Glimp Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Amazing product! I’ve tried practicing breathing exercises in many different ways, but Glimp has made the process much easier and more enjoyable. The vibration guidance is simple to follow an... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was voor mij de eerste keer dat ik bewust met ademhaling aan de slag ging en dat deed ik met het prototype van de Pebbles. De linker pebble was sneller leeg dan de rechter maar daarover was er sne... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De Pebbles zijn heel fijn omdat ze structuur en houvast bieden. Wanneer ik zonder begeleiding adem oefeningen doe word ik snel afgeleid door bijvoorbeeld mijn hartslag en dan ben ik de tel kwijt. Daar... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Psykiatrisk behandling
  2. Producent af medicinsk udstyr

Skrevet af virksomheden

Glimp's adem-plan verbetert; welzijn, productiviteit en stressweerbaarheid met 19%, in twee maanden tijd. Met ons hand-held apparaat, de Pebbles, krijg je dagelijkse begeleide ademhalingsoefeningen. De unieke bio-sensor binnenin, synchroniseert met de adem en monitort je mentale gezondheid. Wanneer nodig, krijg je in een online sessie gepersonaliseerd leefstijl advies van een Glimp coach, gebaseerd op bio-data.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben heel blij met de Pebbles

Vanaf het eerste moment dat ik de Pebbles ben gaan gebruiken voelt het voor mij al fijn. Het gaat heel goed en heel automatisch, het mee ademen met de trillingen. Ik gebruik ze elke dag 10 a 20 minuten, doorloop nu het kennismakingsprogramma en heb ook al wat verschillende soorten oefeningen gedaan. Ik doe het standaard voordat ik ga slapen en als straks de focus ademhaling komt dan zal ik het ook overdag meer gaan gebruiken. De app is heel duidelijk en uitgebreid en je kunt je eigen voortgang goed zien. Ik ben tevreden!

11. september 2025

Besvarelse fra Glimp

Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede start hebt met de Pebbles! Fijn dat het kennismakingsprogramma je op weg helpt met de verschillende oefeningen. Succes met de focus week zometeen! Perfect om ook overdag wat meer ademruimte te creëren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Excellent service and a tool that truly works

I was pleasantly surprised that my Pebbles breathing tool was repaired free of charge—it turned out to be covered by the warranty. The repair was quick, and I received it back in no time. I personally find Pebbles more comfortable than Moonbird. It fits better in the hand, and the difference between inhaling and exhaling is clearer because you hold a Pebble in each hand. Moonbird is also a good tool, but Pebbles works better for me. Highly recommended!

14. august 2025

Besvarelse fra Glimp

Thanks so much for your thoughtful review! We're happy to hear the repair process went smoothly. Really nice to hear Pebbles feel like a better fit for you. That clarity between inhale and exhale is exactly what we aimed for. Thanks for the recommendation! 🙌

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verbetering van kwaliteit van leven!!

Het is een heel waardevol product. Zoveel mensen kunnen hiermee geholpen worden. Ik heb hele goede ervaringen. Het team denkt graag met je mee en passen verbeteringen aan in hun app. De Pebbles gebruik ik bij mensen die door Stress, Hyperventilatie, Post-Covid, Burn-out of andere oorzaken een veranderd adempatroon hebben gekregen waardoor angsten en chronische vermoeidheid zijn ontstaan. De Pebbles zijn heel goed inzetbaar om mensen te ondersteunen en te begeleiden naar een gezond adempatroon. Doordat ik het adempatroon kan meten gebruik ik de ademoefeningen die op dat moment het beste van toepassing zijn bij de client. Wat ik heel goed vind aan de Pebbles is dat je de ademoefeningen kan instellen wat past bij het adempatroon van client en wat de client aan kan op dat moment. Top product!

22. juli 2025

Besvarelse fra Glimp

Wat een prachtige en waardevolle review – dankjewel voor het delen. Mooi dat je de oefeningen helemaal kunt afstemmen op het adempatroon van je cliënten. Wij zijn ook trots op die flexibiliteit van de Pebbles! En superfijn dat je onze support en aanpassingen in de app waardeert. Dank voor je vertrouwen en inzet!

Love the Pebbles!

De app is helder en overzichtelijk, oefeningen met de pebbles simpel maar uiterst effectief. Er lijkt eerst niet veel te veranderen, maar je bouwt dag na dag een stukje gezonde gewoonte. Gewoon dóen en je merkt het resultaat.

14. juli 2025

Besvarelse fra Glimp

Dankjewel voor deze mooie woorden! Super dat je de kracht van herhaling zo goed oppikt – precies wat we met de Pebbles willen bereiken. Blijf lekker doorgaan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super ademhalingsoefeningen met gesloten ogen

Een geweldig product voor ademhalingsoefeningen. Tellen is niet meer nodig terwijl de ogen dicht zijn. Automatisch start het volgende onderdeel. Dit is geheel handmatig in te richten of via de vele voorbeelden van vooraf ingestelde sessies. De hartslagmeting geeft aan of de oefening loopt volgens plan.

