Bilen gik i stykker og vi måtte vente længe på en tekniker. Den kunne heller ikke kører nær så langt på en opladning som den sagde så vi kunne slet ikke nå vores mål og måtte opgive turen. På tords af... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
GreenMobility is a carsharing company with a large fleet of easily accessible electrical cars across many cities in Europe 💚
Landgreven 3, 1301, København K, Danmark
- hej@greenmobility.com
- greenmobility.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Super koncept
Super koncept, mange biler, bruger det flere gange om ugen

Kan ikke anbefale GreenMobility
Kan ikke anbefale GreenMobility, priserne er blevet høje og deres zonetillæg er skjulte merudgifter som kan gøre turen dyrere end taxa. Oplevede desværre dette efter at have anvendt en GreenMobility tæt på CPH lufthavn.

Besvarelse fra GreenMobility
Jeg lejede en varevogn hos…
Jeg lejede en varevogn hos GreenMobility til flytning og kom desværre til at bakke ind i en anden bil. Jeg havde købt lav selvrisiko for 29 kr, som skulle reducere selvrisikoen fra 5.000 kr til 500 kr.
Til min store overraskelse endte jeg med at få en meget høj regning alligevel, fordi der blev lagt diverse administrationsgebyrer oveni. Formålet med lav selvrisiko virker derfor fuldstændig misvisende, da jeg stadig skulle betale langt over det beløb, man har betalt for at reducere risikoen.
Hvis prisen for lav selvrisiko faktisk skal dække noget, bør det tydeligt fremgå, hvad den faktiske maksimale udgift vil være – ikke bare “fra 5.000 kr til 500 kr”, når den reelt ender på meget mere.
Jeg kan ikke anbefale GreenMobility baseret på denne oplevelse, da det virker som en skjult ekstraomkostning, man ikke kan undgå.

Besvarelse fra GreenMobility
Jeg synes at green Mobility var godt i…
Jeg synes at green Mobility var godt i starten. Man fik rabat på biler, der var færdig opladet og man så skulle koble dem fra lader. Men ser ud til, at de ikke vil have man bruger disse biler, da biler med rabat ud af det blå, er meget langt fra mig nu. Besynderligt.. og ikke bare et tilfælde..

Støj fra biler der lader:
Støj fra biler der lader:
GreenMobility's Renault Zoe modeller larmer med højfrekvent lyd når de er i ladestander.
GreenMobility er kendt med problemet, men agter ikke at gøre noget da der ikke er nogen specifik lovgivning på området der forbyder dette (endnu).
Den højfrekvente lyd kan helt oppe på 4.sal modsatte side af vejen, hvor der tit holder 2-3 stykker af disse og lader om natten.
Kommunen kan heller ikke gøre noget da der ikke er lovgivning, og så længe der ikke er det så har GreenMobility heller ej tænkt sig at gøre noget, fordi det er for dyrt for dem hvis de skal lave alle disse typer biler i deres flåde.
Må desværre ikke poste links i denne tråd.
Det skal bemærkes at ingen andre af de mange el-biler der døgnet rundt lader på disse 10-12 pladser afgiver samme lyd, så problemet er isoleret til disse Renault modeller.
Dårlig service at man vil forpeste beboeres fred og ro, i stedet for at gøre noget ved det.
Så nu arbejdes der på en længere klage og gå via Miljøstyrelsen som kan tage laaaaangtid før der sker noget, men det er den mulighed der er tilbage når GreenMobility ikke vil gøre noget ved problemet.
(8oct 2025 - svar til jeres svar)
Det er jo løgn det i skriver, det er på samtlige af jeres Renault Zoe der oplader der afgiver denne lyd, har observeret det på alle de modeller der står og i alle ladestationer på Ægirsgade.
Jeg var i Tyskland i sidste uge og så en Renault Zoe der ladte op, det var nøjagtig samme lyd.
Så lyden kommer specifikt fra jeres biler og er sikkert aldersbestemt af en art.
Når nu i har primært så mange biler af samme model, og det er på alle de modeller jeg har set lade at lyden er der, så er det IKKE en sjælden problemstilling men et generelt problem i ignorerer.
Jeg har kontaktet jer direkte med 3-4 specifikke biler og modeller, og der var jeres svar det samme, at så længe der er lovgivning er det for dyrt for jer at gøre noget. Vi er nu igang med indgive klage til Miljøstyrelsen, så de på sigt forhåbentlig kan få noget lovgivning på området, når i som firma ikke gør noget ved problemet.

Fejlmelding i instrumentbrættet
Jeg havde lejet en bil som allerede ved afgang viste "punkteret dæk" i instrumentbrættet. Efter telefonisk aftale med en medarbejder blev aftalen at kører hen til en nærliggende bil for at skifte til den anden bil. Vi parkerede bilen og skiftede til den anden og kørte videre.
Det viste sig så at man ikke måtte parkere der selvom det var aftalen med den pågældende medarbejder. Jeg får så en parkeringsbøde som GreenMobility ikke vil refundere eller betale en del af. Dertil vil de heller ikke kompenserer noget for at stille en fejlbehæftet bil til rådighed.
Gennemgående dårlig oplevelse.

