Jeg tog kørekort som 17 årig, hvor jeg fik et helt igennem fantastisk forløb! Jeg bestod begge mine prøver første gang og jeg havde bare den bedste kørelærer man kan få! Kæmpe tak til Shawn! Forløbet... Se mere
Lære det rigtigt første gang ! Jeg har kun gode ting at sige om GoFlex trafik. -fleksible -kompetent -engageret Hvis du står og mangler et kørekort vil jeg klart anbefale denne Køreskole o... Se mere
Jeg kan kun anbefale goflex trafik køreskole! Man bliver mødt med åbne arme, med forståelse og på det niveau man er på. Der er lærerig og mere underholdende teori end hvad man ellers høre andre... Se mere
Den bedste skole og kørelærer nogensinde !! Sam er utrolig professionel, tålmodig og højt kvalificeret. Han tog sig tid til at forklare alt tydeligt, hvilket sikrede, at jeg følte mig tryg og sikker... Se mere
Our driving school is located in Frederiksberg, close to the Zoo in Copenhagen. If you are over 17, we can help you get a driving license for cars with both manual and automatic transmission (Tesla). If you are new to Denmark, we can offer you our entire program in English and help you get your foreign driving license exchanged for a Danish one. With us, you can also take driving instructor training in a short time with our experienced team. https://goflextrafik.dk/en/
Søndre Fasanvej 44, 2000, Frederiksberg, Danmark
- 91 491 491
- goflextrafik@gmail.com
- goflextrafik.dk
Goflex skal vaere din forste vaelg
Jeg havde en fantastisk oplevelser med goflex trafik. De var meget efficient, forstaende og hjelpsom hele vejen gennem processen. Min korelaerer, Shahid, var ogsa meget dygtig og fleksible men planlaegning.

Jeg kan anbefale Goflex Trafik
Jeg kan anbefale Goflex Trafik - Ekstrem behagelig og meget afslappet kørelærer, som hjalp mig på bedste vis :) Kunne ikke have været bedre.
Klart anbefales!
Jeg ville anbefale denne køreskole 100%! Jeg fik den fedeste oplevelse i forløbet. Det var virkelig fedt at være der og jeg lærte virkelig meget på en god og en nem måde. Dette var den vigtigste rolle, som spillede ind i at jeg kan anbefale den sikkert. Sam (kørelæreren) var virkelig god at køre med også. Det var virkelig hyggeligt at køre ude med ham, da man lærte virkelig meget af ham på en hyggelig måde. Derfor kan jeg klart anbefale Sam og GoFlex
Klar anbefaling!
Der chill pills ad libitum når du kører. Man kan køre i en Tesla , som jeg klart anbefaler. Husk at give Shawn nogle ryk ved at trykke pedalen i bund!