Besvarelse fra Glimp

Dank voor je uitgebreide review! Dit zijn ook de punten waar wij het meest trots op zijn! Ontspannen zonder afleiding van een beeldscherm.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Item geleverd nadat er een vertraging…

Item geleverd nadat er een vertraging was bij productie. Ze hielden woord.
Heb een keertje opnieuw moeten laden omdat 1 vd 2 pebbles het niet deed

Besvarelse fra Glimp

Dank voor je geduld en je eerlijke feedback! Dat is een foutje geweest, we zullen er voortaan extra goed op letten dat de Pebbles met een volle batterijlading worden opgestuurd. Fijn dat alles uiteindelijk goed is aangekomen en weer werkt na het opladen. Veel ademplezier met je Pebbles verder!

Super service

De pebbles deden het niet meer en ze zijn gratis gerepareerd, de communicatie verloopt fijn en vriendelijk.

4. juli 2025

Besvarelse fra Glimp

Fijn dat alles weer werkt en dat je tevreden bent over de service! We staan altijd klaar om te helpen. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als ademcoach ben ik altijd op zoek…

Als ademcoach ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn cliënten te motiveren en inspireren en natuurlijk om bewustzijn te creëren waar het de ademhaling betreft. Wat ik fijn vind aan de Pebbles is dat ze niet alleen lekker in de hand liggen en je ze makkelijk kunt meenemen maar dat ze ook heldere data in kaart brengen en daarnaast ook offline te gebruiken zijn. Ik ben er nu zelf mee aan de slag maar ga ze zeker ook mijn cliënten aanbevelen.

Besvarelse fra Glimp

Wat mooi om te lezen dat je als ademcoach zoveel waarde haalt uit de Pebbles! Bijzonder leuk om te lezen dat je ze ook wilt inzetten voor je cliënten – dank voor je vertrouwen! 🙏

Prima ervaring

Ben erg blij met het product. Ik moest er even op wachten maar dit is helder gecommuniceerd. Prima

Besvarelse fra Glimp

Fijn dat je tevreden bent en dank voor je geduld! Fijn om via deze weg even terug te horen dat de communicatie duidelijk was. Veel plezier met de Pebbles!

Duidelijke communicatie over levering

Duidelijke communicatie over levering. Dit was een pre-order en er werd duidelijk aangegeven wanneer de levering verwacht werd. Er werd netjes op tijd geleverd, product was goed verpakt en beantwoordde aan de verwachtingen. Er was een klein foutje in de factuur geslopen, maar via de mail was er snel contact en kreeg ik ook snel een aangepaste factuur. Top product, top service, aanrader !

Besvarelse fra Glimp

Wat een fijne review, dankjewel! Super dat alles volgens verwachting is verlopen en dat het foutje in de factuur snel opgelost kon worden. Heel blij dat je zo tevreden bent met zowel het product als de service! 😊

Goede service!

Goede service!

Heerlijk dat ik mijn pebble, na de gratis reparatie, snel weer terug heb.

6. maj 2025

Besvarelse fra Glimp

Yes, je Pebble is terug van z’n wellness-retraite – helemaal opgeladen en klaar voor actie! Veel adem plezier verder! :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voldoet aan mijn verwachting - fijne adembegeleider!

Erg mooie uitvoering, degelijke, stijlvolleverpakking, veilige levering.
Intuïtief gebruik van het toestel, zeer ergonomisch, ligt fijn in de hand.
Enig minpuntje, maar dat is zeer persoonlijk: na de inleiding van de begeleidende ademessies moet er voor mij niets meer gezegd worden, het toestel leidt mij prima doorheen de sessie.

17. marts 2025

Besvarelse fra Glimp

Dankjewel voor je mooie en doordachte review! We gaan jouw feedback over de begeleiding meenemen! De Pebbles blijven dagelijks in ontwikkeling!😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben best tevreden met mijn pebbles

Ik ben best tevreden met mijn pebbles. ik vind het links rechts echt heel aangenaam om te helpen ademen. Enkel heb ik hier en daar een kleine opmerking. Ik was al een tijdje gewoon aan een andere ademhulp en die heeft toch wel wat praktische snufjes die ik bij de pebbles heel erg mis. Ik kan mijn niet, heel specifiek mijn ademritme zelf bepalen, er zijn wel wat mogelijkheden maar niet specifiek genoeg. ook vind ik het jammer dat ik bij het instellen van tijd beperkt wordt in mogelijkheden. bij heel wat opleidingen naar ademen worden 3, 6 en 10 geadviseerd en laat nu net 3 en 6 niet mogelijk zijn. heel jammer. Ook vind ik het jammer dat ik geen overzicht krijg bij de HV over heel de sessie die ik deed maar enkel een gemiddeld en dat vind ik echt heel jammer. Dus voor mij blijft er twijfel of hij echt wel aansluit bij wat ik en mijn cliënten nodig hebben.