Besvarelse fra GreenMobility
Advarsel: Kan få bøde for noget, du ikke har gjort
Jeg har for første gang oprettet en Trustpilot-bruger udelukkende for at skrive denne anmeldelse, fordi jeg er så rystet over min oplevelse med GreenMobility.
Jeg har netop fået en bøde på 2.500 kr. for “rygning i bilen”, selvom jeg aldrig har røget – og i øvrigt slet ikke er ryger.
GreenMobilitys “bevis” består udelukkende af sensordata, som måler partikler i luften. De hævder, at dette entydigt beviser rygning. Jeg er fuldstændig uforstående over for, hvordan en algoritme kan bruges som absolut bevis mod kunder, når jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke har røget.
Jeg har bestridt sagen skriftligt, men GreenMobility fastholder gebyret og henviser til deres sensorrapporter. For mig er det dybt problematisk, at en kunde kan få en stor bøde uden håndfast bevis – kun baseret på data, der kan have mange andre forklaringer.
Jeg har ellers haft et positivt indtryk af konceptet, men denne sag har fuldstændig ødelagt min tillid til GreenMobility.
Næste skridt for mig er at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet. Jeg kan kun advare andre: vær opmærksom på, at du risikerer en bøde for noget, du aldrig har gjort.

Elendig kundeservice
Jeg har fået en parkeringsbøde på 510 kr. hvilket er fair, det kan ske. Men det beløb på 250kr oven i er knapt så fair. Det kan ikke være rigtigt det koster dem 250kr for at sende en bøde videre. Det er absurd.
Jeg ringer så til kundeservice da jeg får en besked om at der kommer rykkere på hvis jeg ikke betaler. Den er ikke betalt fordi pengene simpelthen ikke er på mit kort, eftersom jeg er studerende og det er sidst på måneden. Jeg får så at vide at der er ikke noget at gøre men jeg kan sende en mail. Jeg spørger så om jeg får henstand hvis jeg sender den mail, men det gør man ikke, så hvis jeg sender en klage så skal jeg alligevel betale for rykkere selvom man har en sag kørende.
Jeg spurgte så om jeg kunne få henstand på regningen så den kan betales i næste måned. Men nej, det kan man ikke hos dem. Nu har jeg selv siddet med et lignende system og ved at man udemærket godt kan sætte henstand. Men det nægter kundeservice medarbejderen at man kan. Så jeg står nu og skal betale bøden(fair), gebyr på 250 og eventuelle rykkergebyrer på hvem ved hvilket beløb.
Alt i alt er jeg godt nok utilfreds over den kundeservice. Jeg har ellers været glad nok for deres biler (selvom de er rimelig beskidte).

GOD PRIS
Forstår ikke de dårlige anmeldelser de virkelig dygtige derinde!! Og gode priser god hurtigt service

Besvarelse fra GreenMobility
Rigtig smart og billig alternativ men…
Rigtig smart og billig alternativ men ærgeligt at folk bruger dem som skraldespande og det der er værre. Det er ikke særlig lækkert at sætte sig ind i en bil hvor sæderne er sovset ind i, ja hvem ved

Besvarelse fra GreenMobility
Støjen fra deres biler under opladning
Støjen fra deres biler under opladning, driver mig mildest talt til vanvid.
Der var netop opsat ladestandere på gaden, mens kort efter troede at jeg først havde fået slem tinitus da jeg sad INDE i min lejlighed, en højfrekvent elektrisk summen.
Green mobilitys biler oplader tilsynelande gratis der, så det er et hotspot.
-Men det er også kun green mobilitys biler som laver støj underopladning. (gudskelov)
Lyden er så hamrende gennemtrængende at det påvirker min livskvalitet, min nattesøvn.
Jeg er nødsaget til at holde mine vinduer lukket for at begrænse støjen.
og til min store sorg har jeg så bemærket at støjen fra deres biler, forekommer overalt i bybilledet når de står til opladning, nu jeg er blevet opmærksom på lyden, og ved nærmere undersøgelse er det et velkendt problem med netop Reanult Zoe.
mine nerver er flossede, da jeg ikke kan undslippe støjen i mit eget hjem, og værst af alt anerkender i problemet pr. mail, men fordi i ikke er forpligtet til at afhjælpe det, ignorerer i det.
Det er simpelthen uacceptabelt.