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Jeg giver de varmeste anbefalinger til…
Jeg giver de varmeste anbefalinger til GoFlex Trafik! Jeg havde Sam til teori, han var super professionnel, tålmodig og bare rigtig god til at lære fra sig på den mest pædagogisk og sjov måde. Tiden fløj bare! Som kørelærer havde jeg Aatif som bare er en stjerne kørelærer. Han er så dedikeret, pædagogisk og motiverende og bare skide god til at lære en at køre bil. Han har lært mig at køre bil, og endnu vigtigere: At have selvtillid som chauffør.Jeg bestod køreprøven i første hug takket været ham.
Jeg vil gerne give en stor anerkendelse til Shahid fra GoFlex Trafik
Jeg vil gerne give en stor anerkendelse til Goflex Trafik Skole og ikke mindst min fantastiske kørelærer Shahid. Hold kæft han har virkelig været tålmodig og troet på mig. Jeg kom fra en anden køreskole med 4 forskellige kørelærer inden jeg fandt Goflex Trafik, og fik anbefalet Shahid.
Det har taget mig 2 år, at få mit kørekort og 3 dumpet køreprøver. Det har været vildt frustrerende, og jeg har flere gange haft lyst til at opgive. Dog har Shahid altid troet på mig, og flere gange opløftet mig, når jeg mistede håbet.
Shahid er en fantastisk kørelærer som både, kan køre dig med manuelt- og automatgear. Han er rolig, og behagelig at køre med. Han er også god til at forklare, hvad du skal være opmærksom på undervejs. Han har haft fuld forståelse for, at jeg har haft angst/nervøsitet for at køre i trafikken. Det vil han også med dig :).
Hvis du er en person, som er nervøs, lidt usikker eller decideret panisk, så vil jeg virkelig anbefale Shahid.
Jeg vil faktisk anbefale Shahid til alle. Han er skide god, og også ærlig overfor dig om - du er klar til køreprøve eller ej. Jeg var meget tilbageholdende med køreprøve, hvor Shahid blev ved med at presse på..."kom så nu skal du op...du kan godt".
Tak fordi du pressede mig Shahid. Det gjorde jeg fik mit kørekort i går den 10.01.2023 :)
Bedste og venligste hilsner fra Marek
Jeg giver 5 stjerner til Goflex Trafik…
Jeg giver 5 stjerner til Goflex Trafik og kørelærer Sam ikke kun fordi jeg har bestået min køreprøve fra Første gang, men fordi jeg har lært rigtigt at køre bil - jeg har lært sikker bevidst
hurtig orientering i stor og aktiv trafik i København.Takket Sam har overvundet mit angst i kørsel på motorvej. Har lært precis parkering, u-vendinger, perfekte placeringer etc
Ja, jeg kom fra anden køreskole, anden kørelærer som jeg selv syntes var okay, blot min intuition fortalte mig at jeg skal prøve Goflex Trafik med optagelse af video - jeg har set alle videoer på youtube og drømte selv at prøve deltage i ``mocking driving test". Så jeg har sent besked til Sam for at booke en time, jeg har fortalt ham at jeg har allerede bestået teori fra første gang - jeg har lært fra Trafiktesten og øvet masser af ganger - men har dumpet allerede 5 gange hos anden kørelærer. Det var ikke meningen endnu at jeg skulle skifte min kørelærer.... sic....da jeg syntes det var noget galt med mig, at jeg var ikke så dygtig bare.. Oh Nej... Alt startede fra allerførste time med Sam da sandhed dukker op jo i sammenligning. Jeg følte og oplevede stor forskel og har besluttet med det samme - aflyse min allerede booket køreprøve med `tidligere kørelærer og ligesom starte forfra. Jeg var forbavset hvor stor betydningen af ens elev kørsel - jeg må godt sige 90 procent faktisk - har en kørelærer , sådan var Sam. Efter 13 timer jeg var klar til ny køreprøve men jeg har besluttet at køre mere for at være sikker at jeg er god nok til selvstændig kørsel. Og det betalte sig. Jeg var minimalt nervøs og sagskyndig roste mit kørsel at det var meget behageligt at køre med mig. Jeg stadig noget gang tænker at jeg drømmer at jeg har bestået mit køreprøve fra første gang hos Goflex Trafik, hos Sam.
Den bedste køreskole!
Den bedste køreskole!! Fik mit kørekort på 6 uger uden at betale ekstra, Sam som er kørelære er så dygtig, tålmodig og forstående.
Jeg har oplevet snyd for min gamle køreskole.
Men Goflex er virkelig troværdig. <3 100% anbefale.
Plus man køre en Audi !!!
Super godt forløb med automat gear
Efter at have prøvet at få almindeligt kørekort i længere tid hos en anden køreskole, besluttede jeg at skifte til automat gear hos GoFlex. Shawn tog mig ombord og hjalp mig rigtig godt igennem forløbet så jeg endelig fik det kørekort, og han var meget tålmodig også😅👍🏻
Stor anbefaling herfra, og jeg savner din Tesla Shawn😘

God kørelære
Sam er en af deres kørelære der underviser i manuel gear. Rigtig dygtig til at guide dig igennem kørekortforløbet.

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Super god kørelærer der forklarer de…
Super god kørelærer der forklarer de eventuelle fejl man laver stille og roligt. 10 ud af 10

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Allerede fra starten var det en meget god oplevelse. Både under teorien (der godt kan virke lidt kedeligt, men det skal man jo igennem) samt under selve køretimerne. Lærerne var proffesionelle og var til stede både fysisk og mentalt under alle timerne. De var forståelige og omstillingsparate til ændringer, der eventuelt kunne forekomme både hos dem eller hos mig.
Masser af ros herfra
Jeg skiftede køreskole sent i mit forløb og endte hos Goflex Trafik og de har min varmeste anbefaling. De er professionelle og dygtige til at lære fra sig. Jeg havde fornøjelsen af Sam som kørelærer og han er behagelig og virkelig rolig, hvilket var en kæmpe hjælp for mig. Undervisningen var god og forståeligt samt fik jeg mange gode fif til gode parkeringer mm. Virkelig en god og professionel køreskole.
Excellent køreskole!!
Excellent køreskole!!! Jeg havde brug for en akut tid til køreprøve. Kontaktede deres kontor på Frederiksberg om tirsdagen, og torsdag samme uge var jeg til prøve. Super hurtig og effektiv service, god til at forklare og undervise i hvad der kræves for at bestå. Kan klart anbefales 💯 👍
Goflex Trafik er en fantastisk…
Goflex Trafik er en fantastisk køreskole, de er hurtige med både at skaffe teoriprøve og køreprøv. Deres teoriundervisning er god da du får rigtig mange gode informationer på den korte tid du er der. Jeg kan 100% anbefale denne køreskole.

