, jeg har kun haft dårlige oplevelser.

7. maj 2025

Hej Oliver,

Vi besvarer og forklarer blot de punkter der skrives her, og kan selvfølgelig sagtens erkende hvis vi har lavet en fejl.

Useriøst foretagende

Useriøst foretagende. Har hentet deres app og forsøger at oprette mig som kunde, når man skal indtaste sine fødselsdata - er det ikke muligt at foretage en så simpel manøvre som at indtaste sine fødelsdata. For mit vedkommende vil det betyde at jeg skal klikke 900 gange - en måned af gangen for at komme langt nok tilbage - det er jo helt i skoven. E mails bliver ikke besvaret når man henvender sig om sagen. Forsøger man at oprette sig via en pc - kommer der udelukkende Apple produkter frem - ingen mulighed for Android. Når alt skal foregå i Appen - så kunne man komme lidt ind i kampen. Firmaet virker til at være ligeglad.
RET VENLIGST JERES SVAR. I skriver jo nu i en mail til mig at det er korrekt at man ikke kan indtaste fødselsdata - og dermed er det ikke muligt at oprette sig, uden at man skal bladre 900 gange for mit vedkommende.
Jeres svar er ukorrekt -. har forsøgt mere end ti gange - der kan udelukkende scrolles en måned af gangen. Måske er det fordi i ikke selv anvender Android, det skal jeg ikke kunne sige.

1. maj 2025

Hej Jens,

Når du opretter dig, kan du klikke oppe på datoen. Du kan altså trykke på både dag, måned og år, og så scrolle til hvad der stemmer med dig selv - du behøver ikke klikke 900 gange.

Vi besvarer alle mails, men har dog rigtig travlt pt, så der er lidt længere svartid end normalt.

SVAR:
Du kan ikke indtaste fødselsdato nej, det skriver vi heller ikke. Du skal klikke oppe på selve datoen, og så kan du scrolle på både dato, måned og år, og skal ikke bladre igennem alle måneder. Det gælder for både Android og iPhone.
Ring endelig til vores kundeservice hvis vi skal guide dig.