Go trafik

Det har været en fornøjelse at tage MC kørekort hos Gotrafik. Alt var planlagt til nøje samt utrolige fleksible tider hvad der angår teoriundervisning samt kørsel på vejen. Prisen lægger også på... Se mere

Har været igang pænt lang tid min egen fejl selvom Qasim min kørelæreren opfordrede mig allered da jeg startet til kørekort at jeg skulle tage teoriprøven. Dumt af mig at jeg træk og træk tiden id... Se mere

Min søn har fået penge til kørekort i …bedrageri

Min søn har fået penge til kørekort i 18 års fødselsdagsgave, og er nu selvsagt utroligt ked af, at han er blevet snydt i den grad. Jeg selv er rasende. Tænk at man vil byde unge og andre sådanne oplevelser. Vi anmelder selvfølgelig også manden,Kasim, til politiet. Intet andet at gøre når manden er væk og ikke svarer på noget. Svineri.

21. juni 2017

Betal aldrig med overførsel, kun på kort

Skulle betale for kørekort inden jeg skulle på manøvrebane, hvilket er fair nok. Men på dagen jeg skulle afsted, får jeg af vide at alt manøvrebane og undervisning er aflyst og man vil få pengene tilbage snarest muligt. Derefter stod jeg som et stort spørgsmålstegn, der var ingen kontakt med Qasim, hverken telefon eller mail blev besvaret, så hvorfor det var aflyst ved jeg ikke noget om. Så forventede at mine penge var tabt, da politiet ikke ville gøre noget ved det. Til al held fik jeg mine penge tilbage efter en måned ca. da han holdte sit ord om at man ville få dem igen.

29. maj 2017

Kørelærer har gået under jorden! Bedrageri.

Efter at have aflyst glatbanekørsel to gange, spurgte jeg om jeg skulle skifte køreskole. Qasim forsikret mig om at det skulle blive styr på alt. Jeg fik min glatbanekørsel for en måned siden, siden har jeg ikke hørt fra ham. Der svares ikke på telefon, mail eller SMS. Han har heller ikke været en videre god kørelærer - da det tit sendes sms'er og snakkes i telefon mens man kører. Ender med å betale flere tusen hos en anden køreskole - invester heller i en anden til at starte med!

26. maj 2017

Forbandede fusker!

Jeg er fuldstændig i chok over man som køreskole bare kan gå fuldstændig under jorden.. Jeg har betalt og er blevet 'lovet' mc kørekort inden for 6 uger, nu er køreskolen fuldstændig umulig at komme i kontakt med, og jeg har ikke set skyggen af de penge jeg har overført..

8. maj 2017

Rædselsfuld service, svindel!

aldrig har jeg oplevet så ualmindelig rædselsfuld service.
ikke nok med at kørerlæreren ikke møder til tiden, så skal man også være heldig hvis han overhovedet møder op. Derudover er kommunikationen fuldstændig utilstrækkelig, og man bliver ikke informeret om aflysninger eller lignende.

Dette er ren svindel, og kørerlæren tilbageholder penge og personlige dokumenter i form af lægeerklæring. Aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet, og jeg har i sinde at politianmelde denne kørerskole for svindel og bedrag. Dårlig stil!

5. maj 2017

Pas på!

Hold dig langt væk fra gotrafik.dk!!! Qasim tager imod penge på forskud, aflyser herefter alle timer, sletter sin Facebook side og kan ikke træffes på nogen måde!

Opdate 25.05: Qasim har tilbagebetalt pengene efter næsten 1 måneds tavshed. Vil ikke anbefale gotrafik!

4. maj 2017

MC KØREKORT PÅ 3 UGER.....