Fiktiv skade, dårlig kundeservice
Har brugt firmaet de sidste par år, ca x 1 pr måned. Har konstateret, at alle bilerne har ridser/buler mm, men at jeg aldrig har påført bilerne nogen skader. Blev derfor meget overrasket over at få 7000kr regning for en ridse på bagenden af en bil, jeg havde kørt i 2 mdr før. Jeg kører forsigtigt og er en god kunde, der betaler til tiden etc.
Jeg skrev, jeg ingen skade havde lavet, men at bilen stod parkeret på vores vej længe, og at hvilken som helst kunne have lavet skaden. Desuden havde jeg ikke selv checket bilen før min start. De sendte hurtigt efter en rykker med gebyr og trussel om inkasso. Dagen efter et opkald om trussel med inkasso.
Jeg har klaget til forbrugernævnet. Det er en ufattelig dårlig måde at drive virksomhed på, og de har mistet mig som kunde. Og får ingen anbefaling herfra! Hold jer væk

Besvarelse fra GreenMobility
Vil aktivt anbefale ikke at bruge fremover
Jeg vil aktivt fremover anbefale folk IKKE at bruge GreenMobility. Du kan ikke stole på dem.
Hvis du er nødsaget til at bruge dem, så tag billeder af bilen før og efter kørsel. Altid!
Jeg har 2 måneder efter en kørsel fået en opkrævning på 2400 for en bule der er opstået "under min kørsel".
Problemet er bare at bulen er i bagkofangeren og jeg bakkede ikke under turen. Jeg ved ikke om bulen var der inden turen eller opstod i de 11 timer der gik, fra at jeg parkerede bilen til at de checkede den, eller var der inden jeg kørte bilen.
Jeg skulle kæmpe for at få beviser for den skade jeg eftersigende havde foresaget og de nægter at det kan være andet end mig der er grunden til skaden.
Det kan ikke passe at jeg er ansvarlig for bilen i 11 timer efter jeg har parkeret den lovligt på offentlig vej og ansvarlig for hvad der skete med den siden den sidst blev checket og jeg besluttede mig for at køre i den bil.

Skjulte efterfaktureringer
Jeg modtog en bugseringsregning på 2500 kr. tre måneder efter en punktering, der opstod kort efter jeg satte mig ind i bilen. Kundeservice bad mig blot efterlade bilen og sagde intet om ekstra omkostninger. Først måneder senere fik jeg en faktura, som de nægter at annullere. Deres “mekanikervurdering” - der eftersigende tager måneder - virker mere som en forglemmelse. Meget uprofessionel og utryg oplevelse – jeg kan ikke anbefale GreenMobility.

Det positive først:
Det positive først:
- Mange af deres biler i mit lokalområde (desværre ikke fra andre udbydere)
- Nem oprettelse og app og nemt at køre
Og så det negative:
- p-bøde fordi deres p-ur i bilen var i stykker. Betalte (1.045 kr) fordi de automatisk trækker pengene fra dit kort. (Bøde 895kr plus gebyr (?!) på 250kr.) Det var dyre 15 min. for at handle i et supermarked. (De har selvfølgelig fraskrevet sig ethvert ansvar med småt.)
-generelt snavsede biler. Et tynd lag grå film på ruderne indvendigt.
- uigennemsigtige priser. Det vil ofte billigere med taxi. Længere ture - vælg en af konkurrenterne.
Ærgerligt ærgerligt. For delebilstanken er god. Men det her firma kan ikke anbefales. Abonnement opsagt.

Besvarelse fra GreenMobility
Super fedt koncept, men spar jer ikke ihjel
Super fedt koncept-tror ikke jeg kan have bil billigere med mit kørselsbehov. Jeg har dog problemer med at alle hotspots i mit område er blevet nedlagt så jeg nu skal gå ret langt for at finde en bil, så som hverdagsbil er det lidt ødelagt for mig. Hbornår får i parkering igen omkring Daugbjergvej i Århus?

Uigennemsigtigt ift prisen
Uigennemsigtigt ift prisen. Det endte med at blive en meget dyr tur! 300 kr for forsikring? Det stod ikke oplyst nogen steder inden jeg trykkede lej. Jeg havde heller ikke mulighed for at følge prisen i appen under lejen.
Jeg kan virkelig ikke anbefale denne service. Det er meget billigere og ærligt at leje igennem GoMore.

Stjerner til personalet! ⭐️⭐️⭐️⭐️
Har lejet biler her et par gange, det er en smart service - lidt dyrt, ikke selve minut prisen men tillæg for nogle zoner og lufthavn.
Men stadig smart.
De biler jeg har prøvet har kun en enkelt været i dårlig stand, buler og rengøring.
Ellers fine.
Men de 4 stjerner er ikke for firmaet eller selve konceptet - nej det er for deres altid venlige og hjælpsomme kundeservice!
Senest 19 aug. hvor jeg grundet en opdatering på min firma tlf var logget ude af appen. (Stod i udlandet)
Sød kvinde i kundeservice hjalp mig videre så jeg kunne tage bil hjem fra lufthavnen en sen aften.
Stjernerne er deres !!

Generelt en fin service
Generelt en fin service. Har haft problemer med deres FreeMobility - ender ofte med at gå forgæves efter en bil