GLAMIRA Anmeldelser

60.070

4,3

Meget smuk ring, som jeg glæder mig til at give min kæreste i julegave. Jeg vil håbe jeg har ramt rigtigt med størrelsen, men ellers må hun jo drage nytte af jeres politik og tilbud omkring ændring... Se mere

Jeg har handlet her flere gange, og jeg har altid været tilfreds med smykkerne – de er virkelig smukke og elegante. Dog synes jeg, at leveringstiden efterhånden er blevet lidt for lang, og kundeser... Se mere

Vi har fået en virkelig god service,både med hensyn hvor langt I var med vores bestilling, plus I holdte os underrettet om problemer I havde med bestillingen. Det var super flot,, tak,, vi er desvæ... Se mere

Rigtig flot resultat, det er nogle fine ringe vi har fået, til en god pris, jeg elskede at vi selv kunne vælge mellem rigtig mange designs og derefter selv vælge materialer. Graveringen blev en smu... Se mere

1. Guldsmed
  2. Butik med modetilbehør
  3. Håndtaskebutik
  4. Smykkedesigner
  5. Smykkeproducent
  6. Smykkeforretning

Om GLAMIRA

Glamira

At GLAMIRA, every design is a statement of individuality, crafted to honor personal style and meaningful moments. As a global leader in fine jewelry, we blend expert craftsmanship with personalization, ensuring each piece resonates with those who seek elegance with distinction. #ThisIsSoYou

Crafted for You, Inspired by You:

Luxury is personal. At GLAMIRA, every design is a canvas for your individuality. Customize with gemstones, engravings, and unique details to create a piece that’s unmistakably yours. #ThisIsSoYou

Customer-Centric Approach:

At Glamira, we treat every customer as the unique individual they are. Our dedicated team of customer service professionals is passionate about providing a seamless and delightful experience. From assisting you with design choices to ensuring timely delivery, we are committed to making your journey with Glamira unforgettable.

Luxury Jewelry Production Process

Artistry and Precision:

Craftsmanship is the soul of Glamira. Our skilled artisans, driven by a deep passion for their craft, create each jewelry piece with meticulous care and precision. Their commitment to excellence ensures that your personalized jewelry is a symbol of enduring beauty and unmatched quality.

Rings and Necklaces Fashion and Beauty

Why Choose GLAMIRA? ✨

• 💎 Tailored to You: Custom designs that reflect your style.
  • 🛡️ Lifetime Guarantee: Jewelry crafted to last forever.
  • 🚀 Fast & Secure Shipping: Delivered safely to your door.
  • 🌱 Ethically Sourced: Sustainable, conflict-free materials.
  • 🌍 Globally Trusted: Excellence in every detail, worldwide.

Shop with Confidence

Millions of customers worldwide trust Glamira for their most cherished jewelry. Our commitment to quality, innovation, and service ensures a seamless experience every time.

Trusted by Millions Worldwide

GLAMIRA is recognized worldwide for its innovation, artistry, and masterful craftsmanship. Designed for those who appreciate sophistication, our pieces are a statement of confidence, elegance, and individuality.

Follow Us on Instagram

60 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(60.070)

8.888 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flotte ringe

Flotte ringe, ingen besvær

25. august 2025

Kære Damien Nylander,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med ringene og den problemfri proces.

GLAmira

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Virkelig flot produkt

15. august 2025

Kære Brian Hamann,

Mange tak for at dele din positive oplevelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med din ordre. Din tilfredshed med vores håndværk og service er virkelig værdsat.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os.

GLAMIRA tilfredshedsteam

Jeg elsker smykker fra Glamira.

Jeg elsker smykker fra Glamira.

21. august 2025

Kjære Kunde,

Tusen takk for at du delte din positive opplevelse! Vi er glade for at du er fornøyd med bestillingene dine. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vårt håndverk og vår service.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden, er du velkommen til å kontakte oss.

