Min søn har fået penge til kørekort i 18 års fødselsdagsgave, og er nu selvsagt utroligt ked af, at han er blevet snydt i den grad. Jeg selv er rasende. Tænk at man vil byde unge og andre sådanne opl... Se mere
Go trafik
Skulle betale for kørekort inden jeg skulle på manøvrebane, hvilket er fair nok. Men på dagen jeg skulle afsted, får jeg af vide at alt manøvrebane og undervisning er aflyst og man vil få pengene tilb... Se mere
Det har været en fornøjelse at tage MC kørekort hos Gotrafik. Alt var planlagt til nøje samt utrolige fleksible tider hvad der angår teoriundervisning samt kørsel på vejen. Prisen lægger også på... Se mere
Har været igang pænt lang tid min egen fejl selvom Qasim min kørelæreren opfordrede mig allered da jeg startet til kørekort at jeg skulle tage teoriprøven. Dumt af mig at jeg træk og træk tiden id... Se mere
Borups Allé 156, 2000, Frederiksberg, Danmark
- +45 70 60 55 51
- Info@gotrafik.dk
- gotrafik.dk
Bestod mc kørekort på 4 uger og 3 dage
God skole med god undervisning. Tak til min kørelære Qasim for dit rolige væsen og gode lære egenskaber😀 knus Carolyn
Smukt forløb
Startet for trende tilbage og hvis alt går vel står med kortet imrg tidligt Kl 8.00.
Takket være go planlægning samt undervisning forløbet
Kan klart anbefales både forløbet samt til en fornuftige pris
bedste kørerlærer i byen
Qasim var behjælpsom, pedagogisk og god til at informere om alt MC. Kan anbefales til alle der skal op i saddelen for første gang
MC kørekort
Rigtig sød og kompetent kørelærer, alt hvad der blev sat i udsigt, blev opfyldt til punkt og prikke. Hurtigt og nemt forløb.....vil anbefale denne køreskole til mine venner. :D
ADVARSEL!
Hold jer langt væk fra Go trafik og Qasim. Han har meget mere travlt med at tale i telefon end at lære sine elever at køre bil! Hvis jeg ikke havde skiftet til Tip Top Trafik, var jeg aldrig kommet videre i forløbet. Ja det er billigt, men det opvejer på ingen måde den elendige behandling men får!
Billigt og nemt
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og Qasim (kørelæren) var hjælpsom og kunne besvare alle de spørgsmål der var under forløbet. Alt i alt en god oplevelse med at tage
MC kørekort hos go trafik.
Eneste minus var en smule ventetid på køreprøven, men samlet set et fint og smertefrit forløb. Jeg vil anbefale go trafik til andre hvis man er indstillet på lidt selvstudie af teori og ellers generelt at holde sig opdateret med sit undervisnings forløb undervejs.
God stemning, God indlæring og Gode instruktører
Det har været en fornøjelse at deltage. Medarbejderne har udvist stor erfaring, gode fralæringsevner og fleksibilitet ved planlægning af praktiske øvelser. alt I alt en oplevelse, som jeg kan anbefale
super god køreskole.
Kan varmt anbefale denne køreskole. gode og venlige lærere som er meget hjælpsome .bestod teoriprøve f'ørstegang til mc, og begynder også på kørekort til bil hos gotrafik snarest.
Super oplevelse.
Perfekt forløb, kan kun anbefales. Alt har kørt perfekt fra start til slut, takker for en super service.
Billig og hurtigt MC kørekort
Indenfor fire uger har jeg fået mit MC kørekort. 7500 kr alt inklusiv. Personalet er samarbejdsvillig og fleksibel og stemningen er uformel. Super fedt. Cyklerne er nye og gode.
Kan helt klart især anbefales til folk, der gerne vil have MC kortet så hurtigt som muligt.
Dejligt at kunne få kørekortet nemt og smertefrit
Det har været en fornøjelse at være elev hos gotrafik.dk.
Der har været bump på vejen, men ikke noget, som ikke kunne løses og det blev det.
Den bedste
Den bedste køreskole man kan valg.. Med dejlige og hjælpsome kørelære som taget sig godt af en og hjælper en hele vejen.
Bestod den teoratiske og praktiske prøve første gang
Kan hun anbefales her fra
MC kørekort på 4 uger
Var en af de kloge som investeret i mc men ikke i kørekort.
Efter at være blevet stoppet engang kunne jeg se at det med kære uden kørekort det holder ikke i længden.havde brug for en kørekort så hurtigt som muligt.og efter en del overvejelser valgte jeg Gotrafik som ikke kunne garantere kørekort på 4 uger men til gengæld lovet at de vil gøre alt for at denne kunne lykkedes.
Kort sagt der bliv gjort alt jeg fik den første ledige tid til teoriprøve og selvom jeg dumpet bliv der berammer nyt prøve to dage efter.
Køreprøven var umugligt at finde i kbh men en enkelt prøve dukket opbi Nykøbing Falster og køreskolen var ikke bange for at tage en tur til Falster for at det kunne lykkedes.
