Om vinteren bliver man pludselig sat af i Herning, selvom man skal helt til Thisted og nu skal man være heldig hvis togene mellem Thisted og Vejle overhoved kører! Derudover bliver der sat togbusse... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Toiletter ude af drift, igen igen
Som sædvanligt virker toiletterne ikke. Skal vi "gøre" på sæderne? I sommers var det så slemt, at man simpelthen bare permanent låste dørene til toiletter der var så overfyldte, at det flød ud på gangene med urin og afføring. Få styr på det!
En skam man ikke kan give Nul stjerner…
En skam man ikke kan give Nul stjerner her.! Før i tiden da det hed Arriva kørte det forholdsvis gnidningsfrit, og var der problemer så blev de løst! Jeg er indehaver af Deutschland ticket og har altid kunnet bruge det indtil Tønder Nord, men så heller ikke længere op i Danmark. Efter det er blevet til Go Collective kan jeg lige pludselig kun bruge det til Tønder . Der er ingen forklaring hvorfor ,det kan de yderst arrogante togkontrollører ikke fortælle. Ringer man til Go Collective får man at vide at der desværre er optaget og man skal indtale en besked ,og så vil der blive ringet op. Det sker aldrig. Sender man en mail får man en mail med besked om at de vil undersøge sagen og så vende tilbage. Det sker heller aldrig. Go Collective tror at de er Facebook, Google eller Elon Musk og kan tillade sig alt . Arriva kunne i det mindste give en service ,og man kunne køre helt fra Skjern til Niebüll uden problemer. Selv det tyske togpersonale siger at det var meget bedre før under Arriva og at man kunne snakke sammen når man byttede tog i Tønder . Stemningen var altid god . Idag er personalet hos Go Collective arrogante og kan hverken hilse eller udøve service. Bliver de spurgt om noget, ved de ingenting og tager det som en fornærmelse at de overhovedet er blevet spurgt . Personligt bryder jeg mig ikke om den udvikling og jeg agter ikke at benytte Go Collective mere . Det er iorden at være arrogant hvis man har noget at have det i,men hvis ikke ,skal man overlade det til andre . Seriøst så håber jeg at I knækker nakken (går konkurs) Markus Rohrberg
Hvis man kunne give MINUS stjerner
Hvis man kunne give MINUS stjerner - havde det været mest rimeligt.
Skulle med toget fra Viborg til Århus - og være fremme på er bestemt tidspunkt. Tog aflyst. Så kom 30 min for sent. (Det samme skete i mandags).
Skulle med toget hjem kl 19.03 fra Århus mod Viborg. TOG AFLYST!!!!!
Og fuld pris koster det stadig. Jeg er meget lidt imponeret.
Aflyste og forsinket toget HVER DAG
Jeg tager fast med toget til og fra skole. Fra Ulstrup til Viborg. Det har jeg gjort i godt 2 et halvt år. Og det sidste halve til hele år med det her skrækkelige tog har været de mest forfærdelige morgener. Aflyser der kommer i sidste øjeblik, tog der åbenbart ik køre videre, forsinkelser hver evig eneste morgen. Jeg blev for nydeligt sat af på rødkærsbro station da toget ik kørere videre uden varsel. Så sendt som i dag er toget 40 minutter forsinket det vil sige at hvis jeg tog toget ville jeg komme alt for sent i skole, og hvad kan man så bruge togene til som transportmiddel når de alligevel aldrig går eller er forsinket. Så jeg var nødt til at blive kørt af en forældre så nu kommer de for sent på arbejde. Og hvor at det ikke kunne være mig så kan der heller ik komme en ekstra vogn på selvom vi er godt 200 mennesker der HVER morgen tager det samme overfyldte og proppet tog. Til tider har folk måtte vente til det næste da der ikke har været plads. Så glæder mig så udtrykkeligt meget til at det næste halve år er slut så jeg er færdig med det utilregnelige tog. Absolut ingen fordele her fra!
Aflyst, aflyst, aflyst
Jeg havde aldrig i mit liv sådan en dårlig service. Togetbliver aflyst lige pludselig, og der er ingen hjælp, de anbefaler at ringe til en ven som henter mig! I dag kl. 6:25 i Varde, sagde at vi skal vente halv anden time, uden for i det iskold vejr for næste toge, fordi dette er aflyst (jeg kører fra Esbjerg). Ihvert fald, kunne de informere i Esbjerg, så kunne jeg tage taxa. Der er ingen taxa i Varde! Og den er ikke den første gang, som jeg har oplevet den. Også for tre uger siden blev aflyst alle tog fra Oksbøl uden at erstatte togbus eller andet. Det er meget skuffende med offentlig transport.
Elendig service
Lørdag 14/12 24 tog fra Hinnerup mod struer og videre til aulum , stod til afgang 19.54 i rejseplanen , men på billetautomater var det helt andre tider der stod , mega dårlig service, men det er hvad man må regne med hos go collectiv
Utroligt at man skal bødes for
Utroligt at man skal bødes for, at I ikke har en samarbejdsaftale med midttrafik pg klippekort købt derigennem ikke kan bruges i jeres fkn skødtog!!!
Larmende tog
Larmende tog, der kører mellem Svendborg og Odense. Når toget holder stille ved en station står det og ryster og det afstedkommer en forfærdelig larm
0 stjerner – Uacceptabel behandling af børn!