14. marts 2025

Besvarelse fra Glimp

Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke feedback – echt waardevol. Heel fijn om te horen dat het basisprincipe van het trillen goed werkt voor jou.

We snappen goed dat je als ervaren gebruiker behoefte hebt aan meer precisie in het instellen van je ademritme en tijdsduur.
Goed om te weten: dit is al wel mogelijk in de app. Misschien handig om dit nog eens samen te bekijken - misschien is die functie wat verstopt geraakt in de instellingen! Ik zal je hier persoonlijk even over mailen.

Je punt over het HRV-overzicht nemen we ook serieus --> daar valt zeker nog winst te behalen qua inzicht. Dank dat je dit met ons deelt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige ervaring met Pebbles!

Ik gebruik de Pebbles in mijn praktijk Oerhart om ademhalingstechnieken te oefenen met mijn cliënten, en de resultaten zijn fantastisch! De Pebbles zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om mensen te helpen meer bewust te worden van hun ademhaling en het echt te integreren in hun dagelijkse routine. Mijn cliënten vinden het een fijne en toegankelijke tool om stress te verminderen en hun focus en ontspanning te verbeteren. Het maakt de ademhalingsoefeningen tastbaar en makkelijk toepasbaar, zelfs buiten de sessies.

Ik kan Pebbles zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een simpele, maar krachtige manier om ademhaling en ontspanning te integreren in hun leven. Wil je meer leren over ademhalingstechnieken en hartcoherentie? Kom dan gerust langs bij Oerhart! Kan ook online.

27. januar 2025

Besvarelse fra Glimp

Yes! Dankjewel dat via jou de Pebbles in de juiste handen belanden! Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog op veel manieren jouw waardevolle werk ondersteunen!

Hulp bij hartrevalidatie

Kort voor mijn hartinfarct en -stilstand kocht ik de Glimp pebbles. Deze hebben mij tijdens mijn revalidatie (en nog steeds) enorm geholpen om stress onder controle te krijgen. Ik vergeet door het gebruik van Glimp niet meer dat ik met ademhalingsoefeningen bezig ben, tenzij ik door de ademhalingsoefening zo ontspan dat ik in slaap val. Een aanbeveling waard!
Een van de pebbles werkte door een val niet goed meer. Twee dagen nadat ik ze voor reparatie naar Glimp gestuurd had, waren ze alweer retour. Wat een service!

22. juni 2024

Besvarelse fra Glimp

Wat indrukwekkend om te lezen, dankjewel dat je dit deelt. Heel bijzonder dat de Pebbles je zo goed hebben kunnen ondersteunen tijdens je revalidatie – daar doen we het voor. En superfijn dat de service ook naar verwachting verliep. Veel gezondheid en rust gewenst, en nogmaals dank voor je vertrouwen! 💙

Normally

Normally, I can't focus on my breathing but the pebbles are doing much better! I like it and it gives me peace of mind.
The contact by app is also very good so try the pebbles too!!!

27. november 2024

Besvarelse fra Glimp

So great to hear the Pebbles help you stay focused and bring peace of mind! Happy the app support works well for you too. Thanks for the warm recommendation! 🌿

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superblij mee! Praktisch en met snelle resultaten.

Als Ademcoach en Mindfulness trainer ben ik blij verrast over de positieve toegevoegde waarde van de Pebbles voor mijn klanten maar zeker ook voor mezelf!
Ik merk dat ik er nu nog meer naar uitzie om mijn dagelijkse meditatie met ademoefening te doen. Meten is weten, haha!

Voor mijn klanten scheelt het veel 'gedoe'. Ze hoeven de oefeningen niet te onthouden of mee te tellen. Dat betekent dat ze het denken écht even kunnen laten. Ik merk dat ze sneller ontspannen en de oefening meteen oppakken. Deze succes ervaring helpt ze om te blijven oefenen en om hun doelen te behalen.

De prijs lijkt hoog, maar als je het goed bekijkt zijn het 2 of 3 coachsessies. En nu kun je je eigen ademcoach levenslang bij de hand hebben!

*Voordat je de Pebbles gaat inzetten, blijft praktische uitleg van een professional wél raadzaam! ;-)

5. november 2024

Besvarelse fra Glimp

Wat een heerlijke review – dankjewel! Superfijn om te horen dat je als ademcoach en mindfulness trainer zo'n mooie meerwaarde ervaart, zowel voor jezelf als je klanten. En je verwoordt het prachtig: de Pebbles maken het eenvoudiger om écht los te laten en in de oefening te zakken.

Helemaal eens ook met je tip over professionele uitleg – de Pebbles werken het best als ondersteuning aan de coaching!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel, persoonlijk en goed!

Snel en persoonlijk contact bij vragen. Goede service na bestellen en snel geleverd. Kwalitatief mooi product en zeer toepasbaar!

1. november 2024

Besvarelse fra Glimp

Dankjewel voor je vriendelijke review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze service én het product. Veel plezier met de Pebbles! 😊

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.