goflextrafik.dk Anmeldelser 413

4,9

Jeg tog kørekort som 17 årig, hvor jeg fik et helt igennem fantastisk forløb! Jeg bestod begge mine prøver første gang og jeg havde bare den bedste kørelærer man kan få! Kæmpe tak til Shawn! Forløbet... Se mere

Lære det rigtigt første gang ! Jeg har kun gode ting at sige om GoFlex trafik. -fleksible -kompetent -engageret Hvis du står og mangler et kørekort vil jeg klart anbefale denne Køreskole o... Se mere

Jeg kan kun anbefale goflex trafik køreskole! Man bliver mødt med åbne arme, med forståelse og på det niveau man er på. Der er lærerig og mere underholdende teori end hvad man ellers høre andre... Se mere

Den bedste skole og kørelærer nogensinde !! Sam er utrolig professionel, tålmodig og højt kvalificeret. Han tog sig tid til at forklare alt tydeligt, hvilket sikrede, at jeg følte mig tryg og sikker... Se mere

1. Køreskole

Our driving school is located in Frederiksberg, close to the Zoo in Copenhagen. If you are over 17, we can help you get a driving license for cars with both manual and automatic transmission (Tesla). If you are new to Denmark, we can offer you our entire program in English and help you get your foreign driving license exchanged for a Danish one. With us, you can also take driving instructor training in a short time with our experienced team. https://goflextrafik.dk/en/

4,9

Kan 100% anbefales

Min oplevelse kunne ikke havde været bedre andre steder, end den var med GoFlexTrafik.
Gode priser, god undervisning, god kørelære og fleksibilitet ift. køretimer.
Alt i alt bare en fantastisk oplevelse fra min side.
Kan 100% anbefales.

1. oktober 2025

Min køreskole

Min køreskole, Go Flex Traffic, har været rigtig god. Undervisningen var tydelig og nem at forstå, og hele forløbet foregik professionelt. Min kørelærer, Sam, gjorde et virkelig godt arbejde – han forklarede tingene roligt, havde tålmodighed og sørgede for, at jeg følte mig tryg i bilen. Jeg lærte meget på kort tid, og jeg kan klart anbefale Go Flex Traffic og kørelærer Sam til andre.

26. november 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Tak for dine venlige ord! Jeg er så glad for at høre, at Sam gjorde lektionerne klare og nemme at følge. Vi sætter virkelig din anbefaling pris på og ønsker dig alt det bedste på vejen! 😊

Virkelig en fantastisk god Kørelære!

Virkelig en fantastisk god Kørelære!! Flink, forståelig, sjov og konstruktiv. Han kan varmt anbefales 😃

18. september 2025

Mange tak! Vi sætter pris på anbefalingen Niklas! 🤩

Fantastisk Køreskole og lærer

Den bedste skole og kørelærer nogensinde !!
Sam er utrolig professionel, tålmodig og højt kvalificeret. Han tog sig tid til at forklare alt tydeligt, hvilket sikrede, at jeg følte mig tryg og sikker bag rattet. Hans rolige opførsel gjorde læringsprocessen stressfri og fornøjelig. Det har været en stor fornøjelse at være elev hos Sam.
Jeg vil varmt anbefale denne køreskole til alle. Tak for en fantastisk oplevelse.

22. september 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Fantastisk! Vi kan ikke takke dig nok for din ærlige anmeldelse, Arub 😁 Og det er altid en fornøjelse at give vores studerende den bedste læringsoplevelse, de har brug for

Førstegangs kørekort oplevelse

Har haft en fantastisk oplevelse med goflex
Jeg er lige blevet færdig med at tage mit kørekort for ikke særlig længe siden og jeg ku ik ha drømt om en bedre køreskole
Har fået forløbet til en rimelig pris, især med den rabat de havde da jeg tilmeldte mig
Og så har jeg haft Sam som er en fantastisk kørelærer, han er utrolig venlig og meget forstående og så har han svaret på alle mine spørgsmål hen af vejen. Det har sørget for jeg har bestået begge prøver i første forsøg
Tog køreprøven i deres Tesla som er udstyret med nogen gode features som har hjulpet en god smule med nogen dele af kørslen.
Jeg har ingenting at klage over, det har været et fantastisk forløb med en fantastisk kørelærer.
Helt klart en anbefaling herfra

12. august 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Mange tak Max! Dine ord inspirerer os! Glad for at høre, at Sams vejledning gjorde en stor forskel for din præstation 😎

God kørelære

Sam er meget tålmodig og virkelig god med at forklare alt. Jeg vil 100% anbefale.

