Prima afgehandeld, Ik bestelde onlangs een voorrraadje glutenvrije wraps. Toen deze wraps bezorgd werden zag ik dat ze niet erg lang meer houdbaar waren. Dit had ikbij het bestellen niet gezien,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fijne producten om te bestellen rond de feestdagen zodat we hier thuis ook kunnen genieten van koemelk vrije chocolade. En snelle verzending. Enkel spijtig van de hoge verzendingskosten.
Helaas geen levering ontvangen die dinsdag verzonden zou zijn, uitgesteld werd naar donderdag en nog niet bij postnl binnen is. Ook geen reactie op twee mails waar de bestelling blijft. Vorig jaar een... Se mere
Naar aanleiding van de recente reviews hieronder, enigszins op mijn hoede, toch een bestelling gedaan bij deze webshop. Ze hebben immers een groot assortiment en veel producten die niet bij mijn sup... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bestel eenvoudig online uw glutenvrije producten in de Glutenvrije Webshop. Wij verkopen onder andere Schär, 3Pauly, Consenza, Schnitzer, Finax, Orgran, Semper, Yam, Damhert, Peaks, Proceli, Provena, Lieke is vrij en vele andere - Coeliakie, glutenalle...
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
No advance warning item discontinued!
Order accepted and paid for. Noticed a partial payback to my bank account from them so checked why. Was told an item I ordered x 6 of was discontinued and they'd only shop x 1. There was no correspondence. If I'd have known I'd have cancelled the order. I had to order elsewhere!
Fijne producten.
Goed product, keurig en snel geleverd.
De bestelling is keurig en snel afgeleverd. En we ontvingen duidelijke mails over de bestelling en bezorging. En het product (Turtle Color Loops) is uitstekend.
Producten op zich zijn zéér goed
Producten op zich zijn zéér goed, snelle levering niets op aan te merken.
Waarom 3 sterren omdat gratis levering voor België 75€ is en voor een alleenstaande is dit wel erg veel !!
Could be better
First of all there is always an answer to your emails and the company is to be trusted. BUT you have to be patient. My first parcel was damaged and when I see the lack of protection in the second parcel (containing bottles) I understand why the first sending did not work. Guys if you read this, you have to have better protection. Some items were out of stock and noticed but the order was incomplete and I had to send an email (again) to request the payback of the missing items. But it all went well and I got my money back. So I'd say the company is honest but not very professional, be patient.
Can't Order from Outside Netherlands/Belgium
I used to be able to order from them when I lived in Belgium but now that I live in Portugal, I cannot. Their system will not accept my Portuguese visa/debit card. I have contacted them to try to find a way to order, but the response I received was completely useless. I am disappointed in this company for it's lack of service.
Geweldige webshop
Vandaag mijn actiepakket ontvangen en wat ben ik er blij mee. Veel lekkere dingen.
Omdat in de supermarkt de keuze beperkt is ben ik gaan zoeken en op deze site terecht gekomen. Wat een groot assortiment. Ik ben er echt heel blij mee.
Zeer korte houdbaarheidsdatum op…
Zeer korte houdbaarheidsdatum op producten, klantenservice vind dit normaal en reageert nogal arrogant. Ingrediënten lijst niet up to date met wat er op de site staat, goed controleren
Wat een geweldige klantenservice!
Wat een geweldige klantenservice!! Mijn bestelling zou verlaat zijn, en daar baalde ik stevig van ivm onze vakantie waarvoor ik de producten besteld had. Ik heb een mail gestuurd en binnen een uur werd ik gebeld door één van de klantenservicemedewerkers, die me uit kon leggen waar het aan lag -levering van een bepaald product was niet op tijd- en dit ook meteen oploste door een ander vergelijkbaar product aan te bieden, waardoor de bestelling alsnog vandaag de deur uit kan! Hoe fijn is dat!!! Echt superblij mee!! Hoe vaak maak je dat nog mee dat een klantenservice je belt n.a.v. een mail die je stuurt om het probleem dirèct voor je op te lossen!! Geweldig!