Med vennlig hilsen,
Kundetilfredshetsteam
GLAMIRA

Fin behandling også da jeg ville ændre…

Fin behandling også da jeg ville ændre datoen for modtagelsen af smykket.

21. august 2025

Kære Jørgen Larsen,

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt imødekommet, da vi justerede leveringsdatoen for dine smykker. Fleksibilitet og opmærksom service er meget vigtige for os, og det er dejligt at høre, at dette gjorde din oplevelse problemfri. Vi håber, at du fortsat vil nyde dit GLAMIRA-smykke, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Kvalitet

Hele processen

18. august 2025

Kære Tjeerd Westra,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og hele processen.

Glamira

Tak for de smukke ringe de passede…

Tak for de smukke ringe de passede perfekt så smukke især æskerne og den lille hvide med lys i

28. juli 2025

Kære Jane Backmann Reiffenstein,

Vi er glade for at høre, at dine ringe passer perfekt, og at deres skønhed, sammen med gaveæskerne, overgik dine forventninger. Den oplyste æske er designet til at tilføje et strejf af elegance til oplevelsen, og vi er glade for, at den gjorde et særligt indtryk.

Kundetilfredshedsteam

Virkelig flot produkt

Virkelig flot produkt!
Dog blev produktionen forsinket med over en uge. Bestilt i meget god tid.

14. august 2025

Hej Mathias,
Tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at du synes produktet er virkelig flot! Hvert GLAMIRA-stykke er individuelt håndlavet, hvilket kan lejlighedsvis påvirke produktionstider.
Ifølge vores registre blev din ordre behandlet i henhold til vores standardprocedurer. Vi sætter pris på din tålmodighed under processen.
Vi værdsætter din feedback.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse
Produkt som bestilt - leveringstid overholdt… og indpakning (æske mv) tip top.
Og derudover en produktionsfilm tilsendt, da indgraveringen er lavet, så man kan følge produktets gang
Virkelig godt.

15. august 2025

Kære Dorthe Høyer,

Tak for din feedback. Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse og nød at følge produktionsforløbet samt det endelige resultat.

SCAM - Ingen retur!

KÆMPE SCAM - KØB IKKE!
Købte en halskæde - Smykket kom med et lille bitte sikkerhedmærke som kæden var viklet ind i. Måtte bryde mærket for at min kæreste kunne prøve smykket på. Da det ikke passsede eller så godt ud besluttede vi at returnere smykket med det samme. Men nu da sikkerhedsmærket var brudt mener GLAMIRA at dette ikke er muligt og mener ikke det kan refunderes trods ingen skader eller lign. Det er designet til at du ikke skal refundere det. KÆMPE SCAM UNDGÅ FOR ALT VERDEN!

10. august 2025

Varen er som forventet og blev leveret…

Varen er som forventet og blev leveret til tiden. Kort leveringstid.
Jeg havde et spørgsmål undervejs i bestillingen som blev besvaret hurtigt over mai. Det havde dog været rart hvis der også var en telefonisk kundeservice

30. juli 2025

Kære Andreas Tønnesen,

Tak for din feedback. Vi er glade for, at produktet levede op til dine forventninger og blev leveret til tiden. Vi sætter pris på dit forslag vedrørende telefonisk kundeservice og vil tage det til efterretning for fremtidige forbedringer.

Nem returnering

Det er super nemt at sende ringen retur, hvis man fortryder sit køb, det koster blot 75 kroner for returlabel.

1. august 2025

Kære Kristian,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt returprocessen nem og overkommelig.

God oplevelse

Nem at bestille.
God information efter salg.
Hurtig levering.
Virkelig lækker indpakning.

2. august 2025

Kære Hanne,

Tak fordi du delte din oplevelse! Vi er glade for at høre, at bestillingsprocessen, leveringen og emballagen levede op til dine forventninger.

Leveringstid ikke overholdt.

Leveringstid ikke overholdt.

Super flot produkt ingen fejl på det overhovedet.

