We waren al een tijdje op zoek naar een bepaald drinkglas van Rocco uit Italië welke heel moeilijk te bestellen was hier in Nederland. Met de hulp van glazenmagazijn is het toch gelukt. Echt super! We... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb gisteren wijn- en longdrinkglazen besteld. De site is heel overzichtelijk en duidelijk. 's Middags kreeg ik netjes een mail met daarin een track en trace. Vandaag werd het pakket al afgeleverd. Ik... Se mere
Heb 8 cocktail glazen besteld bij deze firma. Maakte pakket na twee weken pas open en bleken 3 glazen kapot te zijn. Dit gemeld en wordt per mail alleen terug gemeld dat schade melding binnen 24 uur h... Se mere
Eindelijk de glazen gevonden die ik zocht voor in de ManCave. Prima site, goede communicatie en snelle levering. Helaas waren drie glazen gesneuveld tijdens de bezorging, dat kan gebeuren en ik had... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Glazen van topmerken als Libbey en Spiegelau online kopen bij Glazenmagazijn.nl. Snel geleverd per stuk of per doos, zowel particulier als zakelijk.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Poor customer service
They have good prices but their customer service sucks. After buying 300+ glasses I found an issue with 1 glass and they refused to give a refund for that glass claiming that they never had anyone complain before. Reading at the other reviews on trustpilot shows that I am not the only one who has experienced this problem with them.
Een ster is al te veel.
Ik bestel heel veel online maar hoe het er bij glazenmagazijn.nl aan toe gaat is niet voor te stellen slecht. Het is een wonder dat deze webwinkel uberhaupt nog bestaat.
Voor een feestje hadden we 35 Nachtmann glazen nodig, ik zag dat ze op voorraad waren en ze zouden ook mooi op tijd binnenkomen dus bestelden we 3 sets van 12.
Iets nadat ik besteld had, en betaald, kreeg ik bericht dat er 12 van de 36 Nachtmann glazen later nagezonden zouden worden.
Heel erg irritant dat ze daar na het plaatsen van de bestelling en na de betaling mee komen, dat zijn dingen die je bij het bestellen wil horen, want dan kun je nog beslissen om ze ergens anders te bestellen.
Toen de glazen uiteindelijk kwamen, waren het er ook geen 24, maar 19. Het was een set van 12 en de rest waren allemaal los ingepakte glazen, die daar ergens oningepakt gestaan hadden aangezien er stof en spinnetjes in huisden.
Vervolgens hoor je niets over de nog na te leveren glazen, dus na twee weken ben ik zelf maar weer gaan mailen.
Wat er toen volgde aan mail-wisseling heb ik nog nooit meegemaakt, en dat is ook de reden dat ik deze review plaats.
Mijn vragen en mailtjes werden door een uiterst vervelende en gefrustreerde man beantwoord op een ongelooflijk botte manier en uiteindelijk heb ik daarom de rest van de bestelling geannuleerd.
Mensen, blijf ver weg van glazenmagazijn.nl Ze zijn ontzettend klant-onvriendelijk, zeer vervelend, en onbetrouwbaar.
Geschrokken van de service
Wat een service. Redelijk grote order geplaatst. Eindstand 3 glazen stuk en na contact te hebben gehad vond de meneer van de klantenservice het ‘apart’ dat ik 3 glazen nageleverd wilde hebben want bij andere firma’s leverden zij dit met de volgende bestelling. Dit was mijn eerste en laatste levering volgende keer een euro per glas meer maar met een fatsoenlijke klachtenafhandeling.
Onbeschoft en gehaast bedrijf
Bij dit bedrijf 24 glazen van 1 type besteld. Op zich is de levering prima gegaan en na een aantal dagen de glazen ontvangen. Bij 1 van de glazen hebben we echter ontdekt dat er een productiefout is, een uitstekend/scherp stuk. Dit hebben we vermeld en een foto gestuurd. Hierop hebben we een vergoeding gehad van 1 glas, zonder verdere mededeling. Hierop hebben wij een mail gestuurd met de vraag of wij een nieuwe glas kunnen ontvangen ipv een vergoeding, aangezien we met een incomplete set zitten.
