We waren al een tijdje op zoek naar een bepaald drinkglas van Rocco uit Italië welke heel moeilijk te bestellen was hier in Nederland. Met de hulp van glazenmagazijn is het toch gelukt. Echt super! We... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb gisteren wijn- en longdrinkglazen besteld. De site is heel overzichtelijk en duidelijk. 's Middags kreeg ik netjes een mail met daarin een track en trace. Vandaag werd het pakket al afgeleverd. Ik... Se mere
Heb 8 cocktail glazen besteld bij deze firma. Maakte pakket na twee weken pas open en bleken 3 glazen kapot te zijn. Dit gemeld en wordt per mail alleen terug gemeld dat schade melding binnen 24 uur h... Se mere
Eindelijk de glazen gevonden die ik zocht voor in de ManCave. Prima site, goede communicatie en snelle levering. Helaas waren drie glazen gesneuveld tijdens de bezorging, dat kan gebeuren en ik had... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Glazen van topmerken als Libbey en Spiegelau online kopen bij Glazenmagazijn.nl. Snel geleverd per stuk of per doos, zowel particulier als zakelijk.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super tevreden van glazenmagazijn.
Super tevreden van glazenmagazijn.
Een bestelling geplaatst en er was 1 glas gebroken, zij hebben me direct geholpen en gevraagd wat ik wou, ik vroeg 1 nieuw glas en de volgende dag had ik het glas al.
Zeker een aanrader dus
Super service
Super service! Goede kwaliteit en snelle levering.
Zeer stroeve communicatie
Zeer stroeve communicatie. In een paar dagen tijd een mailwisseling gehad waarin eerst een product wel leverbaar was en later toch niet en werd mij verweten dat ik niet wist wat er wel en niet bestond. Zeer slechte ervaring en zal dit ook zeker niet aanbevelen.
Topservice!
Klantenservice is verschrikkelijk
Ze hebben geweldige merken en goede prijzen (dus ik geef ze 2 sterren) maar ik zal daar niet meer winkelen. Klantenservice is absoluut verschrikkelijk. De iets lagere prijzen niet waard. Een defect artikel ontvangen, een gehard glas explodeerde spontaan toen we het nog niet eens hadden gebruikt, met de hand gewassen en gedroogd en een paar dagen in een kast gezet. Foto's ingestuurd en de situatie beschreven. Erkend dat ik begreep dat er soms een fabricagefout is, maar dat het me nerveus maakt om de hele set van 12 te houden, omdat ik me nu zorgen maak dat de productiebatch andere defecten heeft. Gevraagd om een retourlabel en restitutie/winkeltegoed voor de bril, zodat ik een vervangend of ander item van hen kon kopen, en dat ik erg blij was met alle andere items die we ontvingen. Werd beantwoord met beschuldigingen van alle manieren waarop ze aannamen dat ik het artikel verkeerd behandelde en de breuk veroorzaakte, een tegoed van € 1, en vervolgens weigerde me verder te e-mailen en verklaarde dat ze alleen zouden reageren op mijn defecte retourverzoek als ik ze belde. Toen ik het onbeschofte en beschuldigende e-mailantwoord dat ik ontving op mijn defecte artikelverzoek resoluut aanpakte, zeiden ze me eigenlijk "keep your tone a bit easy please". Ik zal geen tijd van mijn dag nemen om ze te bellen, omdat ik me niet op mijn gemak voel met hoe ik mogelijk via de telefoon zal worden behandeld op basis van hoe grof ik per e-mail werd behandeld met wat een heel eenvoudig, standaard en duidelijk had moeten zijn verzoek van de klant.
They have great brands and good prices (so I will give them 2 stars) but I won't shop there again. Customer service is absolutely terrible. Not worth the slightly lower prices. Received a defective item, a tempered glass spontaneously exploded when we hadn't even used them yet, hand washed and dried and set in a cupboard for a couple days. Sent in photos and described the situation. Acknowledged that I understood that sometimes there is a manufacturing defect but that it makes me nervous to keep the entire set of 12 as I am now worried that the production batch may have others that are defective. Asked for a return label and refund/store credit for the set of glasses so I could purchase a replacement or different item from them, and that I was very pleased with all the other items we received. Was answered with accusations of all the ways they assumed I mishandled the item and caused the breakage, a €1 credit, and then refused to email me any further and stated they would only respond to my defective return request if I called them. When I firmly addressed the rude and accusatory email reply I received to my defective item request they actually told me to "keep your tone a bit easy please". I will not be taking time from my day to call them as I do not feel comfortable with how I will be potentially treated over the phone based on how rudely I was treated by email with what should have been a very simple, standard, and straightforward customer request.
Merci pour le service parfait et pour les verres que vous nous avez envoyés à Lyon !
Eerst even bellen
Eerst even bellen of ze het wel hadden. Bij de post leek het of het lang zou duren maar ik kreeg pakketje snel in huis. Mooie glazen zijn het!
Nooit meer glazenmagazijn
Op deze site drie sets van 6 glazen besteld. Bij het openmaken bleek dat in twee sets een kapot glas zat. Het ene glas had een stuk van het pootje afgebroken, waarbij het afgebroken stuk glas niet in het doosje zat. Het andere glas had een scheurtje.
Ik nam contact op met de klantenservice, of beter gezegd het contactpunt, want van service was geen sprake.