Men at leveringen først siger 17-18/7 også bliver ændret til 28-29/7 er for mig det der trækker ned.

Valgte jer på pris og udvalg ikke levering.

Så bestiller man et smykke og får en dato planlægger man måske lidt og bliver den så udskudt 10 dage på sidste leverings dag er det ikke godt nok for i ved det før den at i ikke overholder den frist i selv har sat.

Så heller lidt længer leveringstid som i overholder.
Var det sket havde I fået 5 stjerner.

29. juli 2025

Kære kunde,

Tak for din værdifulde feedback. Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkt. Vi håber, du er glad for det, og ønsker dig held og lykke med det ved glædelige lejligheder. 🌟

Vi har nøje gennemgået dine kommentarer vedrørende leveringstiden. Hos GLAMIRA fremstilles alle varer på bestilling, og nogle gange kan de estimerede leveringsdatoer ændre sig på grund af produktionsarbejdsbyrden eller logistiske faktorer. Vi arbejder løbende på at give så nøjagtige estimater som muligt.

Vi sætter pris på dit konstruktive forslag vedrørende mere forudsigelige leveringstider og har videregivet det til det relevante team.

Vi ser frem til at betjene dig igen – GLAMIRA er fortsat forpligtet til at levere den højeste kvalitet og kundetilfredshed.

Meget lang leveringstid

Jeg har endnu ikke modtaget den ring, jeg bestilte den 8. juli. Jeg er siden blevet informeret om, at leveringsdatoen er blevet udsat, da ringen ikke bestod kvalitetskontrollen.
Da jeg fortsat ikke har modtaget ringen, håber jeg bestemt, at den lever op til forventningerne, når den endelig ankommer. Derfor 3 stjerner.

29. juli 2025

Kære kunde,

Tak for din feedback. Det faktum, at din ring har gennemgået yderligere kvalitetskontrol, afspejler GLAMIRAs forpligtelse til at overholde de højeste kvalitetsstandarder. Selvom denne forsinkelse kan have påvirket dine forventninger, er det stadig vores højeste prioritet at levere et fejlfrit produkt.

Vi håber virkelig, at denne omhyggeligt fremstillede ring vil leve op til dine forventninger, når du modtager den. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse gennem hele processen og står til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

GLAMIRA er altid her med et fast engagement i kundetilfredshed. ✨

For "ringe" ;-) dårlig kvalitet

Har købt denne ringe og modtaget den for en måned siden. Der var god service da jeg skulle havde ændret i størrelse og derfor har får i 1 stjerne for det. Ringen ligner ikke det på billedet hovr selv den gule del skulle fylde mere end den hvide del. Kvaliteten er heller ikke super den er totalt ridset og grim efter 1 måneds brug. Og det er ikke fordi jeg er håndværker og har den på når jeg arbejder. Er slet ikke tilfreds!!! Ville allerhelst bare kunne sende den tilbage og få pengene retur, men det kan jo ikke lade sig gøre når den er taget i brug. Så i får kun en stjerne for servicen ved størrelsesændring. :-(

Ville ønske jeg kunne sætte billede ind af hvilken ring jeg faktisk har modtaget og hvilken ring der er på billedert som er bestilt. Så kunne man også se hvor slidt den er efter 14 dages brug :-( tjek lige grissebasse.dk

24. juli 2025

Kære kunde,

Tak, fordi du delte din oplevelse med os. Vi er glade for, at du var tilfreds med vores størrelsesservice, selvom vi beklager, at produktets overordnede design og holdbarhed ikke levede op til dine forventninger.

Hos GLAMIRA er alle varer fremstillet individuelt og i høj kvalitet. Oplevede forskelle i udseende kan skyldes belysning, skærmindstillinger eller produktvinkler. Andelen af gult og hvidt guld varierer afhængigt af designet, og alle relevante detaljer er tydeligt angivet på produktsiden før køb.

