Jeg har valgt at forlade dette lægehus…
Jeg har valgt at forlade dette lægehus på grund af min oplevelse med sekretæren Mitra og hendes måde at kommunikere med patienter på.
Mitga er efter min oplevelse meget lidt hjælpsom, giver ikke patienterne mulighed for at tale færdigt og virker ofte meget stresset og utålmodig. Hun tager ikke hensyn til, at nogle patienter har svært ved at tale hurtigt eller har brug for lidt ekstra tid til at forklare deres situation.
Når man ringer på grund af smerter eller sygdom, kan man opleve at blive bedt om at kontakte akuttelefonen uden først at føle sig ordentligt lyttet til. Det har også været svært for mig at få en tid.
Det er især problematisk, fordi sekretæren er den første person, patienterne møder eller taler med, og kommunikationen giver efter min oplevelse et dårligt indtryk af klinikken.
Lægerne på klinikken er derimod venlige og professionelle, og jeg har været tilfreds med dem. Min kritik handler derfor primært om min oplevelse med Mitgas måde at kommunikere og hjælpe patienter på. Jeg mener, at dette påvirker klinikkens samlede indtryk negativt.