Jeg købte en brugt telefon med et nyt cover, og begge dele ankom to dage efter bestillingen og lever fuldt op til forventningerne. Men de orienterende mails var uklare - det virkede som om coveret... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Green.dk er din lokale specialist i køb og salg af brugt elektronik i topkvalitet. Vi handler med et bredt udvalg af produkter — iPhones, iPads, Apple Watch, MacBooks, iMacs, Mac Mini, Lenovo-laptops, Samsung-enheder, Sonos-højttalere, PlayStation, Nintendo og meget mere. Alle vores produkter gennemgår en grundig kvalitetstjek af vores certificerede teknikere, inden de sælges videre — så du altid kan handle med tryghed og god samvittighed. Vi tilbyder desuden garanti på vores produkter og en fair indkøbspris, hvis du vil sælge din gamle enhed. Hos Green.dk tror vi på, at brugt elektronik ikke er andenrangs — det er det smarte valg. Ved at give enheder nyt liv frem for at købe nyt sparer vi ressourcer og reducerer elektronikaffald. Det er godt for pengepungen og godt for planeten. Vi reparerer også iPhones og iPads, hvis din enhed trænger til et serviceeftersyn. Besøg os i vores butik på Østerbro i København, eller shop nemt og hurtigt på green.dk
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Hurtig og præcis levering
Nemt at bestille
Behageligt

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Jeg købte en brugt Iphone11 som “brugbar”.
Den var lang tid (en hel formiddag) om at overføre fra min iphone8. Når den så er klar, begynder apps at danse vildt på skærmen, så man ikke kan lave det, som man ønsker. Kan ikke ramme taster. Den begynder at skifte imellem alle apps, slukker den, tænder igen, nu tager der flere sikunder om at låse den op igen. Ind imellem kan man ikke engang skifte apps, den reagerer ikke i lang tid.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
I Startinfo havde vi brug for en Ipad til lige hurtigt at kunne medbringe, så vi kan vise vores hjemmeside frem. Vi købte derfor en billig Ipad på Green og det var en god oplevelse. Let at finde på hjemmesiden, kvalitet svarede til det beskrevne og levering var hurtig.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Købet gik helt som lovet jeg er. meget tilfreds

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
For det første vil vi her hjemme gerne tænke på jordens begrænsede ressourcer, og har derfor købt både bærbare computere og nu en iPhone med 3 års garanti! Det er første gang vi har oplevet problemer med vores købte varer.
Har netop fået mobilen retur efter en reparation. Sendte mobilen afsted tirsdag og fik den leveret igen fredag. Mega hurtigt! Gratis porto! Og fik nyt panserglas påsat kvit og frit. Bestemt ikke sidste gang vi benytter dette firma.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Købt en iPhone mini med afmærkning “som ny” og fik en som slet ikke kunne lades, og har vidst fejl.
Vil aldrig mere købe noget der.
Hvordan kan man sende noget som er totalt ødelagt.
Har sendt retur og der gik halvanden uge, har ikke hørt noget tilbage.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Hurtig levering og en telefon der lever helt op ril mine forventninger

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Rigtig god service og gode telefoner til billige priser Meget tilfreds

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Efter ikke at have fået det rigtige cover vil jeg nu då sendt det jeg bestilte så er meget tilfreds kan kun anbefale dem rigtig flot telefon og de svarer på henvendelser

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Hurtig levering, jeg bestilte min iPhone onsdag og allerede torsdag modtog jeg den. Flot telefon, man skal kigge godt efter for at se tegn på at den er brugt. Så jeg er virkelig godt tilfreds

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Hurtig levering - god indpakning af produktet… så ingen skader.
Nice job!

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Jeg fandt meget hurtig en tlf som passede til min penge pung og jeg fik den lig så hurtig leveret

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Super flink betjening! Venlig og professionel!

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
1. klasses produkt til en skarp pris.
Der stod som ny på hjemmesiden, og den Iphone 14 Pro Max jeg modtog, var fuldstændig som ny

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Bestilte en iPhone i stand "Rigtig god" og kan kun sige at den er i bedre stand end forventet, ser 99% ud som en helt ny telefon. Så jeg er mere en tilfreds. Jeg synes leveringstid var en smule lang, så jeg skrev en mail og fik svar lige med det samme, at det skyldtes de skulle have telefonen hjem fra fjernlager, hvilket jo er fair. Da den først kom hjem til green.dk fik jeg telefonen 2 dage efter.
Køber gerne her igen.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Jeg bestilte en “som ny” iPhone 15 i gul, som jeg på forhånd godt vidste ville være svær at fremskaffe, da der et ikke er mange gule og to er den “nyeste” iPhone på markedet.
Trods udfordringer holdte Green mig løbende orienteret og endte med at levere varen (dog med ventetid, som var forventet).
Jeg kan klart anbefale Green for dets service og koncept om genbrug.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Skide god service og meget kompentente medarbejdere der løste et problem som ikke engang Apple kunne gennemskue. Samt et gratis batteri skifte på garantien da det gamle ikke kunne mere.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Jeg var i dag, i butikken i København K. Jeg blev taget imod en venlig og effektiv ekspedienten, som lynhurtigt løste mit problem. Jeg vil helt sikkert benytte mig af jer igen næste gang!