Fijn maandelijks het verbruik gemaild te krijgen. Jammer dat het verbruik niet gemaild is van de maand augustus. Na telefonisch contact met jullie komt dit doordat er een nieuwe meter geplaatst is. He... Se mere
Virksomheden har svaret
De medewerkster heeft eerst rustig mijn klacht over een 030 contactnr aangehoord. Daarna heb ik mijn vraag gesteld waarop ik een duidelijk antwoord kreeg. En ze heeft het nwe contract mt mij doorgenom... Se mere
Virksomheden har svaret
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Se mere
Virksomheden har svaret
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Se mere
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De medewerker was behulpzaam en vriendelijk aan telefoon

Besvarelse fra Gewoon Energie
Snel verbinding, vriendelijke medewerker en goed geholpen

Besvarelse fra Gewoon Energie
Omdat ik een garage in een andere plaats heb als waar ik woon, en ik ook nog eens afhankelijk ben van een huismeester om meterstanden op te nemen, ben ik blij dat jullie begrip hebben wanneer ik niet altijd mijn meterstanden kan doorgeven. Het plaatsen van een slimme meter lost een hoop ellende voor mij op.
Dus bedankt voor jullie geduld, begrip en meedenken!

Besvarelse fra Gewoon Energie
Ze heeft me heel goed en vriendelijk geholpen met me vragen!

Besvarelse fra Gewoon Energie
Bij mij hetzelfde verhaal als George. Er is in september een eindnota gestuurd en 2 maanden later komt er een factuur voor een herberekening van de loyaliteitsbonus. De berekening klopt. Alleen staat in mijn contract dat de loyaliteitsbonus op de eindnota wordt berekenend. Ik heb inmiddels al meer dan 4 reacties van Gewoon Energie waarin ze blijven aangeven hoe ze aan de berekening komen. Ze blijven verwijzen naar de voorwaarden voor de berekening van de factuur. Helaas heeft nog niemand mij kunnen laten zien dat zij het recht hebben om na de eindnota alsnog een factuur te sturen. Ik kan dat namelijk nergens in onze overeenkomsten terugvinden.

Besvarelse fra Gewoon Energie
Vriendelijke Mevrouw en duidelijk antwoord.

Besvarelse fra Gewoon Energie
Dame was vriendelijk en heeft me gerustgesteld.
Afgelopen week ben ik al 4 keer gebeld. Laatste keer was de heer erg
agressief.

Besvarelse fra Gewoon Energie
Prima geholpen en te woord gestaan. Vriendelijk!

Besvarelse fra Gewoon Energie
Great company to work with ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Gewoon Energie
Netjes te woord gestaan, nu afwachten of het prijsvoorstel dat ook is.

Besvarelse fra Gewoon Energie
Deze organisatie bepaalt 4 maanden na het opmaken van de eindnota dat er een fout is gemaakt met de loyaliteitsbonus. Of ik nog even € 368 wil overmaken. De berekening van de hoogte klopt. Wat niet klopt is dat men na 4 maanden nog kan aankloppen voor herberekening van die bonus. Dit staat nergens in hun actievoorwaarden. Wèl in hun algemene voorwaarden, maar niet in die actievoorwaarden.
De eindafrekening voor mijn gebruik was juist vastgesteld. De bonus, zo bleek dus achteraf, niet. Ik vind dat een blunder terzake van die bonus, die 4 maanden na dato is ontdekt, niet op de klant verhaald moet worden.
Ik wil u hiervoor dus waarschuwen. Gaandeweg de wedstrijd verzet Gewoon energie de doelpalen. Niet netjes......

Besvarelse fra Gewoon Energie
Erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Besvarelse fra Gewoon Energie
Werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste en heeft duidelijk en goed antwoord op mijn vragen gegeven

Besvarelse fra Gewoon Energie
Ben heel tevreden over hoe ik geholpen ben door de klantenservice

Besvarelse fra Gewoon Energie
Netjes tewoord gestaan en al mij. Vragen goed beantwoord

Besvarelse fra Gewoon Energie
Ik belde om info te krijgen over mijn betalingen. Er werd goed naar mijn vraag geluisterd. En op een keurige manier ben ik juist geïnformeerd.
Een vrolijke dame heeft mij geholpen en daarom voldoe ik aan haar vraag om deze review te schrijven. Top!