Correcte klantenservice Bestelling werd zeer snel verzonden en goed verpakt. Mooie, kwalitatieve merkproducten aan een mooie korting! In de winkel ook heel vriendelijk en hulpvaardig. Bedank... Se mere

Top prijs ✅️ Top producten ✅️ Top service ✅️ En een warme glimlach als surplus ✅️ Startende ondernemers pur sang, in hun zoektocht naar de beste producten aan de beste prijs, dragen ze klantent... Se mere

Er was een kleinigheidje misgegaan en dat is door Maxistock heel snel en correct afgehandeld!

1. Outletbutik
  2. Legetøjsforretning
  3. Kosmetikforretning
  4. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  5. Køkkenudstyrsbutik

Maxistock is een outletwinkel die merkproducten aanbiedt aan sterk verlaagde prijzen. We werken enkel met restpartijen, overstocks en faillissementen, zodat klanten kwaliteitsproducten vinden tegen een lage prijs en verspilling wordt voorkomen.

4,6

Foutje snel en correct hersteld

6. april 2026

Besvarelse fra Maxistock

Bedankt voor je review, Rudi. Fijn dat het vlot opgelost is geraakt. Kleine foutjes kunnen voorkomen, dan is het goed dat we ze snel kunnen rechtzetten. Tot een volgende keer!

Correcte klantenservice

Correcte klantenservice

Bestelling werd zeer snel verzonden en goed verpakt.
Mooie, kwalitatieve merkproducten aan een mooie korting!
In de winkel ook heel vriendelijk en hulpvaardig.

Bedankt, Maxistock.

9. april 2026

Besvarelse fra Maxistock

Wat een fijn bericht om te lezen, Catherine. Bedankt voor de mooie woorden. We hopen je binnenkort terug te zien!

Keurige ondersteunde klantenservice

Keurige ondersteuning toen de aflevering fout ging, alles netjes opgelost. Het product is van uitstekende kwaliteit en alles was netjes beschermend verpakt

2. april 2026

Besvarelse fra Maxistock

Bedankt voor je recensie, Rosita! Fijn dat we het uiteindelijk goed hebben kunnen oplossen. Tot de volgende keer!

heel stevige klanten service

heel stevige klanten service
glazen besteld, volgende dag geleverd, en stegig ingepakt.
Knap werk

27. marts 2026

Besvarelse fra Maxistock

Dankjewel Jan! Glazen zijn nu eenmaal iets dat we liever heel bij jou afleveren dan in stukken 🙂. Fijn dat alles goed is aangekomen. Tot de volgende keer!

zeer snelle levering, goede naservice

zeer snelle levering na een mailtje ook direct factuur in orde gemaakt. Beeldje was kleiner dan ik acht maar wel in zeer goede conditie.

23. marts 2026

Besvarelse fra Maxistock

Dank je wel, Suzy! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de factuur meteen in orde was. Dat zijn de dingen die we graag goed doen.
Tot een volgende keer!

De zending was snel verzonden en alles…

De zending was snel verzonden en alles was goed verpakt.
De prijzen zijn ook erg mooi.

10. marts 2026

Besvarelse fra Maxistock

Dag Tom, wat fijn om te horen! 😊 Snelle verzending en een mooie prijs - daar doen we het voor. Bedankt voor je review, en tot een volgende keer!

Correct en snel

Correct en snel. Goede communicatie. Defect bij levering. Snel opgelost

19. februar 2026

Besvarelse fra Maxistock

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat er transportschade was, maar fijn dat we dit snel samen konden oplossen. 😊

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Mooie producten voor een fijne prijs tov andere websites.

11. februar 2026

Besvarelse fra Maxistock

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en prijzen. Graag tot een volgende keer 🙂

Goede klantenservice !

Goede ervaring
Snel contact met de klantenservice👍🏻
De service van mijn klacht werd snel en naar tevredenheid de volgende dag opgelost!
B.de Kramer.

26. januar 2026

Besvarelse fra Maxistock

Bedankt voor je fijne review! 🙏
Super om te horen dat je tevreden bent over het snelle contact en dat we je klacht meteen de volgende dag konden oplossen. Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor je klaar!

Interessante prijzen

Interessante prijzen, vriendelijk personeel en behulpzaam. Kwalitatief materiaal

4. januar 2026

Dankjewel voor je fijne review, Christel! 🙌
Geweldig om te horen dat je bij Prijzenklopper tevreden bent over onze interessante outletprijzen, het vriendelijke en behulpzame personeel en de kwaliteit van het materiaal. We doen er elke dag alles aan om in onze outletwinkel een sterke mix te bieden van goede deals en degelijke kwaliteit.

Top ✅️

Top prijs ✅️
Top producten ✅️
Top service ✅️
En een warme glimlach als surplus ✅️

Startende ondernemers pur sang, in hun zoektocht naar de beste producten aan de beste prijs, dragen ze klantentevredenheid heel hoog in het vaandel. Een aanrader!!

29. december 2025

Prijzenklopper is een ontdekking als je…

Prijzenklopper is een ontdekking als je op zoek bent naar degelijk keukenmateriaal. Ik kocht er al meerdere pannen en het verschil met wat je in supermarkten vindt, is echt opvallend. Ze bakken beter, voelen robuust aan en gaan duidelijk veel langer mee. Ook de messen zijn van uitstekende kwaliteit. Je merkt dat dit producten zijn die gemaakt zijn om te blijven gebruiken. Ik ben oprecht heel tevreden met mijn aankopen en kom hier zeker terug.

2. december 2025