Advarsel: ingen refusion og elendig kundeservice Jeg bookede Sky High Ammersee Views med gratis afbestilling, men blev alligevel opkrævet det fulde beløb i juli – længe før mit planlagte opho... Se mere
Google Maps kort er ok, men deres rutevejledning for cyklister i København duer ikke. Følger man deres forslag, bliver man sendt ad sære omveje og går ofte glip af den mest direkte rute. Prøv at sp... Se mere
Ekstrem dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice. Der er en fejl i deres kort så når man taster den adresse vi bor på rettes der til en anden som ligger 18 km fra hvor vi bor. Det betyder selvsagt at utallige bude er kørt forgæves med pakker til os, men tiltrods for vi snart har skrevet til deres kundeservice 100 gange sker der intet. Har aldrig oplevet et firma som er så ligeglade med deres kunder og kvaliteten af deres produkt.
Folk bliver sendt om til bagsiden af…
Folk bliver sendt om til bagsiden af vores hus, en helt anden vej end den vi bor på. Man kan ikke komme ind til os ad den vej. Nemlig.com, hjemmeplejen, politiet og andre, er alle havnet der. Det er meget irriterende, hvis vi fx. skal have fat i en ambulance.
Hvorfor svarer googlemaps aldrig på ens anmeldelser? Hvorfor har de ikke en mailadresse eller telefonnr?
Forkert destination
Den viste mig i en blindgyde og lige meget hvad jeg skrev som destination viste den mig det samme sted hen. Hvilket resulterede i at jeg kom for sent til min til på sygehuset.
Advarsel: ingen refusion og elendig kundeservice
Advarsel: ingen refusion og elendig kundeservice
Jeg bookede Sky High Ammersee Views med gratis afbestilling, men blev alligevel opkrævet det fulde beløb i juli – længe før mit planlagte ophold. Da jeg måtte aflyse i oktober af helbredsmæssige årsager, lovede Booking.com en fuld refusion.
Det er nu flere uger siden, og jeg har hverken fået penge eller reelle svar – kun automatiske beskeder som “vi undersøger sagen”.
Dette er helt uacceptabelt og uprofessionelt. Jeg har mistet både tid og tillid til Booking.com og denne ejendom. Undgå at booke her, hvis du forventer ærlighed eller service.
Booking reference: 5298766001 (for verification purposes
det er noget rigtig ost
Gør det den skal
Gør det den skal, og er meget tilfreds.
Kommer der på et tidspunkt under Musikstyring mulighed for at vælge Tidal. Som det er lige nu er det kun Apple Music og Spotify.
Hvorfor kan man ikke skrive en…
Hvorfor kan man ikke skrive en almindelig mail bare til Google Maps hvis det ikke er noget der findes i deres søgefelter på hjemmesiden?
Opretter adresser som ikke findes og…
Opretter adresser som ikke findes og nægter at slette dem
Google Maps,det værste app -99 stjerner
Google Maps,den værste app -99 stjerner aldrig mere ,har mange fejl !
Google er under en dictator.
Google lægger sig i støvet for en wannabe diktator, der på mindre end ÉN måned har truet nabolande og allierede i en grad så vi nu står på tærsklen an WWIII. Heldigvis findes der masse af alternativer.
Det næste bliver vel, at de lukker for vores mails, hvis ikke vi kysser deres fødder.
1) At ændre navnet på Den Mexicanske…
1) At ændre navnet på Den Mexicanske Golf....
2) Det anviste cykelruter i Kbh. er ikke altid de smarteste....
Det hedder den Mexicanske golf!
Har overhovedet ingen tillid
Har overhovedet ingen tillid, til et firma, der ikke tør have sin egen mening.
Har ændret navnet på den mexicanske…
Har ændret navnet på den mexicanske golf, dårlig oplevelse
L...
L.... firma. Man kan åbenbart købe dem til alt. Kan ikke stole på dem..
Google Maps sendte mig endnu en gang…
Google Maps sendte mig endnu en gang rundt i en omvej på 6 km, da jeg skulle finde en butik der var
Flyttet på en anden adresse. Jeg skulle jeg bare have kørt nærmest over på den anden side af gaden. 200 meter fra deres gamle adresse, blev jeg guidet igennem samme rundkørsel 4 vej i stedet for 2 vej ud.
Jeg bruger helst ikke Google Maps mere da jeg som regel kan finde en mere effektiv rute selv. Men lige her kendte jeg ikke byen eller gaden
Dårlig app…
Prøvede at søge efter en flying Tiger butik i Ringsted og så stod der der ikke var nogen,men da jeg kiggede efter vejvisningen til den i Holbæk stod der at der ingen var men jeg var i HOLBÆK TIGERBUTIK for en uge siden
Imponerende skuffende
Imponerende skuffende, har brugt Google Maps rigtig meget både i forhold til at finde vej, lede efter oplevelser, spisesteder og selv skrive anmeldelser med billeder, men det lader til at nu bliver alle ens anmeldelser eller billed opdateringer afvist medmindre Google selv opfordrer til det.
Desværre er det ofte behæftet med fejl så min opfordring både til mig selv og andre find andre søgemaskiner og glem google maps.
Google maps 🖕
Google maps skal ikke nægte oplevelser, i sær ikke, når man INGEN mulighed har, for at kontakte dem med en “reply”, det er dårlig stil, så var det bedre at boykotte google, hvis alle gjorde det, kunne vi vælte et ellers godt firma, men - at ikke kunne komme i forbindelse med dem - nemt - er ikke god stil, censur - duer ikke i Danmark, vi er vel demokratiske og ikke et diktatur
Den ændrer ruten uden at blevet anmodet…
Den ændrer ruten uden at blevet anmodet om det og uden at oplyse om at den gør det