8. august 2025

Tak for den venlige anmeldelse Christian 😊

Fantastisk oplevelse hos GoFlex Trafik…

Fantastisk oplevelse hos GoFlex Trafik – bestod på første forsøg!

Jeg kan varmt anbefale GoFlex Trafik! Min kørelærer Sam var både tålmodig, professionel og virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå og føle sig tryg bag rattet. Jeg følte mig godt forberedt hele vejen igennem forløbet – og jeg bestod min køreprøve på første forsøg!

Undervisningen var struktureret og effektiv, og der blev altid taget hensyn til mit tempo og mine behov. Det har været en tryg og positiv oplevelse fra start til slut. Tak min kørelærer Sam – for at hjælpe mig i mål!

28. juli 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Tak Amani 😁 Vi er glade for, at du følte dig støttet hele vejen igennem! Sam vil være glad for at høre din feedback!

Atif er genial - landets bedste kørelærer!

Skiftede fra en anden køreskole, hvor læreren var utjekket og mødte op til køreprøven med en for mig ukendt bil, fordi hans anden var gået i stykker. Det skete uden varsel, og det betød, at jeg dumpede.
Ringede lidt rundt og talte bl.a. med Goflextrafik og fik her en god behandling og forståelse og blev anbefalet Atif. Siden blev det en fest at have køretimer - noget jeg så frem til og ikke noget, jeg frygtede p.g.a. kørelærerens luner. Jeg bestod den næste prøve perfekt og fik præcis den opmuntring og faglighed, jeg havde brug for, Atif er den bedste kørelærer ever!

26. juni 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Tak for at dele din oplevelse! Det er altid en fornøjelse at hjælpe vores studerende med at komme igennem for at nå derhen, hvor de skal være. Tak for din venlige anmeldelse Cathrine! 😊

Jeg vil varmt anbefale Goflextrafik

Jeg vil varmt anbefale Goflextrafik! Underviseren var tålmodig og kyndig, og jeg følte mig tryg fra første færd. Både teori og praksis var top, og jeg bestod teoriprøven i første forsøg. En fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale!

26. maj 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Tusind tak! Så glad for, at du nød at lære med os!

Super god køreskole

Super god køreskole, både sam og shawn er to rigtige gode og kompetente kørelærere. Der er altid styr på tingene og man får utrolig grundig, god og behagelig vejledning igennem hele forløbet.

Jeg kan kun anbefale GoFlexTrafik.
Mvh Bertram:)

24. juni 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Tak for din dejlige anmeldelse! Stolt hold her 😎 Dejligt at høre, at du havde en god og positiv oplevelse hos os

God førstehjælp

Imad gav enormt god førstehjælpsundervisning. Meget imponeret og glad for så godt et kursus. Tak!

30. marts 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Det er fantastisk! Vi er glade for, at alt gik godt Simon!

Rigtig fin start

Rigtig fin start - jeg har stadig min første køretime til gode, men indtil videre fungerer det bare som det skal 👍🏻

20. marts 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Tak for feedbacken Pernille!

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, har haft en kørelære ved navn Aatif, som har hjulpet mig hele vejen igennem mit forløb.
Virkelig god anbefaling herfra.

19. marts 2025

Besvarelse fra goflextrafik.dk

Mange tak for anbefalingen! Glad for at høre, at Aatifs vejledning hjalp dig i din læringsproces! 😁

Anbefales

Jeg har haft en super god oplevelse med Sam, som er en af kørelærerne. Jeg er lige nået i mål med mit kørekort, og det var en virkelig hyggelig og sjov oplevelse. Man bliver lært op af de sødeste mennesker i GoFlex trafik, og jeg anbefaler virkelig den her køreskole.

4. februar 2025

Tak! Vi sætter Prius på tilbagemelding 🙏