Jeg tog kørekort som 17 årig, hvor jeg fik et helt igennem fantastisk forløb! Jeg bestod begge mine prøver første gang og jeg havde bare den bedste kørelærer man kan få! Kæmpe tak til Shawn! Forløbet... Se mere
Lære det rigtigt første gang ! Jeg har kun gode ting at sige om GoFlex trafik. -fleksible -kompetent -engageret Hvis du står og mangler et kørekort vil jeg klart anbefale denne Køreskole o... Se mere
Jeg kan kun anbefale goflex trafik køreskole! Man bliver mødt med åbne arme, med forståelse og på det niveau man er på. Der er lærerig og mere underholdende teori end hvad man ellers høre andre... Se mere
Den bedste skole og kørelærer nogensinde !! Sam er utrolig professionel, tålmodig og højt kvalificeret. Han tog sig tid til at forklare alt tydeligt, hvilket sikrede, at jeg følte mig tryg og sikker... Se mere
Our driving school is located in Frederiksberg, close to the Zoo in Copenhagen. If you are over 17, we can help you get a driving license for cars with both manual and automatic transmission (Tesla). If you are new to Denmark, we can offer you our entire program in English and help you get your foreign driving license exchanged for a Danish one. With us, you can also take driving instructor training in a short time with our experienced team. https://goflextrafik.dk/en/
Søndre Fasanvej 44, 2000, Frederiksberg, Danmark
- 91 491 491
- goflextrafik@gmail.com
- goflextrafik.dk
Glimrende førstehjælpskursus
Glimrende førstehjælpskursus! Lærte alt hvad der var nødvendigt på en nem og praktisk måde. Det var også meget nemt at booke tid online :)
Anbefales
Godt førstehjælp
Folk med hjerne
Folk med hjerne - kører bil med stjerne.
Shahid er dygtig, venlig og god til at lære fra sig. Og så er det jo en fornøjelse at øve sig i en lækker Mercedes-Benz.
Bestod 1. gang med en køretime udover det lovpligtige.
Shawn er skøn til det teoretiske og følger man online undervisningen med de forskellige moduler samt prøver, er man klædt rigtig godt på til teoriprøven.
Bestod 1. gang med 1 fejl, til trods for jeg er tæt på 50 års fødselsdagen.
Mit forløb tog 2 mdr og 1 uge fra manøvrebane til kørekort i hånden.
Tak drenge - de varmeste anbefalinger herfra.
GoFlex er fantastisk.
Har haft æren af at have både Shahid og shawn, fantastisk rare, tålmodige og yderst kompetente mennesker. Hvis du står og mangler et sted at tage dit kørekort, kan jeg klart anbefale dig at vælge GoFlex!

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Shaid har været en fantastisk kørelærer…
Shaid har været en fantastisk kørelærer at have, han er en super flink og tålmodige kørelærer - GoFlexTrafik kan helt klart anbefales!🤩

God køreskole!
Havde generelt en rigtig god oplevelse hos Goflex Trafik - Shawn er en rigtig dygtig kørelære, der både er tålmodig og lærer godt fra sig. Det handler i bund og grund om, at den enkelte elev skal være villig og dedikeret til at ville lære at køre bil.
Anbefaler klart denne køreskole, hvis man søger en professionel oplevelse.
Kan stærkt anbefales!
Kan stærkt anbefales!
Jeg havde et fantastisk forløb med Shawn som kørelærer.
Shawn er professionel og han kom altid til tiden.
Han var god til at forklare tingene på en stille og rolig måde, og god til at guide en når man lavede fejl.
Han gav gode huskeregler som gjorde at jeg var mere selvsikker til min køreprøve.
Der er kun gode ting at sige om GoFlex Trafik og Shawn.
Tak for et godt forløb!

Goflex Trafik anbefales kraftigt
Goflex Trafik anbefales kraftigt. God teori med kørelærer Shawn, derefter fremragende køretimer med kørelærer Shahid. Kørelæreren Shahid går alle småfejl igennem for at sikre, at eleven har mulighed for at bestå ved den praktiske prøve. Bestået første gang teoriprøve, samt praktiske prøve. Hele forløbet var stille og roligt. Der kan ikke udpeges fejl ved køreskolen og dens metoder. Anbefales kraftigt!

Super kompetent køreskole
Rigtig fin skole, med fantastisk flinkt personale. De får én rigtigt godt igennem oplevelsen, og står altid klar til at svare på spørgsmål.
Både Shawn og Shahid er rolige og dygtige til at hjælpe dig med at blive klar til prøverne.
Mange tak for et fint forløb :-)

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Shahid er den bedste kørelærer!
Den bedste kørelærer er helt klart Shahid!! Han giver dig plads til at lærer og han stopper ikke før du har lært det! Han tror på dig hele vejen igennem. Han kommer med konstruktiv feedback og han giver dig også ros. Virkelig dygtig kørelærer! Kan helt klart anbefale ham! Tak for et super lærerigt og skønt forløb.

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Har idag bestået køreprøven i første…
Har idag bestået køreprøven i første besøg takket være Shawn!
Meget fleksibel og målrettet kørelærer.
Kan varmt anbefales!

Helt i top
Nice og nede på jorden kørelære, konstruktive køretimer, flexible køretider og ovenud en god oplevelse!!! 💯

DK Bedste Køreskole?
Lære det rigtigt første gang !
Jeg har kun gode ting at sige om GoFlex trafik.
-fleksible
-kompetent
-engageret
Hvis du står og mangler et kørekort vil jeg klart anbefale denne Køreskole og du behøver ikke at være i tvivl.
De tilbyder gratis lektioner inden man tager sin beslutning.
Det er god stil!

Fantastisk køreskole
Jeg har haft et så godt ophold og undervisning hos shawn. Han er super professionel, og udfører sit arbejde helt fantastisk.
Han sørger for du får dit kørekort hurtigt, men på en måde hvor du både består teori og køreprøve i 1. Omgang.
Vil til hver en tid anbefale go flex

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Jeg kan kun anbefale goflex trafik…
Jeg kan kun anbefale goflex trafik køreskole!
Man bliver mødt med åbne arme, med forståelse og på det niveau man er på.
Der er lærerig og mere underholdende teori end hvad man ellers høre andre steder fra.
Shawn har hjulpet med at "passe hund" på manøvrebane så det kunne gå op i en højere enhed og jeg kunne komme ud at køre.
Cool og flexible køretimer.
Tak for nogle fantastiske timer!

God og lærerig undervisning
God og lærerig undervisning, der sætter sig fast.

Super god køreskole
Super god køreskole. Shawn er en lærer der er til at snakke med. Kan klart anbefales

Fantastisk køreskole og lærer
Jeg har kun gode ting at sige omkring Goflex Trafik. Jeg anbefaler stærkt Goflex Trafik. Shawn Fareed er den bedste og mest cooleste kørelærer der er. Han er nede på jorden og får undervisningen til at være sjov. Køreskoler er dyre, men hos Shawn er det, det hele værd.
Jeg kan varmt anbefale Shawn som …
Jeg kan varmt anbefale Shawn som kørelærer. Hans undervisning er professionelt og lærerigt og forbereder en til teoriprøven godt. Endvidere er Shawn en meget hyggelig og underholdende kørelærer med en god portion tålmodighed ;) Tak for det!