Ekstrem dårlig kundeservice. Der er en fejl i deres kort så når man taster den adresse vi bor på rettes der til en anden som ligger 18 km fra hvor vi bor. Det betyder selvsagt at utallige bude er kørt... Se mere
Folk bliver sendt om til bagsiden af vores hus, en helt anden vej end den vi bor på. Man kan ikke komme ind til os ad den vej. Nemlig.com, hjemmeplejen, politiet og andre, er alle havnet der. Det er... Se mere
Advarsel: ingen refusion og elendig kundeservice Jeg bookede Sky High Ammersee Views med gratis afbestilling, men blev alligevel opkrævet det fulde beløb i juli – længe før mit planlagte opho... Se mere
Google Maps kort er ok, men deres rutevejledning for cyklister i København duer ikke. Følger man deres forslag, bliver man sendt ad sære omveje og går ofte glip af den mest direkte rute. Prøv at sp... Se mere
Forkert vejnavn
Jeg har skrevet flere gange at vejnavn er forkert det bliver bare ikke rettet, da der på denne vej er flere der har huse til salg har det store konsekvenser da man ikke tror vejen eksistere
Gmaps virker nogenlunde når man kører i…
Gmaps virker nogenlunde når man kører i bil, gps vil sommetider nogle underlige veke istedet for den ligetil vej, men det fungerer og man kommer dehen hvor man skal.
Til fods er en helt anden snak. Den viser den stikmodsattevej af hvor man skal hen. Sidst gik jeg 2 km i den modsatte retning grundet det noget værre skrammel.
Så til fods får Gmaps 0 * i bil vil jeg give den 4 *
Så det kan helt sikkert gøres bedre.
GPS til fods er nærmest ubrugelig
Ruter hvor man kører er virker som de skal efterhånden, rart at man også kam se alle muligheder for offentlig transport.
Jeg bruger Google maps til at finde rundt i fx KBH eller andre steder hvor jeg skal gå rundt og ikke er så kendt. Men når man går er appen ofte komplet ubrugelig, så kan du finde en anden vejviser når du er til fods, så opfordrer jeg dig til det.
Adresserne kan findes, men du kan risikere at komme på meget unødvendige lange gåture og stadig ikke komme til din destination.
Jeg er sur 😠
Jeg er sur over, at jeg kommer med en anmeldelse af en kanon god ejendomsmægler, som jeg har brugt, og den vil ikke blive accepteret af dem der styrer anmeldelser.
Måske fordi der er flere der ikke er enig med mig.
Når det nu er min oplevelse af mægler, som skal anmeldes,er det vel ikke noget google skal bestemme
Fejl i appen
Fejl i appen. ( Google nap)Ørstedsvej findes ikke, men chaufførerne kører efter adressen.
Det hedder Ørstedvej
Opdaterer ikke oplysningerne
Postnr. er ikke blevet opdateret på hovedparten af et område, der har fået ændret postnr. De viser forkert by til et postnr.
De viser flere gange forkerte butikker.
Overordnet okay til de små ture
Overordnet okay til de små ture. MEN når man vælger "undgå motorveje", så er det altså KUN motorveje og ikke hovedveje og motortrafikveje, der skal undgås! Bliver guidet totalt rundt på bitte små veje. Det må da kunne lade sig gøre, at det KUN er motorveje, der undgås. Når den siger "ny bedre rute fundet" så skal den altså heller ikke automstisk tage den, men i stedet skal man bekræfte at, JA det vil man gerne, og ikke som nu at , NEJ det vil man ikke, hvilket jo kræver at man må holde ind til siden, når man skal betjene app'en. Håber I får ændret disse ting, så man kan føle sig tryg ved brugen af app'en
Virkelig elendig rutevejledning
Virkelig elendig rutevejledning, oplever ofte at der henvises til veje væk fra motorvej i Tyskland
Hvad med at opdatere ruterne, så de ikke ødelægger vejene mere end nødvendigt
Tænker Google Maps snart får en opkrævning på en ny vej.
Sensommer/efterår 2022 blev skiltet fra Høgelund Arla mejeriet, flyttet fra Boels Vej til Høgelund vej. Samtidigt kom der et vejlende skilt op til alt den tunge trafik, at de skulle køre 200 meter længere frem og tage næste sidevej ned. Dette på grund af alt den tunge trafik der medfølger når der er et mejeri.
Boels Vej er en meget smal vej, som der med nød og næppe er plads til 2 forbi kørende biler på.
Den bliver Google Maps ved med at sende alt den tunge trafik op og ned ad. Måske vi der bor der, skal bede Haderslev Kommune sende regningen til jer vedrørende en vej, der er revnet, har af skrællet asfalt og af knækkede kanter.
