Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima afgehandeld, Ik bestelde onlangs een voorrraadje glutenvrije wraps. Toen deze wraps bezorgd werden zag ik dat ze niet erg lang meer houdbaar waren. Dit had ikbij het bestellen niet gezien,... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne producten om te bestellen rond de feestdagen zodat we hier thuis ook kunnen genieten van koemelk vrije chocolade. En snelle verzending. Enkel spijtig van de hoge verzendingskosten.

Virksomhedsoplysninger

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestel eenvoudig online uw glutenvrije producten in de Glutenvrije Webshop. Wij verkopen onder andere Schär, 3Pauly, Consenza, Schnitzer, Finax, Orgran, Semper, Yam, Damhert, Peaks, Proceli, Provena, Lieke is vrij en vele andere - Coeliakie, glutenalle...

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

3,4

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling zonder problemen compleet geleverd

Naar aanleiding van de recente reviews hieronder, enigszins op mijn hoede, toch een bestelling gedaan bij deze webshop. Ze hebben immers een groot assortiment en veel producten die niet bij mijn super te krijgen zijn. Voor de zekerheid betaald via een methode waarbij bij "bij geen levering" het bedrag kon worden terug gevorderd.

De producten werden keurig 2 werkdagen na bestelling allemaal geleverd. Ook de houdbaarheidsdata van de verschillende producten was prima. Van de voortgang van de bestelling ontving ik ook bevestigingsmails (bv dat e.e.a. klaar stond voor verzending) en de bekende t&t-mails. Dus wat mij betreft een vooral positieve ervaring met deze webshop!

5. august 2022

Niets ontvangen

Helaas geen levering ontvangen die dinsdag verzonden zou zijn, uitgesteld werd naar donderdag en nog niet bij postnl binnen is. Ook geen reactie op twee mails waar de bestelling blijft. Vorig jaar een zelfde akkefietje gehad, toen uiteindelijk wel ontvangen maar deels beschimmeld. Verse producten gaan nu weer verloren, als er uberhaupt al iets wordt verstuurd. Geld waarschijnlijk kwijt, had hier eerder moeten lezen. Ben blijkbaar niet de enige.

29. juli 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Problemen met credit card opgelost

Door een onbekend probleem met mijn credit card betaling heeft de credit card maatschappij de reeds uitgevoerde betaling teruggedraaid. Hierdoor kwam de status van de order automatisch op "geannuleerd" te staan, wat veel verwarring gaf. Gelukkig is alles opgelost.

15. juli 2022

Geweldige shop

Ik heb al een 7-tal keren besteld bij deze online webshop. Telkens wordt alles heel goed afgehandeld, goede mailings, de filters op de website zijn super handig, ze zijn makkelijk te contacteren per email en antwoorden snel terug.

Ik was niet tevreden over 1 van de 3 verse broden die ik eens besteld had, had hen gemaild hierover met een foto en heb het geld terugbetaald gekregen.

Toen ik deze week zag dat mijn geliefde product niet meer beschikbaar was (niet meer terug te vinden via de zoekfunctie) had ik hen gemaild.
De dag erna kreeg ik antwoord dat ze deze niet meer hebben en waarom ze hier niet meer aan kunnen geraken (helaas zal het ook in andere winkels verdwijnen weet ik nu dankzij hen).

Ze zijn telkens heel vriendelijk en behulpzaam. Echt super personeel en heel klantvriendelijk.

(Kleine algemene tip voor de lezer/klant: ben je ergens ontevreden over, wees zelf vriendelijk, dan krijg je meestal vriendelijkheid terug ;) .)

10. december 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima webshop maar leveren niet de volgende dag

Prima webshop. Echter heb ik mijn bestelling nog nooit de volgende dag ontvangen en duurt het vaak een aantal dagen voordat je de bestelling daadwerkelijk in huis hebt. Wellicht een idee om de aanduiding “vaak morgen al in huis” dan ook weg te halen.

24. november 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima afgehandeld, wraps bijna over de datum!

Prima afgehandeld,

Ik bestelde onlangs een voorrraadje glutenvrije wraps. Toen deze wraps bezorgd werden zag ik dat ze niet erg lang meer houdbaar waren. Dit had ikbij het bestellen niet gezien, terwijl de houdbaarheidsdatum wel vermeld was.
Ik heb er telefonisch contact over gehad en heb laten weten teleurgesteld te zijn. Ik kreeg een groot gedeelte vanhet bestede bedrag teruggestort op mijn rekening.
Super!,

8. november 2021

Slechte service

2x een vervelende ervaring met deze webshop gehad.

Tweemaal heb ik glutenvrije crackers besteld, waarvan elke keer bijna alle pakken crackers kapot waren, in meer dan 4 stukken. Niet meer fatsoenlijk te eten dus.

Dat het eenmalig gebeurt en mogelijk ook te maken heeft met hoe het postorderbedrijf er mee omgaat, kan ik begrijpen. Maar neem dan als shop je verantwoordelijkheid om te zorgen dat een product goed aankomt bij de klant. Ik heb gevraagd of het mogelijk was voortaan 'breekbaar' op de verpakkingen te gaan vermelden. Ik kreeg als antwoord:

Helaas kunnen wij niet zomaar de aanduiding 'Breekbaar' op de dozen zetten. PostNL hanteert hier strenge regels voor. Wanneer wij dit op het pakket zouden zetten zal deze uit het normale proces gehaald worden en apart worden behandeld en worden hier hoge toeslagen in rekening gebracht.

Met andere woorden, hier willen wij geen geld aan uitgeven. Zeer teleurstellend. Geen enkele compensatie gehad voor meer dan 7 pakken kapotte crackers.

Mij zien ze niet meer terug.

7. november 2021

Goede ervaring

Prima afhandeling van de klantenservice (telefonisch) nadat een van de door mij twee bestelde artikelen niet kon worden geleverd. Het geleverde artikel was netjes verpakt en bevatte ook een handgeschreven excuusbriefje, waarin werd uitgelegd waarom er maar één artikel kon worden geleverd. Ik heb dus een goede ervaring met deze webshop.

15. juli 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Een aardig klantenservice-meisje, maar...

...effectief, nou nee. Ik ben al jaren tevreden vaste klant. Totdat ik een beroep deed op de klantenservice wegens een produkt (12 stuks) dat niet voldeed. Mij werd aanvankelijk gevraagd om alle 12 artikelen terug te sturen. Ik stuurde 1 artikel retour. Dit werd naar de leverancier teruggestuurd. Er zijn ook klantvriendelijke manieren om zoiets op te lossen, bijv. het bedrag en de verzendkosten terugboeken, zonder dat de klant hierom moet vragen. Zes weken later was er nog niets gebeurd, behalve dat ik dus uiteindelijk op mijn verzoek het bedrag kreeg teruggestort. Dat was blijkbaar einde verhaal. En... het lag overal aan (voornamelijk aan de leverancier, want het was zijn voorstel dat de klant alles moest terugsturen), maar niet aan de webshop zelf. Zij konden er nl. niets aan doen: zij konden uit zichzelf niets regelen, niets bedenken, niets bespoedigen, de klant niet informeren, geen enkel initiatief nemen, zij konden alleen maar passief afwachten. Een antwoord op de klacht heb ik nooit meer gekregen.

14. januar 2021

Er dette din virksomhed?