Jeg er ekstremt skuffet og vred over den behandling, som mit barn har fået fra GoCollective. Min søn blev sat af på en helt tilfældig station i Struer, fordi I har valgt at ændre et tog, der tidligere kørte direkte, til et tog, hvor børn nu bliver sat af uden forudgående varsel på vilkårlige stationer. Dette er en fuldstændig uansvarlig måde at håndtere transport af børn på, og jeg kan ikke forstå, hvordan en sådan beslutning kan tages uden hensyntagen til børns sikkerhed og tryghed.
Min søn befandt sig på en station langt væk fra vores hjem uden at have mulighed for at komme videre, og vi blev ikke informeret om ændringen i transporten. Det er simpelthen ikke i orden, og jeg kan ikke anbefale GoCollective til nogen som helst.
Jeg håber, at I tager ansvar for denne situation og ændrer jeres politik, så dette ikke sker igen.
Føj føj føj…
For anden gang har vi sendt vores søn med et direkte tog Brande-Snedsted.
Første gang blev han bedt om at stige af i Struer og fik at vide hvilket tog han skulle tage videre og her blev han sendt ind i et tog sydpå og landede i Herning. Her fik vi heldigvis en taxa der kørte ham til Snedsted- en udskrivning på +2000 til GoCollective.
I dag er han afsted igen. Ingen steder er der andre oplysninger end at det er gennemgående og at det kører til tiden. Igen bliver han sat af i Struer. Og der er intet andet tid til at komme med videre.
Da jeg kontaktet GoCollective kundeservice bliver jeg oplyst om at det er et stammebyt. Men der er ikke et andet tog han kan komme ind i. Så GoCollective sætter et barn af i Struer og er ligeglade.
Useriøst firma
Useriøst l*rte firma. Deres tre toge er aflyst og så venter de 3-4 timer med at sende en togbus. Den ene stjerne er kun fordi det er nødvendigt, og de trods alt har bedre kundeservice end deres l*rte statsejede konkurrenter
AFLYST TOG😡
Virkelig ringe aflyste toge helt frem til kl 18 jeg kunne ikke komme hjem og togbusser tog 2 timer alt alt for dårligt
0 stjerner hvis muligt!!
0 stjerner hvis muligt!!! Jeg har 4 gange på 4 måneder taget toget mellem Ulstrup-Viborg. To af gangene var i forbindelse med skolerejse, hvor jeg skulle forestille mig at være der til tiden. 1. Gang var toget aflyst og anden gang var det 25 min forsinket. De to andre gange jeg har været med, har jeg stået op i toget. Der er yderligere to stationer inden min destination, som hver gang er endt med et total proppet tog, hvor man står som sild i en tønde. Til gengæld er priserne også steget. Jeg synes det er ærgerligt, at man som i et land som Danmark ikke gør mere for, at den enkelte borger har lyst til at tage offentligt transport med henblik på grønnere omstilling… Kunne man evt. sætte flere toge ind?
Tur til Odense.
Tur til Odense.
God tur til Odense med Friskolen med IC men de kører kun 4 gange skulle ellers være 8 men en minister synes Arriva var bedre tja med over selvforskyldte aflysninger siden sommer.... Nå børn kommer til vejle 1659 og hvor er MUtares AFLYST gad de sætte bus oplys det fravalgte man. Ville man tilbyde taxi eller andet næh de 40 kunne vente til 1803 så måtte 20 biler køre til vejle er de det navn i kalder jer køre kolektiv .......................... vil i betale eb benzin billet.
Er det egentlig muligt at aflyse flere toge?
I kan bare finde ud af at aflyse alle afgange hvor så mange som muligt bliver ramt af det. I kunne godt skrive så tidligt som muligt, om eventuelle forsinkelser, for det er rimelig træls når man skal nå noget og tjekker rejseplanen et kvarter inden maskinen går, og der så ikke er nogle bemærkninger, og når man så ankommer til stationen 5 minutter før toget kører er den forsinket med 40 minutter. Kom nu i sving. Det burde hedde "Go Home" istedet for "Gocollective". Man ved det er kritisk når DSB er bedre...
Uberegnelig
De aflyser tit ruter en time inden de skal kører. Men kan aldrig være sikker på de kommer.
Ubrugeligt som alternativ til din egen…
Ubrugeligt som alternativ til din egen bil
Kunne man aflyse flere toge
Kunne man aflyse flere toge?
Så mange aflysninger hele tiden, så bliver der indsat en togbus som måske er en halv time forsinket men det kan man ikke se på rejseplanen… DÅRLIGE toge altså man kan ikke side behageligt, de gør det bare billigt for dem, for det er sindssygt dyrt at rejse med dem
Gocollective er nåd💩 DSB er best
Gocollective er nåd💩 DSB er best
min søn blev sat af sammen 125 ca
min søn blev sat af sammen 125 ca. passere i laven mellem silkeborg og ry da toget ikke kunne køre videre
der var ingen der oplyste dem om tog bus eller rejegaranti, da jeg ringede til gocollective kundeservic fik jeg at vide at taxaer var blevet sendt til at øre kunderne gratis til deres
destination, da jeg så snakkede med min sør frtalte han at der var blevet sendt 2 taxer til alle sammen og ikke fllere og forsinkelsen er pt 1 time og 45 min