Hvis i vil drive denne her foretning, så følger der et ansvar med. Jeg har skrevet en henvisning, det samme har en fra Haderslev Kommune gjort. Få orden i jeres sager!!!!
Ikke muligt at planlægge i god tid
Ikke muligt at sidde om vinteren og planlægge en roadtrip til sommer da vejene i øjeblikket er vinterlukket. Men det er de jo ikke når jeg skal afsted. Meget ringe.
Google Maps ruter for cyklister duer ikke.
Prøv at spørge dem om, hvordan man kommer fra Frederiksberg Rådhus til Bispebjerg Hospital (det er blot et eksempel). Man bliver i et af forslagene sendt ud ad Nordre Fasanvej, hvilket er ok, men så skal man ifølge Google forlade den, i stedet for den helt oplagte rute videre ad Lygten.
Det er sikkert en slags kunstig intelligens, der laver ruterne. Den er bare ikke særlig intelligent.
Jeg var en tur Andorra på cykel fra…
Jeg var en tur Andorra på cykel fra Danmark kørte i maj kom hjem midten af August. Men som cykelist i Europa det er et marridt i Holland sendte google map mig markveje på godt 70 km, nu er det sådan med Holland og markveje de er lavet af gammelt bygningsmateriale fra huse knuste muresten og andet cement rent skrammel at køre på med 35 kg. bagage, men de sendte mig også i et stenbrud det skulle så være en vej så havde jeg lige 10 km den anden vej og så finde en alternativ rute det tog 16 dage at komme igennem Holland yak så kom jeg til Frankrig ooh nej ingen cykelstier googlemap kan godt lide hovedveje også for cykelister i Frankrig er det deathroad for cykelister at køre på hovedvejene. I skulle gøre som Kumus og Map cz de kan da finde de gode ruter. Men dem fandt jeg først da googlemap havde kørt mig til vanvid og kostet mig et utal af Euro i reparation af cyklen flere hundrede.
Googlemaps er stadigvæk noget skrammel…
Googlemaps er stadigvæk noget skrammel - der er efterhånden næsten 5 år siden gadenavnet på min adresse blev ændret - men googlemaps er stadigvæk ikke opdateret - så skal i finde vej så brug IKKE googlemaps
AFC ANTWERPEN FRIED CHICKEN
Alle bord er beskidt , gik op til bestilling og ventede cå 10 minutter. Men der kom ikke nogen til ta imod bestilling. Man kan tydeligt høre der er folk derinde . Til sidste man gav op. Gider ikke at spild tid på en sted. Hvor det har ikke respekt for sin kunders tid.
googlemaps virke rart godt
Google leder folk igennem vores gamle…
Google leder folk igennem vores gamle markvej ind omkring vores have, hvor vores børn er ved at blive kørt ned. Vi sætter hegn op og spærre af, da det viser sig at Google laver ruter gennem vores have. Når jeg retter henvendelse til Google om at vejen er privat og nedlagt, tager det Ca 6 mdr, før de skriver på Google map den er privat, men de leder stadig folk ind i ad vores afspærrede privat veje. Folk begynder endda at fjerne hegne og flytte ting for at køre rundt i vores have med børn der leger. Politiet og kommunen giver medhold i at vores veje er private, der er opsat skilte og mere afspærring og nu kan vi tilkalde politiet og de kan få bøder for at bruge vores vej pga skilte. Men det ville da være nemmere at Google map respekterer PRIVAT EJEDE VEJE OG IKKE LEDER EN RUTE IGENNEM VORES PRIVATE GRUND. Jeg har MANGE gange givet feedback i Google om at vejen er lukket, og ikke eksisterende og det bliver AFVIST?! Nu er det jo ikke Google der ejer vores vej eller grund, så det synes jeg er frækt at bestemme om den er lukket eller ej. 🙄😉
Google Maps udelukker bestemte bidrag
Der er nogen steder/firmaer/butikker, man ikke kan få lov at give anmeldelser af
Stavning
Der er stor forskel på HAVENE omkring Danmark og HAVERNE i Danmark, men det kan Google Maps finde ud af🧐
Forsøgte så med HAVET omkring Danmark, men stadigvæk med alle resultater på landjorden fra hoteller over hospitaler, campingpladser, salg af pools osv😳🙈👎
Ubrugelig
Fuldstændig utilregnelig. Sender dig ud på de smalle, kringlede veje, fordi man "må" køre 80. Det er ikke ensbetydende med at du KAN køre 80, da forholdene oftest ikke er til det. Så det Google vurderer er en hurtig rute, er blot en omvej.