Var en af de typiske personer som fik købt MC uden kørekort, men manglede blot kørekort efter at have henvendt sig flere steder var den eneste sted som brændte for at løse problemet men lovede ikke da vente tider hos politiet pt er tårnhøj var gotrafik.
Qasim som har kun med MC elever at gøre lovede mig ikke kørekort på 4 UGER men til gengæld lovede at han ville prøve sit yderste at opfylde krav.
Det må siges at han levede op til dette skulle godt nok en tur til Slagelse for at aflægge teoriprøve da kbh ingen hold havde åbnet op for prøver.
Derefter var praktiske prøve endnu større problem da kbh først åbner op for prøver 18 april 2017,men takket være en god indsats fik qasim berammet en praktisk prøve den 22 marts i Holbæk.
og vi alle 5 elever bestod første gang som var oppe til prøven....
yderest tålmodige kørelærer med gode egenskaber til at lære fra sig lige såvel i teori samt praktisk,,,
Ville klart anbefale dette sted især da det er 100procent præget MOTORCYKLE elever.

1. april 2017

Super fin oplevelse som lunkursist til …

Super fin oplevelse som lunkursist til MC kørekort. Qasim er super flink, og meget fleksibel omkring tider. Teoriundervisningen foregår primært i form af de typiske teoriundervisningsvideoer på en storskærm, hvilket er en super fin måde at gøre det på. Specielt hvis man allerede har været igennem teoriundervisning en gang, fx ifbm. bil.

30. marts 2017

Miquel

Kørelærer eksperten Qasim har været en suveræn kørelærer, samt yderst pædagogisk under hele lynholdsforløbet. Kan virkelig anbefale denne skole. Dbh Miquel

25. marts 2017

Hjælpsom kørelære med potentiale. Desuden fik jeg utrolig god rabat på mite kort.
Kom og tag dit kørekort I Gotrafik!

3. marts 2017

Ekstrem dårlig oplevelse!

Min kørelærer Qassim overholdte ikke vores aftale, kom for sen, dukkede ikke op og bestilte aldrig de prøver han lovede!
Han snakkede også i telefon konstant under kørslen og havde sine venner med på tur.
Jeg skiftede da jeg havde fået de køretimer jeg havde betalt for.
Nu har jeg lige fået mit kort og den motorsagkyndige jeg kørte med kendte udemærket Qassim og han er en rigtig klovn!
Find en anden kørestole!!!

13. januar 2017

Tak for et billigt kørekort

Mit forløb... SUPER !!! Teoriundervisningen var interessant og til at huske. Lækker detalje med biografsæderne. Min kørelære hed Housein, og var rigtig god til at få mig til huske de små ting, som orientering, hastighed, parallelparkering og meget mere. Jeg følte mig både klar til teoriprøven og min forberedelse gjorde mig 100% klar til selve køreprøven!!

Jeg anbefaler helt klart denne køreskole fordi den tilbyde både en god undervisning, køretimer og især PRIS!!! 😀👌🏽👍🏼

2. marts 2016

Tak for kørekort.

Det har været en fornøjelse at tage MC kørekort hos Gotrafik.
Prisen lægger også på den go side i skala med en fornuftige udgang.
Alt i alt vil jeg anbefale Gotrafik til alle jer der ude som leder efter en køreskole hvor i føler trygge.

27. februar 2016

Super køreskole

Har kun at sige positivet omkring køreskolen.
Alle priser og omkostninger er klar og tydligt.
Havde hørt fra mange af mine venner at når du først er startet er der gebyr på alt efterfølgende . Køreskole GLEMTE at gøre opmærksom på i starten...
Kan klart anbefales Gotrafik😊

17. februar 2016

Fremragende sted

Kan hel klart anbefale stedet. Fik sit kørekort i løbet af 3 måneder takket være kørelærer med fleksible tider for studerende

11. februar 2016

Find en anden køreskole!

Forsøgte at tage MC kort, hos Gotrafik, og fik dog også de fleste af mine køretimer. Men da tiden kom til køreprøve og køreteknisk anlæg, skete der aldrig mere. Efter adskillige opkald og SMS'er til kørelærer Qasim, hvor han enten ikke svarede, eller blot sagde: "Jeg skal nok finde en køreprøve snart", måtte jeg til sidst opgive, efter halvandet års ventetid. 5000 kroner lige ud af vinduet...

23. december 2015

En god oplevelse

En god køreskole, du bliver taget godt igennem hvad du skal kunne og din kørelærer kæmper for at du kommer hurtigt, godt og effektivt igennem.

29. juni 2015