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Professionel køreskole drevet med stor faglighed og passion!
Goflex trafik og min kørelærer Sam har bare været et helt fantastisk sted at tage kørekort. Jeg kunne fornemme allerede fra første gang jeg gik forbi vinduet til kørerskolen at der var en god stemning derinde. Undervisningen har været præget af præcis faglig information med plads til spørgsmål og humor. Køretimerne har været lærerige hver gang og jeg tror der som har virket bedst for mig har været at være blevet vidst tillid til at jeg kunne mere end jeg troede fra starten og samtidig at få feedback uden at opleve det som en kritik, men hvor vi har kunnet grine af mine fejl og samtidig har jeg kunnet forbedre dem fra gang til gang. Jeg kan helt sikkert anbefale Goflex Trafik. En professionel køreskole drevet af mennesker med stor faglig kunnen og passion.

Besvarelse fra goflextrafik.dk
Goflex Trafik - Det bedste forløb med Sam!
Goflex Trafik er virkelig en god køreskole, ligefra terorien til lektionerne.
Man lære virkelig alt fra starten af.
Jeg bestod min køreprøve idag, og kan stærkt anbefale Goflex Trafik!
Jeg kom fra en anden køreskole, og over til at få, Sam som kørelære. Han forstår virkelige det og være kørelære, til mindste detalje!! Det har virkelig været en fornøjelse, både undervisningen og kørelektioner har været super spændene og Lærerigt.
Sam forstår virkelig og sætte en, ind i alle tingene. Så man både lære det og kan forstå det på samme tid.
Vælg Goflex trafik, hvis du derude vil komme sikkert ud i trafikken og bestå!

Besvarelse fra goflextrafik.dk
GoFlex Trafik - Super godt forløb med Sam!
GoFlex Trafik er uden tvivl et sted, hvor man generelt får en rigtig god oplevelse med at tage sit kørekort!
Jeg bestod min køreprøve i sidste uge, og undervisningen fra Sam gjorde, at jeg bestod i første forsøg. Det samme gjalt for teoriprøven, som jeg bestod bare ugen inden min køreprøve.
Jeg har haft Sam som både teori- og kørelære, og det har jeg kun været glad og tilfreds med. Teoritimer har generelt været gode, hvor der har været rig mulighed for at stille de spørgsmål man må have, både under og efter teoritimerne. Jeg har aldrig følt, at der ikke har været tid til at gennemgå ting man måske ikke lige fangede i første gennemgang.
I forbindelse med opstart af forløb hos GoFlex, får man også digital adgang til forskellige øvelser og prøver, så man løbende kan teste sig selv, hvilket er rigtig rart specielt op til sine prøver.
Vælg GoFlex Trafik, hvis du vil være sikker på at komme godt og sikkert ud i trafikken!

Goflex trafik-Førstehjælp.
Goflex trafik på frederiksberg;
Ubehageligt fra start. Læren er nedeladende og gjorde mig ukomfortabel gennem hele kursuset.
Det er beskidt og klamt i lokalet og der bliver undervist med ingen struktur.
Læren lavede personlige bemærkninger uden grund og der stank inde i lokalet hvor det foregik.
Han gik ofte ud for at kigge på sin telefon og ryge. Han skulle have radioen på og med høj volume til alle tider og satte bare videoer på istedet for at lære tingene selv.
Generalt bare uinterreseret og uprofesionel.
Spild af 600kr.

Besvarelse fra goflextrafik.dk
En rigtig god køreskole - manuel gear - lige bestået køreprøven
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage mit kørekort igennem Goflex Trafik.
For det første tilbyder de relevant og klar teoretisk og praktisk undervisning som er struktureret grundigt. Jeg fik bl.a. adgang til en teoriprøve hjemmeside ved at købe lovpakkebil, og den hjemmeside var en stor hjælp i forbindelse med teoriprøven da mange af spørgsmålene og måden 'test' teoriprøverne er sat op på, på hjemmesiden, er meget tæt på hvordan de officielle teoriprøver er.
For det andet er kørelærerne meget hjælpsomme og venlige, og man kan mærke deres lidenskab for at drive skolen og hjælpe deres elever med at blive dygtige til at køre i trafikken og kende alle reglerne. Man bliver altid mødt med positivitet, åbenhed, respekt og forståelse. De er gode til at forklare og give eksempler på trafik- og køre situationer, og de har også resurserne til det (som foreksempel materialer, billeder, m.m.).
De har ovenikøbet super gode Youtube videoer hvor igennem man lærer meget, info om bilen man kører i skolen og kan se 'sample/mock' køreprøver.
Jeg vil virkelig anbefale denne køreskole. De har motiveret og lært mig til at blive en dygtig, detaljeorienteret og sikker chauffør.