Bestod køreprøve første gang teori anden gang og selv med tre prøver og vente to lykkedes det Gotrafik at får kortet hjemme på 4 uger.
Pænt tak for den go behandling og hurgtigt berammelser af prøver.
super køreskole billigt og effektivt
Havde brug for kørekort hurtigt samt havde ikke den stor budget
Valget faldt på Gotrafik og har ikke fortrudt det siden det tog lidt længere tid end normalt da lægen ikke havde tid før tre uger men det var jo ikke skolen skyld altvi alt tog det 6 uger også havde jeg kortet i hånden.
Har lige fået anbefalet til min kollega og vil gøre det til alle andre der evt kunne være interesseret i en kørekort hvor du er i trygge hænder.
Endnu engang tak for den gode behandling.
Værste oplevelse. Føj for den lede.
Kære alle.
Du må ALDRIG vælge Gotrafik/husum køreskole.
Såååå uprofessionelt og ikke styr på en skid.
Mc kortet tog mig 5 md. Blev lovet et 1 md ca.
Blev sendt fra kbh til fr.sund til teoriprøve hvor j finder ud af jeg ikke er blevet meldt til. Det har jeg hørt fra flere personer fra Gotrafik.
Jeg føler mig virkelig hustlet, og fik slet ikke mit kort før mc sæsonen sluttede.
Ønsker for folk de vælger et andet sted.
J meldte mig også til afd på Fr berg men måtte til Husum hver gang vi skulle køre.
Super go MC teori.
Dumt af mig at jeg træk og træk tiden idag er jeg endelig bestået med to fejl .
Skal op til køreprøve om tre uger regner stærkt med at det går ligeså smertefrit som teorien.
Min personlig oplevelse af køreskolen.
Jeg mener personligt at Gotrafik er det perfekte sted for alle typer.
På skolen er der et godt sammenhold mellem elever og lærer.
Til start med var jeg bange for teoriprøven indtil Qasim overbeviste mig at jeg var klar og kunne ikke blive mere klar hvad angår teorien samt lovet at betale mit gebyr i tilfælde jeg dumpet resultat bliv at jeg bestået med en enkelt fejl i prøven.
Nu skal jeg op til køreprøve om tre dage og jeg sidder med en god mave fornemmelse at det kommer til at går godt da min kørelæreren er ærlige og stræber efter jeg består førstegang.
Kan klart anbefale køreskole da det er en team af folk der stræber efter det bedste resultat.
Fik kortet i første forsøg
Nå så kom den dag hvor jeg skulle op til prøve og ja takket være en god indsats fra min kørelæreren Qasim fandt han en hurtige prøve samt en afslappende flink politimand.
Så her står med kortet
Kan kun varmt anbefale der er billigt samt der blir gjort alt for elever beatåførstegang.
Hvad burde man kalde det..
Jeg startede hos GoTrafik helt tilbage i 2014, med Quassim som kørelærer..
Til at starte med virkede han som en ganske fornuftig, og vellidt mand..
Jeg stolede blidt på ham, da jeg havde forståelse for at selvstændige ofte har travlt med diverse sager.
Under turen på manøvrebanen, sad begge lærer med deres telefoner inde i lokalet.. Heldigvis var vi kun 2 elever..
Med tiden blev Quassim mere og mere fraværende, han talte hele tiden i telefon under køretimerne, også skulle jeg ofte standse bilen, da han havde nogle småting som han skulle ordne, hvor jeg kunne sidde alene i bilen i 15(+/-) minutter og bare vente på ham..
Lekstionsplanen som Quassim udleverede til mig, blev heller ikke udfyldt korrekt, derfor fik jeg en ny lektionsplan, hvor han bare havde udfyldt lektionerne løs, for at sende mig til teoriprøve.
Første omgang konfronterede jeg ham med de ting, som jeg havde på hjertet, her kontaktede jeg en anden køreskole.. Men Quassim lovede mig at han nok skulle besvare mine opkald, og rette op på småtingene. Fred være med det, tænkte jeg så..
Med tiden blev det bare værre og værre.. Der kunne evigheder før jeg overhovedet hørte fra Quassim, administrationen var ubehøvlet og ugidelig.. Og de andre kørelærer var hjælpeløse..
Jeg kontakter en ny køreskole og skifter dertil... - Selvom jeg også har begået mange fejl under kørslen, er det stadig kørelærerens job at rette dem, da jeg trods alt har betalt ham X antal penge for lovpakken..
Ihvertfald sluttede vores samarbejde på en fornuftigvis måde, gudskelov!
Efter 1 mdr kamp om at komme i kontakt med Quassim, frem og tilbage på køreskolen.
2 stjerner for Quassims imødekommenhed, snaksaglighed, og ikke mindst humor.. Men i sidste ende er det selve undervisningen der vægter..
Her har køreskolen ihvertfald ikke været professionel!
Men snaksaglige kørelærer, er der..