GologiAnmeldelser

4,2

We hebben een Gologi ceiling fan with lightning besteld. Vandaag bezorgd, gelijk met grote moeite hem aan het plafond bevestigd.. Aangezet, leuke kleuren licht, maar koelte afgeven, waarvoor wij he... Se mere

Ik was op zoek naar een luchtontvochtiger ,omdat ik 78 jaar ben heb ik even kontakt opgenomen met de klantendienst om te vragen of het klopte van vandaag besteld morgen in huis. Er werd mij verteld... Se mere

We hebben een luchtontvochter besteld. Vandaag besteld, morgen in huis is bij dit bedrijf nog echt waar! Meteen de dag van levering het apparaat uitgeprobeerd en de functie kleding drogen gebruikt. Fa... Se mere

Alles correct geleverd in 1 dag. De toestellen die we van u hebben werken alle naar behoren. Uitzondering zijn de buitenstopcontacten die alleen maart een stekker met randaarding toelaten. Ook spij... Se mere

1. Elektronikbutik

Om Gologi

Bij Gologi vind je de ultieme alles-in-één smart oplossing in de vorm van onze innovatieve app. Wij bieden niet alleen de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde technologie, maar ook unieke producten die jouw dagelijkse leven eenvoudiger en efficiënter maken.
Onze app is ontworpen om lichtgewicht en makkelijk te hanteren te zijn, en biedt een breed scala aan functies van slimme huishoudelijke apparaten tot persoonlijke assistent diensten, allemaal binnen handbereik. Al meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je voor. Bij Gologi ben je verzekerd van snelle installatie, uitstekende ondersteuning en een naadloze ervaring.
Bij ons sta jij als klant centraal. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden en eventuele opmerkingen met veel zorg en aandacht te behandelen. Mail ons op: support@gologi.com
Ervaar de toekomst vandaag, vereenvoudig je leven en geniet meer! Gologi is de oplossing voor jouw slimme levensstijl!

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,2

Ik zou hier niet opnieuw een bestelling plaatsen.

Product wordt (niet of) te laat geleverd, slechte klantenservice die afspraken niet nakomt.

27dec bestelling geplaatst (twee verschillende producten)

31dec één product geleverd, de ander niet, klantenservice gemaild, geen antwoord

8jan zelf maar gebeld, belofte dat ik binnen 1 dag antwoord krijg, niet nagekomen

12jan zelf maar weer gebeld, 13jan antwoord per mail dat product inderdaad niet geleverd is en zo snel mogelijk verstuurd wordt

15jan nog geen track en trace ontvangen, opnieuw contact opgenomen, nu moet ik een formulier invullen met de track en trace die ik nooit ontvangen heb???

15jan in de middag maar weer gebeld, misverstand van de medewerker, product is inderdaad niet geleverd, wordt zo snel mogelijk geleverd maar teamleider moet hier toestemming voor geven, zou mij persoonlijk dezelfde dag terug bellen, belofte niet nagekomen

16jan nog steeds geen track en trace ontvangen, nog niet terug gebeld en geen antwoord meer ontvangen op laatste mail

Kortom: geen idee of het product nog geleverd wordt, maar ik voel me opgelicht en ga andere stappen ondernemen. Product is op 27 december besteld, op 31 december aangegeven dat ik het niet heb ontvangen (staat ook op niet verstuurd in hun eigen besteloverzicht en in de Shop-app) en product 2,5 week later nog steeds niet ontvangen.

16. januar 2026

Staat niet erg duidelijk omschreven als…

Staat niet erg duidelijk omschreven als je bij google zoekt op persoonsalarm. Lijkt eenvoudig via wifi , maar moet wel een smartphone hebben . Dit staat daar niet bij. Het gaat hier om iemand die 93 jaar is en geen mobiele telefoon heeft.

15. januar 2026

Voerbak Eva en elektrische kachel

Mooie apparaten die goed werken op je telefoon . Ik heb de slimme voerbak Eva. Deze geeft precies de porties af die gezegd worden .
En ik heb de elektrische kachel. Goed te bedienen via de telefoon en geeft genoeg warmte af .

Heel tevreden over alles

15. januar 2026

prima videodeurbel

site is duidelijk en in Jip en Janneke taal, keuze maken is makkelijk. Een bestelling plaatsen is easy. Je ontvangt direct een bevestiging en ze houden je op de hoogte van de levering. Deze levering is snel en correct. De bestelde videodeurbel installeren is een fluitje van een cent en binnen nowtime gebruiksklaar, direct contact en helder en duidelijk beeld.
Gewoon een prima product voor een schappelijke prijs

14. januar 2026

Na een beetje problemen …..

Na een beetje problemen met gat aansturen naar de wifi is het handmatig gelukt. Jagger werkt uitstekend (ik heb voor de witte gekozen) en wat heel mooi is de verlichting kan uitgeschakeld worden. Hij is daardoor heel rustgevend.

13. januar 2026

Trage levering

Wanneer men zegt "vandaag besteld, morgen in huis!" is het geen probleem als het wat tegen zit en het een dag langer duurt, maar als het al 3 werkdagen duurt voordat de bestelling bij de bezorgdienst is krijg je van mij 1 ster. Nu maar wachten of en wanneer er geleverd wordt.

10. januar 2026