Hierop hebben we geen reactie meer gehad. Daarna heb ik een telefoontje gepleegd met dezelfde vraag. Meneer aan de lijn wist meteen wie ik was én het eerste wat ik te horen kreeg is dat zij niet ingaan op de vraag en dat ik maar de algemene voorwaarden moet lezen. Dus hierop heb ik aangegeven dat het alleen een vraag is geweest en op z'n minst gewoon gecommuniceerd kon worden wat de mogelijkheden zijn, puur uit klantvriendelijkheid. Meneer was het hiermee niet eens en probeerde mij even uit te leggen hoe druk ze het niet hadden en wilde nogmaals de algemene voorwaarden voor mijn neus schuiven! Hierop heb ik geantwoord dat ik daar geen uitleg over hoef en dat ik alleen uit klantvriendelijkheid een andere reactie verwacht. Erg onbeschoft en gehaast bedrijfje, die een webshop runnen om snel te cashen.
Erg matige service
Dit bedrijf vermeld op de website direct bovenaan o.a. de kreet: ‘snelle levering’. Dat vond ik wel praktisch want ik was op zoek naar mooie glazen voor de feestdagen dus ik heb een bestelling van 4 RCR Cristalleria Italiana glazen gedaan op 9 december en deze moest ik ook gelijk afrekenen via iDeal. Omdat kerst er aan kwam, hield ik al wel rekening met een ‘misschien iets minder snelle levering’, hoewel 9 december nog wel op tijd was voor de grote kerstdrukte. Volgens track and trace zou het pakket op 11 december afgeleverd worden op het afhaal punt, dat vond ik best snel maar helaas is het pakket nooit op het afhaalpunt afgeleverd. Na een paar dagen afwachten heb ik hierover gemaild op 14 december, daarin heb ik ook aangegeven dat ik wel graag de bestelling wilde ontvangen. Daarop kwam het volgende antwoord: ‘Wij zien niet meer dan uzelf:
(track-en-trace link)
Contact heeft weinig zin. Ze verwijzen direct naar track en trace
Laten we dit weekend even afwachten. Daarna zullen wij het pakket als vermist opgeven’.
Na het weekend, op 17 december, helaas niets hierover vernomen van glazenmagzijn.nl dus toen heb ik zelf maar contact opgenomen met de pakketdienst. Deze gaf aan, na even te hebben uitgezocht waar het gebleven was, dat het pakket vermist was maar ze konden deze vermissing niet in behandeling nemen omdat ik niet de verzender van het pakket ben. Daarom wederom een mail gestuurd naar glazenmagazijn.nl met dit verhaal. Hierop kwam die zelfde dag nog wel het volgende antwoord: ‘Het pakket is zojuist als vermist gemeld, na enige dagen zullen wij bericht ontvangen’. Helaas heb ik daarna niets meer vernomen van glazenmagazijn.nl. Niets over het onderzoek m.b.t. het vermiste pakket of over wat ze nu gaan doen m.b.t. de bestelling die ik betaald heb maar nog niet ontvangen heb. Het is inmiddels al wel 2 januari, 3,5 week nadat ik deze bestelling gedaan heb bij het bedrijf met de ‘snelle levering’. Ik vind het een uiterst bijzondere werkwijze voor een bedrijf wat bij zijn informatie over retourneren vermeld dat: ‘Het heeft onze prioriteit dat u als klant met onze producten en service tevreden bent’. Gek genoeg verwacht ik bij het woord service, een informerende en proactieve houding van een bedrijf, zeker als er iets mis gaat maar tot nu toe moet ik zelf overal achteraan om te zorgen dat er überhaupt iets gebeurt. Daarnaast is de manier van communiceren in de e-mails erg kortaf en wordt er geen informatie gegeven over wat zij verder gaan doen m.b.t. deze bestelling die ik op 9 december al heb betaald. Het komt op mij nogal ongeïnteresseerd over. Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen, ik denk eigenlijk niet dat ik nog iets van ze ga horen.