Se, hvad kunderne siger
Ik zocht een (aroma) diffuser en kwam uiteindelijk bij gologi terecht. Uit enthousiasme heb ik er meteen 2 gekocht.. en TERECHT! Wat ben ik blij met deze aroma diffuser! Super makkelijk te installeren... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Gologi
Skrevet af virksomheden
Onze app is ontworpen om lichtgewicht en makkelijk te hanteren te zijn, en biedt een breed scala aan functies van slimme huishoudelijke apparaten tot persoonlijke assistent diensten, allemaal binnen handbereik. Al meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je voor. Bij Gologi ben je verzekerd van snelle installatie, uitstekende ondersteuning en een naadloze ervaring.
Bij ons sta jij als klant centraal. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden en eventuele opmerkingen met veel zorg en aandacht te behandelen. Mail ons op: support@gologi.com
Ervaar de toekomst vandaag, vereenvoudig je leven en geniet meer! Gologi is de oplossing voor jouw slimme levensstijl!
Kontaktoplysninger
Warwickstraat 15a, 4651 SX, Steenbergen Nb, Holland
- 0882023800
- info@gologi.nl
- gologi.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gefopt
We hebben een Gologi ceiling fan with lightning besteld. Vandaag bezorgd, gelijk met grote moeite hem aan het plafond bevestigd.. Aangezet, leuke kleuren licht, maar koelte afgeven, waarvoor wij hem met deze hitte besteld hebben, ho maar. We voelen totaal niks en geruisloos, Ja voor dove mensen misschien. We voelen ons belazerd.
Morgen hem maar weer eraf halen, demonteren en terug sturen. Hopelijk krijgen we ook snel ons geld terug
Plafondventilator; een aanrader!
Snelle levering en eenvoudige montage van de plafondventilator. Omschrijving op de site klopt met de werkelijkheid: superstil en heerlijk verkoelend!
het product werkt perfect en correcte…
het product werkt perfect en correcte levering
Prima product goede prijs kwaliteit…
Prima product goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden
Zeer mooi apparaat
Eenvoudig te bedienen werkt perfect
Snelle levering.
Doet wat het moet doen
Makelijk te instaleren en goed beeld is…
Makelijk te instaleren en goed beeld is wel gevoelig elk blaadje wat voorbij waait gaat hijaf
Camera goed , levering slecht.
Camera s goed , alleen de belofte om volgende dag te leveren laat zeer te wensen over😌.
Deze kwam een week later bij ons binnen.
Dus zeg niet dingen die jullie niet waar kunnen maken.
Prima en stille ventilator.
Prima en stille ventilator.
Jammer dat de ververvoerder DPD een steek heeft laten vallen door niet de dag er na af te leveren
Babyfoon en klantenservice slecht
Babyfoon besteld. Mankeerde van alles aan en konden hem dus niet gebruiken. Contact opgenomen met klantenservice. Ze vroegen om om een filmpje. Heb ik gemaakt en gestuurd. En daarna nooit meer reactie gehad (zelfs na 3 reminders sturen). Heb gewoon garantie maar wordt gewoon niet gereageerd, enorm asociaal.
Luchtontvochtiger 20l
We hebben een luchtontvochter besteld. Vandaag besteld, morgen in huis is bij dit bedrijf nog echt waar! Meteen de dag van levering het apparaat uitgeprobeerd en de functie kleding drogen gebruikt. Fantastisch om de eerste keer het reservoir met water te legen! Apparaat is goed instelbaar, laat luchtvochtigheidsgraad zien met een percentage en kleuren, heeft een timer en verschillende standen. En geeft idd weinig geluidhinder. Aanrader!
Snelle levertijden perfecte …
Snelle levertijden perfecte verwarming doet wat ze beloven
Dat alles goed werkt naar behoren tot…
Dat alles goed werkt naar behoren tot nu toe , vandaag bezorgd.
Net zoals met onze bewakingscamera van…
Net zoals met onze bewakingscamera van Gologi zijn wij blij met onze deurbel camera. Super kwaliteit makkelijk te installeren. Snelle levering kortom helemaal goed
Smart plug
Gekochte artikel, smart plugs
Doen het wel met gogoli app
Krijg geen verbinding via google home
Helpdesk gebeld, persoon die opnam kon me niet helpen. Volgende dag terug gebeld, werd niet opgenomen.
Mooi afgewerkt product
Mooi afgewerkt product, eenvoudig te monteren en te installeren. Geeft duidelijk beeld overdag alsook
nachts.
Alles correct geleverd in 1 dag
Alles correct geleverd in 1 dag. De toestellen die we van u hebben werken alle naar behoren. Uitzondering zijn de buitenstopcontacten die alleen maart een stekker met randaarding toelaten. Ook spijtig dat jullie geen app of site hebben voor gebruik van de commando's en camerabeelden op een Mac.
Vriendelijke groeten,
Ward.
Mijn 2de cam huisdieren is vlug…
Mijn 2de cam huisdieren is vlug geleverd geweest
Werk ook prima
Ben er super blij mee nú alles in 1,app…
Ben er super blij mee nú alles in 1,app controle altijd en overal kan ik kijken of alles ok is bij mij thuis 👍
Læs mere om andre typer anmeldelser.