På trods af vores omhyggelige udvælgelse af ædelmetaller kan der med tiden opstå naturlige overflademærker ved brug. Dette afspejler mere brugsforholdene end produktkvaliteten.

Selv om vores returpolitik for brugte varer er begrænset, forstår vi din bekymring. Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeserviceafdeling, så vi kan gennemgå din sag i detaljer og tilbyde en passende løsning.

Hos GLAMIRA er din tilfredshed altid en topprioritet.

Glamira Experience Team

Hvis man kunne give 00 så gjorde vi…

Hvis man kunne give 00 så gjorde vi det. Vi har forgæves ventet på vores vielsesring. Undskyldning på undskyldning sendes pr automat svar: Aldrig som i Aldrig vil jeg anbefale Dette firma. I skal bare se at blive færdige med de ringe..
Jeg vil gå på jeres hjemmeside og udfylde Trust Pilot anmeldelse. Og det bliver en sønderlemmende kritik, og jeres maskine svar, (som sikkert kommer igen )
Jeg er så bedøvende ligeglad, i HAR ØDELAGT ET BRYLLUP NU.

22. juli 2025

Kære Jeanet,
Tak for jeres feedback.
Hver GLAMIRA vielsesring fremstilles individuelt med omhyggelig håndværk. Vi har betjent tusindvis af par gennem årene og arbejder dedikeret for at sikre, at hver ring ankommer til de vigtige øjeblikke.
Alle ordrer følger vores etablerede produktions- og leveringsprotokoller. Vores team tager hver kundes særlige dag alvorligt.
Vi værdsætter jeres feedback.
GLAMIRA tilfredshedsteam

Skuffende oplevelse med manglende kommunikation

Jeg er desværre meget skuffet over mit køb. Jeg bestilte en ring den 4. juli, og selvom den forventede levering var angivet til d. 17.-18. juli, står ringen stadig blot som "i produktion".

Det er ekstra frustrerende, at pengene er blevet trukket, selvom varen endnu ikke er sendt. Den eneste opdatering, jeg har modtaget har jeg selv skulle grave mig frem til da virksomheden ikke selv kommet med nogen former for opdateringer omkring forsinkelsen. Den mail jeg fik retur var meget generisk og uden konkret information om, hvornår jeg reelt kan forvente at modtage min bestilling og det er simpelthen ikke godt nok når pengene er trukket.

Jeg har brug for ringen senest fredag den 25. juli, og det er derfor afgørende, at jeg snarest får en realistisk og brugbar status. Som kunde føler jeg mig desværre både dårligt informeret og usikker på, om ordren overhovedet når frem til tiden.

Jeg håber virkelig, virksomheden tager denne feedback til sig og forbedrer deres kommunikation fremadrettet, både i forhold til levering og kundeservice.

19. juli 2025

Kære Sine,
Tak for din feedback.
Hver GLAMIRA ring fremstilles individuelt efter bestilling, hvilket kræver dedikeret produktionstid. Vores team følger etablerede procedurer for alle ordrer og opdateringer.
Vi værdsætter din feedback vedrørende vores kommunikationsprocesser og tager den til efterretning.

Flot ring og hurtig levering det er 2

Flot ring og hurtig levering det er 2. gang jeg handler hos jer og gør det gerne igen
Vh G.Sass

16. juli 2025

Kære Gertie Sass,

Tak, G. Sass! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din ring og leveringen. Det er dejligt at have dig som en tilbagevendende kunde – vi ser frem til at betjene dig igen!

Kære Yvonne Nielsen,

Mange tak for dine venlige ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og service. At levere kvalitet og tilfredshed er vores højeste prioritet, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen snart!

Absolut super flot ring

Absolut super flot ring , god info, levering et par dage forsinket, men værd at vente på, flot indpakning 👍

16. juli 2025

Kære Lis Roth,

Tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du er glad for ringen og sætter pris på emballagen og kommunikationen undervejs.

Vi beklager den lille forsinkelse i leveringen, men vi er glade for at høre, at det var ventetiden værd.