Het maken van de afspraak verliep erg vlot. De experten waren vriendelijk en legden het probleem duidelijk uit. Ook lieten ze de werkplek heel netjes achter.
Se, hvad kunderne siger
Update: na plaatsing van deze review, vrijwel onmiddellijk factuur en attest ontvangen Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had me... Se mere
Virksomheden har svaret
Zelden was ik zo tevreden over de service van een firma. Ik had geen warm water meer, en de oorzaak van het probleem in de ketel leek onvindbaar. Technieker Brecht is in moeilijke omstandigheden blijv... Se mere
Zeer goede service van de technieker. Correct onderhoud en niet vlug vlug enkel de meting. Zo zag hij gelukkig dat expansievat aan vervanging toe was. Belangrijk voor drukregeling. Na contact met zijn... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Goe'Gekeurd is uw partner voor het onderhoud, herstelling en installatie van uw cv ketel op gas.
Kontaktoplysninger
Rodenbachstraat 80, 8908, Vlamertinge, Belgien
- 057/79.08.50
- Info@goegekeurd.be
- goegekeurd.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 69 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Vlotte herstelling aan afgesproken prijs
Zeer vriendelijke technicus
Zeer vriendelijke technicus. Tijdschema nageleefd, duidelijke uitleg.
Ik beveel hem ten zeerste aan.
Volgens deze firma heeft ons toestel geen onderhoud nodig
Technieker die langskomt voor het onderhoud van de kleine doorstromer in onze badkamer deelt ons mee dat dit toestel totaal geen onderhoud nodig heeft en ook geen onderhoud kan krijgen. Nochtans hebben wij tot twee maal toe aan de firma laten weten dat het om een doorstromer ging en zelfs foto's op hun vraag gestuurd voor de afspraak werd gemaakt. Ze komen dan langs om een blanco attest te geven (want onderhoud op dit toestel gaat blijkbaar niet) en vervolgens hebben wij 275 euro verplaatsingskosten moeten betalen. Dit toestel is trouwens rechtstreeks aangesloten op onze gas hoogrendementsketel. En dan moet ik lezen op de site van de Vlaamse overheid dat dit eigenlijk wel een verplicht onderhoud nodig heeft (Vlaanderen verplicht-onderhoud) . Wij proberen alles in ons huis veilig te houden voor ons onszelf en 4 kindjes. Wij zijn hier alvast niet mee gediend en begrijpen deze situatie niet.

Sociale deal werd niet verrekend
Sociale deal werd niet verrekend
Zodoende de volle pot
betaald
Veel stukken vernieuwd ?

Goede ervaring!
Alles heel vlot gegaan. Keurig op tijd zoals afgesproken.
Zeer vriendelijk.
Prijs zoals overeengekomen.
Opvolging onderhoud .Er is nu iemand…
Opvolging onderhoud .Er is nu iemand langs geweest die het onderhoud heeft gedaan zoals het moet
Niet enkel cheque-up maar ook reiniging van de filters in de brander met de meting van uitstoot .
Zoals moet .En doordat filters niet waren gereinigd de vorige keer door goed gekeurd waren de filters wel toe aan reiniging .
En dat alles gedaan door een eerlijk mens aan 100€ all-in.
Bedankt aan de nieuwe onderhoudsman.
Volgend jaar mijn tweede brander
Punctueel en erg vriendelijk
Punctueel en erg vriendelijk. De technicus nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Zeer slechte ervaringen gebeld voor…
Zeer slechte ervaringen gebeld voor onderhoud langs geweest en niets gepoetst well mogen betalen mail gedaan niet gereageerd raad ik niemand aan nul
ONDERHOUD MET KENNIS VAN ZAKEN CORRECT…
ONDERHOUD MET KENNIS VAN ZAKEN CORRECT UITGEVOERD. EERLIJK ADVIES VOOR VERDER GEBRUIK INSTALLATIE
Top service
Alles correct en vriendelijk!
Tweejaarlijks-onderhoud
Tweede keer beroep gedaan op goe'gekeurd voor tweejaarlijks-onderhoud bulex.
Nuttige info gekregen voor gebruik, verbruik!
Stipte afspraak.
Stipte afspraak.
Vlotte herstelling met de nodige uitleg en vriendelijk.
Correcte prijsafspraken.
Goe´gekeurd
Vlotte service en vriendelijk!
Via Social Deal een voucher gekocht, snel een afspraak kunnen inplannen en de onderhoudstechnieker was heel vriendelijk!
Supersnel!
Nog nooit zo snel het onderhoud van de chauffageketel weten doen. In een kwartier tijd was het gedaan. Meestal is dat ruim een uur!
Wel stipt op tijd en vriendelijk.
Hopelijk volgt attest en factuur ook zo snel ;-)
Læs mere om andre typer anmeldelser.