Min søn har fået penge til kørekort i 18 års fødselsdagsgave, og er nu selvsagt utroligt ked af, at han er blevet snydt i den grad. Jeg selv er rasende. Tænk at man vil byde unge og andre sådanne opl... Se mere
Go trafik
Skulle betale for kørekort inden jeg skulle på manøvrebane, hvilket er fair nok. Men på dagen jeg skulle afsted, får jeg af vide at alt manøvrebane og undervisning er aflyst og man vil få pengene tilb... Se mere
Det har været en fornøjelse at tage MC kørekort hos Gotrafik. Alt var planlagt til nøje samt utrolige fleksible tider hvad der angår teoriundervisning samt kørsel på vejen. Prisen lægger også på... Se mere
Har været igang pænt lang tid min egen fejl selvom Qasim min kørelæreren opfordrede mig allered da jeg startet til kørekort at jeg skulle tage teoriprøven. Dumt af mig at jeg træk og træk tiden id... Se mere
Borups Allé 156, 2000, Frederiksberg, Danmark
- +45 70 60 55 51
- Info@gotrafik.dk
- gotrafik.dk
Hurtigt, nemt og effektivt
Super nem køreskole. Meget fleksibel og har altid mulighed for at ændre sit tidpunkt. Bestod teori og køreprøve efter første forsøg. Det tog mig lidt under 2 måneder at få kortet. Desuden er den også billig.
Kan godt anbefales. forstår ikke folk har dårlig erfaringer? De har nok ikke noget glæde i livet :)
- Fremragende
Hurtigt og Billigt
Har fået mit MC kort på 2 mdr, og kom igennem første gang både med teori prøven og køre prøven.
Det har været rigtig nemt at forholde sig til teorien, da jeg fik adgang til en hjemmeside med teori materiale, og selv kunne styre hvornår jeg kunne læse teori.
Og vejkørsel var også rigtig nemt at planlægge med kørelæreren.
Dybt uprofessionel køreskole
Kørelæreren lærer intet fra sig, han afholder ikke sine aftaler, og mente at jeg skulle tage fri fra mit arbejde for at kunne indhente køreundervisning. På manøvrebanen sad han med sin telefon inde i huset, og os elever var fuldstændig overladt til os selv ude på banen, det var en meget ubehagelig oplevelse. Dette er en køreskole der ikke har styr på noget som helst, kørelæreren dobbelt booker tider, så vi til tider har været alt for mange ude at køre på samme tid.
Jeg er blevet snydt for to kørelektioner, og har måttet tigge og bede om at komme på køreteknisk anlæg, selvom jeg har betalt for køreteknisk og ialt 13 kørelektioner.
Jeg har intet lært på denne køreskole og er nu overgået til Tveens køreskole som er en yderst kompetent køreskole hvor jeg på første kørelektion lærte mere end jeg har gjort på 10 kørelektioner hos Gotrafik.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse
Jeg kan ikke anbefale denne køreskole
Bragende GOD og EFFEKTIV køreskole
Da min datter blev tilmeldt til bilkørekort og jeg så hvor GODT skolen fungerede, tilmeldte jeg mig til motorcykelkørekort.
DET HAR INGEN AF OS FORTRUDT!
Her har du en køreskole, der tænker rummeligt og ikke i for mange unødvendige detaljer.
Her kan du få Danmarks billigste kørekort hos venlige, omhyggelige lærere, der har humoren i orden. Bare du kan tænke lidt selv!!
Uprofessionel og inkompetent køreskole, med høj radio, bil og motorcykler samtidig, og ugidelige kørelærere
Jeg startede med at betale for et lynkursus på Husum Køreskole, og fik at vide, at det ikke ville være noget problem fra deres side, at færdiggøre kurset på 3-6 uger. Efter fem uger, og mange samtaler med kørelæreren omkring tempoet på kurset, var jeg lige knap halvvejs igennem undervisningsplanen, og manglede altså stadig 5 køretimer, teoriprøve, glatbanetid og køreprøven.
Det viste sig så, at der hele denne periode, ikke var nogle køreprøver at få, og derfor slet ikke mulighed for at gennemføre et lynkursus, som man betaler 800,- ekstra for. Da de seks uger var gået, og jeg stadig manglede ovenstående del af forløbet, bad jeg om de 800 kr retur, hvorefter jeg så ville fortsætte som et almindeligt kursus. De nægtede, efter flere samtaler, at tilbagebetale pengene, og jeg bad så i stedet om, at de som kompensation kunne give mig to ekstra køretimer i slutningen af forløbet.
Kørelæreren jeg startede med at have, var fuldkommen ligeglad med sit arbejde, skruede gentagne gange højt op for radioen, på trods af, at jeg bad ham slukke, da jeg ikke kunne koncentrere mig tilstrækkeligt. Derudover lagde han ruten forbi bl.a. pizzaria for at købe mad, mens jeg sad i bilen og ventede samt nærmest konstant talte i telefon med familie og venner, frem for rent faktisk at undervise mig. I øvrigt fik jeg aldrig en køretid i mørke, men blot besked på, bare at sige ja, hvis der var nogen der spurgte om jeg havde fået undervisning i dette.
Da jeg bad lederen af køreskolen om at skifte kørelærer, idet jeg var noget utilfreds, fik jeg nummeret på en kørelærer, jeg aldrig kom i kontakt med, trods flere opkald og beskeder. Derfor kom jeg til sidst ud og køre med lederen af skolen, som også snakkede meget i telefon under kørslen, men dog var lidt bedre en den første kørelærer. Ham havde jeg i de to x 60 minutter jeg fik som kompensation for at have betalt for meget. Den sidste af de to timer, havde han dog både booket med mig i bil, plus en motorcykelelev, der skulle køre foran os. Da jeg udtrykte min utilfredshed med dette, umiddelbart inden vi kørte, blev jeg bedt om, at "slappe helt og, og bare køre!"
Til slut rundede vi af, og opsummerede hele forløbet, hvor jeg beskrev min utilfredshed omkring ovenstående. Dette blev modtaget af et verbalt angreb, der i store træk handlede mest om mig selv og min personlighed, samt hvor lange hans arbejdsdage er. Derefter kvitterede han mig for fem ekstra køretimer - jeg har modtaget to. Her stopper samarbejdet, efter et forløb på syv måneder.
Nu har jeg skiftet til Søernes Trafikskole, som i kontrast til Husum, arbejder yderst professionelt.
Elendig undervisning og mødediciplin
Oplevede stort set aldrig at kørelæreren mødte op til tiden. Oftest var han et kvarter forsinket og en enkelt gang kom han først 45 minutter efter køretimen skulle være startet.
Der var ikke meget råd og vejledning undevejs. Mine 27 år med bilkørekort hjalp mig meget og uden den erfaring var jeg aldrig kommet igennem.
Udstyret (tøj, støvler, handsker mm.) er i så ringe forfatning, at man gør sig selv en stor tjeneste ved at købe sit eget og tage med.
Vil aldrig anbefale køreskolen til nogen, til trods for at jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.