Het maken van de afspraak verliep erg vlot. De experten waren vriendelijk en legden het probleem duidelijk uit. Ook lieten ze de werkplek heel netjes achter.
Update: na plaatsing van deze review, vrijwel onmiddellijk factuur en attest ontvangen Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had me... Se mere
Zelden was ik zo tevreden over de service van een firma. Ik had geen warm water meer, en de oorzaak van het probleem in de ketel leek onvindbaar. Technieker Brecht is in moeilijke omstandigheden blijv... Se mere
Zeer goede service van de technieker. Correct onderhoud en niet vlug vlug enkel de meting. Zo zag hij gelukkig dat expansievat aan vervanging toe was. Belangrijk voor drukregeling. Na contact met zijn... Se mere
Goe'Gekeurd is uw partner voor het onderhoud, herstelling en installatie van uw cv ketel op gas.
Rodenbachstraat 80, 8908, Vlamertinge, Belgien
- 057/79.08.50
- Info@goegekeurd.be
- goegekeurd.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Correcte en vlotte service
Het inplannen verliep vlot. Op de dag van de afspraak werd er zoals beloofd een halfuur voor aankomst telefonisch contact opgenomen.
Werkzaamheden werden vlot afgehandeld en werd er de nodige uitleg gegeven
Correcte en vlotte service. Zeer tevreden.
Onbekwaam
Onbekwaam, herstelling niet uitgevoerd, 139 euro verplaatsingskosten moeten betalen.

Herstelling drukklep
De herstelling is correct uitgevoerd en alles werkt weer goed. Alleen jammer voor de wachttijd.
Zeer vlotte service. Transparant. Behulpzaam.
Onze gasketel viel in panne en was niet meer te repareren. Na diverse offertes bekeken te hebben viel onze keuze op Goe'Gekeurd. Reeds de volgende dag hebben zij een nieuwe ketel geplaatst. Zeer vlotte service door vriendelijke mensen. Goede communicatie. Zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Snel ingepland
Snel ingepland, vriendelijke technieker die correct adviseert. Goede prijs/kwaliteit
Topservice voor ventilatieonderhoud!
Het bedrijf heeft het onderhoud van onze ventilatiesystemen vakkundig en snel uitgevoerd. De service was zeer klantgericht en professioneel. Een aanrader voor wie kwaliteit zoekt!
Topservice
Technieker was correct en heel vriendelijk. Correcte prijs voor geleverde werk.
Correct
Gebeld afspraak gemaakt.. Zoals steeds op tijd. Hele vriendelijke man. Attesten direct per mail .
Correcte prijzen.
Een aanrader.
Onbetrouwbaar
We maakten 2 afspraken met dit bedrijf en tweemaal kwam er niemand langs. Bovendien werd het geld van de voucher onmiddellijk na aankoop geïnd. We werden verplicht het nummer van de voucher door te geven zoniet konden we geen afspraak krijgen. Onbetrouwbare firma!!!!!!!

Best a man can get
Één zeer positieve en aangename mens, propere werker en prijs goed eigenlijk alles kwam goe gekeurd over
alles wat kon ging mis
alles wat kon ging mis, niet bereikbaar. Afspraken verzet...materiaal niet op tijd aangevraagd enz.
Als ik kan doe ik hier geen zaken meer mee.
Hulpzaam
Waren hulpzaam,vriendelijke oplossing vinden,tips given,maken tijd om langskomen
Goede service, maar lang wachten op att
Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had met Payconiq. Op zijn vraag een week later Goe'Gekeurd via email gecontacteerd ivm factuur en attest. Toen was hun reactie dat alles nog opgestuurd ging worden.
Na 6 weken nog steeds geen post noch email ontvangen.

Stipt, correct, vakbekwaam
Stipt, aankomsttijd gemeld op voorhand.
Vriendelijk, goede communicatie, zeer vakbekwaam, netjes gewerkt, goede prijs (met social deal bon)
Het bedrijf was open en transparant…
Het bedrijf was open en transparant over de nodige reparaties en bijhorende kosten. Geen verassingen of bijkomende kosten. Vragen of informatie werden duidelijk beantwoord. Werken netjes uitgevoerd. Prima ervaring voor mij