Ik werd er met een stemverheffing op gewezen dat ik VEEL te laat was (2 december besteld, 25 december cadeau gegeven en dus toen pas ontdekt dat ze kapot waren, 4 januari gebeld) en dat het mijn eigen schuld was dat de glazen kapot waren (ongegrond, want er werd niet geïnformeerd naar foto's of iets dergelijks). Ik had het binnen 24 uur na ontvangst moeten melden.
Persoonlijk vind ik dat dat niet heel duidelijk vermeld werd. De deadline van 24 uur is alleen in de algemene voorwaarden opgenomen en wordt in geen enkele mail of op de factuur nog benoemd. En eerlijk is eerlijk: wie leest die algemene voorwaarden nu volledig door? Ik niet in ieder geval.
Dat ik te laat was en men niets voor mij kon betekenen kan ik accepteren. De manier waarop er met mij werd omgegaan absoluut niet.
Naar aanleiding van mijn vorige recensie heeft Glazenmagazijn contact met mij opgenomen en dreigen zij juridische stappen tegen mij te ondernemen. Dit omdat ik volgens hen hun bedrijf probeer te schaden. Volgens mij doen ze dat vooral zelf door zo met hun klanten om te gaan.
Al met al een erg vervelende ervaring. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer iets.
Na een geluidstilte van DHL met 1 mail…
Na een geluidstilte van DHL met 1 mail toch nog de volgende dag de bestelling mogen ontvangen. Zeer goed verpakt en zeer mooie kristallen glazen voor een zeer goede prijs waarvoor dank, ik ben helemaal happy!
Top Service
We hadden een aantal glazen bij Glazenmagazijn besteld voor onze zaak maar die hadden we wel snel nodig. We belden even of dat geleverd kon, en ja hoor de dag erna stonden ze al bij ons op de zaak !!!!!!
Dank jullie wel, voor de service.
Levert niet en onbeschofte klantenservice
Wat een waardeloos bedrijf. Komt leverafspraken niet na en reageert niet op mijn contact daarover.
Na telefonisch contact wordt mij verweten hoog van de toren te blazen en zelf mijn communicatie niet op orde te hebben.
Na een onbeschoft gesprek kijk ik mijn emails na en is er op mijn laatste mail niet gereageerd.
Petje af jongens
Tweede goede ervaring met glazenmagazijn.nl
Mijn tweede aankoop bij Glazenmagazijn en net als de eerste keer is mijn bestelling goed verpakt en vlot geleverd. Veel keus, goede prijs dus ik kom een volgende keer zeker terug.
Mooie glazen ontvangen
Mooie glazen ontvangen, maar het waren de verkeerde. Dat was niet best van hun. Maar als ze dat dan meteen binnen een dag oplossen zeg ik toch chapeau!
Klantonvriendelijk
Onvriendelijke bejegening. Slechte service.
2 Glazen stuk van een redelijk grote bestelling. Omdat ik ruim buiten de gestelde voorwaarden pas contact opnam hierover, had ik nergens recht op. In principe hebben ze gelijk.
Gezien de grootte van de bestelling had ik verwacht er toch samen aan uit te komen daar ik ook nog wijnglazen bij ze wilde bestellen (wat ik aangaf bij meneer) . Echter werd daar geen gehoor aan gegeven, wat ik als klantonvriendelijk ervaar.
Met name de toon van het gesprek heb ik als erg vervelend ervaren.
Het gesprek eindigde ermee dat meneer vond dat ik nu toch echt aan het zeuren was.
Klantvriendelijkheid 0. Service 0.
LAST Minute geholpen
Champagne met Oesters voor onze nieuwjaarsborrel, maar ik had geen champagne glazen (ja nog 3) meer. Meeste webshops hebben geen telefoonnummer meer maar slechts contactformulier, GLAZENMAGAZIJN.nl heeft echter wel nog ouderwetse telefoon service. Dus dag voor de nieuwjaarsborrel gebeld en dag erna op tijd onze champagneglazen geleverd! Dank Glazenmagazijn!
5 sterren voor deze glazenwinkel
Mooie keuze aan glaswerk. Goeie service, fijne afhandeling en altijd in om mee te denken als er iets niet in orde is (wat bij andere webshops er heel wat onpersoonlijker aan toe gaat)
Bijna geen ontbijtbakjes meer
Bijna geen ontbijtbakjes meer, dus na wat zoeken hier 12 duralex bakjes besteld. Omdat de pakketdienst het heel druk heeft, duurde het iets langer en dat was aan het pakket te zien. Ondanks dat waren de bakjes allemaal heel - heel goed ingepakt, hulde.
Slechte service
Kapotte glazen in de doos, maar omdat ik dat niet in 1 keer zag kreeg ik het niet vergoed. Ik heb aangeboden om de verzendkosten te betalen, maar toch wilde hier niks van weten. Lekker ergens anders bestellen de volgende keer.
Erg tevreden hier
Maar liefst drie sets glazen gekocht waarvan alles heelhuids toekwam. Dit drie dagen na bestelling (vlak voor de feestdagen) dus alles is zeer vlot en snel verlopen. De doos was goed afgeplakt met een opvallend oranje 'breekbaar' sticker. De glazen zelf zijn prachtig. Wij zijn echt wel zeer tevreden! Over de klantenservice kan ik niets zeggen want we hebben geen contact moeten opnemen. Alles was gewoon prima.
Bestelling naar wens geleverd
Eergisteren besteld, vanmiddag geleverd. Alles netjes verpakt en heel aangekomen. We zijn erg blij met onze glazen!! En komen zeker weer terug.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.