Positieve verwondering
Ik verwonderde mij over de uiteenlopende reviews hier op trustpilot. Het bedrijf doet het goed of slaat de plank volledig mis. Wij hadden met spoed het e.e.a. nodig en hebben het risico genomen. De bestelling werd vlot bezorgd, was met zorg ingepakt, de houdbaarheiddatums prima in orde. Niks op aan te merken. Nu kunnen wij rustig om ons heen gaan kijken, want hoewel een webshop soms echt uitkomst biedt, kopen wij het liefst zelf in een winkel.
10/10
PERFECT!!! Ik heb al paar keer besteld!
* op tijd
* goede prijs
* super goede kwaliteit
* goed en veilig ingepakt
* breed assortiment
VOOR MIJ NR.1 !!!!!!!
Zeer positieve ervaring :)
* Goede prijzen op lactosevrij producten.
* Snelle verzending - 26.11 besteld, 29.11 gekomen.
* Zeer goed verpakt!
* Luxe Vegan Sinterklaas Letter Melk was heel lekker. Ook lactosevrij kerst chocoladen gekocht.
Een maar nooit meer!
De bestelling werd later geleverd dan beloofd. Vervolgens komt de bestelling flink gehavend aan. (te weinig verpakkingsmateriaal voor de kwetsbare producten.) Ik wilde een kindje heel erg blij maken met pepernoten en een chocoladeletter. Maar alles is gebroken of ziet er erg oud uit.
Dit is eens maar nooit meer.
Chouette site pour commander du sans gluten
J’ai toujours été très satisfaite des commandes passées sur ce site. Il est indiqué clairement les dates de livraison de certains produits frais. Il y a parfois des articles en rupture de stock.
Nooit iets bestellen
Nooit iets bestellen. ! Dit is een oplichters site
Ik bestelde verschillende glutenvrije ingrediënten, een totaal van 29 euro.
Besteld op 16 augustus en veelbelovend kreeg ik een mail dat het pakketje morgen zou opgestuurd worden en de dag nadien geleverd
Tot op heden:-10 dagen- verder en nog niets toe gekregen.
Elke dag krijg je een mail "we konden je pakket niet leveren, we proberen het morgen opnieuw" maar je krijgt niets aan. Ondertussen zijn er al heel wat dingen over datum.
Bijna de helft over datum
Bijna de helft over datum
100 euro aan producten besteld
Maar zoals ik de review onder mij lees is het blijkbaar niet een *foutje* aangezien het vaker gebeurt
*Mocht ik wel foto s opsturen etc*
Voor mij niet weer
Geen aanrader
al 3 x producten geleverd gekregen die vervallen waren en een hele korte houdbaarheids datum hadden een zak honing ringen die open waren dit ontkennen jullie dan nog deze week met jullie telefonisch contact gehad we zijn ermee bezig we weten het dat de datums een probleem zijn niemand wil vervallen eten nog open spullen ontvangen dit is niet veilig voor coeliakie patiënten en allergenen erg triest dat jullie daar misbruik van maken alsof wij voor plezier die zaken kopen niet te vertrouwen die webshop !!
Niets ontvangen en geen reactie
Bestelling niet ontvangen en geen enkele reactie op 5 mails.
Schneller geht's nicht.
Von der Bestellung in den Niederlanden bis an meine Haustür in Hamburg in 2 Tagen. Das schafft kaum jemand hier in Deutschland,Respekt.
Bestelling na bijna 2 weken niet binnen
Het is bijna inmiddels 2 weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst bij hun. Een bestelling van bijna €80! Mijn bestelling was vorige week maandag. Op dinsdag zou er vers brood zijn en dan zou het op woensdag verzonden worden. Dat is niet gebeurd. Op mijn vorig bericht is niet gereageerd. Niet netjes! Nu mocht ik alsnog naar de supermarkt voor mijn glutenvrije dingen. Weer extra kosten!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.