So happy with the Pebbles it gives me my balance in my nerves system and deep focus inside my body . Excellent Service!
Se, hvad kunderne siger
Amazing product! I’ve tried practicing breathing exercises in many different ways, but Glimp has made the process much easier and more enjoyable. The vibration guidance is simple to follow an... Se mere
Een geweldig product voor ademhalingsoefeningen. Tellen is niet meer nodig terwijl de ogen dicht zijn. Automatisch start het volgende onderdeel. Dit is geheel handmatig in te richten of via de vele vo... Se mere
Virksomheden har svaret
Het was voor mij de eerste keer dat ik bewust met ademhaling aan de slag ging en dat deed ik met het prototype van de Pebbles. De linker pebble was sneller leeg dan de rechter maar daarover was er sne... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Glimp's adem-plan verbetert; welzijn, productiviteit en stressweerbaarheid met 19%, in twee maanden tijd. Met ons hand-held apparaat, de Pebbles, krijg je dagelijkse begeleide ademhalingsoefeningen. De unieke bio-sensor binnenin, synchroniseert met de adem en monitort je mentale gezondheid. Wanneer nodig, krijg je in een online sessie gepersonaliseerd leefstijl advies van een Glimp coach, gebaseerd op bio-data.
Kontaktoplysninger
Molengraaffsingel 12, 2629JD, Delft, Holland
- info@glimp.health
- glimp.health
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel, persoonlijk en goed!
Snel en persoonlijk contact bij vragen. Goede service na bestellen en snel geleverd. Kwalitatief mooi product en zeer toepasbaar!

Zeer goede service!
Bij levering bleek 1 pebble het niet te doen.
Er werd meegedacht en uiteindelijk heel snel een nieuwe set toegestuurd die het wel goed doet.
Snelle vriendelijke service!

Ben er nog maar net mee begonnen
Ben er nog maar net mee begonnen
Dus eerst maar eens kijken hoe het gaat

Tevreden klant.
Werkt gewoon prima. Merk echt resultaat. Zeer intuïtief. Vragen aan klantenservice binnen no time zeer uitgebreid beantwoord.

Heel goede ondersteuning
Heel goede ondersteuning. Updates en aanpassingen waar nodig en een super communicatie!

Besvarelse fra Glimp
De pebbles werken echt goed
De pebbles werken echt goed. Bij technische problemen wordt je meteen en goed geholpen. Daar kun je alleen tevreden mee zijn.

Besvarelse fra Glimp
Fijne modules in de hand met trilling voor juiste ritme en ontspanning
De modules liggen goed in de hand en de trillingen zijn ideaal en geven het ademhaling ritme mooi aan. De verschillende achtergrondgeluiden zijn ook een mooie afwisseling.

Besvarelse fra Glimp
Je persoonlijke ademcoach, altijd bij de hand ;-)
Een heel tof en jong bedrijf die met een veel enthousiasme de Pebbles geintroduceerd hebben. Een persoonlijke ademcoach, de sensoren geven de stimuli om een bepaald adempatroon te volgen. Een heel fijn en nuttige tool.

Fijn product
Super snelle reactie bij vragen en snel geleverd! Ik ben erg tevreden over de Pebbles, al worden er hopelijk nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd (geluid pebbles, offline functie en inzicht HRV). Al met al een fijn product!

Besvarelse fra Glimp
Aanrader! Simpele manier om ademwerk in je routine te krijgen.
Een fantastisch product om het ademwerk in je routine te krijgen. Ik ben groot fan en gebruik de Pebbles veel in mijn praktijk. Met simpele en effectieve oefeningen kunnen mijn cliënten thuis ook aan de slag tussen de sessies met mij. Coaching en de Pebbles vullen elkaar prachtig aan.

Een verademing....
Snel verstuurd. Ik gebruikte de moonbird al maar deze trillingen zijn echt eenvoudiger te volgen. Verbinden met de app verloopt snel.
De offline is er (nog) niet en dst is jammer. Ook de hrv inzage die moonbird heeft mis ik.
Ik verwacht dat dit met toekomstige updates de achterstand wordt ingehaald.
Ik kan het nu al zeker aanraden.

Besvarelse fra Glimp
Top product en een superteam erachter
Snelle bezorging binnen 2 werkdagen, verder snelle, goede en duidelijke beantwoording van vragen zowel voor de aankoop als ook daarna. Product is echt top, paar dingen die nog beter kunnen maar daar zijn ze druk mee bezig, dus ik wacht geduldig af terwijl ik het product al met veel plezier (en rust 🙏 ) gebruik.

Besvarelse fra Glimp
Een snelle verzending en duidelijke…
Een snelle verzending en duidelijke uitleg hoe te starten. De pebbles zijn een erg fijne begeleiding tijdens het ademen. De bio feedback is waardevol.

Makkelijke fijne ademtool
De Pebbles liggen fijn in je handen en de trillingen maken het makkelijker om een strak ademritme te kunnen volhouden.
De app was simpel te installeren, heeft fijne programma's en je kan je eigen frequentie instellen.

Super handig
Super handig. Je kunt werkelijk alle adempatronen instellen. Nu hoop ik alleen dat we hem ook zonder telefoon kunnen gaan bedienen. Daarom nog geen 5 sterren. Anders zeker 5sterren

Goede ademtool
Ik ben een ademcoach in Heist-op-den-berg en heb het product besteld om te kijken hoe het werkt.
Is een nette en professionele verpakking, snel geleverd, product voldoet aan alle beschreven eigenschappen.
Mooi en goede ademtool.

Besvarelse fra Glimp
Deze peddles waren snel geleverd en werken prima
Deze peddles waren snel geleverd, zijn makkelijk te koppelen aan de app en vooral niet te vergeten makkelijk in gebruik.

Besvarelse fra Glimp
Pebbles is fijn intuitief apparaat
Pebbles is fijn intuitief apparaat, oefeningen in de app maken je echt rustiger.